24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    jah ezt nevezik árkádosításnak.
    nah erre jött a Ninja Blade, nah az kicsit sem könnyü...tuom nem fps, de az mutatja, hogy mennyire leegyszerűsödnek a játékok, és nemhogy easy-n, de normálon is a legtöbb játék lenyomható első nekifutásra...:S
    monnyuk szenvedni sem szeretek, ezért jó a nehézségi fokozat kiválasztása, de sokszor attól sem lesz kihívás.

ezt a részt elbaszták akárhogy nézzük...csak ugye a hype és a hype miatt veszik igy is majd...
  • csuszi
    és természetesen pistike úgy játszik low tdm szerveren, hogy fekszik a sarokban és nehogymá aki rátámad fedezék mögül leanelve lelője...pfuj mit képzelsz?:)
  • Pretorian
    Ha egyáltalán el fogom kezdeni, akkor single, multi, specops lesz a sorrend.
  • Gabe18
    *tuti hogy levegőt sem kell már venni a csipánál"

Hát lehet,de visszatartás nélkül sincs akkora kilengése mint a 4-ben.Legalábbis a single részben így volt.
  • HappyHunter
    Nekem a 100-s pinggel akkor nem lenne bajom, ha mindenkinek annyi lenne..
  • csuszi
    értem, de sima pam-os szerveren volt 100-as pingnél 7-8 tizedes késlekedés. nem hiszem hogy a pam csinálná:)
  • HappyHunter
    "magyarán elindulnak abba az irányba ahol minden pofon egyszerű, mint minden más játékban, hadd legyen sikerélménye pistikének, akkor veszi meg a játékot."
    Ez bizony sajnos igaz...
  • DarkSector
    igazad van az elég zsir a 100-as ping, csak szar hogy 50 felett már nem nagyon tudsz használni sniper-t...:D vagy ha igen, akkor az véletlen találat ...
  • csuszi
    én is:)
    még nem válaszolt az iw hogy kértem őket tegyék vissza a leant.
    :):) pedig már 30perce írtam nekik, mit kávéznak? menjenek programozni vagy elnáspángolom őket.

és a lean sajnos nem mint "move" hiányzik, hanem a játék alap hangulatát változtatja meg, eddig fedezékből megindulni kapsz egy kis reward-ot cserébe, most meg kedvezményezett aki kempel.

barátommal beszélgetünk msn-en:
    remélem nem bánja ha bemásolom pár sorát, nagy igazság:
    "*a hülyéken lehet meggazdagodni
    *azoknak meg ez kell
    *minél egyszerűbb game
    *tuti hogy levegőt sem kell már venni a csipánál"

magyarán elindulnak abba az irányba ahol minden pofon egyszerű, mint minden más játékban, hadd legyen sikerélménye pistikének, akkor veszi meg a játékot.
  • MURopi
    még mielőtt tovább fajulnának a dolgok csuszi meg nyugtatlak 100 ping az nagyon is jó! 100 milisecondom az kereken 0.1 másodpercet jelent, 0.1 másodperc fáziskésés az ellenféllel szerintem elég korrekt :) és mivel nem lesznek agyon bütykölt szerverek ezért ez a 0.1sec tényleg 0.1sec lesz nem olyan, hogy ki lősz 1 golyót és minimum 0.5 sec hogy be csapódjon de 30 a pinged :) szerintem ez a része fullra rendben lesz, inkább vagyok az ellen, hogy nem lehet majd fel venni a dolgokat, bár erre is van megoldás, frapsnak hívják :) aki meg azért használja a konzolt h szarrá butítsa a játékot az ne vegye meg a játékot, vegyen abból a pénzből jobb gépet és tolja inkább a cod4el :)
  • DarkSector
    de téma...lenne, ha nem helyeznék előtérbe, a warez üldözés a vásárlókkal szemben, és nem pénzelné le a steam a csapatot...dehát ien anyagias világban mit várjon az ember nem? :P
  • HappyHunter
    A játék melyik részével fogjátok kezdeni?
    Az én tervem: Single-kis multi-kis-Specops-sok multi-sok Specops-rengeteg multi.
  • tituka
  • HappyHunter
    Első három sorral teljes mértékben egyetértek.
  • tituka
    én erre azt tudom mondani hogy várjuk meg a játékot...
    minden kiderül hogy mi lett elcseszve és mi a jó benne
    én még ilyen hírek után is megveszem és várom

én személy szerint a kihajlás nélkül is megleszek
    de nem tetszik hogy nem lesznek szerverek

