24218
Modern Warfare 2
-
"hogy a jó életbe lehet a virtuális tartalom letöltését tárgyak ellopásához hasonlítani?"
Kívánom, hogy szerzőként kerülj hasonló helyzetbe ! -
Renátó1985 #3912 full hülyeséget beszélsz mondom ezt úgy, hogy előrendeltem a játékot tehát nem a warezt védem
hogy a jó életbe lehet a virtuális tartalom letöltését tárgyak ellopásához hasonlítani? ez nálam mindig kicsapja a biztosítékot de nem kell a flame mi?
-
ehh de fos! -
"Lehet hogy"! Értelmezd a mondatot legyél szives! -
Puhos #3909 Ha szutyok egy játékot akkor minek töltöd le? -
Night Vision Teszt
-
Ne szítsad megint a flémet, kérlek.
A lényeg az volt a warezokkal, hogy ha úgy tartja kedve, ne vegye meg, de legalább ne döngesse a mellét büszkén, hogy én bizony letöltöm, ti bekaphatjátok, közben meg siránkozik, hogy ilyen szar, olyan szar lesz.
Egyébként meg nincs pénzem autóra még, szüleimhez sem fordulhatok, úgyhogy marad a kocsitolvajlás?
Vagy ennék egy csokit, de nincs nálam pénz, nem baj, én csokit akarok, úgyhogy elveszem?
Ha valamit nem engedhetek meg magamnak, akkor küzdök érte, hogy megtehessem. Aztán, ha összejött a pénz rá, akkor kiélvezem. Most nekem sincs pénzem a MW2-re, addig gyűjtök, és ha csak jövőre sikerül annyit félretennem, akkor jövőre veszem meg.
De még egyszer, nem kell a flémkeltés, lerágott csont. -
barmi #3906 Egyetértek ! 

-
Tény hogy nem lehet mindenkinek olajmágnás szülei de ha szeretnéd megvenni kiálhatsz 1 hetet szórólapozni vagy valami ha megakarod vanni:P -
már csak egy p90-nel kellett volna kombinálni... és kész a vérpistikék kedvenc fegyvere.... X) -
barmi #3903 Ha én sem vagyok makulátlan de a CoD-ra egy évben egyszer nem sajnálom azt a tizest.... 12 hónap alatt igazán nem megeröltető havonta egy ezrest félrerakni a következő részre szeréntem ... Ennyit erről.
Egyébként ez az egy játék amire nem sajnálom kiadni a pénzt évente egyszer még így is hogy demót nem tudtam kipróbálni mert tudom hogy hosszútávú szórakozást fogok kapni az Actvision-tól :!. -
na ez az amit rohadtul nem kelett volna beenni multiba -
SzocsA #3901 cod 4 is 50 E Steamen 13 kiló cd galaxison 5 kiló a másikon meg 6 !
miért ilyen drága steamen? -
dezsőnéni #3900 Akik a warezt szidják, azokhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy sajna nincs mindenkinek 10-16 ezer Ft-ja egy (lehet hogy) szutyok játékra. Sőt, valszeg anyuci sem veszi meg, mert ugyanez a véleménye. Úh marad a warez.
Ui: azért körülnéznék én a sok anti-warezos háza táján, hogy tényleg mindenül full eredeti és jogtiszta e... -
Akko itt is lehet kempelni!!LOOOOOOOOL -
nem arról van szó hogy nemtudok olvasni, hanem steamesért 16 rongyot ami csak maga a szoftver -
barmi #3897 -
chooselee #3896 Tud valaki magyar modern warfare 2 steam groupról?Én nem találtam... -
Nem tudsz olvasni vagy mi?
Igen 16ezer.
CoD-MW2 - 60 euro -
16000 ft ot a steamesért? -
Van aki steamen keresztul megvette mar?
Mennyit vettek le a bankszamlarol pontosan, 60 Eurot tehat kb 16000 Ft-ot?
-
barmi #3892 Lehet hogy ezt azért csinálták hogy akik a boltit vették azok ne egy időben akarják aktiválni a steam rendszeren vásároltakkal mert lehet hogy összefoschná magát a steam rendszere :D Így eltolták őket 2 nappal. Hátha így nem roppan meg a steam rendszere :DDD
De lehet hogy ez nagy hülyeség :O ^_^ -
Az mondjuk bebszna megkapod kedden felrakod és nézed csütörtökig:D -
de nem is értem,mindenhol 10.-e a megjelenés,akkor mi a faszért 12.?
remélem hogy javitják hamarosan,vagy a bolti aktiválható hamarabb is -
Amugy a steam az marhajó sokáig cs -ztem ott is nagyon bevállt -
Hááát. Pedig ez esetben el tudom képzelni. -
chooselee #3887 Igen és ezért kérdezem a csütörtököt, ha steamről csütörtökön lehet letölteni a boltit lehet nem lehet majd rögtön kedden aktiválni...
Amúgy jó lenne egy Magyar Steam Group nem?L4D-ből kiindulva(hasonló lesz a szerverkereső, azaz nem lesz), sehogy nem fogjuk egymást megtalálni, csak ha egy csoportba vagyunk tömörülve... -
barmi #3886 A Warez / Off topikot még mindig nem takta ki senki a banner alá??? 

-
az viszont nagy szopó ha csak csürtökön aktiválható,ezesetben a kurvaanyjukat -
Keddig ujrarakom az XP-t csak steam lesz fent meg az uj cod :D -
Jaaa, na ezt nem tudtam.
Akkor nem szóltam. -
Nem nagyon érte mde mind1 amit boltban veszel meg amit letöltessz steamrol mindegyik steam tamogatottságu tehát onnan fogod inditani -
elvileg a bolti is steames -
Mert Steam-en csak csütörtökön lehet leszedni
-
Amit boltba veszel, nem kell aktiválnod...
Csak a steamest. -
Nemtudom , gondolom már aznap kedden de ha csak kicsit késöbb az sem baj mert single ottlessz -
De 2 rajzfilm között lapozzon át 1 ilyet is:
-
miért lenne csütörtökön? -
chooselee #3875 És esetleg azt tudod, hogy az aktiválás csütörtökön lesz, vagy már kedden? -
Hát ha megvetted akkor jön ha nem akkor nem