24218
Modern Warfare 2
-
leírom egyszerűbben. hátha megérted:
nem az számít, hogy warezolsz, hanem hogy jár a szád is mellé.
eddig egy codot se vettél meg, és neked áll feljebb, és naponta telesírod a kurva fórumot, és jártatod a lepcses szádat, mert szegény dark nem tud dedicated CRACKELT szerveren játszani.
és a hanyatláshoz csupán annyi közöd van, hogy Te és a hozzád hasonlók pusztítjátok a pc-és játékipart.
azt már csupán mellékesen jegyzem meg, hogy a pc ipart a pc-és játékipar tartja mozgásban. nem is a fórumozás ha nem esett le volna még le. -
jah ha felbasznak, meg kioktatnak .... holott hozzá se szóltam...mit vársz...? :D
-
Szép beszéd! -
1. ha te nem warezolsz, akkor nem magyarországon élsz, vagy hazudsz...(és itt az utobbi vagy te is)
2. majd ha kezedbe basznak havi 60ezret, akkor dumálj nekem, és akkor mond hogy kuss, addig meg neked kuss.
3. pc hanyatlik? lehet...kit érdekel. én csak azért irtam, hogy ez nem fontos
ez nem rám tartozik.
amugy max a pc-s játékréteg hanyatlik, maga a pc meg soha nem fog.
a " reménytelen vagy " az igaz. a szarból nincs kiút...ezt majd megtapasztalod, ha kikerülsz az oviból...:D -
jaja. az sc2 ből is véletlen vették ki a lan-t.
magyaráz a halál neked, reménytelen vagy.
leszarom hogy warezolsz de legalább kusoslnál.
pc nem hanyatlik? melyik bolygón élsz? -
hallod faszomse érti mi a bajod, de esküszöm, hogy teneked nem is kell megértened.
a fejedbe kéne kézzel belebaszni, hogy EZ KURVÁRA NEM WAREZ.
nem fogod fel basszameg hogy a dedikálás az nem csak warez basszameg...kinaiul irjam.
Kurvára leszarom a warezt baszod...itt arról van szó, ha megveszem, akkor a fele részét megcsonkitják a multinak...ha nem akarnám megvenni, akkor faszomat érdekelni.
neked meg amugy sincs semmi közöd, hogy a minimálbérből mire költök és mire nem.
ha a pc hanyatlani kezd, mert én egy szóval se mondtam hogy hanyatlik, szerintem az infinity ward hanyatlik, majd akkor lehet beszélni erreől.
most van egy fejlesztő csapat van egy játék, vannak játékosok, és van a nagy kibaszás.
sehol a warez, sehol a pc hanyatlása....azt más haveroddal vitasd meg. -
az utolsó mentsváram az sc2, de abban meg béna vagyok:) -
mit érdekel ez Téged azt látom. azt is, hogy az olvasás néha nehezen megy.
a fajtád miatt pár év (vagy már az) és a pc játék halott. pont ezt szemléljük éppen a codon keresztül. de Ti még most is csak lázadoztok, megmagyarázzátok a lopást, még nektek áll feljebb, ahelyett hogy lesütnétek a szemetek, ezt mind nektek köszönhetjük... -
nem értelek...mit érdekel engem ez?
valami mondanivalód van akkor nyögd ki. -
neked mindent a szádba kell rágni mi?
3255---> 3254 -
ez mit akar jelenteni...unatkozol, akkor gondolkodj el valamin...:P -
#3255 -
Nekem ....simán! :D -
lehet.
nem mondtam hogy ez miatt meg fog bukni. -
muszáJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ -
jah sokat....:D -
"Az idei év legnagyobb játéka a legjobbat érdemli, ezért az ország legnagyobb területű Media Markt-jával közösen ünnepeljük meg ezt a jeles eseményt, melyre ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt.
A koránkelő és iskolakerülő játékosok már a nyitáskor szembesülhetnek az esemény első fázisával, mivel egy hat méter magas Modern Warfare 2-es mászófal várja azokat a vállalkozó kedvű egyéneket, akik nemcsak a gép előtt ülve rettenthetetlenek, hanem a magasban is megállják a helyüket. És hogy miért érdemes kockáztatni a szédítő magasságot? A legügyesebb versenyző éjfél után egy MW2-es X360 Elite konzol boldog tulajdonosa lesz.
Természetesen gondoltunk a kevésbé edzett játékostársainkra is (gyanítom, hogy ők lesznek többségben), így délután kettőtől a helyszínen kiállított gépeken multi versenyt rendezünk. A fődíj itt is egy Modern Warfare 2-es Xbox360 Elite konzol lesz, szóval érdemes eljönni és megküzdeni a többiekkel. Nevezni a helyszínen lévő rendkívül csinos hosztesz lányoknál lehet.
A játék november 10-én 00.01 perckor kerülhet legkorábban a vásárlók kezébe, a nyereményeket is ekkor adjuk át. Az első 50 vásárlónak külön meglepetéssel kedveskedik a Media Markt.
Gyertek el és ünnepeljétek velünk közösen annak a játéknak a megjelenését, mely az elkövetkezendő években uralni fogja a multiplayer játékok piacát. 14 millió ember nem tévedhet!
Időpont: 2009. november 9. (hétfő) reggel 10-től éjfélig
Helyszín: Budapest, Media Markt Pólus Center" -
Muszaly mindig ilyen karorvendonek lened MW2-vel kapcsolatban?
Tudjuk hogy nem szereted, mert nem lesz dedikalt warez. -

