24218
Modern Warfare 2
  • Prince23
  • Gyuszopapa
    Tudod az a gond itt hogy elcasuálodott a játékos társadalom.Meg mellesleg elhülyült is egy kicsit.A mai fiatalok olyan nemis tudom pontosan kifejezni agyatlanok hogy eszméletlen.Nemrég leraktam a gimnáziumi érettségit esti suliba 3 müszakos munka mellett.Hát amit meséltek nekünk ott a tanárok a 15-18 éves korosztály észbeli képességeiről az nem volt semmi.Nem tudnak olvasni,írni,számolni,beszélni a dolgozatokat úgy írják hogy ki se lehet olvasnia helyesírásról meg ne is beszéljünk.Na ezeknek az agyatlanoknak kell a konzol berakják a lemezt és megy a játék.Nem kell telepíteni meg stb.
  • Prince23
    Egyébként SD-ben a 18 slot az ideális... itt helytállok, és egyetértek... Csak mi van azokkal akik ugyebár TDM pártiak. Ők bizony szívtak, nincs Frag
  • Khabbas
    Nem hittem sehogy, csak kérdeztem. :) De akkor mi értelme hogy nincs lean pc-s multiban? :) de gondolom ezt megválaszoltam... semmi
  • Gyuszopapa
    Azt te csak hiszed.A konzolosok ugyanúgy fogják nyomni mint az eddigi cod-okat,Live-on.Őket nem érinti a steam.De az se baj hogy ők már rég nyomják holott még meg se jelent a játék hivatalosan.
  • ewuk
    nem kötözködésből, de eddig az volt a téma, hogy Magyarország nem piac, mert itt mindenki warezol. Ok, ez rendben van legyen így, bár nem teljesen értek vele egyet. Azonban, akkor nem értem, hogy a vasfüggönyön innen, miért veszik meg olyan sokan az xboxos és a ps3as verziót, ha van lovettájuk a pcre is.Ők nincsenek warezra szorulva ugyebár és még sem veszik meg pc-re. Úgyhogy én azt mondom az ő kurva anyjukat és nem a magyar warezolókét, mivel nem a mi wareztársadalmunk az oka annak, hogy nyugati testvéreink konzolra vásárolnak játékokat. Az meg, hogy 18 player a max nevetséges. Úgy érzem vagyok annyira nagy fiú, hogy eldöntsem a 32 vagy a 18 playeres szerver nevére kattintok. Így is marad választási lehetőség 18 vagy 12.
  • Khabbas
    Amúgy hogy lesz? IWneten a PC-sek együtt nyomják a konzolosokkal? Mert az szép lenne.
  • Kandurex
    Nem, kitolom a singlet, aztán shift + del
  • Skyline
    "Az Amazon adatai szerint a legtöbb előrendelés az Xboxos verzióra érkezett (61%), aztán a PS3-as (31%), és csak 8 százalék a pécés, ami valahol megmagyarázza azt is, miért tojnak magasról a fejlesztők a pécések fejére, és miért nem csinálják meg a dedikált szerver támogatását. 180 ezer aláírás az online petíción? Ugyan már. Majd akkor tessék ugrálni, ha összeraktok egy halomba annyi pénzt, mint az a pármillió konzolos vásárló.""

Gratulálok a warezfelfogásúaknak,ezt értétek el...8%... Érthető miért szarnak a pc-s változatra,nem a fejlesztőben van a hiba.
  • aricsi
    És mit csinálsz miután letöltötted,feltöröd a steam-et?
  • aricsi
    Hát ja, sok slotos szerónál csak shooting gallery:)az a jó egy helyben kell állni aztán jönnek.De hát itt a bizonyíték CoD4 4ever,nem kell kidobni a kukába mer jött egy új játék. Ezért a 18 slotért kár bár én ilyen szerókön szoktam játszani különben is mivel ennyi emberra vannak tervezve a pályák, viszont a klánszerverek,hát vedd úgy hogy megspórolod a szerver díjat mer az IWnet helyben megoldja. Ha igaz amit irogatnak a rendszerről nem lehet rossz ez a beépített klántámogatás,nemcsak a neved elé raksz vmi szart aztán klános vok ásztákurva. Ahogy a csávó mondja a #3057 -ben sokan szidják az IWnet-et pedig azt se tudják hogy milyen. Aztán lehet nem is lesz igazam és szar lesz az egészXD. Mondjuk aki letölti az biztos nem tudja meg milyen,talán a singleplayert megoldják hogy lehessen warezzal,de a multit tuti nem,ez a lényege.
  • Kandurex
    olvasd aláírásomat...ez bizony warez lesz. Geci nagy vigyorral fogom letölteni. Megvettem a Dragon Age -t, mert megérdemlik.-,de..ezek...és még reménykedtem benne, hogy véget ér a CS:SOURCE egyeduralma nálam.
  • Hamed
    Es meg hany csontvaz fog kiesni a szekrenybol, amint megjelenik. Ezek is csak azert derultek ki mert kijott boxra a warez es rakerdeztek hogy ugye pc-n mashogy lesz. Hat az lesz mashogy, hogy tudsz egeret hasznalni:DD

