24218
Modern Warfare 2
-
jah ezt nevezik árkádosításnak.
nah erre jött a Ninja Blade, nah az kicsit sem könnyü...tuom nem fps, de az mutatja, hogy mennyire leegyszerűsödnek a játékok, és nemhogy easy-n, de normálon is a legtöbb játék lenyomható első nekifutásra...:S
monnyuk szenvedni sem szeretek, ezért jó a nehézségi fokozat kiválasztása, de sokszor attól sem lesz kihívás.
ezt a részt elbaszták akárhogy nézzük...csak ugye a hype és a hype miatt veszik igy is majd... -
és természetesen pistike úgy játszik low tdm szerveren, hogy fekszik a sarokban és nehogymá aki rátámad fedezék mögül leanelve lelője...pfuj mit képzelsz?:) -
Ha egyáltalán el fogom kezdeni, akkor single, multi, specops lesz a sorrend. -
Gabe18 #2990 *tuti hogy levegőt sem kell már venni a csipánál"
Hát lehet,de visszatartás nélkül sincs akkora kilengése mint a 4-ben.Legalábbis a single részben így volt. -
Nekem a 100-s pinggel akkor nem lenne bajom, ha mindenkinek annyi lenne.. -
értem, de sima pam-os szerveren volt 100-as pingnél 7-8 tizedes késlekedés. nem hiszem hogy a pam csinálná:) -
"magyarán elindulnak abba az irányba ahol minden pofon egyszerű, mint minden más játékban, hadd legyen sikerélménye pistikének, akkor veszi meg a játékot."
Ez bizony sajnos igaz... -
igazad van az elég zsir a 100-as ping, csak szar hogy 50 felett már nem nagyon tudsz használni sniper-t...:D vagy ha igen, akkor az véletlen találat ... -
én is:)
még nem válaszolt az iw hogy kértem őket tegyék vissza a leant.
:):) pedig már 30perce írtam nekik, mit kávéznak? menjenek programozni vagy elnáspángolom őket.
és a lean sajnos nem mint "move" hiányzik, hanem a játék alap hangulatát változtatja meg, eddig fedezékből megindulni kapsz egy kis reward-ot cserébe, most meg kedvezményezett aki kempel.
barátommal beszélgetünk msn-en:
remélem nem bánja ha bemásolom pár sorát, nagy igazság:
"*a hülyéken lehet meggazdagodni
*azoknak meg ez kell
*minél egyszerűbb game
*tuti hogy levegőt sem kell már venni a csipánál"
magyarán elindulnak abba az irányba ahol minden pofon egyszerű, mint minden más játékban, hadd legyen sikerélménye pistikének, akkor veszi meg a játékot. -
MURopi #2984 még mielőtt tovább fajulnának a dolgok csuszi meg nyugtatlak 100 ping az nagyon is jó! 100 milisecondom az kereken 0.1 másodpercet jelent, 0.1 másodperc fáziskésés az ellenféllel szerintem elég korrekt :) és mivel nem lesznek agyon bütykölt szerverek ezért ez a 0.1sec tényleg 0.1sec lesz nem olyan, hogy ki lősz 1 golyót és minimum 0.5 sec hogy be csapódjon de 30 a pinged :) szerintem ez a része fullra rendben lesz, inkább vagyok az ellen, hogy nem lehet majd fel venni a dolgokat, bár erre is van megoldás, frapsnak hívják :) aki meg azért használja a konzolt h szarrá butítsa a játékot az ne vegye meg a játékot, vegyen abból a pénzből jobb gépet és tolja inkább a cod4el :) -
de téma...lenne, ha nem helyeznék előtérbe, a warez üldözés a vásárlókkal szemben, és nem pénzelné le a steam a csapatot...dehát ien anyagias világban mit várjon az ember nem? :P -
A játék melyik részével fogjátok kezdeni?
Az én tervem: Single-kis multi-kis-Specops-sok multi-sok Specops-rengeteg multi. -
tituka #2981
-
Első három sorral teljes mértékben egyetértek. -
tituka #2979 én erre azt tudom mondani hogy várjuk meg a játékot...
minden kiderül hogy mi lett elcseszve és mi a jó benne
én még ilyen hírek után is megveszem és várom
én személy szerint a kihajlás nélkül is megleszek
de nem tetszik hogy nem lesznek szerverek
-
sajnos eddig is így volt, nem új helyzet, pont ezért lett ilyen ez a cod, mert már nem is téma a pc. -
akkor legalább a helyzetet reáliassan látják, mert 90% télleg konzolon veszik majd meg. -
Grifidos #2976 Nekik ez az életük, ezért jó húzni őket. 
Mint mondta más szinten mozgunk, ő próbál a felhőkön ugrálni. Én jól érzem magam a földön járkálva.