és egy páran elgondolkozhatnának a topicban miért is van ez. -
ezek a bojkottok már olyan mint halottnak a csók...
ha nem ott, akkor majd megveszik máshol, ennyi...
hisztizés ide, vagy oda, szerintem eladási rekordot fog dönteni a játék
természetesen nem pc-n, mert az elhanyagolható , a pc-seket már rég lesz***ja mindenki...
már lehetne gyúrni a köv. aláírás gyűjtésre, csak akkor már nem az lesz a tárgy h legyen dedikált szerver, hanem h egyáltalán kijöjjön pc-re a köv. CoD.... -
sokat fogsz még lázadni mert nem játszhatsz vele ingyen? -

-
D_AS?D?ASD?AS_ 

-
Zsír!!! :D meg is érdemlik a parasztok....!!!!!
-
Shipment?
-
"Favourite Modern warfare 1 maps will return"
melyik lesz az a pálya/ pályák?
vagy ez is csak egy kamu hír? sp vagy mp pálya? -
hát nem túl pro a gyerek és még így is minden szart bead neki a sniper. nem baj, ha az iw-es srácok nem szeretnék ha piszkálnák a játékukat ahogy ők mondták, de akkor balanszozzák már ki. nagyjából odabasz a sniperrel és fekszik mindenki.
-
egy kis FFA a reptéren... -
hiper KOCKA #3245 Ezért fizess húszezressel... akkor több a borravaló :D -
nem mindegy:) -
Hú, télleg kifelejtettem a szállítást... akkor 11 ft.
-
+sz.ktsg. -
9999 Ft a játék, lol... tudok adni 1 ft borravalót a cd galaxisos bácsinak aki kihozza. 
(Medal Airborne-nál 500 ft-ot kapott)
-
Nekem ezt küldte a cd galagxis:VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2009.11.10. - KEDD (8-17H KÖZÖTT)
* A várható érkezés azt jelenti, hogy a csomag nagy valószínűséggel, előreláthatóan
ekkor fog érkezni, de ez jogi értelemben nem garantált.
-
Amúgy akik előrendelték 576-ból valakinek küldtek már sms-t hogy már van? -
balika16 #3238 Off topic!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Madmano #3237 Kérdésem Hozzátok:nem használtam még COD-ot multiban.A 4-nek a single-jét végignyomtam,de ennyi.Most elgondolkodtam a MW2 megvételén,de nem vagyok biztos a dolgomban.Ugye,ahogy olvasom a Fórumot,az alapján úgy tűnik,pont a multi,ami talán gyengébb,mint az előzőekben.Jól látom?Vagy akkor mi van?Magyarán:érdemes megvenni vagy nem egy olyannak,akinek ez lenne az első eredeti COD-ja??? -
balika16 #3236 CSak kimásoltam! :D -
De ráérsz :) -
balika16 #3234 FAKEFAKEFAKEFAKEFF_____FAKEFAKE_______FAKE________FAKE___FAKEFAKEFAKEFAKFAKE
FAKEFAKEFAKEFAKEFF____FAKEFAKEFA______FAKE_______FAKE____FAKEFAKEFAKEFAKFAKE
FAKE__________________FAKE____FAKE_____FAKE______FAKE_____FAKE_______________
FAKE_________________FAKE______FAKE____FAKE____FAKE_______FAKE_______________
FAKE________________FAKE________FAKE___FAKE_FAKEF_________FAKE_______________
FAKE_______________FAKE__________FAKE__FAKEFAKE___________FAKE_______________
FAKE_______________FAKE__________FAKE__FAKEFAK____________FAKE_______________
FAKEFAKEFAKEF______FAKE__________FAKE__FAKEFAK____________FAKEFAKEFAKEE______
FAKEFAKEFAKEF______FAKEFAKEFAKEFAKEFA__FAKEFAKE___________FAKEFAKEFAKEE______
FAKE_______________FAKEFAKEFAKEFAKEFA__FAKE__FAKE_________FAKE_______________
FAKE_______________FAKE__________FAKE__FAKE____FAKE_______FAKE_______________
FAKE_______________FAKE__________FAKE__FAKE_____FAKE______FAKE_______________
FAKE_______________FAKE__________FAKE__FAKE______FAKE_____FAKE_______________