24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    nah ez mindenkinek mondom, aki válaszolt a belinkelt képemre.
    ez nem sok...$60 az lószar, és ez nem arról szól hogy többen fizessenek így ezekután, hanem ez egy jelképes összem...jele annak, hogy az Infinity Ward-s bekaphatja, elvesztette, minimum 1 előfizetőjét, cserébe nyert 1-el több embert a warezosok körébe, mert single részt tutira lehuzza a srác, már csak azért is.

És jelképe, annak hogy mennyire mhátbaszúrta a játékosait, vagyis rajongóit a fejlesztőcsapat...
    és legfőképp jelképe, hogy ezúton is bekaphatja az Infinity Ward!!! És talán picit egy amolyan megalázás jelképe is, hisz ebből látszik, hogy egy ien levél miként terjed szét a világhálón, nem éppen fényezve az IW eddig becsben tartott jóhírét.
    hidjétek el, ha nem gumiból van az arcuk, akkor most éghet nagyon...ien eddig szerintem semelyik fejlesztő kárára nem csináltak.

jah és ez az amit mindig mondtam.
    míg küzdenek warez ellen, tegyék...csak ezzel max warezosokkal kibasznak, de a warezosok mégugysem fogják megvenni, de itt ugye aki meg megvette volna, az meg nem veszi, vagyis megakadályozzák a warez-t multi terén, de ezuton bevételtől esnek el, nemtuom mennyitől, de kb ha a peticiót beszorzom, akkor legalább $1.010.420-tól...ez a veszteség nekik megéri hogy a warezosokkal kibasszanak...? hát akkor legyen...bár ezekutánis csak multi téren tudnak kibaszni, vagyis ezesetben is félsikerről beszélhetnek, hisz single playerrel mindenki ellesz...:D
  • zotya10002
    :-)
  • Grifidos
    Sajnos csak ennyi magyar szerveres képet találtam a feltöltöttek között, a fórumból(fórumotokból) pedig azért tüntem el, mert hónapokon keresztül csak egymás seggét nyaltátok mintha egy zárt klán fórum lett volna.
    Nem volt érdekes hozzászólás amire kellett volna reagálni, a magyar szerverek is egyre "sötétebbek" lettek.
  • tituka
    te még mindig azt hiszed hogy 13-án fog megjelenni?
  • sonic syndicate
    na akkor dobjunk még a tűzre

• csuszi
    és ezek jók?:)
  • zotya10002
    Nem de ez sem!!
  • zotya10002
  • Grifidos
    Asszem' ez nem volt nyerő linkelés...
  • zotya10002
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AfVa9YSI-8M&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AfVa9YSI-8M&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • Pretorian
    Ez mondjuk egy 30-40 millió dollárba fájó játék esetében sokat nem számit, de ha csak minden második csalódott PC-s megtenné, az már elég szép összeg lenne.
  • Hamed
    Szajkarate meg uber statok linkelese helyett inkabb azt erositse meg valaki hogy amirol megy a cirkusz igaz-e egyaltalan. Mert egyelore forras nelkul bemasolt valaki valamit, aztan lehet csak sima troll volt mert azota se irt semmit.

Nekem is ezen mulik hogy megveszem-e. Dedicated hianyat meg lenyeltem volna ha tenyleg jok az iw szerverek, de ezeket a konzolszagu butitasokat mar nem fogadom el, ha erre vagyok ott a gears of war vagy egyeb agyatlansagok..
  • Gabe18
    Én ezt az egész BC2 hasonlítást nem értem.Nem ugyanannak a közönségnek szól a két játék.Hiába lesz a maga nemében jó játék a BC2,aki eddig a CoD multiplayer stílusát szerette,az nemigen fogja megtalálni benne a számítását.
  • csuszi
    annyit tegyünk hozzá, hogy abból nem laknának jól a bf srácok, amit te eddig elköltöttél codra, és gyanítom elköltöttél volna:)
  • Grifidos
    Talán mert a gyári kereső nem talált ilyen szervert,PAM-al meg nem vagyok és voltam hajlandó foglalkozni. Még hogy high skilled oda ne rohanjak...amúgy fuji-val rúgtam össze a port.

