24218
Modern Warfare 2
  • Jobboka
    single ben Cod6 lesz kemény (megveszem), multiban elég erős grafikai alapokra és sandboxra alapozva a Battlefield Bad Company 2 öt mondanám jobbnak (szintén megveszem, de ezt ma döntöttem el) de még nem naon ítélem el a cod6 ot majd keddtől ha jogos akkor... vélemények?
  • V43 1105
    Végre, egy flammel kevesbb házon belül ;D
  • Gaben78
    lent a game, majd lesz vm...
  • Gaben78
    értelmetlen vita, warez nem warez menj máshova... ez Hungaria! ez van... tudjatok... sütő hitel??? még az is? :D
  • V43 1105
    Én nem akartalak ezzel lenézni, ne értsd igy légyszives.. tisztában vagyok azzal hogy minden hónapban jönnek a csekekk, és hogy folyamatosan kell az öregebb generációnak gürczölnie.. ja és köszi ezt a tinigyerek megjegyzést.. :ss
  • Gaben78
    ha meg lesz törés, huhh akkor majd nem szedem le oké? mint az emberek 90%-a,, na ennyi...
  • Jaka923
    Ezzel én is így vagyok, 100%-ig
  • Gaben78
    baszod én 32 vagyok, és nem nyaron dolgozok hanem mindig, és megesz a sok csekk, gurizek 12 órákat hogy kihuzzam a hónapot,,, sok okoska tinigyerek !!!!
  • saiyanjin
    Nektek az ilyen srácokra kell haragudnotok :)

Más kérdés ha nemkell senkinek akkor is megcsinálja ???Sztem igen...
  • V43 1105
    Óhha most látom ezt a kommentet.. ;D hát elárulom nekem amim van eredeti :( és nem azért mert apuci anyuci jajj de jól keres, hanem nyaranta jó magam eljárogattam dolgozgatni meg spórolgattam rá, bulizni nem járok mivel engem ilyesmi dolog nem érdekel, úgyhogy inkább költöm a pénzt a hobbimra.. ;|
  • Gaben78
    megmondtad nekik :D apu megveszed? című
  • kutyacsont
    de ! de ha ez a helyzet akk nem :D am most is ki vok írva hétfőig ! :)
  • V43 1105
    Nem te voltál aki aztmondta, hogy kiiratja magát ?
  • Lunatic83
    de aki nem hisze el, az ki ne próbálja, nézegesse csak a dobozt 12ig! XD
  • kutyacsont
    LOl am nekem nem gáz ha csak csütörtökön lehet regelni úgyis péntekig kolégiumba leszek...
  • Grifidos
    Még egyszer utoljára a nagyon hülyék kedvéért:

Csak a STEAM digital downloadra vonatkozik a steamen kiírt dátum. (vagy egyszerűen lusták voltak módosítani)
    10-én telepíted a dobozos gyárit és játszol vele B+.

A steames wrz verziót letöltőknek sok sikert a single elindításához úgy november 15-16 magasságában. Mert mint korábban írtam a steam pre-downloadnál sok-sok fájl kimarad amit csak az aktiválásnál tölt le hozzá a steam.
  • V43 1105
    XXXD
  • Rage47
    csak nehogy pórul járj, mint Cartman.D
  • aricsi
    Nem kell szarnia annak aki megvette,ez a 100 ping full hülyeség,játszottam x360-on pl. halo3,gears2 ugyanebben a rendszerben megy és nem laggolt pedig amcsi arcokkal toltam.
  • V43 1105
    Addig is kómában leszünk.. aztán ha felkeltünk mehet a hent :P
  • F E R I
    akkor már ketten leszünk :D
  • aricsi
    Mindenkinek ezt küldték,nekem is,és akk mi van?:)
  • atila4
    Az elég szar lesz ha 12-ig csak nézzük a dobozt xD
  • tibi206
    na kérem szombaton rendeltem meg a game-t a galaxistól és msot küldték a következőt:
    Tisztelt xy
    Megrendelésének megfelelően a következő csomagot küldjük el Önnek
    VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2009.11.10. - KEDD (8-17H KÖZÖTT)
    CSOMAG TÉTELEK:
    -------------------------------------------------------------------
    Termék típusa: PC játék
    Termék neve: Call of Duty Modern Warfare 2 (november 10-től)
    Sorozatbeliség:
    Termék ára: 9 990 Ft

Termék típusa: Csomagküldés
    Termék neve: Szállítási költség
    Sorozatbeliség:
    Termék ára: 990 Ft
  • V43 1105
    Nagyon remélem, hogy nem csak két darab van.. mertha igen agyvérzést kapok .. :)
  • V43 1105
    Hát, nekem ojj mindegy :D COD sorozatot az első rész óta imádom, az összes rész megvan a polcon eredeti kiadásban, anno toltam komolyabban is.. csak aztán csapatok megszüntek, hunprok szapodortak.. :/
  • nyuny01 #4087
    Nekem telefonon azt mondták,de lehet hogy azért mondták hogy rám sózzák még azt a kettőt!
  • Daell Drow
    mi az hogy 2 db? En most ugrok le a haverok hoz es rendelunk egy csomo cod6-t, remelem azert keden hozzak.
  • n003
    a cold blood perk ha aktív akkor elvileg nem "látnak"!?
  • kill3r21
    Hát gondolkoztam énis a keddi megrendelésre, de akárhol olvasgatok mindenhol 12.ét irnak hogy akkortol lehet steamen aktiválni....
    nahmármost ha kedden itt lesz a lemez a kezembe, és nem tudok játszani akkor inkább megse veszem me csütörtökig lesz warez is sztem.....de azért ez érdekes dolog lesz hogy mindenki két napig nézegeti majd az eredeti gamét 10ezerér :)
  • F E R I
    na megrendeltem, remélem szerencsém lesz :)
    annyira rossz úgysem lehet, hogy ne érjen meg nekem ennyit
  • V43 1105
    Hosszú gondolkodás után, tojva a warezra megrendeltem a saját COD6 példányom :P alig birok keddig várni.. ;D
  • LouiS Kmét
    vigyázz a szádra
  • tibi206
    én tegnap rendeltem meg galaxisról és azt írták e-mailben hogy kedden hozzák
  • offkorzreg
    kis rohadékszar
  • EnZsolt
    nekem meg pont, hogy tetszik :) legalább lesz egy kis taktikázás. Mondjuk egy hq-ban, meg sd-ben igen hasznosak lesznek :P

csak team fortress 2 ne legyen: " a spy sappin mah sentry! "
  • kutyacsont
    Azok az önműködő gépágyúk nem nagyon tetszenek de egyébként királynak ígérkezik
  • F E R I
    akkor sajna nem sok esély :(
  • nyuny01 #4075
    CD Galaxison 2 db volt még Pénteken!
  • HappyHunter
    Chopper gunner FTW?