24218
Modern Warfare 2
  • csuszi
    amikor 100-as a pingem, kb fél secnek tippelem, ahogy késik a golyóm, már rég visszahúztam a fegyvert célzásból amikor becsapódik. rendesen elé kell lőni az ellennek. kurva tré. én csak tudom, rendszeresen szarakodik a netem:)
  • Waczkor
    Tény hogy így is lehet használni a leant,csak sokan nem így használják.
    Egyébként meg várjunk már kicsit,mi lesz ebből az egészből.Mindenki temeti a játékot,ott a 4 nem kötelező áttérni,tudom hogy mindenki szeretne áttérni,de nem kötelező.
  • csuszi
    pozitív a no konzol; a no warez multi; a rengeteg újítás; az account rendszer; kevesebb cheater
    lean méretes fail
    100-as ping szintén

többi várakozás, a no dedicated server még nembiztos hogy szopóálarc, lehet az még jó is.
  • Grifidos
    Nos ha már ilyen szépen elküldtél akkor kicsit lemegyek a te színvonaladra és lehet megsértődni.

Te kis gyökér!
    Ki nem xarja le, hogy te mit szeretnél, vagy azt szereted amit kiadnak, vagy nem játszol vele.
    A 100-as pinget meg pont a hozzád hasnló idióták miatt írták ki, hogy legyen mire pattognotok mint a piros pöttyös gumilabdának.
  • csuszi
    az clip, és nem arról beszélek.
    ez griffidosnak is szól.
    az hol egyenlő, hogy azt részesíti előnyben a játék, aki kempelve várja hogy egy párharcból ki jön ki előbb a fedezékből. ha unalmas, várakozós játékot akarsz, akkor persze jó ez így, kutya nem fog kitámadni fal, doboz stb mögül. ehhez a pingnek semmi köze, van egy olyan tulajdonsága a játéknak, hogy eddig előnyben részesítette a támadót, és ez így van jól, ne tötymörgő fos kemper szar legyen, ha két tag találkozik, aki előbb támad és ügyesen lő, az nyerhet a fos gyáva várakozós kemperrel szemben. ha nincs lean, ez oda. EZ NEM EGYENLŐ A CLIPPEL. az amúgy is tilos cb-én, ha egyszer előtörsz, a pillanat tört része alatt nem térhetsz vissza fedezékbe, mert nem lehet lelőni téged. 1-2 secet kinn kell lenned, aki ennyiből nem érti mire gondolok, azt sajnálom, ennél gagyibban nem lehet leírni.

griffiods ugyanolyan rossz vagy mint a többi gyökér, akikkel eddig vitatkoztunk, csak te a másik irányba vagy fő elfogult. miért nem lehet egy játéknak objektíven nézni a jó és rossz tulajdonságait, azért ne vigyük már mennybe akármit csinálnak a készítők...

kérdés: a ms az a milliszekundum, az szerintem nem egyenlő a ping-gel. nem? vagy ugyanaz? mert ha igen a 100 az geci sok. 60 az már nem vészes, ha mindenkinek annyi van.
  • Waczkor
    Egy szóval sem mondtam,hogy jó hogy nincsenek serverek.
    Egyébként meg nagyon kíváncsi lennék,hány nagyszájú warezpista tolja bármelyik codot törttel és bejön ide ugatni(nem rád értem,hanem átlagban)
  • HappyHunter
    De kár, mert ha nem akartál nyomort, akkor kisebb létszámú szerverre mentél.
  • Gabe18
    Hát mondjuk a 20v20-ért nem kár...
  • Fpocok
    Na ettől a falnak tudok menni... amikor azt mondja valaki hogy jó hogy nincsenek szerverek, így nem tudnak a törtösök tört szerveren játszani. Ez egy hatalmas baromság, ferdítés...

Még hogy nem vesznek el semmit...
    csak dedi szervereket
    a demo készítésének lehetőségét
    20v20-t

