24218
Modern Warfare 2
-
hát nemszar:D -
Igen valahogy úgy ahogy mondod:) -
spoiler? -
MURopi #3590 nem kellett regelni :) rá kattoltam h feljelentkezek aztán meg kellett erősítenem a feljelentkezésem. regelnem is kéne?:) -
A repteres rész elég durva. :O
De azért a látvány meg a hangulat eléggé ott van.
-
Én se látom sehol. Hol van? -
Regisztáltál nem?Akkor meg kellett adnod az adatokat.Amikor kijön a GLS akkor fizetsz KP-ban. -
MURopi #3586 net nélkül alig ha tudja, hogy 10.-e van-e vagy sem :) 1ébként cdgalaxis mikor küldi azt az email-t h adjam meg azt, hogy hova postázzák meg hogy milyen módon szeretném kifizetni a játék árát? -
10ig nem lesz jó singlere sem -
Singlere jó lesz.Multira meg majd megveszem ha éedemes:D -
Kapásból hármat találsz! -
egy pillanat:D -
Csupán azért mert van csak körül kéne nézni! -
Hiába szeded le -
Ha engem kérdezel, én nem:) -
MURopi #3578 dobhatsz 1 privát üzenetben linket, hogy honnan szeded le :D van még a megjelenésig 2 nap 7 óra + 1 nap mire ki postázzák... van még idő :D -
én előbb letöltöm:) -
Knabb #3576 Én még már a 7edik végig játszásnál tartottam, mikor letöröltem a 4et :D a world at war-t meg mostanába akarom újra végigtolni. -
Miért nincs épkézláb wareztopic? -
Ugye most csak viccelsz:) -
Én a 2-ben nyáron untam meg a Singlet.Túl hülye az ellenséges haderő.Azóta multiztam Októberig.Aztán meg a fiókomban volt most meg megyek fel pár perc múlva:D -
Minden negatívum ellenére azon gondolkodom, hogy lehet megveszem életem második eredeti játékát. Remélem, hogy a tescoban is csak 10k lesz. -
Knabb #3571 Viszont nekem csak a Single miatt fontos a játék, kb a 4.ik rész óta már csak singleben nyomom... Imádom a scriptelt játékokat :D -
MURopi #3570 hát nem egészen... a warez kb csak singlere lesz jó, amíg fel nem törik és a warezosok is tudnak majd játszani x) -
Mért,nem lesz jó hozzá az XFire? -
eléggé PS3 formája van :D
-
Knabb #3567 Elég valószínü, bár a L4D-ben is megoldották a warez/online dolgot -
Akkor a warezosok csak lan-ba tudják hamachin nyomni vagy mi?:D -
chooselee #3565 Az egy rakás...jézus, úgy laggol néha mert berak valami külföldi sz@rra...
Hát ez gond... -
Knabb #3564 Olyan csicska matchmaking rendszer lesz mind a L4D-ben meg a Battlefield Heroesban... kb ennyi, tehát nem lehet válogatni a szerverek közül. -
akkor válaszolj neki -
miből állna válaszolni neki?
azért jött ide hogy kérdezzen,elvégre ez az egész topik és az egész fórum ezért jött létre... -
Olvass utána. -
Van egy olyan érzésem, hogy te sem :) -
chooselee #3559 Nem értek hozzá, de ha nem lesznek dedikált szerverek,akkor csak olyan lesz amit mi indítunk?Szóval a megjelenésnél szinte el sem fogunk férni? Vagy hogy van ez?
-
WoW elég rossz példa, ott pont hogy nem számít a lemez, csak az account. Csak jelszó kell, pass, email meg emlékeztető kérdés... a lemezt akár oda se kell hogy adja. -
basszus de lassú a netem letöltése:( -
nem Amerikából importáljon hot dogot:D
-
hiper KOCKA #3555 az úgy nem jó... előbb be kell menni egy számtek üzletbe és kérni egy winnel telepített laptopot, mondva h pár nap múlva visszahozod (persze nem fogod
), utána bemész az üzletbe, elkezded telepíteni a játékot, és míg dolgozol megkéred a boltost hogy hozzon neked egy kakaós csigát...
-
Csinálsz egy új steam accot amin csak az MW2 van rajta, akkor eltudod adni.