Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Kiadás után meg lehet majd venni a dedikált szervert, a lean lehetõségét mindössze csak 15 euroért!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB RAM
VGA: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
OS: Microsoft Windows XP or Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
HDD: 12GB of free hard drive space
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
I met God. She's black
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Be happy. :) Running!
Intel Pentium 4 3.0ghz
ATI MSi 4850 1Gb
2giga ram
van elég hely is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még mindig nem döntöttem el, de ott tartok, hogy már csak rá kell kattintanom a megfelelõ gombra
ez így nagy zsuga, mert én egyszerûen nem hiszem, hogy pl. nincs benne lean. hát bazzeg, nehogy már "kivegyenek egy sort" az ezer éves kódból (COD-ból, hö-hö <#idiota>#idiota>)
ráadásul ha valamit egyszer eldöntök, akkor arról engem tulajdonképpen lehetetlen lebeszélni, ez most az IW-nek kb. sikerült
jáááááááj, nem tudom mit csináljak :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
mellesleg 576nál lezárták az elõrendelést, cdgalaxisba még engedte
- Jónapot kívánok, szeretnék jönni túlórába holnapra...
- Minek? Nem szóltunk, h lesz túlóra
- De játékot akarok venni...
- Mivann??
- Kál of dutit akarok vennii!
- Az mi?
- Hát egy ilyen lövöldözõss játék.
- Az engem nem érdekel...
- Dehát a zesgén mondtáák h vállaljak túlórátt...
- Mivan???
<#idiota>#idiota>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.