24218
Modern Warfare 2
-
:) -
Ez érdekes kérdés. -
ja. internet nélkül nem megy, de ez rá is van írva. -
Sparrow84 #4471 Tehát azt akarjátok mondani, hogy hiába van meg a játék, mert steam nélkül a single player-t sem lehet telepíteni???
És akinek mondjuk nincs internetje, és nem multizik, az nem is tud játszani, mert kell a steam? -
éjféltől lehet aktiválni. -
sazuku #4469 Ugyszintén:D -
#4468 vagyis még 2-őt
hogy lehetnek ilyen szemetek, hogy csak 12-én aktiválják... -
hát aki büfészakra jár..:D -
Renátó1985 #4466 az egyetem sok másért is jobb... -
Látjátok ezér jobb az egyetem,ha nem érsz rá nem mész.E héten sajnos nem érek rá.
-
barmi #4464 ... vgay mégse?? 
-
Vki írta nemrég, h az a fourzerotwo nevű IW-s csávó azt mondta, h 10.-én már lehet játszani vele(aki a dobozosat vette meg). Szóval nem kell csüt.-ig várni. -
ami 12-én kerül sor a steam szerint, igen... -
barmi #4461 márcsak egyet kell aludnunk 

Mindenki pihenje ki magát hogy holnap friss és üde
maradjon akár egész éjszaka

-
tehát hiába veszik meg az emberkék holnap, nem lehet vele játszani, csak akkor, ha a steamen is felnyitották
-
no srácok, van mw2-m és mégsincs... nem engedi telepíteni mivel nincs a tiltás feloldva. A steamen azt írja: ennek a játéknak a zárolását várhatóan 2 nap múlva oldják fel. átállítottam már az országot is mindent, nem mozdul. A steam-et megkerülve meg nem lehet telepíteni. Ez van, várnom kell nekem is. -
Persze hogy az,hasonló a koncepció mint a waw-nál a nazi zombie,csak itt csak 2en lehet tolni. -
spec-ops-nak hívják a co-opot. tehát ezek külön küldetések, nem a fősz sztorit co-oposították -
Mármint igen, az a specops lesz :D -
Igen az. -
jó kérdés -
Az a Spec Ops lesz? Ittegy videó róla Rage.
Lehet tudni h kb. hány pálya lesz ilyen? -
most olvastam, hogy van benne coop :O egyre jobb:] -
Hát én kihagyom szerintem a sulit :D
-
:D:D 

-
Júj, egyet kell már csak aludni... 
Sulit hogy fogom kibírni
Hazajövök és kooockuláás powa
-
MURopi #4448 Ettől 1 picit félek is amúgy :) ennyi pc-s játékost még sose látott a cod amennyi most fog játszani :S
Fejlemény: aki aláírta a petíciót azt felkutatja az IW és a gépe előtt ki végzi :D -
Van vagy 11-12 millió user...néha meg is látszik rajta. -
MURopi #4446 steam >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> xfire :) (gyengébbek kedvéért Steam sokkal jobb mint xfire ábra akar lenni)
felhasználók száma is kb ilyen :) -
:D Kár, hogy kamu, de azért a bojkott szempontjából hasznos lehet még.
-
Át lehet állítani magyarra! Én nem nagyon nézegettem így csak nemrég jöttem rá! 
Eddig semmi gondom nem volt vele. -
ne féljetek már a Steamtől ennyire!! :D Rakd fel, nézegesd miket tud, stb. -
Egyébként oda van írva hogy "free demo"!
Szét kéne nézni!!!!! -
Left 4 dead demoért én nem fizettem semmit! Sőt eddig én semmit nem fizettem a Steam en!
Nem kell minden hülyeséget elhinni! -
nem hiszem. itt reklámoz nekem pre order játékokat, meg van free stuff menüpont is ahol vannak demok. Azokkal nem foglalkozom. -
gyepesjoint #4439 és például demókért pl. l2dead2 demo fizetni kell ugyanúgy?? am eddig sok jót nem hallottam a sztímről... -
Egy csomó ember nem tud visszaolvasni 4-5 hozzászólást és újra felteszi a kérdést! 

-
hát ezen semmi nincs a telepítő fájlokon kívül :) -
Itt bővebben olvashatsz róla, talán a legnagyobb "multifunkcionális" progi. -
Aha.Értem.
Akkor továbbra is használom az Xfire-t :)
Köszi.
Sziasztok.