24218
Modern Warfare 2
  • kutyacsont
    pont ezt néztem :)
    Most meg nézem amit happyhunter belinkelt... :D
    Már alig várom ! :D

• F E R I
    Ha még ma megrendelem, akkor már kedden kiszállítják? Vagy akkora megrendelés van, hogy csúszhat? Nincs kedvem szarakodni a warezzal...
  • EnZsolt
    Ez igen, nagyon tetszetős!!!
  • Rage47
    a wow zejéne az elején kicsit kiábrándító :D
  • HappyHunter

• Lunatic83
  • Snexi
    miért kéne őket letiltani?ps3-on nincs warez,megvették (vagy valahogy hozzájutottak az eredetihez) csak éppenséggel elöbb
  • Lunatic83
    a többi videóit is nézd meg...
  • kutyacsont
    Azta rohadt ez nagyon kemény ! :D
  • zzeN
    Esetleg hamarabb hozzájutottak? Sony nem szokott bannolgatni embereket mint az MS a warez miatt.
  • sazuku
  • Prince23
    vagy Sonyn na
  • Prince23
    Mi a WTF???
    és őket nem tiltják le MS-en??? vagys már van warez ps3-ra is? bár ezt kétlem
  • EnZsolt
    ne magadból indulj ki. öreg.

én mindenesetre még mindig türelmesen várok. Ha addig kijön egy demó avval csak nyerek, mert akkor tudom, hogy el fog futni a gépemen, vagy sem. Addig meg úgyis tanulnom kell, így hiányozni sem fog :)
  • ProGabe #4059

már PS3-on is játszanak vele?! WTF??
  • Lunatic83

• Prince23
    Hát ez elég érdekes, akkor most IW hibázott vagy mi? elméletileg még mindig úgy van igényes játékos honlapoknál, h az eu-s verza 13-án vehető meg. usa 10
    na most ezek után kinek higgyek? steam vagy IW vagy videogamer és hasonló kiváló minőségű külföldi honlapoknak?
  • kutyacsont
    Atya isten mi van itt !
    KÖnyörgöm ! ne vitázunk már a warezon hisz úgyse lehet megálítani !
    Igen én is varezolok (fuel,moha,NFS-ek) De nem esik nehezemre az hogy minden héten félretegyek egy kis pénzt amit a kolégiumba kapok nem eszek a büféből meleg szendvicset hanem eszek mitudom én májkrémes zsemlét. nem sokat spórolok de 1 év alat simán össze jön a pénz sőt még több is amiből más király cucokat vehetek...
    MErt mégis jobb ha ott van a polcodon egy eredeti doboz és nem kell szenvedned hogy most melyik változat jó nem kell tört szerókat keresni stb. Csak ennyit akartam...
    Ja és szeretném alényeges infókat olvasni itt nem a sok 10 éves hülyegyerek keménykedéseét....
  • Gabe18
    Érdekli is őket.Lényeg hogy a konzolos verziók zökkenőmentesen induljanak.
    A pc-s majd összetákolódik,egyszer valamikor...

Eleve kiváncsi leszek ahogy ez a "fantasztikus" IW Net az első napokban szét-dögli magát a rázúduló felhasználók miatt.Mert az erősen kétlem hogy egy ilyen teljesen új rendszer parádésan,hiba nélkül indul majd ennyi felhasználóval mint itt lesz.
  • Totti5
    8% pc a többi konzol...
  • Snexi
    oké,de azóta megláttuk ezt:
    http://store.steampowered.com/app/10180/
  • Prince23
    Ti mondtátok sg-n... nem tudom ki... meg 10-én jelenik meg amúgy is
  • Snexi
    honnan tudod?
  • belapeter
    Nagyon várom már a játékot.
    YouTube-n néztem pár videót,és 30 videóból 2-őt volt normális MW2.
    A többi csak átbaszász.
    Szégyen,hogy mik vannka.
  • Prince23
    November 10. 0:01-kor már játhatsz online
  • HappyHunter
    Kizárt hogy csütörtökig várni kelljen. Szerintem a steames letöltés fog akkor életbe lépni.
  • morphologu
    De ebben mi a jó kedden kopognak az ajtón, nagy örömmel átveszem, és addig nézem a dobozt?
  • gyepesjoint
    tudnál adni egy linket a bad company 2 gépigényéhez? :)
  • barmi
    Erre én is nagyon kiváncsi lennék! Meg kellene kérdezni a bótot.
    Talán ők tudnak valamit
  • offkorzreg
    mondtam már hogy nem működik te nagyon hülye
    amúgy warez topikba írjál
  • HappyHunter
    Miafene, első a topik :D
  • MURopi
    többet dolgoznak rajta -> jobb lesz -> jobban oda ver az activisionnak :)
  • Prince23
    Amúgy a BC2 azért nem jelenik meg demcemberre, mert nagy kihívás lenne bizniszileg mindkét kiadó számára. főleg EA-nek, Jó döntés, h tavaszra tették.
    mert elvileg úgy volt h a bc2 december közepén jelenne meg. forrás: g4tv.com
  • gyepesjoint
    azért konzolon nem olyan szar a helyzet,mint pc-n az idei coddal...az nem is kérdés,hogy a boxomra be fogok ruházni rá,de majd csak később,használtan
  • NEOreg3
    konzolokon egyértelmű volt a siker, és nem a konzolosok hőbörögtek a fórumokon
  • aricsi
    Az igaz hogy hiába van meg kedden csak csütörtöktől lehet játszani a steam aktiváció miatt?
  • Prince23
  • MURopi
    meg fejtettem :D GTFO a warez topikba köcsög XD
  • Lunatic83
    "Legyenek akármilyen negatívak az előzetes vélemények, kérjenek az illetékesek bármennyit a Modern Warfare 2-ért, induljon akárhány petíció a világhálón, lázadjon fel aki csak akar, a Call of Duty-sorozat legújabb tagja akkor is sikerre van ítélve. Ezt már előzetesen tudhatta az Activision és az Infinity Ward is, lévén ezért hoztak meg olyan döntéseket a múltban, amelyek már egy egészséges határon kívül estek, így a megjelenéshez közeledve pedig kezd eloszlani a köd. Kiderült ugyanis, hogy a játék előrendelési rekordokat döntöget, amiből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy a rajongók többsége ismét csak fórum-huszár volt, és szavaikat nem követték tettek...."
  • Prince23
    Hu nem vettem észre bocsika