24218
Modern Warfare 2
-
Jobboka #4113 single ben Cod6 lesz kemény (megveszem), multiban elég erős grafikai alapokra és sandboxra alapozva a Battlefield Bad Company 2 öt mondanám jobbnak (szintén megveszem, de ezt ma döntöttem el) de még nem naon ítélem el a cod6 ot majd keddtől ha jogos akkor... vélemények? -
Végre, egy flammel kevesbb házon belül ;D -
lent a game, majd lesz vm... -
értelmetlen vita, warez nem warez menj máshova... ez Hungaria! ez van... tudjatok... sütő hitel??? még az is? :D -
Én nem akartalak ezzel lenézni, ne értsd igy légyszives.. tisztában vagyok azzal hogy minden hónapban jönnek a csekekk, és hogy folyamatosan kell az öregebb generációnak gürczölnie.. ja és köszi ezt a tinigyerek megjegyzést.. :ss -
ha meg lesz törés, huhh akkor majd nem szedem le oké? mint az emberek 90%-a,, na ennyi... -
Ezzel én is így vagyok, 100%-ig -
baszod én 32 vagyok, és nem nyaron dolgozok hanem mindig, és megesz a sok csekk, gurizek 12 órákat hogy kihuzzam a hónapot,,, sok okoska tinigyerek !!!! -
saiyanjin #4105 Nektek az ilyen srácokra kell haragudnotok :)
Más kérdés ha nemkell senkinek akkor is megcsinálja ???Sztem igen... -
Óhha most látom ezt a kommentet.. ;D hát elárulom nekem amim van eredeti :( és nem azért mert apuci anyuci jajj de jól keres, hanem nyaranta jó magam eljárogattam dolgozgatni meg spórolgattam rá, bulizni nem járok mivel engem ilyesmi dolog nem érdekel, úgyhogy inkább költöm a pénzt a hobbimra.. ;| -
megmondtad nekik :D apu megveszed? című -
kutyacsont #4102 de ! de ha ez a helyzet akk nem :D am most is ki vok írva hétfőig ! :) -
Nem te voltál aki aztmondta, hogy kiiratja magát ?
-
de aki nem hisze el, az ki ne próbálja, nézegesse csak a dobozt 12ig! XD -
kutyacsont #4099 LOl am nekem nem gáz ha csak csütörtökön lehet regelni úgyis péntekig kolégiumba leszek... -
Grifidos #4098 Még egyszer utoljára a nagyon hülyék kedvéért:
Csak a STEAM digital downloadra vonatkozik a steamen kiírt dátum. (vagy egyszerűen lusták voltak módosítani)
10-én telepíted a dobozos gyárit és játszol vele B+.
A steames wrz verziót letöltőknek sok sikert a single elindításához úgy november 15-16 magasságában. Mert mint korábban írtam a steam pre-downloadnál sok-sok fájl kimarad amit csak az aktiválásnál tölt le hozzá a steam. -
XXXD -
csak nehogy pórul járj, mint Cartman.D -
Nem kell szarnia annak aki megvette,ez a 100 ping full hülyeség,játszottam x360-on pl. halo3,gears2 ugyanebben a rendszerben megy és nem laggolt pedig amcsi arcokkal toltam. -
Addig is kómában leszünk.. aztán ha felkeltünk mehet a hent :P -
akkor már ketten leszünk :D -
Mindenkinek ezt küldték,nekem is,és akk mi van?:) -
Az elég szar lesz ha 12-ig csak nézzük a dobozt xD -
tibi206 #4090 na kérem szombaton rendeltem meg a game-t a galaxistól és msot küldték a következőt:
Tisztelt xy
Megrendelésének megfelelően a következő csomagot küldjük el Önnek
VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2009.11.10. - KEDD (8-17H KÖZÖTT)
CSOMAG TÉTELEK:
-------------------------------------------------------------------
Termék típusa: PC játék
Termék neve: Call of Duty Modern Warfare 2 (november 10-től)
Sorozatbeliség:
Termék ára: 9 990 Ft
Termék típusa: Csomagküldés
Termék neve: Szállítási költség
Sorozatbeliség:
Termék ára: 990 Ft
-
Nagyon remélem, hogy nem csak két darab van.. mertha igen agyvérzést kapok .. :) -
Hát, nekem ojj mindegy :D COD sorozatot az első rész óta imádom, az összes rész megvan a polcon eredeti kiadásban, anno toltam komolyabban is.. csak aztán csapatok megszüntek, hunprok szapodortak.. :/ -
Nekem telefonon azt mondták,de lehet hogy azért mondták hogy rám sózzák még azt a kettőt! -
mi az hogy 2 db? En most ugrok le a haverok hoz es rendelunk egy csomo cod6-t, remelem azert keden hozzak. -
n003 #4085 a cold blood perk ha aktív akkor elvileg nem "látnak"!? -
Hát gondolkoztam énis a keddi megrendelésre, de akárhol olvasgatok mindenhol 12.ét irnak hogy akkortol lehet steamen aktiválni....
nahmármost ha kedden itt lesz a lemez a kezembe, és nem tudok játszani akkor inkább megse veszem me csütörtökig lesz warez is sztem.....de azért ez érdekes dolog lesz hogy mindenki két napig nézegeti majd az eredeti gamét 10ezerér :) -
na megrendeltem, remélem szerencsém lesz :)
annyira rossz úgysem lehet, hogy ne érjen meg nekem ennyit -
Hosszú gondolkodás után, tojva a warezra megrendeltem a saját COD6 példányom :P alig birok keddig várni.. ;D -
vigyázz a szádra -
tibi206 #4080 én tegnap rendeltem meg galaxisról és azt írták e-mailben hogy kedden hozzák -
kis rohadékszar -
nekem meg pont, hogy tetszik :) legalább lesz egy kis taktikázás. Mondjuk egy hq-ban, meg sd-ben igen hasznosak lesznek :P
csak team fortress 2 ne legyen: " a spy sappin mah sentry! " -
kutyacsont #4077 Azok az önműködő gépágyúk nem nagyon tetszenek de egyébként királynak ígérkezik -
akkor sajna nem sok esély :( -
CD Galaxison 2 db volt még Pénteken! -
Chopper gunner FTW?