24218
Modern Warfare 2
-
Neten mar kapsz cod4 es cod5 kodot is ~2800Ftert, ofc eredeti, hasznalatlant. -
t ezt el is hiszed?
hol élsz te? egy rakás ember azért nemveszi meg, mert le is warezolhatja. nem azért mert nincs pénze. -
Mostanában túl sok az "átlag" ember...
Ez meg baromság,hogy azok nem veszik meg,akiknek nincs pénzük.
Ez a legkisebb része a warezosoknak,a többségnek csak a szája nagy,hogy így meg úgy megveszi most,aztán mégse.Szokásos szöveg még,majd ha lemegy 5000-re,ami nem fog megtörténni,mert a cod 4 se lesz olyan olcsó.
Ha lemenne az ára,se vennék meg.
Tisztelet a kivételnek! -
megközelítés -
ez egy nagyon rossz megkezelités
-
3 napig nem alszok az tuti!!! -
Skyline #3147 Volt pénze gépre ami fut? volt. Erről ennyit,baromságot ne irogassunk. A wareznek köszönhető pc-n a szar eladási arány,az eredménye is megvan. Egyre több kiadó fog szarni a pc-re. Ennyi.
Nem az a bajuk hogy lewarezolják,hanem az hogy alig veszik meg! (igen pont a warez miatt)....
-
gyepesjoint #3146 b+,a cégnek már az óriási bevétel,hogy kinntvannak a polcokon...na meg a reklám,stb...az még csak rápakol egy kicsit,hogy konzolra viszik mint a cukrot!!! hidd el,nagy ívbe leszarják,hogy pc-re lewarezolják "a csóró barmok"....:/ -
egy dolgot már meg kéne érteni az átlag embereknek aki lewarezol egy játékot az nem okoz bevétel kiesést a cégeknek hisz általában azért tölti le mert nincs pénze meg venni -
Skyline #3144 Hjééézusom...Azért van pc-re kevés előrendelés mert megtudták hogy butított...Meg a konzolosok tehetnek a pc-re szarásról...Lol...Ébresztő! A kiadó SZARNIFOG egy olyan platzformra ahol a felhasználók döntő többsége lewarezolja a francba a motyit és inkább törtődik azzal a platformmal ahol fogy a cucc! Ki ne találjátok hogy ennyivel kevesebb háztartásban fognak pc-n játékot tolni...:D
Köszönjétek a sok degenerált baromnak akik életükben nem vettek egy játékot sem,még olyat sem amivel sokat játszanak. Ennyi,nemtöbb nemkevesebb.
-
chooselee #3143 És hamarabb elfogyott mint a konzolokra?:D -
Grifidos #3142 Mi van népek nem megy a bojkott elfogy a boltból az útálatos játék? -
chooselee #3141 Arra írtam poénból, hogy kárörvendtél, mármint én úgy értelmeztem.
CD galaxis lesz lehet, bár 576 jobb lett volna,csak leslattyogtam volna a boltba. Még várok, hátha ott is elfogy és akkor moroghatok. :D
Poént félretéve az áremelkedés miatt hezitálok, és hát nem utolsó sorban még fizetés sem volt. :D
Csak lesz majd készletpótlás, nehogy már szétkapkodják az összeset... -
most veszem csak észre, h elkéstem, már volt, na mind1...
inkább ez legyen 2x, mint a Razor 1911 és társai... -
elmész te a jó édes kurva anyádba! -
-
Na elmész a faszomba a buzeráns rickrolljaiddal komolyan...ilyet még a warez-topikban se. -
Szerintem gondjaid vannak vagy ilyesmi....!:-))Megnyugodhatsz nem lesz több! -
Grifidos #3135 1x poén másodjára már unalmas sokadjára meg már azt jelzi, hogy agyilag zokni vagy, föleg hogy csak átvetted más ötletét.
Valami saját poén? Vagy az az már megterhelő? -
Miért nem csíped a poént? -
Grifidos #3133 Kezdesz unalmas lenni... -
? -
Call of duty Modern Warfare 2 -Razor 1911 -
chooselee #3130 Poénkodunk halál előtt? :D
(Poén) -
votmá? 
-
vá,téynleg,eltünt :D
mekkora szar :D
erre van a cd galaxis -
chooselee #3127 Pc nincs...áááááá -
chooselee #3126 576-ról elfogyott vagy mi?Akkor már nem változik az ára? -
igen -
-
-
Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.CLONEDVD-PROCYON -
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük,
hogy november 10., keddtől kapható lesz a
Call of Duty Modern Warfare 2 [X360]
c. Xbox 360 játék
A játék 16.990 Ft helyett, 23% kedvezménnyel lesz kapható: 12.990 Ft
(az akció november 30-ig tart)
-
Xabinho87 #3120 Aki már nézett MW2-es vidiket az segíthetne. A 2-es perk csoportban van a One Man Army. Ha jól tudom az gyors kasztváltást jelent. De ez mi? Játék közbe (halál nélkül) lehet fegyvereket cserélni? -
-
Tisztelt XY!
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük,
hogy november 10., keddtől kapható lesz a
Call of Duty Modern Warfare 2 [PC]
c. PC játék
A játék 12.990 Ft helyett, 23% kedvezménnyel lesz kapható: 9.990 Ft
(az akció november 30-ig tart)
-
T Ö L T H E T Ő ! ! ! -
greendoki #3116 csakbejött:D -
greendoki #3115 nekem semmi nem jön be ha a letöltésre megyek...
nektek mi jön be? -
elárulom hogy idén ez lesz az első eredeti játékom...mondjuk idén kb 4 játékot próbáltam ki
én úgy vagyok vele hogy ami tényleg érdekel és szerintem megéri azt megveszem,ahogy jövőre a bc2-vel is fogom tenni
egyáltalán nem vagyok nagy játékos
de azt nem értem hogy hogyan lehet a warezt támogatni...persze lopni jó