24218
Modern Warfare 2
-
bea82 #3833 steamrol leszedni 11gigat
az se gyenge produkcio
2 nap de inkabb 3 amilyen sebessegek tudnak lenni -
Reggel mar jatszok :P -
bea82 #3831 sose lehet tudni :) biztos van par tesztelo koztuk -
Azok nem MW 2-vel játszanak, te kis okostóni:)) -
bea82 #3829 770 Members | 63 In-Game | 237 Online | 0 in Chat
leszophat az a 63 :) -
MW2 PUBLIC GROUP
Csatlakozzatok ti is, légy te a steamen a 770. tag :D
Könynebb lesz az elérés majd. -
töltsd le netről... -
a fém tok jól jönne, hátha összefutok valahol egy infinity-s palival. -
bea82 #3825 cdgalaxis is miert nem kepes kinyitni ejfeltol mondjuk 1ig, csomoan megvennek (pl en is) akkor, de hogy napkozben baszakodjak a dugoban/tomegben vagy varjak 2 napot a szallitasra... egyik se tetszik
-
kinek kell a tok?! még ha adnának valami nagy pluszt hozzá, talán.
én nem használom a tokokat semmire, foglalják a szekrényben a helyet :D -
17-ért a fémtokos verziot kihozzák futárral!!! :D -
:D:D:D:D:D -
remélem senki, mert akkor majd én a boltból elszállitom házhoz, tiszta haszon. -
:D
feladom,nyertél:D -
Ahhoz is fel kell állni, s beengedni a futárt az ajtón. :)
17 ezerért az egeret sem kell elengedni :-D -
10ezerért házhozviszik:) -
Aki lusta elmenni a boltig :-) -
bea82 #3816 egyebkent ki veszi ezt meg steam-en 17ezerert (60ájró) amikor 10ert megkaphatja dobozban? -
jah lehet...csak gondoltam hátha más a baj. -
vagyis nem jo a krekk...ha lenne jo krekk, akkor indulna, hisz a jo krekk miatt nem kell cd.key...
egyszóval nem jó a krekk. -
gondolom még nem jött le neki -
Nem ártana hozzá előbb letölteni a játékot :-)
Egyébként valaki már írta, hogy nem jó, vagyis hiába jó a crack, ha közben nincs normális CD-Key, s az aktiváción így nem megy át. -
monnyuk ez a launcsher nem ujdonság, mert left for dead 2 -nél is launcherrel kell trükközni, de így önmagában hogy ez mire elég...:S -
te miért nem probáltad ki? -
Nem vírusos az biztos, s én tettem fel ide Rapidshare-re. -
vírussal hogy állunk? -
bea82 #3807 rlslog irc-n annyit mondott egy modi, hogy valakik mar dolgoznak rajta, 3 napja megvan nekik az eredeti lemez, es kirakjak scene-be ha valamit sikerult
ennyi az info
a steam-es verziorol nem tudni semmit, azt max amatorok probaljak mukodesre birni szorgalombol -
Éppen ez a gondom. Mit érek a lemezzel, ha nem tudom csütörtökig aktiválni? Sztem hiába lesz meg a lemez, ha nem lehet aktiválni
-
Így van, s az működött is jól.
Ha valakinek van kedve/lehetősége, próbálja ki
Launcher
(nem vírusos, azt megnéztem előbb) -
Gétéát is ő törte fel először:) -
Gabe18 #3803 Nem,ez egy próbálkozás volt tőle,hátha beveszi valaki a kis meséjét,és akkor ideig-óráig ő lehet a "király,akinek már megvan,nekünk meg még nincs,de menő csávó is ő".
Sajnos totál bukás lett ez a kísérlet a belinkelt képpel meg az össze-vissza kamuzással.
Így lett ő "fórum király" helyett fórum hülye.De szerencséjére ez is csak ideig-óráig tart,mert holnapra a kutya se emlékszik már rá. -
A többi kommentjét nem iagzán olvastam, csak ezt a képes hozzászólását... feltűnő... -
A Fed0r féle launcher sem működik?
Mert azzal tele van a net... -
Ja... Akkor a rettenetesen szar humorérzéke okán keressen fel egy háziorvost legalább. :D De érted, olvastad a többi "hozzászólását"? Egy csimpánz komolyabban ír még akkor is, ha véletlenszerűen nyomkodja a gombokat. Funkcionális analfabéta a srác és ha jól emlékszem, az egyik hozzászólás csökevényében azt taglalta, hogy valami ukrán verzióval tolta. Az is csak vicc volt? -
csak a rövid de szép single marad... -
Ha nem esett volna le, ez egy vicc volt tőle...
-
steam-ből ne várj reloaded-et... -
Ott se, mivel LAN nincs benne. szal szívnak a warezes MW2-ősök ezúttal :DD
marad a single -
Király gyerek vagy. Ez a kép fent van az IGN-en, tehát hazudtál.
http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/103/1036703/call-of-duty-modern-warfare-2-20091020064922349.jpg
Vizsgáljuk meg ezt a kérdést. Szükségét érezted annak, hogy azt hazudd egy fórumon, hogy te már játszol valamivel, amivel nagy eséllyel még senki más. Mi lehetett a motivációd? Valamiféle nagyon komoly kisebbrendűségi érzés kóros kompenzációs késztetése, vagy szimplán csak kóros hazudozó, tehát pszichológiai eset vagy. Mármint mindkettő esetben. Felebaráti jóindulattal tanácsolom, hogy fordulj szakorvoshoz -
Holnap van, és még nincs reloaded.