• csuszi
    sajnos eddig is így volt, nem új helyzet, pont ezért lett ilyen ez a cod, mert már nem is téma a pc.
  • DarkSector
    akkor legalább a helyzetet reáliassan látják, mert 90% télleg konzolon veszik majd meg.
  • Grifidos
    Nekik ez az életük, ezért jó húzni őket.
    Mint mondta más szinten mozgunk, ő próbál a felhőkön ugrálni. Én jól érzem magam a földön járkálva.
    De a lényeg, hogy ezek az überprók eléggé egy gusztustalan állatfaj.
  • DarkSector
    ennek semmi köze a konzolokhoz. ennek a warez az oka.
  • csuszi
    élvezem minden percét, és nem azért becsülök valaki játékban mert jó, vagy mert jó a statja, ne érts félre, nekem csak az számít ne rinyáljon minden szarért, ne legyen hisztis kurva, és ne csaljon. legyen ember. ez griffidosnak szólt, aki olyan geci jónak érzi magát és linkelgeti a fasza képeit, és én egy gyökér vagyok, mert le mertem írni, hogy az iw elbaszta a no-leant és a 100-as pinget és különben is minek bégetek, annyira el van varázsolva a német pubolástól, és a fasza tdm meccsektől, hogy öröm nézni.
  • DarkSector
    ki kérdezett. nem kell olvasni ha nem tetszik.
    svanyú a szőlő vagy mivan?
  • tituka
    arra is gondolni kellene hogy vannak olyan játékosok, akik ha multizni mennek nem azért mennek hogy nekik legyen a legjobb stat-juk...
    csak jól akarják érezni magukat

azért azt ne felejtsük el, ez csak egy játék
  • csuszi
    fair play az volt, mindig alap cfg et használt nálunk mindenki, ne magadból indulj ki:) és annyira szoptam, hogy cb-én eu létrában 1on1 sd-ben 8. volt a legjobb helyezésem, más szinten mozgunk ne vedd a szívedre kicsi rigó.
    és vajon demot is photoshoppolok? mert nem tudsz olvasni, nem kép van, hanem demot vettem mert egy demonézőt akartam tesztelni felmentem egy szerverre, tdm-eztem egy órát, lőttem 300+-t és lejöttem (mielőtt belekötnél, a legjobb arány 100/10 körül volt, a végére rosszabb lett).:) és ezt egy 40 fős szerveren puskával, kicsi mapon. neked is menne tudjuk, látom a stattjaidon, mekkora fail, linkeled itt a 40/10-es stattod. baszod, ez aztán nagy ász stat.

és afaszlengetést nem én kezdtem, nem én baszogatom a fél topicot, nem én vagyok elfogult és szopkodom az iw farkát. és sértegetni sem én kezdtelek. TE TROLL:):)
  • zotya10002
    De azért igazán lehetne egy demo!!Tavaly ilyenkor már gyűrtük rendesen!
  • ToCsEk

• ToCsEk
    troll aki mondja
    majd kiderül kedden hogy milyen a multi, addig meg lehet flémelni...
  • Grifidos
    Hiszek a mesékben, hiszen guadalcanal-nál is mikiegerek szálltak partra...photoshoppolj gyorsan pár screenshotot, ha ilyen übergyerek vagy akkor a cb-n és más e-sport összeröffenéseken egyedül álltál volna ki teljes klánok ellen...ja ott biztos nem volt saját cfg csak fairplay és csak xoptatok.

Olvasd újra a #2959-es írományodat...ennyit a gyerekes faszlengetésről.
  • tituka
    nagyon sok itt az unalmas ember...
  • Pretorian
    Mivel 500 milliós nyitást várnak a játéktól az első héten (ebből kevesebb, mint 10 % a PC), ezért megválaszolom neked: igen, megéri.
  • csuszi
    értem:) ne vedd a szívedre, másban biztos Te vagy a jobb.
  • Grifidos
    hülye kocka
  • bujcsik555
    Én is, azt a 10000-et Rammstein koncert jegyre is el tudom költeni
  • Coco
    gyökér amerikai kocka
  • csuszi
    de pont ez az, mert szarnám le azt a kurva leant, nekem 100óra pub játék is megér 10 ropit, nincs lean hát annyi, nem lesz nagy game, nem lesz a kedvencem, a polcon pihen pár hét múlva, de ezzel adnék egy pofont a pc-nek, mert nem érdemlik meg rohadnának meg, hogy ilyen pofátlanul szarnak ránk, és még vegyem is meg? adjak nekik pénzt? én tudatos vásárlónak tartom magam, aki "kifejezi" rosszallását.
  • csuszi
    griffidos, én 100/10 alatt nemigazán mentenék el semmit, igaz mindig is gyerekesnek tartottam a képmentegetést;) igaz múlt héten teszteltem a seismovision nevű csodát és egy tdm-et felvettem demora. ha kell kivágom a 100/10-es stattot. ennyit a gyerekes faszlengetésedről...
    de ilyen 30/10; 40/10 egyenesen közepes pláne magyar szervereken, fujival játszottam egy párat jó srác, kb 3-4-szer öltem többet mint ő. de legyél boldog, geci pro vagy:)
  • Gabe18
    Majd mikor a konzolokról bejövő 100 milliókat számolgatják,szerintem is eszükbe jut ez a 60 jelképes dollár,és jelképesen a kardjukba dőlnek...
  • Blacksheep333
    Te még mindig itt pattogsz? Ha annyira nagyot csalódtál az IW-be, meg a faszod kivan velük és az új multiplayer-el, akkor felejtsd már el az egészet. Már unalmas vagy.
  • csuszi
    végre valaki aki vágja a dolgot, erősen gondolkozom, hogy visszamondjam.
  • bujcsik555
    Na ne, ez komoly hogy nem lesz lean?

Hát szerintem ez egy igen rossz lépés lenne, ugyanis enélkül a támadójáték igen csak visszaesne. Az meg marhára nem növeli a játékélményt hogy mindenki egy sarokban gubbasztva kempelne.:S
  • Lunatic83
    nem csak a szerverek, a fórumok is....:P