24218
Modern Warfare 2
  • Tomsteel
    "hogy a jó életbe lehet a virtuális tartalom letöltését tárgyak ellopásához hasonlítani?"

Kívánom, hogy szerzőként kerülj hasonló helyzetbe !
  • Renátó1985
    full hülyeséget beszélsz mondom ezt úgy, hogy előrendeltem a játékot tehát nem a warezt védem
    hogy a jó életbe lehet a virtuális tartalom letöltését tárgyak ellopásához hasonlítani? ez nálam mindig kicsapja a biztosítékot de nem kell a flame mi?
  • nonicks
    ehh de fos!
  • TaRka0107
    "Lehet hogy"! Értelmezd a mondatot legyél szives!
  • Puhos
    Ha szutyok egy játékot akkor minek töltöd le?
  • foxpal

Night Vision Teszt
  • EnZsolt
    Ne szítsad megint a flémet, kérlek.

A lényeg az volt a warezokkal, hogy ha úgy tartja kedve, ne vegye meg, de legalább ne döngesse a mellét büszkén, hogy én bizony letöltöm, ti bekaphatjátok, közben meg siránkozik, hogy ilyen szar, olyan szar lesz.

Egyébként meg nincs pénzem autóra még, szüleimhez sem fordulhatok, úgyhogy marad a kocsitolvajlás?
    Vagy ennék egy csokit, de nincs nálam pénz, nem baj, én csokit akarok, úgyhogy elveszem?

Ha valamit nem engedhetek meg magamnak, akkor küzdök érte, hogy megtehessem. Aztán, ha összejött a pénz rá, akkor kiélvezem. Most nekem sincs pénzem a MW2-re, addig gyűjtök, és ha csak jövőre sikerül annyit félretennem, akkor jövőre veszem meg.

De még egyszer, nem kell a flémkeltés, lerágott csont.
  • barmi
    Egyetértek !
  • foxpal
    Tény hogy nem lehet mindenkinek olajmágnás szülei de ha szeretnéd megvenni kiálhatsz 1 hetet szórólapozni vagy valami ha megakarod vanni:P
  • Lunatic83
    már csak egy p90-nel kellett volna kombinálni... és kész a vérpistikék kedvenc fegyvere.... X)
  • barmi
    Ha én sem vagyok makulátlan de a CoD-ra egy évben egyszer nem sajnálom azt a tizest.... 12 hónap alatt igazán nem megeröltető havonta egy ezrest félrerakni a következő részre szeréntem ... Ennyit erről.

Egyébként ez az egy játék amire nem sajnálom kiadni a pénzt évente egyszer még így is hogy demót nem tudtam kipróbálni mert tudom hogy hosszútávú szórakozást fogok kapni az Actvision-tól :!.
  • Snexi
    na ez az amit rohadtul nem kelett volna beenni multiba
  • SzocsA
    cod 4 is 50 E Steamen 13 kiló cd galaxison 5 kiló a másikon meg 6 !
    miért ilyen drága steamen?
  • dezsőnéni
    Akik a warezt szidják, azokhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy sajna nincs mindenkinek 10-16 ezer Ft-ja egy (lehet hogy) szutyok játékra. Sőt, valszeg anyuci sem veszi meg, mert ugyanez a véleménye. Úh marad a warez.
    Ui: azért körülnéznék én a sok anti-warezos háza táján, hogy tényleg mindenül full eredeti és jogtiszta e...
  • soo277
    Akko itt is lehet kempelni!!LOOOOOOOOL
  • Tommy093
    nem arról van szó hogy nemtudok olvasni, hanem steamesért 16 rongyot ami csak maga a szoftver
  • barmi
  • chooselee
    Tud valaki magyar modern warfare 2 steam groupról?Én nem találtam...
  • Smithwarden
    Nem tudsz olvasni vagy mi?
    Igen 16ezer.
    CoD-MW2 - 60 euro
  • Tommy093
    16000 ft ot a steamesért?
  • Smithwarden
    Van aki steamen keresztul megvette mar?
    Mennyit vettek le a bankszamlarol pontosan, 60 Eurot tehat kb 16000 Ft-ot?
  • barmi
    Lehet hogy ezt azért csinálták hogy akik a boltit vették azok ne egy időben akarják aktiválni a steam rendszeren vásároltakkal mert lehet hogy összefoschná magát a steam rendszere :D Így eltolták őket 2 nappal. Hátha így nem roppan meg a steam rendszere :DDD

De lehet hogy ez nagy hülyeség :O ^_^
  • Tommy093
    Az mondjuk bebszna megkapod kedden felrakod és nézed csütörtökig:D
  • Snexi
    de nem is értem,mindenhol 10.-e a megjelenés,akkor mi a faszért 12.?
    remélem hogy javitják hamarosan,vagy a bolti aktiválható hamarabb is
  • Tommy093
    Amugy a steam az marhajó sokáig cs -ztem ott is nagyon bevállt
  • Maxtreme
    Hááát. Pedig ez esetben el tudom képzelni.
  • chooselee
    Igen és ezért kérdezem a csütörtököt, ha steamről csütörtökön lehet letölteni a boltit lehet nem lehet majd rögtön kedden aktiválni...
    Amúgy jó lenne egy Magyar Steam Group nem?L4D-ből kiindulva(hasonló lesz a szerverkereső, azaz nem lesz), sehogy nem fogjuk egymást megtalálni, csak ha egy csoportba vagyunk tömörülve...
  • barmi
    A Warez / Off topikot még mindig nem takta ki senki a banner alá???
  • Snexi
    az viszont nagy szopó ha csak csürtökön aktiválható,ezesetben a kurvaanyjukat
  • Tommy093
    Keddig ujrarakom az XP-t csak steam lesz fent meg az uj cod :D
  • Maxtreme
    Jaaa, na ezt nem tudtam.
    Akkor nem szóltam.
  • Tommy093
    Nem nagyon érte mde mind1 amit boltban veszel meg amit letöltessz steamrol mindegyik steam tamogatottságu tehát onnan fogod inditani
  • Snexi
    elvileg a bolti is steames
  • gallardo
    Mert Steam-en csak csütörtökön lehet leszedni
  • Maxtreme
    Amit boltba veszel, nem kell aktiválnod...
    Csak a steamest.
  • Tommy093
    Nemtudom , gondolom már aznap kedden de ha csak kicsit késöbb az sem baj mert single ottlessz
  • Maxtreme
    De 2 rajzfilm között lapozzon át 1 ilyet is:

• Snexi
    miért lenne csütörtökön?
  • chooselee
    És esetleg azt tudod, hogy az aktiválás csütörtökön lesz, vagy már kedden?
  • Tommy093
    Hát ha megvetted akkor jön ha nem akkor nem