24218
Modern Warfare 2
-
Hát a steam-nek mindig futnia kell ha akarsz játszani akár single vagy multi,steam kezeli mentéseket,játék fájljait..stb -
Igen az,bocsi. -
Ja azon is a játék van? Bocs azt hittem vmi extrák,mint filmeknél 
-
Aha.
Feltettem aztis,be is regeltem,de nemtudom mi értelme van.
Ez ollyan progi ami helyettesíti az Xfiret?
Vagy egészen más? -
Ez geci nagy :D
..egyébként totál igaza van, 100 latency...játszhatatlan. -
STEAM -
nekem most is két cod van fenn az 1 és a 2:) azokkal tolom, a 4 régóta nem tetszik. -
Csak annyi, h anélkül nem tudsz játszani. -
hogyértve? Egyelőre azzal bajlódok hogy az elsőt működésre bírjam :) -
WihARsarok HQ server GFM mod.. kine ismerné Johhnyt :o) Régi szép codos idők :D -
Johnnie! Megmondanád mi van a 2. lemezen? -
Sziasztok.
Akinek már megvan a játék,az megtudná mondani,hogy mi jelentősége van a Stream proginak?
-
az a vicc, hogy amikor kijön ez a szöveg amit lentebb írtam, rákattintok a cancelre akkor felajánlja, hogy tovább telepíted e a játékot, mondom igen, de nem történik semmi. -
Holnap délutánra szerintetek elfog fogyni az összes ?
576 - Cd galaxisba is ? -
Csuszi mondja jól. -
csak a tisztánlátás végett, HD JOHNNIE nem kamugép, ismerem előző codokból.
szerintem holnaptól aktiválhatod:( vagyis éjféltől jó esetben. -
eddig semmi... próbálkozom... -
csuripi #4417 Vezérlőpult, területi és nyelvi beállítások? -
de a steamen keresztül kell telepíteni
-
2 dvd van benne és egy 8 oldalas kiskönyv -
csuripi #4414 Fasza.
Akkor még várhatunk. -
Sorry, but the following items are not available for purchase in this country. Your purchase has been canceled.
Hol lehet országot váltani az xp-n? -
Nyehehehe
CD-s vagy STEAM? csakmert.. ok láttam hogy irtad hogy most érkezett meg, nade fourzerotwon azt irta Robert hogy aki előbb megkapja játszat már vele azonnal .. :0
-
csuripi #4411 Hali JOHNNIE!
Teszteld csak, aztán gyorsan gyorsan a véleményt, mekkora a ping meg ilyenek. Holnap délelőtt én is kézbe kapom, oszt mehetünk lövöldözni. -
Na szép... nem lehet aktiválni, lol... -
Írj hogy milyen??:-)) -
Gabe18 #4408 Az már alapból csalás hogy te angolba laksz... 
Na de itt van pár értékelő a Gamestar-ról:
"Többnyire nem csalódtak a játékban azok, akik már kipróbálhatták, azonban kapott egy 90% alatti értékelést is. Meglepődhetnénk, de nem tetszhet mindenkinek. Én személy szerint már alig várom, hogy a kezemben foghassak egy példányt a Modern Warfare 2-ből, de egy kicsit még várok vele, úgyis mindjárt Karácsony. Na de lássuk mire lehet büszke az Infinity Ward:
- 4players.de - 88%
- GamePro.de - 93%
- JustPushStart - 4.5/5
- GamesonSmash - 4.5/5
- Videogamezone - 91/100
- GamingBolt - 10/10
- XboxLlife.dk - 10/10" -
huh na ezt már vártam! most jött meg ebben a pillanatban a játék. Mielőtt bárki lecsalózna meg stb, én angliában lakom, ezért sikerült hamarabb kézhez vennem. Írok majd. -
Gabe18 #4406 Hát itt max ha valóban lesznek az IW által indított szerverek.
A "hostolo" játékosokra viszont nem hinném hogy xfire-ből lehetne csatlakozni majd. -
eddig nekem minden steam-es játék(cs, tf2, stb. ) müködött xfire-el is, vagyis onnan is tudtam szerverre felmenni -
ugyanugy eredetik is elérhetőek xfire-n. -
nem -
gyepesjoint #4402 xfire-t általába csak a tört/magyar szerók miatt használták -
Jól tudom hogy csak akkor lehet multizni ha van steamod? xfirén mint eddig nem is lehet? -
Renátó1985 #4400 úgyse ilyen lesz -
Gabe18 #4399 Nyilván arra akar a kis videó rávilágítani,hogy majd ha a játékosok közül hostol valaki,akkor folyamatosan szakadozni fog a játék.
Alapban nem az IW fogja adni a szervert,csak arról volt szó,hogy majd tőlük lehet bérelni jópézért aki igényli.Vagy valami ilyesmi volt. -
Bala10 #4398 ez csak poén, ami lehet nem is lesz olyan vicces
-
MURopi #4397 elég érdekes :D de akkor most lesznek szerverek? vagy mi ez, hogy új hostot keres a szervernek? akkor nem az IWnet fogja adni a szervert? -
Hehe, ez jó
-
Sparrow84 #4395 Ez még arra is érvényes, ha nem multizok, hanem csak single-t nyomok?