24218
Modern Warfare 2
-
na ne:( -
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük,
hogy november 10., keddtől kapható lesz a
Call of Duty Modern Warfare 2 [PC]
c. PC játék
A játék 12.990 Ft helyett, 23% kedvezménnyel lesz kapható: 9.990 Ft
(az akció november 30-ig tart)
Megrendelés leadása, érdeklődés véglegesítése:
http://cdgalaxis.hu/PC/17108/call-of-duty-modern-warfare-2-november-10tol.html
(Amennyiben érdekli a játék, kérjük a linket használva konkretizálja igényét.)
A játék november 10., kedd nyitástól kapható üzletünkben.
Csomagküldéssel keddi kiszállítással rendelhető meg.
Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben nem jelez vissza számunkra, érdeklődését tárgytalannak tekintjük.
ezta a mélt kaptam
HURRRRRRÁ!!! -
Kaslerka #3431 ja, 11GB körül van. Szép. :) Ruszki mw2 -
Ruszkiknál már kint van, beszarás :) -
kanduhr #3429 Valami nem stimmel a gépeddel. -
kanduhr #3428 Vietcong? -
Skyline #3427 Részemről Treyarch is bekaphatja,csak sokkal jobban.
Infinityék jogosan a szutyok pc eladás miatt tojnak a pc fejekre (Thx warezpistik). A Cod4-el már bizonyítottak és mégis 8% előrendelési ráta? Szánalmasan alacsony a konzolhoz képest holottt legalább annyian fogják tolni pc-n is mint konzolon.
Treyarch viszont amit Cod 5 néven kiadott...Díszdobozost vettem annyira vártam. 3 hónap után megszabadultam tőle a francba. Egy szutyok szar lett a Cod 4 multijához képest tele buggal szar pályákkal, fosadék supporttal...
-
-
Renátó1985 #3425 én akkor is megveszem ha virágokat kell benne ültetni :) -
Közben torrenten kijött a PAL-os verza. Hamarosan jön PC-re is. Ma vagy holnap akár -
Modern Warfare 2 utilizes the in-house IW 4.0 game engine, which is claimed to be a generation beyond the capabilities of the engine used in Call of Duty 4. The new engine can accommodate larger worlds, enhanced graphic detail, and more efficient rendering.
Ebből mondjuk nyilván csak PC-n fogunk majd érzékelni is valamit. -
Mindenki el fog szállni, úgy hogy befognak ide írni. "Befosás ez a gamma" kommenteketpl.
Mondom én hogy kell az ágytál, inkább az éjjellátó helyett ezt kellett volna berakni a különleges kiadáshoz XD -
Meg politikailag usaban úgymond cenzúrázott lenne, tabu. -
Ha addig kijön egy tört verzió,akkor hamarabb:)
De 10-én biztos,hacsak nem az lesz,hogy mindenki játszik és nem ér rá ideírni:P -
Amcsik nem vennék, az activision meg nem kockáztat. -
Egyébként a sg fórumjai közt a 3. legnépszerűbb:D
Nov. 10-én megdöntjük a trónt -
Ez a rész már inkább egy CoD-on belüli leágazás, amely Modern warfare-t viseli, bár a cod 4 folytatása...
tehát kezd független lenni ez a része Modern warfare főcímmel. -
BF Vietnam az tényleg jó volt,csak az megint más.
Kb mint a BC 2 lesz majd összehasonlítva a mostani coddal.
BF Vietnamot a zenék meg a járművek vitték el.
Járművek nélkül dzsungeles pályákon sd.Hát nem tudom:) -
persze, hogy a jövőre megjelenő rész még ezzel a motorral fog futni, lévén azt is a jómunkásemberekből álló Treyarch fogja elkövetni, mint minden páratlan számú COD-ot -
Vietnam jo hangulatu jatek lenne.
(Dehogynem volt emllitesre melto Vietnamos - BF Vietnam a maga idejeben jo jatek volt nagyon.)
Viszont CoD-oknak mar kellene egy uj engine, fizikaval, stb-vel, viszont ha mar megint jovore kijon a kovetkezo resz, az biztos meg mindig a regi motorral fog futni.
-
Nem tudom.Single-ben még talán lehetne jót csinálni,de a multi rész a pályák miatt kérdéses. -
Nézd meg a idiket!Jó game lesz ez!:) -
Jónak jó lenne, csak milyen lenne? -
majkel15 #3410 persze hogy menne -
Jah, valami jó Vietnámos lehetne... valami amiben mondjuk mehetünk a vietnámiakkal és gyakhatjuk az amerifageket :)) néha megcserélhetnék már az oldalakat... -
Vietnamos téma jó lehetne,de azt úgy megvalósítani,hogy jó legyen és visszadja a cod érzést.Hát nem tudom.Eddig nem nagyon volt említésre méltó vietnamos gém.
