24218
Modern Warfare 2
-
MURopi #3353 meg nézem azt a windowsot ami alapból 2,5 giga ramot lenyel :) -
xD -
jóvan már na, csak szórakozunk veled, simán menni fog a gépeden. sőt még a cod 7 is... -
ennél hivatalosabb gépigény nincs :D -
kössz. -
ha te mondod
-
Vegyél. -
Maradjmár, szegény halálra van rémülve
-
abból 2,5 gigát alapból megzabál a windows, 0,5 gigával meg elég keservesen futna csak el -
közben megvan a RAM-om:
2,99 GB -
Igen, ez valóban a rendszerkövetelmény. -
én ezt a rendszerkövetelményt találtam:
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB RAM
VGA: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
OS: Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
HDD: 12GB of free hard drive space
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
-
gyepesjoint #3341 18 és fél éves vok,plusz műszakot nem tok bevállalni,1 hét melón vagyok,1 hét sulin (4.-es vagyok),szakács vagyok,melóhelyen napi 6,de van amikor 7-8 óra is lemegy,havi 35-ért(azért csak ennyi,mert gyakorlatilag 2 hetet dolgozok,de még így is kussoljak be,mert osztálytárs 23-at kap).Külön lakásban élek szülőktől,1 haverral,de igazából amire költök az inkább ruhafélék,meg egyéb mindennapi dolgok+káros szenvedély(ek),és IGEN,én is megtehetném,hogy megveszem,de nem fogom megtenni! számomra vita lezárva,ha kijött a gém visszajövök,dumálni a játékról,ennyit akartam,peace akkor!!! -
nem enged rákattintani
-
3332# Választ akarok! -
de ha csinálsz ezért egy külön steam accot, nem?
szabi98: hogy hogy, hogy? hát izomból! -
-
8 giga RAM?Azt hogy? -
xD Sajátgép-klikk a bal felso sarokban lévő ikonra-tulajdonságok -
hehe, eladni nem lehet a steam miatt -
Az én gépemen mennnyi a RAM?Mert nem találom xD -
Akkor az Intel Pentium 4 3.0ghz az ugyanolyan mint egy AMD Athlon64 3200+ ? -
hát igen:S -
Menni fog simán, nekem is olyan VGA-m van:) Egyedül a proci miatt kell talán kicsit visszavenned a grafikából.. -
frizbizzen velem vele xD
nem dobnám vissza -
elmegy há´ -
Nekem ezen a configon tuti menni fog:
Intel Pentium 4 3.0ghz
ATI MSi 4850 1Gb
2giga ram
van elég hely is -
vedd meg, ha nem jön be max eladod-, vagy frizbizel vele. -
Vedd meg, en is meg veszem. -
:D!!
azért rendeltem meg és nem töltöm le, mert rég félre raktam rá a pénzt, bár ha jobban meggondolom, el is ihatnám! -
az utóbbi napok hírei miatt nagyon erősen elgondolkoztam, hogy tényleg megvegyem-e, ráadásul a premier napján
még mindig nem döntöttem el, de ott tartok, hogy már csak rá kell kattintanom a megfelelő gombra
ez így nagy zsuga, mert én egyszerűen nem hiszem, hogy pl. nincs benne lean. hát bazzeg, nehogy már "kivegyenek egy sort" az ezer éves kódból (COD-ból, hö-hö
)
ráadásul ha valamit egyszer eldöntök, akkor arról engem tulajdonképpen lehetetlen lebeszélni, ez most az IW-nek kb. sikerült
jáááááááj, nem tudom mit csináljak :\ -
Ez lesz az első cod, amelyet leszedek, mielőtt megveszem. -
Elhanyagolható? Több millió fogyott pcre a játékból, ráadásul a boxos verziót már rég lehet szedni a netről, míg a pc-t még messze nem. Irónia on: Jaj, elfelejtettem, hogy konzolon nincs warez D: -
nem baj ha védi a termékét,őszintén szólva ez a steam baromság már a dawn of war 2-nél se tetszett, de lenyeli az ember, hanem, amit csinálnak, mert mit érdekel engem a steam, ha multi alapjaiban olyan mint a cod 4. de ez sajnos nem olyan és nem hiszem, hogy sok munkába tellett volna nekik olyanra csinálni. szal, ha ebből a szempontból nézem a dolgot, akkor tényleg úgy néz ki, mintha ki akarnának baszni velünk. és igen én is lewarezoltam az összes részt, és nem fizettem érte, fizetés nélkül kijátszottam játszottam vele neten, majd az cod 1+u.o-t és a 4. részt megvettem, mert azok tetszettek. Megrenndeltem ezt is de félek, hogy megfogom bánni. -
LOOOOOOOOOOOOOOL xDDDDDD -
Ez a game winning kill valami rohadt jó ötlet :D
HÁROMNAP!!!!4 -

-
apabrandy #3315 de te nagyon okos, azért írtam mert boxon más a recoil, majd gondolod pc-n se fog megmoccanni a célkereszt, akkor nem lenne értelme a recoil hacknek.
mellesleg 576nál lezárták az előrendelést, cdgalaxisba még engedte -
"Bevállalsz 2 plusz műszakot, és megvan rá a zsuga."
- Jónapot kívánok, szeretnék jönni túlórába holnapra...
- Minek? Nem szóltunk, h lesz túlóra
- De játékot akarok venni...
- Mivann??
- Kál of dutit akarok vennii!
- Az mi?
- Hát egy ilyen lövöldözőss játék.
- Az engem nem érdekel...
- Dehát a zesgén mondtáák h vállaljak túlórátt...
- Mivan???