A többit hadd ne soroljam fel.
  • berlinboy6329
    N itt emg a másik.Nem tudom felfogni,mi pozitiv van ebben..Nincs konzol,pff...Konzol nélkül /record sincs,értsétek már meg....Ennyi erővel emg jöhet vissza az egész,mert aki /recordol,aztalán szeretne a konzolos cuccokkla játszani,h kontraszt,brightness napállás,szinek,DOF,blur,h jobban nézzen ki a vidi.
  • HappyHunter
    Én nem vagyok valami pro, de a lean gombot én is sűrűn szoktam nyomogatni.
    Ami igazán megrémít az a 9v9. Akkor legalább már 12v12.
  • berlinboy6329
    Grifidos menyé a konozlosokhoz a faszba..Ezzel elviszik jó irányba h nincs konzol?Mivafaszom?Ha ilyen szar porttal akarok játszani,ami annyiban jobb,hogy támogat egeret,van chat,meg lehet állitani a grafot?Ezek alap dolgok,ha ilyen MW"vel akarok játszani veszek egy kibaszott konzolt..Denemakarok!..A /recordot meg mondd már meg hogy a seggembe irod be,ha nincs az a kurva konzol...Meg nincs ratehax,asd,azért van az a kurva dedicated server h be lehessen álligatni értékeket.MEg hogy butitott graf ne legyen..Senki nem miondta h butitsd le,mi féj?Ha másnak szar a graf,mer mondjuk szarabb a gépe,mint a tied,és nem tud übergrafon 2000fpssel játszani?
    9v9 meg kicsit kevés szeretem a tömegnyomort..24 player(Y)
    MEg 100as ping...Pff,az már rég rossz...
  • Waczkor
    Látom megy a fosás(tisztelet a kivételnek).
    Gondolom sokan megijedtek hogy idén mindenki egyenlőként indul neki a játéknak,nem lesznek leanbug userek,saját cfg-s,isteni képességekkel rendelkező pléjerek.
    Ja meg persze sír a többség(megint tisztelet a kivételnek)mert nem lesz majd tört szerver.

Szerintem is jó irányba vitték el,bár a felvétel hiánya,valamint hogy a saját server kiesik(bár ezzel még megvárnám,hogy mi lesz ebből kihozva)az tényleg gáz,de minden más jó irány.
    Lehet nekem esni,hogy mi az hogy most azokat a "régi public szervereken hírhedté vált" játékosokat megfosztják attól,hogy mindent maguknak állítsanak be.
    Nem is értem,ekkora sírás után miért fog rekordot dönteni a játék...
    Semmi személyeskedés...

Leanből pro lövés:D
    Ez mily költői megfogalmazás:)
    Ja gondolom ez egyenlő azzal,mikor tehetséges játékosok a maguk kiváló pingjével ezerrel nyomogatják a lean gombokat és a másodperc ezredrésze alatt kihajolnak,körbenéznek,lőnek,visszahajolnak....
    Aha...
  • zotya10002
    Legyen úgy:-)
  • Gabe18
    Hát őőő...szerintem sprint már az United Offensive-ben is volt,de talán még az alap elsőben is.
    De a 2-nél rémlik valami hogy kimaradt valami elem,amiről vita ment hogy most kell-e bele,vagy jó ez anélkül is.
  • Grifidos
    Jujj, hogy oda ne szambázzak!!!

Te kis pró, mi lesz most veled hogy egyenlőek az esélyek és senki sem hajolgat?!?
  • Grifidos
    Én csak azt remélem, hogy a spawn pontokat nem cseszik el.
    Szerintem nem vettek el semmit, ez egy új program új koncesszió, ha a cod4-be is betennék a változtatásokat egy patch formájában akkor lehetne azt mondani, hogy "elvettek". Ráadásul a kiírtak többségét nem erősítették meg hivatalosan a PC verzióra, tehát az is lehet, hogy csak egy újabb próbálkozás, ha már a drága kis peticiójuk ment a levesbe.
  • tommygear
    hasalás az 1be is volt, sprint volt új dolog a 4ben
  • Gabe18
    Jól emlékszem hogy a 2-ben nem volt lehasalás alapból?Vagy sprint nem volt? Már nem emlékszem. Vagy az egészet keverem valami más játékkal...
  • csuszi
    nana. ne legyél elfogult másik oldalon. no lean?????? ez mekkora faszság. jóhogynemmá nem hasalhatok le. a lean az egy alap támadás, nem akkor amikor látnak, hanem hogy te lássál meg valakit elsőnek. ráadásul a pro lövés is lean-ből indul, kinézel (lean), van egy kis előnyöd lőni, ha ez nincs benne, akkor az van hátrányban, aki támad, kijön a fedezékből, és a passzív "váró" ember lőheti széjjel. lean-el a támadó van előnyben. FOS HA NEM LESZ BENNE, NO BUY, NEM KONZOLT KÉRTEM, HANEM CODOT
  • Gabe18
    Megjelenés után itt valami elképesztő indulatok lesznek pc-s fronton szerintem.Majd az egyik réteg megtalálja benne a számítását,az isteníteni fogja,egy másik meg (főleg akik már elve leírták) azok meg óriási sárbatiprást rendeznek.
    Én még nem tudom hova fogok tartozni.Sok pozitív lehetőséget látok benne,de soknak érzem azt is amit elvesznek.Majd meglátjuk mi jön ki végül.
  • Grifidos
    Nincs konzol...nincs modosítgatás, a cfg illetve az ini fájlokat pedig valszeg' figyelni fogja a VAC. Nem lesz kiabálás hogy ratehax, nem lesz agyonbutított grafika zavaró tereptárgyak nélkül.
    A hajolgatást pedig szerintem igencsak kevesen használták, mert ha egyszer kiszúrtak szétlőttek a falon át a picskuba.
    9 vs 9 eddig is ezen sírtak sokan, hogy túl sokan vannak a játékban és tömegnyomor van. Főleg a magukat pronak kikiálltó egyedek...
    A felvétel opció szerintem be fog kerülni, nem fogják kihagyni mert a sok klipp is ingyé reklám a jútúbon.
    Konzol port ide vagy oda, szerintem elvitték a játékot a jó irányba, hogy valóban taktikai fps legyen.
    Megjelenés után majd jön a sírás a riot-shieldre.
  • akyyy
    Várható érkezés:
    2009. november 5., csütörtök