• Lacee86
  • DarkSector
    Nah ien egy tisztelni való játékos, nem hagyja magát átbaszni, és felajálja a majdnem elpocsékolt lovét egy jobb játék érdekében.
    Nagy tiszteletem Eddie J.-nek!!! Na ő megmutatta!
  • Lacee86
    Jah, csak már aszittem van vmi komolyabb fejlemény a sok hozzászólás láttán, aztán látom, h mi ez... Na mind1, végül is nekem tökmind1. Legyen jó a játék, az a fő. :)
  • csuszi
    nem. ez csak cirka 10hsz. és mit fáj ez neked? játékról semmi új nincs, warez sehol pc-re, multi sehol, mindenki találgat, griffidos béget. szokásos:)
  • csuszi
    igazi pro szervereken:)
    és az se mindegy, hogy ölsz 30-at és halsz 10-szer, vagy Te vagy az első, 100 kill-el és haltál 50-szer. mert a legtöbb szerverre felmegyek, szerintem halál nélkül is kihúzhatnám, annyira jók a srácok:)
    emlékszem amikor KL-el összerúgtad a port, hívott ngz highskilled szerverre tolni- mert szerinte is csak a német pub tdm szervereken voltál olyan nagyon gizda a 3/1-el:), de hirtelen nagyon eltűntél a fórumról hónapokra:)
  • Lacee86
    76 új hozzászólás délelőtt óta. Csak belepillogtam a hozzászólásokba, nincs hangulatom végigolvasni, de látom, h megint kirobbant egy agyament idióta vita vmiről. Ki kéne szórni a topikból pár embert, aztán helyreállna a rend!
  • csuszi
    hadd bégessen:)
  • Grifidos
    Végre! Hidd el sokan nem fogtok hiányozni, sokunknak...

Mellesleg én eddig is max grafikán multiztam, tudom hülye vagyok de így sokkal élvezetesebb, a statot meg igazából lexarom így is mindig 2-3x-os volt a k/d arányom.
  • csuszi
    igaz, de ennek van előnye is, végre a sok fasz cfg-és ügyeskedő, aki hasznot akart húzni a konzolból, az mehet a sóhivatalba. amiket kérsz, marha egyszerű, tegyék ki graf beállításhoz. nekem bőven elég volt az eddigi codokban, hogy bementem a grafhoz, állítottam felbontást, meg a többi szart, volt fps-em is, ami nem tetszett ki tudtam venni stb. de rengeteg visszaélésre adott lehetőséget a konzolban ügyeskedés.
  • csuszi
    a smiley nem azért volt te faszkalap, mert kevésbé sértő akartam lenni, nem vagyok én kétszínű, hanem mert mosolygok a faszságodon. igazán sértő akartam lenni:)
    nemén kezdtem el a másikat sértegetni, igaz te itt mindenkivel összebaszod a port. és ezért vagy troll, nem azért mert más a véleményed, ahogy itt rengeteg embernek más a véleménye mint nekem, de egyiket se trolloztam le. de a többi nem is mondja hogy bégessek (ez az igazi griffidos féle vitakultúra?), vagy hogy "okoska". ne várj tiszteletet, ehhez annak semmi köze nincs, hogy kétszer annyit tudok a játékról mint TE;):), hanem hogy Te nem adod meg a tiszteletet Nekem. (mondjuk másnak se, azt már láttam).
  • Gabe18
    Most majd mindenki...
  • berlinboy6329
    Majd holnap hirtelen jön a hir,h a tegnap világrakerült infok miatt 90% törölte az előrendelést mer fos lesz.Nekem ilyen alapdolgokat mint a konozl,a jump,a zombi mod,a record(főleg),a dedikált szeró rakják vissza..gondoltam emgveszem,a dedikált szerók óta nagoyn nem fogom bekpahatják,de monodm,majd megoldjuk vhogy,vki hostol közülünk,és majd ugy jumpolnuk,devmappal v vmi,ugyhogy megveszem,10-én megyek is,de most,h mindent kivettek ebből a szarból,veszi meg a faszom:C
  • Prince23
    te rég ezen a szinvonalaon vagy, csak így tovább. lámázz, köcsögözz stb.
  • berlinboy6329
    Az hogy néz mát rki?és hogy álligatod a Dofot,blurt,fényeket,szineket?Sehogy,mer fos....Se fpst nem lehet kiiratni,se állitani,se bindek....Se devmap!!!!
  • Grifidos
    Az igazi überpró, ha valakinek más a véleménye az már láma és troll.
    Hát igen ezek a pro játékosok szinte istenek, bár inkább a többségük istentelenül hülye.

