24218
Modern Warfare 2
-
Ajj de várom már 
Am. csak nekem nem mutatja a vissza számlálót?:O -
Gabe18 #2752 Aki pedig amerikai módra éjszakázni is hajlandó a mielőbbi játékért:
"A kiadó szigorú tiltása miatt csak a megjelenés napján, tehát november 10-e 00.01 perctől lehet árulni a Call of Duty Modern Warfare 2 (360,PS3,PC) játékot.
Ezért, hogy minél előbb játszhassatok, 9-én, hétfőn éjszaka nyitva leszünk 23.30-01.00-ig !!!
Szeretettel várunk mindenkit !!!
Akik kiszállítással kérték, 10-én kedden napközben viszi ki a futárcég!
ÜK TEAM"
Überkonzol -
Gabe18 #2751 Lol... Én nyertem mert az enyém bejön...
-
Gabe18 #2750 Úgy néz ki nem sokat ért a "mond le az előrendelésed" felszólítási akció (bár nyílván ebben a konzolos verziók a döntők):
Minden idők legtöbb előrendelése. -
Előrendelési rekordok -
Miért nem nézel gépigényt?
Ha visszaolvasol itt pár oldalt akkor megtalálod!
GYK. újra a lustáknak!
Minimális gépigény:
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB RAM
VGA: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
OS: Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
HDD: 12GB of free hard drive space
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Hálózat: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
Google jó barát!!!!!
-
vzajcev #2747 Breaking News: Everything Delayed by MW 2
http://www.youtube.com/watch?v=oA63zhcLDkk -
szopacska #2746 Csá emberek egy roppant fontos kérdésem lenne szerintetek AMD Athlon 64×2 dual core processor 4000+ proci van a gépemben ezen el megy az mw2? A többi cod simán ment alig várom már minden bajom van!!!!!!!!!!!!!!
-
de kurva jól néz ki
kár, hogy a gépemen nem ilyen lesz :( -
Kicsit lehetne kevesebb is, de sztem jól néz ki. -
az vércsepp? én azt hittem h kiborult valamilyen szamóca dzsem a monitorra... :PPP -
3d-s a vércsepp a kamerán. Kafa... xDD Ez oskolába kötelező tantárgy lesz... bezony.
-
Cingar #2741 ők vagy valami "kiválasztott" emberek akik tesztelik az online rendszert (bar nem most kezdtek mert mar van egy 36+os emberke is) és valaki volt olyan rendes és csinált videt de nem hiszem hogy ők törttel jatszottak mert ha igen az eleg durva lenne nem észre venni. játék nagyon jól néz ki főleg a tűz meg a robbanások ehhez képest a cod4ben az effectek nagyon gagyik. -
De nem szurják ki a naagy mennő IWsek,h törttel multizanak és eéééhhéjéjéj ti köcsögök még be se jelent.PFffmmm,bannhammer! Nemigaz... -
Én ahogy tolom tuti lesz 25 mindig.D:D: -
lehet kalózkodni xboxon is csak akkor ne hangoztassák már hogy azért adnak ki konzolra mindent mert ott nincs warez -
nagyon jó!
egy egyszerű TDM, de mindig történik valami! egy csomagdobálás is fun, meg a sok al-chellenge, vagy minek nevezzem (társ megmentése, streakben lévő játékos megölése,stb) a hangok nagyon jók, a fegyvermodellek meg a legjobbak, amik eddig feltűntek játékokban -
jah akkor csak cod mw2-re nézzük, akkor x-esek kalozkodnak, mert csak ők tehetik meg, vagyis pc-n azért nem kalózkodnak, mert nem tehetik meg.
ez fáj??? -
Ők már tolják Xbox liveon, érted, 8 nappal 10edike előtt... és akkor mi vagyunk a kalózok... -
Áááááááááá. Jöjjön már :D -
De ha nincs multi,főleg törttel,hogy vették fel ezt a videót más játékosokkal,TDM?:O -
barmi #2732 -
ezt törölték, de ez már jó:
-
jézusom, ez nagyon durva lesz :d -
Egy embernek egyszerre csak három lehet aktív. -
ez igaz...:D -
Jóóó, köszönöm
-
bizony vegez mindenkivel:
es ahogy nezem, miutan ledobtak vege is lesz a mecsnek. -
tessék -
Gabe18 #2724 " és ezekkel csapattársaidat is könnyen megölheted."
Na ez az ami a legtöbb játékost marhára nem fogja érdekelni... -
tituka #2723 a nuke mindenkivel végez, azzal is aki hivta... -
atombomba? az most komoly :OOOOOOO -
nem ien egyszerű
szinte a 60 % csak külső területre hat, és ezekkel csapattársaidat is könnyen megölheted.
NUKE az ha nem vagy fedezékbe, akkor vége.
de nem nagyon félnék 25-ös ölésektől, hacsaknem lebeszélik a felek, hogy valakit hagyjanak élni...:D -
Kemény cuccok, főleg a CoD4-ben lévő UAV/Airstrike/Heli hármas után ez brutál mennyiségű újitás. AC-130 hmmm...imádom! -
Gabe18 #2719 Hát nem tudom.Ennyi cucc.
Fél percenként be fog csapni valami isten haragja.Lőni már nem is kell,mert elintézik a behívott egységek...
-
én is néztem brutál a nuke!!!
:D
ez majd jó lesz...annak aki majd mutizik vele...:D -
Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer killstreak rewards
3 Kills - UAV
4 Kills - Care Package
4 Kills - Counter UAV
5 Kills - Sentry Gun
5 Kills - Predator Missile
6 Kills - Precision Airstrike
7 Kills - Strike
7 Kills - Attack Heli
8 Kills - Emergency Airdrop
9 Kills - Pave Low
9 Kills - Stealth Bomber
11 Kills - Chopper Gunner
11 Kills - AC-130
15 Kills - EMP
25 Kills - Tactical Nuke -
Esetleg megkaphatnám az egyik elérhetőségét, e-mail, msn, mindegy, csak van sok xboxos topic, nem jártam sikerrel
-
tituka #2715 november 10-én mindenhol ott lessz... -
Sérülés esetén a cica jó lesz felcsernek.