24218
Modern Warfare 2
  • rexsimus
    Igen, a CDG keddi szállítási nappal adja, amennyiben nem mást jelölsz meg :)
    Egyébként én se értem,hogy miért van a Steamen csüt-i aktiválás.
  • ProGabe #3792
    nee, kihívás, neeeee -.-
  • aricsi
    Biztos,csak épp nem lehetne mozdulni a nadektől okoska.
  • Neoncsoves
    Egyébként 9v9ben igen érdekes lesz felfejlődni 70es szintig :D
  • Neoncsoves
    ekkora mapon 32 ember is elférne -.-
  • gduck
    Sziasztok!

Egy "szimpla" kérdés:
    Ha megrendelem a CDGalaxisban, akkor elméletileg kedden a kezembe kapom. Ha a steamet nézem ott csütörtök van írva. Akkor ezek szerint két napig "köpködök", mert nem lehet aktiválni?
  • barmi
  • rexsimus
    Nekem már rég megvannak a kasztok, fejben :D
  • Snexi
    szerintem felesleges kipróbálnod,jelengleg nincs törés
    ezt a 2 napot meg már csak kibírod
  • AC2
    A közelgő megjelenés végett, elkezdtem kicsit információt gyűjteni az új fegyverekről / perkekről / streakekről, hogy mire is számíthatok a multi terén, de őszintén szólva, kicsit meglepődtem az újításokon. Nem vagyok ellenünk, sőt, imádom az olyan dolgokat, amik egyedibbé / jobbá / pörgőssebbé esetenként irreálisabbá varázsolják a játékot, de 1-2-t még én is furcsállottam. Mert például a „One Man Army”-n valahogy még túlteszi magát az ember, a „Final Stand”-ről nem is beszélve (a 3rd person játékmódok a „no comment” kategóriába tartoznak), nah de mi a helyzet -a 25ös kill streak-et igénylő - "Tactical Nuke"-kal, ami becsapódásakor automatikusan Game Over?! Kicsit imba szerintem… De azért jobban belegondolva rájöhetünk, mégsem olyan vészes a helyzet, hiszen nem fogják 2 percenként nyomogatni. Egyrészt a 25ös kill streak-et összeszedni sem ki dolog - jó, nem lehetetlen, de ritkán állnak úgy a csillagok, hogy a 24. kill után, már az új ellenfélre célozva ne álljon belénk hátulról egy bicska, éppen a kattintás előtt-, másrészt valószínűsíthető, hogy nem fogja minden player berakni, a 3 gondosan kiválasztott ks perkje közé, Pláne, ha profilonként 1 kombinációra van lehetőség. E dolog kapcsán például bele lehet gondolni, hogy bizonyos játékmódokban mennyire hasznavehetetlen (pl SD 5v5). Harmadrészt (ami a másodikból következik) a legtöbb player a nagy streak-eket, kicsik segítségével szedi össze, és tízes nagyság fölött általában elfogy a tudomány... Tehát alapvetően kis számú HCk fogják előnyben részesíteni ezt a streaket. De van még egy kis apróság… Nem feltétlenül szükséges 25 digitális pixelhalmazt a másvilágra küldeni az atomhoz, elég, ha van egy kis szerencsénk a carepackage felvételekor. Nah most akkor, hogy is van ez? :) Nektek mi a véleményetek az előbb említettekről, a multi további lehetőségeiről?

Csináltam egy táblázatot az assaultok statisztikájáról (egyelőre még meglehetősen hiányos és itt-ott pontatlan lehet, de majd idővel frissítem) - link

Ui: Nézzetek hülyének, de én már fejben összeraktam a leendő kasztokat. :D (Elsősorban multi miatt ruházok be a játékra, remélem nem csalódok.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah igen, ha valaki lenne olyan kedves, dobhatna nekem lehetőleg egy megbízható forrású, „normálisabb” tört verzióról linket priviben. Előrendeltem a játékot, de szívesen kipróbálnám, hogy mire is adok ki egy tizest…

Out.
  • barmi
    Letartoztatták a Modern Warfare 2 felöröjét
  • Palesz2
    jön valaki multizni? toljunk valami war félét.... :D
  • Rage47
    énis:]
    mondjuk fura volt oroszul, de meg lehet szokni.
  • Palesz2
    kész, kijátszottam.. elég uncsi szar játék xDDDDD
  • The Protector
    Nemrég alkalmam volt boxon tolni.Nemrossz.Hozza a kötelezőt.Lesznek benne érdekes dolgok.HAtalmas végjátékkal és egy visszatérő jelenet amit most egy picit más szemszögből látunk.
  • Neoncsoves
    nem kockázatos egyáltalán.
  • Palesz2
    adok én neked 5ezeré is...
  • foxpal
    Szerintem ez kockázatos:D
  • Neoncsoves
    van 1 jó hely ahol bő 6200ért tudtok eredeti kulcsot venni ;D
  • rexsimus
    Pontosan. A Empore Total War elég sok borsot tör a warezosok orra alá! :)
  • DarkSector
    nehogymár elhidd neki...bakker.
    ez a mapp multiból van.
  • foxpal
    Szerintem ez arra megy ki hogy megtudja melyik link letöltésével fog menni neki a játék:D
  • mddevil
    Ha télleg gamelsz má vele akk pls csinálj képet arról ahogy a szoborra nézel. :D
  • Palesz2
    no para
  • aricsi
    Ja,hamachin.Vagy ott se.
  • DarkSector
    hülyeséges=hülyeséged.
  • DarkSector
    bocs de igénytelen vayg, egy 10éves videóbol kiszedett képpel nyomod itt a gyerekes hülyeséges, meg beirkálsz warez linkeket, meg cimeket...hagyd már abba légyszíves.
  • foxpal
    énis megveszem nemvagoyk warezos!!!
    le se kopogtam hogy kifog rajtuk:D
  • zzeN
    Hót mindegy, tud warnt adni, kommentet is tud törölni ha jól emlékszem.
  • Palesz2
    Tuti fogunk multizni. :)
  • MURopi
    erősen kétlem lévén, hogy minden feltörhető :D de én úgy is meg veszem BIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :D
  • tommygear
    Ő moderátor
  • foxpal
    Lehetséges hogy ez kifog rajtatok warezosok?:P
  • TDantes
    És a tört Total War egy rakás szar, mert nem lehetett patch-elni...meg egyéb nyalánkságok. Ezért is vettem meg. Vegyétek meg, vagy várjatok egy normális verzióra.
  • zzeN
    Kéne szólni vmelyik adminnak...esetleg Kandurex-nek...
  • ewuk
    nem lennék ilyen biztos benne, emlékszem talán az új total warnal volt az, hogy steames volt, kijött a tört, de addig nem lehetett játszani vele, amíg a steam nem aktiválta. se törttel se eredetivel. azt hiszem, de lehet, hogy tévedek.
  • Firerock
    miért kell ezzel szórakozni?
  • szabii98
    az igaz.Soha:)
  • szabii98
    Call.of.Duty.Modern.Warfare.2-RELOADED
    és ez
  • Firerock
    fogadjunk!
    de akkor csúnyán fel fogtok sülni a barátaiddal