Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tehát,ezzel azt akarod sugalni,hogy fennt van a netem a játék,ingyen letölthetem,ergó ingyen kaphatok jelmezt,hogy elmehessek a jelmezbálba,AHOL lehet,hogy másoknak is ingyenes a jelmezük,de én inkább majd vegyem meg a jelmezt drágán!!! ://

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

lac coo
Félre magyarázzátok a dolgokat. mindenki warezol, de ettõl senki ne mondja , hogy nem lopás hiszen nem is tárgy ! 😄DDDD

Amúgy ideje lenne, valami kÕkemény hardweres védelem a PC-kre, megöli a sok warez az ipart, régi motoros vagyok, valamikor évente tucatnyi nagy cím jött ki, manapság meg jó egy évben egy . az is optimizálatlan vacak, konzolról átportolják aztán egyél marha ...
Ami tetszik úgyis megveszem akinek meg nem tellik rá így jár, boltban sem lehet követelni ingyen valamit csak mert nincs rá való ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

morphologu
modern warfare 2 1 helyezett a legnépszerûbb témáknál <#eljen>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Smithwarden
Te egyszeruen csak hulyesegeket irogatsz, semmi tobb.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

és csak akkor fogsz vele játszani,ha ténylegesen meg van rá a pénzed? NAAAA,leszakad a plafon öreg 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

szabii98
Akkor engem nagyon lehet utálni mert már legalább 120GB zenét leszedtem<#idiota>

I met God. She's black

Off: csak egy megjegyzés a nagy warez elleneséghez. Csak az legyen nagy hangon warez ellenes, aki soha egy játékot se, se egy programot, se egy filmet , sõt egy darab mp3-as számot se töltött le illegálisan.
Tõlük elfogadom ha warez ellenesek. A többi ember, az meg csak álszent.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

atila4
lesz ez a topic az elsõ helyen az 100% xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Egyszerûbb a banner alá...és azok foglalkozzanak a témával, akiket itt zavar a warez téma. Szerintem, ez így lenne normális.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

OFF / WAREZ TOPIC

Ezt jó lenne beszúrni a banner alá jól látható méretben!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Gyerünk, még nem vagyunk elsõk 😄 csak másodikok 😄

amikor újra indul a warez téma itt akkor megint be kéne linkelni a warez topikot 😄

Már szóltam nekik ezügyben tegnap de azóta semmi sem történt ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

OFF:

Ehez az egészhez csak annyit, hogy ha nincs jelmezem, akkor nem megyek
jelmezbálba.. Ennyi A következõ évi jelmezbálra már megpróbálom úgy
intézni hogy legyen jelmezem és ne maradjak hoppon ...

ON:

Akkor ha nem lesz, majd Xbox-on fognak warezolni a Cod-osok...az sokkal jobb lesz , biztos.

Igazad van, de akkor a házigazda, vagy admin, vagy moderátor, vagy akárki vegye észre, hogy senki se fog oldalakat vissza lapozgatni, a warez topic linkjéért ha nincs kitéve a banner alá!

Mondjuk ezt is észre vehetnéd te is, morgás helyett, és mielõtt jól kiosztod a népet.

morphologu
itt nyomassátok a warezt

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

geri777
köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

morphologu

Hol ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

már csak 2 nap és hozza a futár 😊 de remélem nem olyan lesz, hogy meg kell várni szegény steames embereket a multizással... bár ott a single 😊

geri777
warez topic linkjét plz

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Lunatic83
<#eljen>

Xbox Live: Lunatic HUN

morphologu
hát igen azért nem ártott volna valami kis demo hogy az ember lássa mit kap a pénzéért szerintem mert mindenki nézi a videókat beszámolót de ahány ember annyi szokás mindenki máshogy látja

Tomsteel
Besétálok? Komplett önéletrajzot rittyentettél nekünk...

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Belelátsz az életembe ??? Te is egy igazi madár vagy...ez a gép nagy erõfeszítésem eredménye, amit te nem érzel, nem látsz, nem bíráskodhatsz felette, és tuti hogy a külsõségek alapján ítélsz el embereket is.Sztem te maradj csendben 😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Hahó vegyétek már észre magatokat, van warez topic, ha arról akartok beszélni takarodjatok át oda!

lac coo
Mindeki warezol, de ettõl még lopás, ezzel mindenki legyen tisztában ....
Talán eljön az idõ mikor már COD sem lesz PC-re...vajon miért ?

Tomsteel
Azt hiszitek, hogy mi most a warez ellen kampányolunk...
Egyszerûen nem akarok magyarázatokat olvasni olyanra, amit nem lehet megmagyarázni !

offolásnak vége TÉRJETEK VISSZA A TÉMÁRA pls 😊 kezdem én : Jajj de imba lesz ez a vérpisti fegyver kieg!! (heartbeat sensor) de a legjobb, hogy 2 féle UAV jammer lesz, vagy 3?😄 nemtom pontosan 😊 a lényeg: famas-t ne basszák el 😞 igaz h 5.56os nato golyót lõ ki szóval közel sincs akkora ereje mint 1 LMG-nek( m249 ) de legalább 2x nagyobb az átütõ ereje mint 1 p90nek ami a kis szaros pisztoly golyókat lövi 😊

Tomsteel
Jajj Te szegény, mindjárt sajnálni foglak.

Képzeld vannak olyan "sznob köcsögök", akiknek még egy olyan gépre se telik, amit Te szörnyû fájdalmak mellett nem tudsz fejleszteni.