PS:
    Attól hogy smileykat raksz bele attól nem lesz kevésbé sértő amit írsz, majd legközelebb smiley hegyekkel küldelek el anyukádba hógolyózni. :))
  • madmanic
    http://iddqd.blog.hu/2009/11/04/a_modern_warfare_2_mindent_agyonver
  • csuszi
    remélem a record az külső gombra kerül, mint teszem azt az options stb
  • berlinboy6329
    De mit szólsz ahhoz,még te irtad h lehet h a /recordot visszarakják?hova az Istenbe?konzol nélkül?Ha meg van /record,akkor talán jó lenne állitani a grafot a minéál jobb graf érdekében,mivel külső progik se képesek mindenre...MEg akinek szarabb gépe van hadd vegye már le a minimumnál is kisebbre a grafot konzolból,h fusson normálisan a gépén....Kiaza hülye aki maxon multizik?
  • csuszi
    te kibaszott nagy kretén vagy:) egy igazi fórum troll, egy kurva nagy faszkalap. de jól el vagy a német "pro" tdm szervereiden, ahol azt hiszed mindent tudsz a játékról. egy igazi láma:)
  • Grifidos
    Nem volt ott semmi olyan kérdés amire már korábban nem írtam volna le a véleményemet, csak fröcsögött a xar...
  • Grifidos
    Bégess csak...
  • berlinboy6329
    Ügyes vagy,egyik játékhoz kapcsolódó kijeletésemre se választolál.Grat!
  • csuszi
    1. kezdek emlékezni miért is nem kedvellek. én hol beszéltem így veled? ne legyél már paraszt bazdmeg. én írok neekd ilyet hogy okoskám? hogy pattogj pöttyös gumilabda? ettől érzed magad keménynek?
    2. leszarom hogy pattogok vagy nem. a 100-as ping nem bebeszélés, az szar ls kész ne magyarázd már meg hogy nem, amikor 6 éve codozok, tudom hogy a 100-ashoz nem kell forma-1-es pilóta szint, hogy érezzem a késlekedést a becsapódásban, van az 7-8 tized is.

nem bégetek baszod, leírták, hogy nincs lean. szerintem az értelmesebb játékosok között 1!!!!! db sincs, aki ne használta volna. erről ennyit.
    nem pub tdm ről van szó, ahol fekszel kelsz, hanem sd-ről waron, ahol be kell venned a védelmeket és minden kurva halál számít.
  • csuszi
    nem a fő funkciója hiányzik, hanem hogy a játék alapkoncepciója, hogy a támadójátékot támogatja. kb mintha egy sportban bevezetnék, hogy kevesebb akció legyen, kevesebb gól.
    és ráadásul már a 2003-as codban volt. hova megyünk vissza? cs-hez, ahol még célzás sincs?
    ez szimplán igénytelenség, konzolból portolt játék, aminél igénytelen lusta parasztok voltak, jó ez a pc-és parasztnak.

fontos: HA IGAZ!!! ki tudja, lehet fake hírek...
  • Grifidos
    Majd ha megjelent és játszottam vele akkor lehet hogy a másik irányba leszek elfogult,hogy mennyi mindent elbaxtak (vagy nem) mindenesetre nagyon megvetem az olyan birkákat akik csak bégetnek, de azt sem tudják miröl, hiszen még nem látták nem játszottak vele.
    Ja és honnan tudod okoskám, hogy ebben is benne lesz ez a bug?
    A pinges hozzászólásodra a válasz #2910 utolsó sor...