24218
Modern Warfare 2
-
No lean? naneeee -
no console commands - hála az égnek, kevesebb haxor.
no record feature - ejj :( -
no console commands,no record feature?Elmennek a kibaszott jóbüdös kurvaanyjukba,oda... -
Grifidos #2870 Érdekes nagyon parittya "barétom", az IW is másképpen tudja.
Te csak szenvedj a tévképzeteiddel.
"On November 10, 2009, Infinity Ward's Modern Warfare 2 will strike worldwide. The most-anticipated game of the year and the sequel to the best-selling first-person action game of all time, Modern Warfare 2 continues the gripping and heart-racing action as players face off against a new threat dedicated to bringing the world to the brink of collapse."

-
Renátó1985 #2869 érdekes nekem a game-ből még nem szóltak,hogy nem mehetek érte 10-én -
Hát én nemnéztem meg de akit érdekel megnézheti.. -
Biztos sokan látni szeretnék.. -
http://www.youtube.com/watch?v=JzIdaWtoia0 modern warfare 2 ending! -
Ezen a héten pénteken már lesz 576-ban? én előrendeltem! -
és az pont Péntek 13 :D
EU-s megjelenési dátuma. -
brief summary of the best buy chat:
No Console commands
No Mods
No Dedicated Servers
No lean
No Record Feature
9vs9 max playes on PC
"What sort of ping have you guys been getting on IWNet?"
"We've been getting around 100ms and its been great"
"Is it fair to say the PC version is a console port"
answer..
"No, the PC version has many added features, such as MOUSE SUPPORT, IN-GAME CHAT & GRAPHICS OPTIONS.
YOU HERE THAT BOYS, MOUSE SUPPORT. YES. -
"A kiadó szigorú tiltása miatt csak a megjelenés napján, tehát november 10-e 00.01 perctől lehet árulni a Call of Duty Modern Warfare 2 (360,PS3,PC) játékot."
esetleg a belső infó , a jövőhét péntekre vonatkozik...?!
-
Ja, úgy lesz mint az Empire Total warnál, hiába megkapták egyeske 3 nappal a megjelenés előtt, de nem értek vele semmit sem. asszem március 2-án meg villogtak vele sg-n... de asszem 6-án engedélyezték steamen.
Bár attól a single lehet működik -
Tökmindegy :P Mivel steam 10edikéig úgy sem fog engedni játszani :P -
Egyik oldalon olvastam!!
"JÓ HÍR!Akik előrendelték az 576-ban azok már pénteken telepíthetik fel a gépre!!! (belső infó) "
:) -
Mt Eden Dubstep - Sierra Leone -
nagyon jó kis tréler, és a vidi alatt futó zene is jó. nem tudja e valaki mi a címe? -
tetszik a "dogtag", mindenki maga dönti majd el h milyen kép legyen rajta és milyen stílusú legyen...
ha megölsz valakit, nem csak kiírja h megölted a Ludmillaxy133553-t, hanem ez a "dogtag" jelenik meg... -
Csipa powa
-
xbox360ra előrendelés
consolecorner - 11.990 Ft
konzolstudio - 11.990 Ft
über konzol - 11.999 Ft
platinumshop - 12.300 Ft
cd galaxis - 12.990 Ft
576 - 12.999 Ft
Az ár változhat a valuta árfolyamoktól függően.
-
Bala10 #2853 ne csábulj át a sötét oldalra 
erre amúgy én is kíváncsi lennék.
-
Gabe18 #2852 Xbox-on végeztem a single résszel.Szerintem nagyon jó,van benne jópár emlékezetes momentum,úgyhogy szerintem úgyis megéri legalább egyszer nekiülni a multi mellett.
Hardend szinten 9 óra 38 percet ír rá.Voltak benne nehéz részek,de a 4 helikopterre várós részéhez mérhető nem.
Most már legyen kedd hogy kezdetét vehesse multi vidámságok (meg a IW anyázások a változtatásokért,meg a szerverekért,meg a...
)
-
rexsimus #2851 Remélem én is, mert a CDG már 23%-os kedvezménnyel árulja előrendelőknek, csak hogy 10000 alatt legyen :D -
Értem.
Remélem nem változik,bár elsősorban azért rendeltem elő ott,mert így biztos hogy már kedden mehetek érte. -
rexsimus #2849 Nem, a megjelenési áron veszed, az árak amúgy is csak tájékoztató jellegűek, oda vannak írva, plusz változtathatják -
16000-re nem hiszem hogy felmenne,azt sem hiszem hogy változni fog.Hívd fel őket,az a biztos,de egyébként ha előrendelsz egy gémet,akkor nem az van,hogy annyiért veszed amennyiért előrendelted?Mondjuk ez esetben nem értem miért van kiírva:S -
chooselee #2847 Áruk változhat a megjelenésnél azt írják,de ez mennyi lehet?Felmehet erre a bizonyos 16000-re?Úgy hallottam steam is kell majd hozzá,de a dobozos verzióhoz is? -
De van.Párszor vettem már tőlük,korrektek nagyon,csak ajánlani tudom!
Anno a gta 4 is hasonlóan,megjelenés előtti napon éjféltől átvehető volt náluk. -
n003 #2845 majdnem minden drágább steamen mint boltban :|
pályák méretéről írta valaki hogy nagyobbak mint az előzőben de mekkorák mennyivel jobbak?? -
eeegen. meg kell fizetni, hogy nem kapsz dobozt 
überkonzolos tapasztalata ezek szerint senkinek nincs? :) -
chooselee #2843 Akkor 9990 a boltokban előrendelve,de steamen 16000??? -
amióta kiírtad, ezt bámulom...
hihetetlenül jó és szép pályák lesznek.... -
-
Újabb videó
-
-
:D -
-
GAMEPLAY
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_Wh5KrVv3t8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_Wh5KrVv3t8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] -
Hali! fegyók,perkek,ha már berakta vki akk bocsi video -
Neoncsoves #2834 Élő MW2-zés.
Engesztelésül... továbbra se tetszik