Húzd már meg magad, és maradj szépen csendben !

Itt nem az eredetiséggel van a baj, hanem a kockázattal. Sajna vettem már olyan eredeti játékot nem kevés pénzért, ami annyira fos volt, hogy telepítés és játék után már a tizedét sem adtam volna érte, ha elõre tudom, hogy milyen lesz.
Wareznál meg megnézem, milyen a game, aztán ha érdekelnek a bõvített lehetõségek (pl hivatalos szeró) akkor megveszem. Így lett pl. Test Drive-om is eredetiben, mert az annyira jó volt offline is, hogy érdemes volt megvenni eredetiben. De csak miután megnéztem, hogy ÉRDEMES E ÁLDOZNI RÁ.

2éve nemtok gépet fejleszteni, mert csóró vagyok...vagy már 3 is lenne ????na mindegy, dafke azért is csak a warez...

És ne pazaroljuk erre az idõt meg veszekedésre...inkább segítsünk egymásnak...nem azért warezolok mert pisztolyt nyomtak a fejemhez vagy mert tolvaj vagyok, kikérem magamnak.Más ha valaki az online-ért megveszi, ezt értem (Source és CoD-ok nekem is megvannak de volt hogy nem ettem miatta egy hétig, nah és ezért kell mérlegelni hogy kiket ítélsz el, és kit nem...egy ilyen dolog miatt...

Valaki meg csak snobságból vesz gémet, nah ti meg aztán itt meg ne szólaljatok, nekem ez nem adatott meg...

Nyissunk már warez topikot, mert még nem fogom megvenni ezt sem egy darabig...a gazdagokat meg az eltartott életkpteleneket leszarom.

TaRka0107
Ez is hasznos volt amit most te írtál.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Ha dicsekedett vele valaki akkor bocsánat(én biztos nem). Off topik meg akkor hol a jó istenbe van? Meg szerintem mindenkit érdekel hogy mikor jön már egy crack hogy kipróbálhassa a megvétel elõtt. Mondjuk lehet ez lesz az elsõ 10000-es játék amit megveszek. Jónak ígérkezik!

Tomsteel
Na ezt aztán a nyerõ hozzáállás, gratulálok neked is !

TaRka0107
Miért is? Annyira fikázzátok a warezt! Nem is jó dolog, de hát na....😄

Tomsteel
Ez is hasznos hozzászólás volt.

Lunatic83
nem az a baj h warez verzióval nyomjátok, természetesen nekem se full eredeti programjaim vannak, de ha már warez, akkor kuss legyen , és ne nektek álljon már feljebb, nem kell vele dicsekedni.... nehogy már még én szégyelljem magam, mert megveszem eredetibe ezt a lehet h szar, játékot...

FIGYELJETEK KÉRLEK,

Hagyjuk a warez szidását, mert megszüntethetetlen, illetve sok idõ még.
Azok akik ezen a játékon dolgoztak busásan meg lettek fizetve, ismerõsöm a cseheknél van az EA-nél,õ vitte a magyar székhelyet amíg meg nem szüntették és hölgy ráadásul., tudom hogyan megy ez...
Namost 20e ft egy játék ???bazdmeg te madár hát enni alig tudok itt mo-n, ha nem lenne warez akkor csak a gazdag fostartály milliomosok fostartály életképtelen gazdag kisfiacskái játszhatnának...ENNYIT ERRÕL.

Még a végén csak az élhet akinek pénze van...PERSZE gazdag kis gecik ugatnak itt is fogadom...

Nnna ez mar boven off,de megkerdezhetnem a fegyhazadoktol meg bortonbuntetest szurgalmazktol h vban mindig eredeti szoftver volt a gepukun?!Ti amiota gepeztek mindig megvettetek az aktuailis windows-t,virusirtot,szovegszerkesztot,kepnezegetot??...gondolom meg filmet vagy sorozatot sem toltottetek le soha a netrol?!

Tomsteel
Maradtál volna csendben...

HoReSz1975
végül is igen, csak az okosok lophatnak ki minket ott fent milliárdokkal, mi meg semmit ne töltsünk le, mert olyan jól élünk, hogy mindent kp -ba megtudunk fizetni <#levele>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

TaRka0107
Az elején ?=!😊

TaRka0107
A sok ma született bárány... Jelentkezzen az akinek nincs warez a gépén? Gondolom ti a vírusírtótokat is megvettétek meg az összes programot. Nem tudom már hány éve van warez, de nem is fog megszûnni! Nekem is van pár eredetim, de a legtöbbet letöltöttem. És nem is menõzök vele, de még nincs keresetem így nem igazán tudok venni játékokat, vagy ha van is akkor másra kell😄

Ugyanolyan lopás zsebre tenni a munkás bérét, és nem kifizetni azt neki. 1:1.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Lunatic83
mindjárt jön az a rész , h 20.000 Ft-ig nincs is olyan , h lopás...
addig mindenki elvehet, ellophat, letölthet bármit, úgyse számít...

NEOreg3
"Csak gondolj bele, két évig bütykölsz valamit a gépedet, és utána valaki bejön, hogy akkor ez most szépen elviszem ...."

nem viszi el, csak pofátlanul lemásolja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lac coo
Tudod hány száz ember hány ezer órás munkája van benne ???
Nem vagyok warez ellenes, de tény ami tény ugyanolyan lopás mint bármi tárgyat elemelni !!!
Csak gondolj bele, két évig bütykölsz valamit a gépedet, és utána valaki bejön, hogy akkor ez most szépen elviszem ....