24218
Modern Warfare 2
  • barmi
    Köszönjük !

Sazuku: MEGJE - LENÉS - 20091 - 11000 - 0001

Prince23Már volt ^_^ Itt
  • NEOreg3
    GTF0-4W4R-3ZT0-P1KB-4K0C-S0G
  • MURopi
    holnap már gyakorlatilag megvásárolható a játék :D van néhány bolt ami nyitva lesz hétfő estétől :D
  • gyepesjoint
    szerinted,itt közülünk játszik valaki??? OMG
  • morphologu
    ott a warez topic
  • HappyHunter
    Nem írunk.
  • sazuku
    Nagyon megköszönném haegy serialt irntok :D
  • MURopi
    flashal 130k memóriát zabálsz a firefox így csak 70k :D király vagy kandur =)
  • sazuku
    Valaki lécives egy müködö serialt irna?
  • Kandurex
    Flash is kiszedtem, a petíciónak nincs értelme, a megjelenés meg holnap - holnap után. Csak csúfította a fórumot.
  • szabii98
    Köszi:D
  • szabii98
    Szegény pára.
  • morphologu
    na kérem ott a warez/off. Végre.
  • Kandurex
    felőlem...
  • Prince23
    Letartóztatták a Modern Warfare 2 feltörőjét

Szomorú hír, a Call of Duty: Modern Warfare 2 már jóval a megjelenése előtt felkerült az internetre; tanulság lehet viszont, hogy a kiszivárogtatót a minap letartóztatták.

Christian Del Amo, 18 éves, Miamiben élő fiatalember törte fel és tette elérhetővé az interneten a Call of Duty: Modern Warfare 2 Xbox 360-as változatát, noha a játék premierje csak november 10-én várható. A fiút a minap elkapták a hatóságok, nem is akárhogy. A nyomozás már jó ideje folyik, október végén ugyanis egy nagyobb áruház raktárából kicsempésztek néhány kópiát a játékból, amely után Del Amo az interneten adott fel hirdetést azzal a nem titkolt céllal, hogy feltörné azt, s utána letölthetővé tenné a világhálón. Az illegális árusításnak hamar véget vetett az IPCybercrime nyomozóiroda, azonban egy példány mégis Del Amo kezébe került, ő pedig beváltotta ígéreteit, a torrentoldalakon jó ideje elérhető az illegális másolat. Emberünk meglehetősen ismert a modding szakmában, közösségi portálokon keresztül kutatva pedig hamar megtudta az IPCybercrime, hol keressék. Rob Holmes, az iroda tulajdonosa reméli, jó lecke lesz ez a hasonlóan dolgozó bűnözők számára.

Az Activisionnek és az Infinity Wardnak azonban továbbra sincs szerencséje. Nem elég, hogy már jóval idő előtt bárki kipróbálhatja a játékot, számos digitális disztribucióra szakosodott cég tagadta meg a PC-s verzió árusítását. A Direct2Drive például azzal érvelt, nem akarják vásárlóikat azzal terhelni, hogy kötelező jeleggel rájuk erőltetik egy segédprogram - nevezetesen a Steam - feltelepítését. Az indok ésszerűnek tűnik, pláne ha belegondolunk, hogy a Valve rendszere a Direct2Drive egyik legfőbb konkurense, azonban mégis szamárság lehet emiatt kimaradni az év egyik legnagyobb üzletéből.
  • Totti5
    a warezpistike kortol független tud retard lenni...
  • szabii98
    a kedvencekben nekem a legtöbbet látogatótt.
  • barmi
    Ja, csak az a kib@*zott Off / Warez topik nincs még betéve a banner
    alá...
    Pedig nemsokára itt a világvége
  • szabii98
    úgy kb.2567-el:) az eheri lottószámok:
    47 3 43 5 6
  • szabii98
    HSZ
  • Prince23
    Szerintetek a CoD 5 kommentjeit túl szárnyaljuk? 7k komment + :D
  • MURopi
    hát ha ilyen tempóban haladunk akkor megjelenésre meg lesz az is :D
  • szabii98
    a tied.
  • MURopi
    Hozzászólás jobban tetszik?
  • HappyHunter
    1-1 Kié lesz az 5000.? :D
  • szabii98
    a franc vinne el:S
  • Lacee86
    Lemaradtam a tékről, most mi lesz?! Itt a világvége!!
  • szabii98
    az az igazi terepszín:)
  • n003
    inkább a magyar nyelvtant tanulmányozd .. hasznodra fog válni ;)
  • chooselee
    Akkor Hun steam groupról tud valaki?
  • MURopi
    de lecsúsztál róla :) de én nem is tékeltem úgyhogy most gyorsan tékelek egyet :)
  • morphologu
    lefestheted bugyirózsaszínre.
  • szabii98
    nem hát.Én is azt akartam írni hogy 4000nél tele akarját tékelni.És akkor a 4012. üzenet is lesz mert lemaradnak:D
  • MURopi
    4000 komment!!:D
  • Smithwarden
    Viragzik persze, mert kenyelmes a dolog, sokszor gyorsabban beszerzed a jatekot sima 2 kattintassal, mint hivatalosan.
    De azert nagysagrendekkel tobben vasarolnak jatekokat (is) mint nalunk, mivel nekik egy game ara olyasmi mintha mi 1 tabla csokit vennenk.
  • miilann04
    arról lehet tudni hogy lesz e a végén vmi bonusz pálya? mint ahogy wawban volt a nácizombis
  • n003
    :DDD
  • szabii98
    ?
  • MURopi
    Amint meg jelenik a játék minden ember fel fog özönleni ide, hogy flamelje a játékot és akkor meg lesz az 1000 komment/nap vagy 1000komment/óra... devárom :)
  • Lacee86
    1: nem emiatt ülök a gépnél
    2: nem lesz az fél óra :)

Azért ennyire hülye nem vagyok. :)