FAIL
  • Bokafix2
    Jobb felső sarokba oda van írva, ha megrendeled, hogy melyik napra várható a szállítás ideje. Ha reggel megrendeled ált. másnapra már kiviszik.
  • toza #2889
    meg igazabol kb soxor a csapat tarsak viszik vegig pajat,kb aztse tudod mi tortenik.. maskor meg rambozni kell kemenyen.. szal kb oan egesz mint cod2 vege vasutasos,h mindig ezren jonnek .. vagy senki se..
  • Gabe18
    Konzolos verzióban nincs kihajlás,ha onnan portolják,akkor simán kimarad.Hogy a pc-s igényekre magasról tesznek,az már rég kiderült.
    9v9?Hát gondold el.Az a terv hogy az egyik játékos a host,a többi arra csatlakozik.Még 17 ember is necces lesz,nem hogy több...Amúgy ez ilyen konzolos "alap".Ott a multik mindig ilyen 16 ember körül mentek (ugye ott a kezdetektől ez a multi rendszer van mint amit ide akarnak most hozni).Gondolom kikalkulálták hogy átlag netkapcsolatú vagy annál kicsit jobb ember ennyi másik játékost bír el,azt annyi...
  • toza #2887
    erdekes a sp... van par ujitas ami elosszor fles vot,aztan meg inkabb zavaro,de a jatek vege eleg erdekes.. nem is gondoltam volna hogy a taxisofor a gyilkos.. he he

egyebkent kb csak atvettek mas jatekokban mar korabban lathato dolgokat.. tovabbra is keci szep,meg sok elorre szkriptet ize teszi hangulatossa..
  • akyyy
    ha én galaxixból rendelek xboxas verziót, azt mikor hozzák ki? mármint mnelyik nap?:D mert akkor úgy kérek ki szabit, sajnso több napot nem igen engednek, de ha mégis, magamnak nem engedhetem meg:\
    pénzem még talán lesz rá:D
  • Bogdogege
    Kicsivel
  • Lunatic83
    én lehet h az ÜC-t választom...
    majd kihozza egy futár 10én és csókolom, vakulásig MW2
  • Lunatic83
    valószínűleg te is futárral kéred... be lesz csomagolva a játék... senki se látja a 18+-os karikát, meg enyhén szólva lesz***ják, az egészet..
    a lényeg h vedd meg, náluk, eredetibe, most.... ennyi
  • Paranoia
    ez fas*ság...
  • Fpocok
    Ezek nem kamuk. Arra játszanak, hogy bukjon a PCs verzió...
  • ToCsEk
    remélem is hogy kamu.
  • Hamed
    Nanemar, hogy nem lehet kihajolni, meg 9v9 max...

Sztem ez tuti kamu, ugy 10 ev visszalepes lenne. Sarkon hogy lesel ki, kiallsz full testtel vagy mi? Meg 9v9-hez minek kellenek ekkora mapok?
  • modellmaker
    ejnye. :| az tényleg szopó.
  • Kulee
    És ha 18-as a game, és én megrendelem 16 évesen, akkor nekem kiadják?
    Lehet hüly ekérdés, de nem akarok hiába rendelni...:D
    És ezek közül honnan éri meg rendelni?
    Előre köszönöm^^
  • Magnum PI
    Kihajlás
  • modellmaker
    Ez a "lean", ami nem lesz, itt mit akar jelenteni? Mire vonatkozik?
  • Prince23
    Videogamer, wp is ezt vallotta mindig... iw fórumot nem nézek.
    és ne lámázz