Sikerult egy full arkad, lebutitott konzoljatekot csinalniuk az utobbi evek legjobb fps multijatekabol:( 18 slot max, kozpontilag beszabalyozva minden, lean-t kiveszik mert nincs ra eleg gomb a controlleren, stb. Viszlat jo kis tomeghentek, meg klanszerverek:(
  • Prince23
    Talán igazad van, nem lesz káosz.
  • Paranoia
    hu de izgalmas volt mikor max 1percig szaladgálsz a pályán aztán lelőnek...túl sok ember túl kicsi pályán.
    Még ha pro vagy akkor se bírod tovább,de ha igen akkor máris jön,h rohadt aimos,meg stb....
    Nekem mondjuk ez nagyon feltudja b*szni az agyam.
    Teljesen pozitívan értékelem ezt a kevesebb játékost a pályára hozzá állást.
  • Prince23
    Hát bazz, a 18 fős multiplayer nem semmi :( most tudtam meg :D Mit képzelnek ezek? min. 32 kéne legyen ahogy eddig is
  • barmi
  • Fpocok
    Ezt nézzétek meg:
    http://multiplayerblog.mtv.com/2009/11/04/infinity-ward-on-modern-warfare-2-dedicated-servers-wait-and-see/

hát öööö... majd meglátjuk
  • csuszi
    na ez nincs kikapcsolva a csókánál. szerintem. vagy kibaszott tré a fegyverbalance.
  • Seth
    De, rázoomoláskor,aimsight-kor van rásegítés, de kikapcsolható
  • csuszi
    nem vagyok konzolos, az utolsó konzol amin toltam ps2:), de nem használ véletlen valami auto-aimot? vagy valami rásegítést? nem szabálytalan cheatre gond olok, hanem olyan engedélyezett szarra, hogy segít a game neki. mert vagy ez, vagy kibaszott szar konzolon a fegyverrendszer, ez nem tudás hogy odapenget random nagyjából össze-vissza, az meg beadja.
    gyanús, hogy már megint a bénáknak is legyen jó a játék jön elő, nyomogatom a gombot, és csak kill, csak kill. lassan adnak hozzá aimot és wh-át, pistikének tuti jó legyen.
  • Ben007
    ha jól látom ebben is lesz csernobilos rész??
  • mascarun
    Hát én ajánlom neki hogy hozza...
    A 4. résztől úgy álltam fel a végén hogy ezt érdemes volt végigtolni!
  • MEdievil
    Annyira feares lett ez a single.. minek kelett ennyi slow-mot berakni (minek kelett egyáltalán)? Na meg az a sok járműves rész is kiábrándító szerintem. Mindenki el van foglalva a multi szidásával de ne feledkezzünk meg róla hogy a single rész sem biztos hogy hozza a negyedik rész szintjét
  • Gyuszopapa
    Bakker láttátok.A #3040 elején mellélőtt egypárszor és találatnak jelezte,nem semmi.
  • atomkrumpli
    sof2 ből anno hamar kiszedték a sorozat lövő sotit mert sírt a nép de itt meg nem lehet hehe milyen anyázások lesznek előre tetszik, kemp ezerrel :-)
  • Gyuszopapa
    Nem überpro.Elég volt rápillantanom már is láttam hogy egérrel nyomul.Lehet kapni xbox-ra egérátalakítót persze nem kevés pénzért.De Smithwarden-nek hihetsz tudja mit beszél.
  • Prince23
    Quick Joe Robert Bowling haverja... ala IW fejlesztő...
  • atomkrumpli
    első kill ? csak úgy kézből lazán ...
    ez a gyerek über pro vagy a játék totál bénáknak készült és elég az ellen közelébe lőni
  • Smithwarden
    "Quick Joe", latszik hogy egerrel nyomja rendesen.
  • Cingar
    hogy tudnak ezek joyal ilyen pontosan es gyorsan celozni ez még egérrel is elismerendő lenne.
  • csuszi
    na megyek aludni, reggelre kinn legyen a warez hogy lehessen próbálgatni, vagy rosszban leszünk:)
  • barmi
  • barmi
  • Gabe18
    Na,jó ez a sniper,aprít vele rendesen.
  • barmi
  • MURopi
    de ha azt vesszük, hogy a famas a legnagyobb rpmel rendelkezik... burst firere nem azt a fegyvert találták ki, sokkal inkább az m468at...
  • Gabe18
    Hát akkor ha a 4-et vesszük alapul akkortest lövés esetén 3 golyó max a Stopping Power-el lesz egyből halálos.Ott ugye az M16 volt ilyen,és úgy rémlik alap játékban nemigen volt elég egy sorozat.
  • csuszi
    ja bazzeg:) cod2. bár tök 8, szerintem jobban "mocskos" mint a 4.
  • MURopi
    de sajnos úgy is lesznek overpowered és underpowered fegyverek, mint a p90 volt a cod4ben és ahhoz képest az m60 eléggé underpowered fegyver volt, cod6ban szerintem underpowered tutira a Fa-mas lesz mivel a legnagyobb rpm-el (round per minute [ golyó / perc ] ) rendelkező kéző gépfegyver (vagy inkább löveg ? ) aminek nagy a célon tartása, pontos és viszonylag erős lövedéket felhasználva elég nagy rombolást tud véghez vinni, na de milyen áron, a tára 25 töltényes (persze nem a dob tár :D ) és ezt a 25 töltényt körülbelül 1.2 sec alatt lövi ki, na de persze IW ezt OP-nak találta volna ezért burst-fire modot raktak be hozzá na és persze nem is váltható szóval a leggyorsabb kézi lőfegyver szépen át csúszott a burst firevel az underpowered kategóriába, már csak azt remélhetik a fanjai a fegyvernek, hogy a 3 golyó képes lesz 1 ember le lövéséhez, ha nem akkor az a fegyver is megy a süllyesztőbe. =)