24218
Modern Warfare 2
-
Te tán nem lehet majd csak eredetivel. -
Hellsing47 #2792 a "megrendelhető" felirat alig félrevezető a számláló alatt, lévén hogy nemigaz -.- -
Az a lényeg, hogy mi, pcsek nem tudjuk ezt warezolni, csak a boxosok (lol, boxosok :DDDD). -

-
persze ha lesz warez 10.ig, utána kell a faszomnak. amúgy se a single érdekel, szarok bele, tűz szerverekre... -
várhattak volna vele egy hetet:)
a warezt én is letöltöm bazzeg, úgy hogy 10.én érkezik az original. faszom vár addig, ki kell próbálni, must have:) -
Úgykellnekik. -
vzajcev #2786 Állítólag beindult náluk a banhammer
-
valamelyik bátor versenyző ment már fel multizni konzolon? h aigen:
-milyen?
-ping?
-pályák?
-újdonságok?
és ezek a kérdések később is érvényesek, amíg valaki nem válaszol rájuk. vagy irgum-burgum kis nyomik:) -
:D -
nem volt a gamepadon elég gomb rá ezért nincs 
Prnce23:Most így ha megnézed szerintem olyan rossz döntés volt.sok előnye ill sajnos hátránya is van.acsívmentek,auto frissítés,akár dlc-k,steam cloud.hátránya internet kell és ami nem steam hibája az pedig a ultirendszer bár én még bizakodó vagyok és remélem nem lesz olyan rossz mint amire gondolunk. -
vzajcev #2782 Jahogy úgy, a háromból első a fejes a többi tartalék
-
Mondjuk nem kifejezetten baj..
Az mondjuk jó lett volna hogyha állítható lövésmódok is bekerültek volna. -
vzajcev #2780 Az miért baj? -
A FAMAS csak hármas szórással fog lőni? :( -
Köszi :) -
szevsaztook
feldobtam ide egy themepackot Win7-hez
hátha valakinek kell:) -
Így van... dobozos is steam lesz... pont úgy mint a left 4 Dead részek, vagy a tavaszkor megjelent Empire Total War.
Komolyan az ieneken nagyon el tudok gondolkodni, hogy miért lett steames az empire vagy most a mw2 :S biznisz az egész, szerencsés a valve -
Akkor én most meg is nyugodtam. :D -
nem mert steam exkluzív szóval ha dobozosat veszel azt is steambe KELL használnod.annyi lesz a különbség valszeg, hogy amit boltban veszel ahhoz kapsz egy dvd kézikönyvet meg 1 kulcsot amit beregizel a steam accodba. -
Akkor már egy Überkonzol linket is szúrjunk be,eddig ott van a legjobb áron a gém.És ott már hétfőn éjfélkor átvehető lesz,tehát kedden már bőven boltban lesz tutira. -
"Megjelenési dátumok vannak."
Ami mindenhol 10.-e? (már a bolti verziónál) -
Grifidos #2771 Go back the school!
Nincsenek alapok bakker! Megjelenési dátumok vannak. -
Steamen 12-én elérhető lesz az MW 2. néz be és lesd meg. ha azt az alapot vesszük hogy az európai megjelenés 13-a lesz. -
Grifidos #2769 Pont a direkte steam download verzió csúszik, mint eddig minden esetben.
A patchelésnél sem lesz mindegy hogy dobozos-steames patchet töltesz le vagy steam-steam patchet.
Ugyanúgy mint a cod4 esetében. -
Hm és tényleg 10-én jelenik meg a cdgalaxisban. Csak az a gond nekem, hogy én mindig külföldi honlapokról informálódok... és minden igényes honlap 13-át ír az euróoai megjelenésre. USA nov. 10.
Egy hazai előrendelési linket (Cd galaxis, 576) szúrj már be a banner körül, Kandurex -
Hm... ez érdekes, mert az európai verziók három napos késéssel jönnek...nyílván az USA az "világpremier"
steamen aki előrendeli, az akár nov 12-én is játszhat vele. PC-n steam exkluzív lesz. -
Csak ha rossz helyen veszed,11-én legkésőbb már minden boltban lesz minden platformra.Valószínű hogy 10-én boltban lesz és akik előrendelik,azoknak jövő héten kedden már ki is viszik. -
Én előrendeltem, aztán írtam nekik e-mailt hogy pontosan mikorra is várható, és nekem 10-ét mondott. -
13-án érkezik meg hazánkban a dobozos verzió...
Hogy miért kell az ágytál? szerintem erre nem kell magyarázat...
már elő is rendeltem tegnap... -
majd a cod7 prestige edition-höz már azt adnak :P -
vzajcev #2762 
-
Kifejtenéd bővebben? :D És miért 13-ra? -
November 13-ra szerezzetek be egy "ágytálat" :)) erősen javallott -
vzajcev #2759
-
Grifidos #2758 "Úgy néz ki nem sokat ért a "mond le az előrendelésed" felszólítási akció (bár nyílván ebben a konzolos verziók a döntők):"
Azért ebben biztos, hogy van sok-sok PC-is, legalább 30-40%.
A "mond le az előrendelésed" akcióról pedig csak annyit, biztos külföldön is voltak páran akik megnézték, hogy kik sírnak. Előtörtek az örömkönnyek, hogy sok-sok idióta balfasz nem fogja ezentúl megkeseríteni a játékát a másiknak és azonnal előrendelt, még akkor is ha egyébként nem akart.
A legjobban a bojottáld az mw2-öt szerverek tettszenek, amit a játék belső keresőjén látok azok általában tök üresek. A többi "normális" pedig teltházas legalábbis a jó szerverek ahol nincsenek tiltások.
Az én kedvenc listámból egyik sem lett bojkottos szerver.
Hamarost jönnek a véresszájú dedicated fanok... -
Haver mondta hogy olyan csipa is van benne ami hőkövető, szóval ha füst van akkor látod az embereket:D (xboxon tolja:)) -
hiper KOCKA #2756 Akkor vinni kéne a gépet is az üzletbe és amint megveszem ott helyben fel is telepíteni, franc fogja kivárni a visszautat... -
Teljes unlock lista itt -
tibi206 #2754 nekem se mutatja