24218
Modern Warfare 2
-
MURopi #3953 Gyerünk, még nem vagyunk elsők :D csak másodikok :D -
MURopi #3952 amikor újra indul a warez téma itt akkor megint be kéne linkelni a warez topikot :D -
barmi #3951 Már szóltam nekik ezügyben tegnap de azóta semmi sem történt ... -
barmi #3950 OFF:
Ehez az egészhez csak annyit, hogy ha nincs jelmezem, akkor nem megyek
jelmezbálba.. Ennyi A következő évi jelmezbálra már megpróbálom úgy
intézni hogy legyen jelmezem és ne maradjak hoppon ...
ON:
-
TDantes #3949 Akkor ha nem lesz, majd Xbox-on fognak warezolni a Cod-osok...az sokkal jobb lesz , biztos. -
TDantes #3948 Igazad van, de akkor a házigazda, vagy admin, vagy moderátor, vagy akárki vegye észre, hogy senki se fog oldalakat vissza lapozgatni, a warez topic linkjéért ha nincs kitéve a banner alá!
Mondjuk ezt is észre vehetnéd te is, morgás helyett, és mielőtt jól kiosztod a népet. -
itt nyomassátok a warezt -
köszönöm -
WAREZ -
saiyanjin #3944 Hol ???
-
MURopi #3943 már csak 2 nap és hozza a futár :) de remélem nem olyan lesz, hogy meg kell várni szegény steames embereket a multizással... bár ott a single :) -
warez topic linkjét plz -
-
hát igen azért nem ártott volna valami kis demo hogy az ember lássa mit kap a pénzéért szerintem mert mindenki nézi a videókat beszámolót de ahány ember annyi szokás mindenki máshogy látja -
Besétálok? Komplett önéletrajzot rittyentettél nekünk... -
saiyanjin #3938 Belelátsz az életembe ??? Te is egy igazi madár vagy...ez a gép nagy erőfeszítésem eredménye, amit te nem érzel, nem látsz, nem bíráskodhatsz felette, és tuti hogy a külsőségek alapján ítélsz el embereket is.Sztem te maradj csendben :) -
MURopi #3937 Hahó vegyétek már észre magatokat, van warez topic, ha arról akartok beszélni takarodjatok át oda! -
Mindeki warezol, de ettől még lopás, ezzel mindenki legyen tisztában ....
Talán eljön az idő mikor már COD sem lesz PC-re...vajon miért ? -
Azt hiszitek, hogy mi most a warez ellen kampányolunk...
Egyszerűen nem akarok magyarázatokat olvasni olyanra, amit nem lehet megmagyarázni ! -
MURopi #3934 offolásnak vége TÉRJETEK VISSZA A TÉMÁRA pls :) kezdem én : Jajj de imba lesz ez a vérpisti fegyver kieg!! (heartbeat sensor) de a legjobb, hogy 2 féle UAV jammer lesz, vagy 3?:D nemtom pontosan :) a lényeg: famas-t ne basszák el :( igaz h 5.56os nato golyót lő ki szóval közel sincs akkora ereje mint 1 LMG-nek( m249 ) de legalább 2x nagyobb az átütő ereje mint 1 p90nek ami a kis szaros pisztoly golyókat lövi :) -
Jajj Te szegény, mindjárt sajnálni foglak.
Képzeld vannak olyan "sznob köcsögök", akiknek még egy olyan gépre se telik, amit Te szörnyű fájdalmak mellett nem tudsz fejleszteni.
Húzd már meg magad, és maradj szépen csendben ! -
dezsőnéni #3932 Itt nem az eredetiséggel van a baj, hanem a kockázattal. Sajna vettem már olyan eredeti játékot nem kevés pénzért, ami annyira fos volt, hogy telepítés és játék után már a tizedét sem adtam volna érte, ha előre tudom, hogy milyen lesz.
Wareznál meg megnézem, milyen a game, aztán ha érdekelnek a bővített lehetőségek (pl hivatalos szeró) akkor megveszem. Így lett pl. Test Drive-om is eredetiben, mert az annyira jó volt offline is, hogy érdemes volt megvenni eredetiben. De csak miután megnéztem, hogy ÉRDEMES E ÁLDOZNI RÁ. -
saiyanjin #3931 2éve nemtok gépet fejleszteni, mert csóró vagyok...vagy már 3 is lenne ????na mindegy, dafke azért is csak a warez... -
saiyanjin #3930 És ne pazaroljuk erre az időt meg veszekedésre...inkább segítsünk egymásnak...nem azért warezolok mert pisztolyt nyomtak a fejemhez vagy mert tolvaj vagyok, kikérem magamnak.Más ha valaki az online-ért megveszi, ezt értem (Source és CoD-ok nekem is megvannak de volt hogy nem ettem miatta egy hétig, nah és ezért kell mérlegelni hogy kiket ítélsz el, és kit nem...egy ilyen dolog miatt...