Nem tudom,mi lesz ezek után.Érdekes kör lesz az biztos!
-
MURopi #3407 de a cod:waw-ban olyan ÁTLAG szintű multi volt, ami most itt lesz az... gyászos... NFS ugytudom minden évben ugyan az mint mindig csak 1ik részben izomautók másikban verseny autók a harmadikban fostalicska autók stb :) merem remélni , hogy csak átbaxás ez a sok dolog amit mond az activision és vmi normális játék lesz. -
vótmá?
"A minap lezajlott gazdasági konferenciáján a cég bejelentette, hogy jövőre többek között új Guitar Hero, Call of Duty, Pókember és Shrek játékkal készülnek, ám a szóban forgó programokról sajnos semmit sem árultak el, pedig kíváncsiak volnánk rá, mit eszelt ki a Treyarch a CoD-sorozat számára (Vietnamról pletykálnak), vagy hogy a falmászó milyen kalandokba keveredik legközelebb." (PC Guru)
Hát tényleg NFS szindróma... -
Miért nem látszik a videó??Amit az előbb betettem -
mostantol az osztálytársaidat kell kérdezgetned hogy "kell egy mw2 steam acc?" erre a hülye oszttársam "miaza steam???" 
-
ha ez a youtube lenne akkk errre a komira adnág egy plusz-t ... -
Neoncsoves #3402 Nem kizárt, sőt. Talán a következő részt felbátorodva felhúzzák ugyanekkora árra. Egyébként kurva nagy faxszopó az Activision. Előrendelőknek aránylag "jó" ajánlatot tesz ezzel, lényegében 4k-val occóbban meglesz nekik, de: ha nem tetszik nekik a játék, nem adhatják el! ez fontos része a haditervüknek! Jól tudják, hogy elég sokan kéz alól vettek CD kulcsokat, stbstb. Mostmár STEAM accounthoz lesz kötve, PH-n is tiltott steam account árusítás, meg úgy általában mindenhol... -
Ez sajnos nem kizárt:( -
Neoncsoves #3400 nekem van 10+ eredeti játékom PC-re. És 95%uk nem valami EVM meg hasonló. Rendes, eredeti dobozos, 70%ukat kiadási áron vettem (megjelenéskor, megjelenés után valamennyivel).
CoD2ig az összes CoDom eredeti. MW kulcsra elcseréltem a CoDWaW keyt, megbántam, visszacseréltem, felraktam CoDWaWot és abba elzombizgatok meg TDMezgetek... Már amikor fent van, persze. Úgy érzem, hogy az Activision és az Infinity Ward fogja tönkretenni az egész Call of Duty sorozatot. Várjátok ki a végét, FIFA szindróma lesz jelen. Évente semmit nem újul, csak frissített játékoskeretet kap a játék, új menüt... Na, itt is kb ugyanennyi lesz. 1-2 új pálya, mondjuk 20 "új" pálya, amik igazából a régi codokba már benne voltak csak más környezetbe van és más tárgyakkal, új fegyók, amiknek a 90%uk előző részekben benne volt... és lényegében még bugfixelni se fognak, majd DLC-ben kiadnak talán 3-4új fegyót 10euroért. Szép világ lesz! -
9vs9 es szerverre vagy annál kisebbre én sose mentem, mert így is nagyok voltak a codban a pályák, és akkor már elmaradt az izgalmas játék... Úgy érzem, sokan maradunk az első résznél továbbra is -
Miért nem látszik a videó??:-(( -
-
"Feltételezett"
Szerverválogatás az lehet hiányozni fog,bár ameddig a kapcsolatomnak megfelelő serverre dob be,addig nem érdekel.
9vs9nél nagyobb serverekre max akkor mentem,amikor kimaxoltam a fegyókat tdmen,hogy megszerezzem a skineket.Plusz ismerve az eddigi cod spawnolást,nagyobb servereken amint lerakott meg is haltam egy martyydom granyótól:) -
MURopi #3395 most esett le az egész: azért lesz csak 18 ember, hogy át nevezhessék a játékot! uj neve : Modern Hide & Seek -
MURopi #3394 a feltételezett "hatalmas latency" a szerverek távolsága miatt nem probléma? és,hogy nem tudsz válogatni szerverek közül hanem azonnal be bax valami hülye szerverre? és , hogy singleplayer pálya méretű pályákon 18an fogtok rohangálni? ezek nem gondok?:)