24218
Modern Warfare 2
-
barmi #3553 Tehát akkor nem tudom eladni a játékot ha már esetleg úgy gondolom
hogy nincs rá szükségem? -
gyepesjoint #3552 wowot nem vennék vaterán,mert nem mmorpg-zek :D -
bemész a boltba viszed a laptopod feltelepíted aztán lemásolod a lemezt felírod a jelszót azt haza mész.ingyen és bérmentve
-
sztem megveszem én is a játékot nem akarok vele szívni..... -
tibi206 #3549 én 46k-ér vettem 10 hónapja és a far cry 2 volt bent:) -
én 50k-ért vetem és nemvolt benne lókuki sem:) -
RYO21 #3547 Úgy volt hogy kapok a VGA mellé eredeti DiRT-t, de basztak is adni. -
xbox360-ra veszi meg a mw2-t, ott meg nincs szükség serialra, csak a dvd-re -
MURopi #3545 wowot is vaterán vennél?:D kurva jól át lehetne akkor téged baszni, mivel ha be regelik a cd kulcsot utána már használhatatlan mert csak a cd kulcs nem elég a felhasználó törlésére és a cd kulcs újra használatára, és gondolom az mw2vel is ez lesz :) szal sok sikert a single kitolásához :D -
Ha megveszed utána, akkor bocs -
gyepesjoint #3543 lol vagy öreg,szerinted,min játszottam,és néha játszok most is a gta4-el? :) és képzeld,box-ra eredeti mw2-m lesz,de akkorse fogom megvenni 12k-ért,hanem a negyedéért vaterán 3 hónap múlva,addig pedig tolom pécén a warez verzsönt!
jaka923: szarok bele a multiba :) -
Grifidos #3542 Nyugi, úgy van beletéve, hogy ne tudd az üzletben kilopni... -
na már megint megint... "célszerűbb lett volna konzolra" faszom ebbe az szentfazék dumába, kik nyomják már egy hete a játékot, na kik? persze hogy a konzolosok -
Vagy a füzet hátulján vagy a tokban a cd/dvd alatt! -
cod4-nél pl a dvd alatt volt megtalálható a serial, de amúgy a legtöbb játéknál eddig a kézikönyv utolsó lapján láttam -
Nincs eredetid? Vegyél egy új vga-t abba szoktak lökni eredeti gémeket...
-
RYO21 #3537 Hol írja? Én sehol se találom.
Am eredeti játékokon hol szokott lenni a kulcs? Mert még soha sem volt eredeti játékom, és nem tudom.
-
Nyiss egy rohadt warez topikot és ott lökjed a warezos elveidet mert rossz topikban vagy akkor :P És célszerübb lett volna inkább csak konzolra kiadni az ilyenek miatt:P -
Steam -en a kiírás!
Elérhető: 12 November 2009
Ennek a játéknak a zárolását várhatóan 4 nap és 12 óra múlva oldják fel
Akkor ha én feltéve hogy kedden 10-én megkapom a postán a játékot attól még két napig nem tudok velem mit kezdeni? Várnom kell csütörtökig? Vagy ez most hogy van? -
Te kis csicska, a multit lehet, hogy soha nem fogjátok tolni, törttel. Aztán még, milyen keménynek is érzed magad ettől. Pffff, 12 évesnél nem nagyon lehetsz több, ha több vagy, akkor részvétem... -
gyepesjoint #3533 egy ideig??? igen pajtás,de csak addig nem fogjuk tolni,ameddig te se :) ugyanis ha kijön a boltokban,akkor megjelenik a neten is :) szal csak keddig van kárörvendés ON... -
RYO21 #3532 Én nagyon örülnék split screennek. -
Meg kell venni és nincsen ilyen.
-
Én hiányoltam a GOW-nál is a split-screen coop-ot. Pláne, hogy konzolon volt. Nem értem miért ne játszhatna PC-n is a Player 2 egy gamepad-dal. -
hát warezosoknak biztos nemlesz jó egy ideig de majd orvosolják a köcsög oroszok..
-
Renátó1985 #3528 hol nyomod a multi hogy ezt így tudod?
csókolom
-
Jaaaa!Bocs!
-
aki megvette, annak csak aktiválni kell jövő héten Steamen. másik fórumon irták, hogy ez van a kézikönyvben:
Experience co-op play in Special Ops locally in split-screen mode, or remotely online.
Kicsit elbénázhatták, nem hiszem, hogy van osztott képernyő a PC-s verzióban :D vagy ennyire konzolport lenne? -
Grifidos #3525 Milyen idegesítő lesz a sok hülyének, hogy még egy hét múlva is csak ennyit fognak látni.
-
Szerintem ez meg nem warez topik úgyhogy menny innen:P -
Itt is megy az okosság! -
chooselee #3522 Pont jó a zárba! :P -
Kulcsot felírtátok
-
RYO21 #3520 Van benne console + chat
-
de az ottani forum viszont "naprakész" xD -
nfohump lassú :) -
valszeg fék, vagy a mostani steames, ruszki verzió
-
Sziasztok!Én azért szedem egy oldalról 400kb/-al próbaképpen:-)) -
már irtam neki pm et hogy rakja ki a warez topik ot -
Én azt mondom míg nfohump-on nincs semmi addig senki ne töltse le.