Valaki meg csak snobságból vesz gémet, nah ti meg aztán itt meg ne szólaljatok, nekem ez nem adatott meg...
Nyissunk már warez topikot, mert még nem fogom megvenni ezt sem egy darabig...a gazdagokat meg az eltartott életkpteleneket leszarom. -
Ez is hasznos volt amit most te írtál. -
Ha dicsekedett vele valaki akkor bocsánat(én biztos nem). Off topik meg akkor hol a jó istenbe van? Meg szerintem mindenkit érdekel hogy mikor jön már egy crack hogy kipróbálhassa a megvétel előtt. Mondjuk lehet ez lesz az első 10000-es játék amit megveszek. Jónak ígérkezik! -
Na ezt aztán a nyerő hozzáállás, gratulálok neked is ! -
Miért is? Annyira fikázzátok a warezt! Nem is jó dolog, de hát na....:D -
Ez is hasznos hozzászólás volt. -
nem az a baj h warez verzióval nyomjátok, természetesen nekem se full eredeti programjaim vannak, de ha már warez, akkor kuss legyen , és ne nektek álljon már feljebb, nem kell vele dicsekedni.... nehogy már még én szégyelljem magam, mert megveszem eredetibe ezt a lehet h szar, játékot... -
saiyanjin #3923 FIGYELJETEK KÉRLEK,
Hagyjuk a warez szidását, mert megszüntethetetlen, illetve sok idő még.
Azok akik ezen a játékon dolgoztak busásan meg lettek fizetve, ismerősöm a cseheknél van az EA-nél,ő vitte a magyar székhelyet amíg meg nem szüntették és hölgy ráadásul., tudom hogyan megy ez...
Namost 20e ft egy játék ???bazdmeg te madár hát enni alig tudok itt mo-n, ha nem lenne warez akkor csak a gazdag fostartály milliomosok fostartály életképtelen gazdag kisfiacskái játszhatnának...ENNYIT ERRŐL.
Még a végén csak az élhet akinek pénze van...PERSZE gazdag kis gecik ugatnak itt is fogadom... -
Smokk #3922 Nnna ez mar boven off,de megkerdezhetnem a fegyhazadoktol meg bortonbuntetest szurgalmazktol h vban mindig eredeti szoftver volt a gepukun?!Ti amiota gepeztek mindig megvettetek az aktuailis windows-t,virusirtot,szovegszerkesztot,kepnezegetot??...gondolom meg filmet vagy sorozatot sem toltottetek le soha a netrol?! -
Maradtál volna csendben... -
végül is igen, csak az okosok lophatnak ki minket ott fent milliárdokkal, mi meg semmit ne töltsünk le, mert olyan jól élünk, hogy mindent kp -ba megtudunk fizetni
-
Az elején ?=!:) -
A sok ma született bárány... Jelentkezzen az akinek nincs warez a gépén? Gondolom ti a vírusírtótokat is megvettétek meg az összes programot. Nem tudom már hány éve van warez, de nem is fog megszűnni! Nekem is van pár eredetim, de a legtöbbet letöltöttem. És nem is menőzök vele, de még nincs keresetem így nem igazán tudok venni játékokat, vagy ha van is akkor másra kell:D -
vasziszdasz #3917 Ugyanolyan lopás zsebre tenni a munkás bérét, és nem kifizetni azt neki. 1:1. -
mindjárt jön az a rész , h 20.000 Ft-ig nincs is olyan , h lopás...
addig mindenki elvehet, ellophat, letölthet bármit, úgyse számít... -
"Csak gondolj bele, két évig bütykölsz valamit a gépedet, és utána valaki bejön, hogy akkor ez most szépen elviszem ...."
nem viszi el, csak pofátlanul lemásolja -
Tudod hány száz ember hány ezer órás munkája van benne ???
Nem vagyok warez ellenes, de tény ami tény ugyanolyan lopás mint bármi tárgyat elemelni !!!
Csak gondolj bele, két évig bütykölsz valamit a gépedet, és utána valaki bejön, hogy akkor ez most szépen elviszem ....