24218
Modern Warfare 2
  • Palesz2
    te rajtad látom, nagyon nem szereted a letöltést... hát nembaj... neked anya,apa jól keres és a kis fiúnak megvesznek minden lófaszt .. :D
  • Palesz2
    nem, én támogatm a warezt :D
  • Snexi
    te mia fasznak reklámozod a topicot?ennyire büszke vagy rá hogy te nyithattad?
  • Palesz2

Megrendelhető: 576KBYTE és a CD GALAXIS - > 9999 Ft < -

- > TÖLTHETŐ < -
  • zotya10002
    Na most a tuti!!Megrendeltem én is!!A World at war-t sem bántam meg !!
  • Gabe18
    Ja,hogy te a Steam-es árat mondod?Hát ahhoz nem értek.
  • Pretorian
    Na jó, azt hiszem, ezzel eldőlt a kérdés: én biztosan nem veszem meg addig, amig 5k-körülire nem esik az ára. Nekem ez igy ennyit ér, marad a CoD4.
  • Gabe18
    Mért? CD Galaxisnál 9990.Átlagos premier PC-s játékár.Jó,van ami 8900-el nyit,de annyira nem kirívó szerintem.
  • gyepesjoint
    hát,az áron dúrván felakadt a szemem...na ezért nem veszem meg :) hétvégén pedig gém lesz ezerrel :D
  • ToCsEk
    akkor már 3am vagyunk :)
  • Gabe18
    Na én is...
    Bár nagyon vegyesek az érzéseim.De hát annyi ideje vártam már rá,kiváncsi vagyok mit tákoltak össze.Max ha nem jó,kitesszük a polcra,úgyis jól néz ki a borító.(bár a konzolos Hardend Edition hóeséses képe még sokkal jobb...)
    Asszem kedden lesz dolga a futároknak.És mindenhova csak egy kicsi kis dobozt kell vinni...
  • Snexi
    na megrendeltem :)
  • tobias88
    Ha ez igaz, akkor marad a Cod4, mert a Cod5 (Cod4+skin) is egy nagy rakás sz...
  • tobias88
    Ez csak nem valós, főleg a Number of Players sor és a ping
  • HappyHunter
  • ewuk
    bezony, E.T. is beszáll a lövöldözésbe.
  • HappyHunter
    Jól láttam, hogy az űrben is lesz valami akármi? :O
  • ewuk
    asszem cdgalaxisékhoz megérkezett, lassan tényleg lehet várni a törést.
  • Kulee
    Inkább maradtál volna csendben...
  • SötétBarom
    Ez így pont jó. Singel-t végigtolom, haverral koopolunk amíg kijön a l4d2, aztán kuka :P
  • Gabe18
    Viszont Hardwired-en ezt irják:

"LAN-on játszható viszont a játék - internet kapcsolat nélkül -, Private Match funkció használatával és ott nincs lag."

Na akkor itt kell a hackereknek meghackelni a játékot valahogy,és elkészíteni a világmegváltó tört warez multit,minden földi jóval...
  • csuszi
    1-2-től eltekintve igen.
  • Gabe18
    Összehasonlító táblázat,mi volt a Cod 4-ben és mi lesz a MW2-ben.Hát igy egyben elnézve kiábrándító...

• Waczkor
    Csak viccnek írtam,ne vedd komolyan:-)
  • MURopi
    szerintem nagyon nem ez volt a célja, gondolj bele minek 1 olcsóbb játékot el adni 100k példányban? amúgy se számol az IW a pc piaccal szerintem, azért jelentetik meg mert hosszú távon elég sok pénz van benne és a profi klánok a bajnokságokra a pcsektől kerülnek ki, én hülyének tartom magam mert pczek pedig tudom, hogy nem vagyok az :D
  • csuszi
    edit:
    de ez fake szerintem. majd az okos warezosok megmondják ha nem. én hülye vagyok hozzá.
  • csuszi
    a warez egy az egyben tök ugyanaz mint az eredeti single-ben. én lekapom single -vel tolom, aztán multi móka keddtől.
  • MURopi
    de haggyad már :D én tuti nem töltöm le a warezt, ha ennyit tudtam várni tuti nem fogom semmi trailer vagy akármi meg nézésével lerombolni a saját magamban felállított illúziót a játékról :)
  • Waczkor
    Ekkora baromságot már rég olvastam!

Mert pc-hez aztán kurva nagy ész kell.Vagy lehet,hogy akkor az eddigi pc userek hozzászólásai nem jöttek át.
    Istenem,elindítani egy installt,kitömöríteni a leszedett játékot(RAR),crackelni,kiválasztani hova telepítse,ehhez sokkal több tudás kell.Grafot beállítani,ehhez tényleg érteni kell,tudni a háttér információkat...
    Egeret használni,wasdt,hűha.
    Eredeti játéknál nem különbözik a telepítés a konzolostól...
    Az hogy milyenek a mai fiatalok,az meg nem ide tartozik.

Legalább megugrik a cod 4 eladása is,akik eddig warez verzióval játszottak,akik azért nem vették meg eredetiben,mert az mw2-re tették félre a pénzt,amiről már most tudják hogy szar lesz,most megvehetik a 4-et.Szerintem ez volt az IW célja...
    CoD4 FTW
  • crossy104
    fake
  • csuszi
    hát nemtom, de isohunt-on ncore-on nincs,
    ahol láttam nulla seeder.
    ez karaj fake szerintem...
    pláne hogy razort is dobott ki a google...
  • MURopi
    hát nemtom mihez kell több ész, fel rakni 1 játékot és el indítani vagy be rakni a dvd olvasóba/blue-ray olvasóba és azonnal el indítani a játékot elmondom a választ: 1ikhez se kell túl sok ész, de valamiért a pc még mindig több dologra jó ellenben a konzollal :) mert ugye Personal Computer vagyis személyi számítógép nem pKOCKULÓ cSZÁMÍTÓGÉP :)
  • ricsa008
    Warez-BB.org
    én mindig innen töltök megbízható fúrum
    olyan mint itthon a Pirateclub
    na de elég az offból :D
  • csuszi
    hun?
  • csuszi
    ha fake megnyúzlak
    :)
  • ricsa008
    irány örvendeni :D
    Call.of.Duty:Modern.Warfare.2-RELOADED
  • aricsi
    Te se vagy sokkal agyasabb náluk hogy így általánosítgatsz. Akinek konzolja van akkor az agyatlan,baromi értelmes hozzászólás volt pfff? Nekem is van,kösz,gratula agyatlan zombi vok. Magyarországon inkább az idősebbeknek van konzoljuk,ha bemész pl. x360 topikba meglátod. Akikről te beszélsz azoknak inkább pc-jük van mert azt vettek a szüleik.
  • Fpocok
    Tény, hogy általában pc s kevesebb fogy. DE!!! Nem lehet, hogy azért ilyen kevés csak, mert megtudták az emberek, hogy mennyire lebutították? Szóval itt ezért van ilyen kevés mert szarnak a fejünkre, és nem azért szarnak ránk, mert amúgy is ilyen kevés fogyna. Szerintem...
  • mascarun
    Háhááááá

http://www.pcdome.hu/hirek/17662/modern_warfare_2_duhos_lett_az_activision_a_kalozpeldanyok_miatt
  • Kandurex
    Single viszont ütni fog