De a lényeg, hogy ezek az überprók eléggé egy gusztustalan állatfaj. -
ennek semmi köze a konzolokhoz. ennek a warez az oka. -
élvezem minden percét, és nem azért becsülök valaki játékban mert jó, vagy mert jó a statja, ne érts félre, nekem csak az számít ne rinyáljon minden szarért, ne legyen hisztis kurva, és ne csaljon. legyen ember. ez griffidosnak szólt, aki olyan geci jónak érzi magát és linkelgeti a fasza képeit, és én egy gyökér vagyok, mert le mertem írni, hogy az iw elbaszta a no-leant és a 100-as pinget és különben is minek bégetek, annyira el van varázsolva a német pubolástól, és a fasza tdm meccsektől, hogy öröm nézni. -
ki kérdezett. nem kell olvasni ha nem tetszik.
svanyú a szőlő vagy mivan? -
tituka #2972 arra is gondolni kellene hogy vannak olyan játékosok, akik ha multizni mennek nem azért mennek hogy nekik legyen a legjobb stat-juk...
csak jól akarják érezni magukat
azért azt ne felejtsük el, ez csak egy játék -
fair play az volt, mindig alap cfg et használt nálunk mindenki, ne magadból indulj ki:) és annyira szoptam, hogy cb-én eu létrában 1on1 sd-ben 8. volt a legjobb helyezésem, más szinten mozgunk ne vedd a szívedre kicsi rigó.
és vajon demot is photoshoppolok? mert nem tudsz olvasni, nem kép van, hanem demot vettem mert egy demonézőt akartam tesztelni felmentem egy szerverre, tdm-eztem egy órát, lőttem 300+-t és lejöttem (mielőtt belekötnél, a legjobb arány 100/10 körül volt, a végére rosszabb lett).:) és ezt egy 40 fős szerveren puskával, kicsi mapon. neked is menne tudjuk, látom a stattjaidon, mekkora fail, linkeled itt a 40/10-es stattod. baszod, ez aztán nagy ász stat.
és afaszlengetést nem én kezdtem, nem én baszogatom a fél topicot, nem én vagyok elfogult és szopkodom az iw farkát. és sértegetni sem én kezdtelek. TE TROLL:):) -
De azért igazán lehetne egy demo!!Tavaly ilyenkor már gyűrtük rendesen! -
-
troll aki mondja 
majd kiderül kedden hogy milyen a multi, addig meg lehet flémelni... -
Grifidos #2967 Hiszek a mesékben, hiszen guadalcanal-nál is mikiegerek szálltak partra...photoshoppolj gyorsan pár screenshotot, ha ilyen übergyerek vagy akkor a cb-n és más e-sport összeröffenéseken egyedül álltál volna ki teljes klánok ellen...ja ott biztos nem volt saját cfg csak fairplay és csak xoptatok.
Olvasd újra a #2959-es írományodat...ennyit a gyerekes faszlengetésről. -
tituka #2966 nagyon sok itt az unalmas ember... -
Mivel 500 milliós nyitást várnak a játéktól az első héten (ebből kevesebb, mint 10 % a PC), ezért megválaszolom neked: igen, megéri. -
értem:) ne vedd a szívedre, másban biztos Te vagy a jobb. -
Grifidos #2963 hülye kocka -
Én is, azt a 10000-et Rammstein koncert jegyre is el tudom költeni -
Coco #2961 gyökér amerikai kocka -
de pont ez az, mert szarnám le azt a kurva leant, nekem 100óra pub játék is megér 10 ropit, nincs lean hát annyi, nem lesz nagy game, nem lesz a kedvencem, a polcon pihen pár hét múlva, de ezzel adnék egy pofont a pc-nek, mert nem érdemlik meg rohadnának meg, hogy ilyen pofátlanul szarnak ránk, és még vegyem is meg? adjak nekik pénzt? én tudatos vásárlónak tartom magam, aki "kifejezi" rosszallását. -
griffidos, én 100/10 alatt nemigazán mentenék el semmit, igaz mindig is gyerekesnek tartottam a képmentegetést;) igaz múlt héten teszteltem a seismovision nevű csodát és egy tdm-et felvettem demora. ha kell kivágom a 100/10-es stattot. ennyit a gyerekes faszlengetésedről...
de ilyen 30/10; 40/10 egyenesen közepes pláne magyar szervereken, fujival játszottam egy párat jó srác, kb 3-4-szer öltem többet mint ő. de legyél boldog, geci pro vagy:) -
Gabe18 #2958 Majd mikor a konzolokról bejövő 100 milliókat számolgatják,szerintem is eszükbe jut ez a 60 jelképes dollár,és jelképesen a kardjukba dőlnek... -
Te még mindig itt pattogsz? Ha annyira nagyot csalódtál az IW-be, meg a faszod kivan velük és az új multiplayer-el, akkor felejtsd már el az egészet. Már unalmas vagy. -
végre valaki aki vágja a dolgot, erősen gondolkozom, hogy visszamondjam. -
Na ne, ez komoly hogy nem lesz lean? 
Hát szerintem ez egy igen rossz lépés lenne, ugyanis enélkül a támadójáték igen csak visszaesne. Az meg marhára nem növeli a játékélményt hogy mindenki egy sarokban gubbasztva kempelne.:S -
nem csak a szerverek, a fórumok is....:P