24218
Modern Warfare 2
-
kutyacsont #4073 pont ezt néztem :)
Most meg nézem amit happyhunter belinkelt... :D
Már alig várom ! :D
-
Ha még ma megrendelem, akkor már kedden kiszállítják? Vagy akkora megrendelés van, hogy csúszhat? Nincs kedvem szarakodni a warezzal... -
Ez igen, nagyon tetszetős!!! -
a wow zejéne az elején kicsit kiábrándító :D -

-
-
miért kéne őket letiltani?ps3-on nincs warez,megvették (vagy valahogy hozzájutottak az eredetihez) csak éppenséggel elöbb -
a többi videóit is nézd meg... -
kutyacsont #4065 Azta rohadt ez nagyon kemény ! :D -
Esetleg hamarabb hozzájutottak? Sony nem szokott bannolgatni embereket mint az MS a warez miatt. -
sazuku #4063 

-
vagy Sonyn na -
Mi a WTF???
és őket nem tiltják le MS-en??? vagys már van warez ps3-ra is? bár ezt kétlem -
ne magadból indulj ki. öreg.
én mindenesetre még mindig türelmesen várok. Ha addig kijön egy demó avval csak nyerek, mert akkor tudom, hogy el fog futni a gépemen, vagy sem. Addig meg úgyis tanulnom kell, így hiányozni sem fog :) -
már PS3-on is játszanak vele?! WTF?? -

-
Hát ez elég érdekes, akkor most IW hibázott vagy mi? elméletileg még mindig úgy van igényes játékos honlapoknál, h az eu-s verza 13-án vehető meg. usa 10
na most ezek után kinek higgyek? steam vagy IW vagy videogamer és hasonló kiváló minőségű külföldi honlapoknak? -
kutyacsont #4056 Atya isten mi van itt !
KÖnyörgöm ! ne vitázunk már a warezon hisz úgyse lehet megálítani !
Igen én is varezolok (fuel,moha,NFS-ek) De nem esik nehezemre az hogy minden héten félretegyek egy kis pénzt amit a kolégiumba kapok nem eszek a büféből meleg szendvicset hanem eszek mitudom én májkrémes zsemlét. nem sokat spórolok de 1 év alat simán össze jön a pénz sőt még több is amiből más király cucokat vehetek...
MErt mégis jobb ha ott van a polcodon egy eredeti doboz és nem kell szenvedned hogy most melyik változat jó nem kell tört szerókat keresni stb. Csak ennyit akartam...
Ja és szeretném alényeges infókat olvasni itt nem a sok 10 éves hülyegyerek keménykedéseét....
-
Gabe18 #4055 Érdekli is őket.Lényeg hogy a konzolos verziók zökkenőmentesen induljanak.
A pc-s majd összetákolódik,egyszer valamikor...
Eleve kiváncsi leszek ahogy ez a "fantasztikus" IW Net az első napokban szét-dögli magát a rázúduló felhasználók miatt.Mert az erősen kétlem hogy egy ilyen teljesen új rendszer parádésan,hiba nélkül indul majd ennyi felhasználóval mint itt lesz. -
8% pc a többi konzol... -
oké,de azóta megláttuk ezt:
http://store.steampowered.com/app/10180/ -
Ti mondtátok sg-n... nem tudom ki... meg 10-én jelenik meg amúgy is -
honnan tudod? -
Nagyon várom már a játékot.
YouTube-n néztem pár videót,és 30 videóból 2-őt volt normális MW2.
A többi csak átbaszász.
Szégyen,hogy mik vannka. -
November 10. 0:01-kor már játhatsz online -
Kizárt hogy csütörtökig várni kelljen. Szerintem a steames letöltés fog akkor életbe lépni. -
De ebben mi a jó kedden kopognak az ajtón, nagy örömmel átveszem, és addig nézem a dobozt? -
gyepesjoint #4046 tudnál adni egy linket a bad company 2 gépigényéhez? :) -
barmi #4045 Erre én is nagyon kiváncsi lennék! Meg kellene kérdezni a bótot.
Talán ők tudnak valamit
-
mondtam már hogy nem működik te nagyon hülye 
amúgy warez topikba írjál -
Miafene, első a topik :D -
MURopi #4042 többet dolgoznak rajta -> jobb lesz -> jobban oda ver az activisionnak :) -
Amúgy a BC2 azért nem jelenik meg demcemberre, mert nagy kihívás lenne bizniszileg mindkét kiadó számára. főleg EA-nek, Jó döntés, h tavaszra tették.
mert elvileg úgy volt h a bc2 december közepén jelenne meg. forrás: g4tv.com -
gyepesjoint #4040 azért konzolon nem olyan szar a helyzet,mint pc-n az idei coddal...az nem is kérdés,hogy a boxomra be fogok ruházni rá,de majd csak később,használtan -
konzolokon egyértelmű volt a siker, és nem a konzolosok hőbörögtek a fórumokon -
Az igaz hogy hiába van meg kedden csak csütörtöktől lehet játszani a steam aktiváció miatt? -
-
MURopi #4036 meg fejtettem :D GTFO a warez topikba köcsög XD -
"Legyenek akármilyen negatívak az előzetes vélemények, kérjenek az illetékesek bármennyit a Modern Warfare 2-ért, induljon akárhány petíció a világhálón, lázadjon fel aki csak akar, a Call of Duty-sorozat legújabb tagja akkor is sikerre van ítélve. Ezt már előzetesen tudhatta az Activision és az Infinity Ward is, lévén ezért hoztak meg olyan döntéseket a múltban, amelyek már egy egészséges határon kívül estek, így a megjelenéshez közeledve pedig kezd eloszlani a köd. Kiderült ugyanis, hogy a játék előrendelési rekordokat döntöget, amiből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy a rajongók többsége ismét csak fórum-huszár volt, és szavaikat nem követték tettek...." -
Hu nem vettem észre bocsika