24218
Modern Warfare 2
-
Minek kellene valaszolni erre a kerdesre?
Ujra csak ugyanazt tudom mondani erre mint az elobb.
Elvetve van 1-2 normalis topik amiben keves off+anyazas van es megis sok a hozzaszolas, siman ennyi az egesz.
Ugy fogalmaztam elsore is, hogy ez a lehetoseg benne lehet a pakliban. -
MURopi #3992 :D de remélem sok féle camouflage lesz fegyókra meg ruhák stb :D pl Arctic wolf festés csipára stb :) -
Lehet majd tuningolni a heliket mert neont akarok rakni az aljára?!?!4?,, -
pff,fél óráig itt fogsz ülni hogy a 4000-re tékelhess?minden elismerésem -
Ja, de milyen kommentek... Amúgy most rágyúrok a ték-re. :) -
0110 -
MURopi #3987 hová fajul ez a világ... most már menő ha valaki lop és az aki lop az ezt büszkén kijelentve veri a mellét, hogy ő mire képes :D -
3983 kommentnél tartunk:)17 kell. -
Büszke lehetsz magadra,de ezt nem is kellett volna megosztanod velünk! -
Na az már jó lenne:) -
MURopi #3983 annó 3000 kommentnél mondtam, hogy húzzunk bele, kell a 4000, 1 hét alatt 1000 kommentet ki termeltünk :) gratula :D -
Képzeld, manampság 2 perc és van egy konzol játékom ingyen, még fel se kell állni.De ha lehet akkor nekem ne álaszoljon az aki
-fikázni akar,
vagy csak
-hülyeségből leszólni!
Én se bántottam senkit(még)!Aki nem tud értelmesen válaszolni,kérdezni,ilyenek akkor ne írjon!Tőlem ennyit, ezúton nekem úgy írjatok hogy ezt elolvastátok!
Köszönöm! -
n003 #3981 nyugateurópában is virágzik a warázs-piac pedig ott simán kifizethető aza 50euro a fizetésekhez képest -
Ez nem válassz a kérdésre...ha nekem kellene választ adni, azt mondanám, hogy ehhez a játékhoz vonzódik a legjobban a 14- korosztály, és velük is van a legtöbb probléma. -
Igy van, direkt azert nem ugy irtam hogy "minden" nepszeru topik. -
n003 #3978 pont ez a párhuzam jutott eszembe nekem is :|
itt 70%off abból ráadásul a fele kommentelő idióta is :( -
Amúgy azt is elmondom hogy a némelyik gazdag megis dolgozott azért..
Ugyanolyan érzéseik lesznek csak fejükbeszál a dolog..
Ha ti is tanulnátok esetleg tisztelet a kivételnek és neirjátok hanyasok vagytok és kimennétek dolgozni és esetleg jókór jóhelyen vagy akkor bárkiből lehet olajmágnás ember xP -
-
Magyarorszagon kb 2-3ezer forint lenne a realis ar az atlagfizeteshez kepest egy uj jateknal, annyiert legtobben meg is vennek a legjobb jatekokat. -
pontosan, ez megéri az árát, évekig király szórakozás.
igaz hogy csúszva, de megvettem... cod4 5k, crysis 2k, far cry2 3k .... etc.
nem hiszem el, hogy ennyit nem lehet összekaparni. -
Csak tudod e azt, hogy november 30-ig tart a 9900- ftos akció CDG-ben. Aztán pedig 13 k lesz. Dedicated server lesz. ha nem is patch formájában, de toolsba mindenképpen! -
Kivétel pl. a Dragon Age ahol semmilyen anyázás nincs...sőt még warez topik se kell, napok óa a top1-5- ben...vajon miért? -
Ameddig nem látok dedicated szerver támogatást, szinte kizárt, ...kár érte, mert ezzel terveztem a jövőben multizgatni, míg ki nem jön a multik királya, BC2. -
A nepszeru topikok legtobbszor azert vannak elol a listan mert kurva sok offolas es anyazas megy eppen rajtuk.
-
gyepesjoint #3969 egy cég a warez miatt sose csődölhet be,mivel a konzolosok úgyis viszik mint a cukrot,ugyanúgy ahogy pcre is veszi a sok 12-13 éves vérpistike,akik warezhez hülyék,de anyuci-apuci megveszi nekik...az,meg hogy süllyedőben van a pc-s játék ipar,az több dolognak is köszönhető,sokkal összetettebb dolog,amibe mi nagyon nem láthatunk bele! persze,a warez is gyengíti az ipart. -
Na, szépen vagyunk :))))
Olvass vissza és ne tanulj szépen , ékezetesen írni, szép kerek mondatokban, mielőtt előhúzod a szövegértelmezős adu ászodat ! :DDDDDD -
Te akkor nem veszed meg a gammát? -
Még fontolgatom,...kretén fejlesztőknek nem járja a pénz. -
Renátó1985 #3965 senki nem írta hogy nem lopás szövegértelmezés????:D:D:D:D
-
Aztán meg jön a sírás, mi az hogy senki nem csinál nekem évente új jelmezt, ingeyn ! :DDDDDDo
Tovább kéne látni az orrotoknál .... -
gyepesjoint #3963 tehát,ezzel azt akarod sugalni,hogy fennt van a netem a játék,ingyen letölthetem,ergó ingyen kaphatok jelmezt,hogy elmehessek a jelmezbálba,AHOL lehet,hogy másoknak is ingyenes a jelmezük,de én inkább majd vegyem meg a jelmezt drágán!!! :// -
Félre magyarázzátok a dolgokat. mindenki warezol, de ettől senki ne mondja , hogy nem lopás hiszen nem is tárgy ! :DDDDD
Amúgy ideje lenne, valami kŐkemény hardweres védelem a PC-kre, megöli a sok warez az ipart, régi motoros vagyok, valamikor évente tucatnyi nagy cím jött ki, manapság meg jó egy évben egy . az is optimizálatlan vacak, konzolról átportolják aztán egyél marha ...
Ami tetszik úgyis megveszem akinek meg nem tellik rá így jár, boltban sem lehet követelni ingyen valamit csak mert nincs rá való .... -
modern warfare 2 1 helyezett a legnépszerűbb témáknál
-
Te egyszeruen csak hulyesegeket irogatsz, semmi tobb. -
gyepesjoint #3959 és csak akkor fogsz vele játszani,ha ténylegesen meg van rá a pénzed? NAAAA,leszakad a plafon öreg :) -
Akkor engem nagyon lehet utálni mert már legalább 120GB zenét leszedtem
-
TDantes #3957 Off: csak egy megjegyzés a nagy warez elleneséghez. Csak az legyen nagy hangon warez ellenes, aki soha egy játékot se, se egy programot, se egy filmet , sőt egy darab mp3-as számot se töltött le illegálisan.
Tőlük elfogadom ha warez ellenesek. A többi ember, az meg csak álszent. -
lesz ez a topic az első helyen az 100% xD -
TDantes #3955 Egyszerűbb a banner alá...és azok foglalkozzanak a témával, akiket itt zavar a warez téma. Szerintem, ez így lenne normális. -
barmi #3954 OFF / WAREZ TOPIC
Ezt jó lenne beszúrni a banner alá jól látható méretben!