Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Gondoltam amíg nem jön a futár játszok egy kis CoD4-et.
Egyszercsak azt veszem észre hogy a régebbi, mindennel telepakolt Windowson jobban fut mint a teljesen frissen telepítetten.
Ez mitõl lehet? :S

Be happy. :) Running!

Solid Snake
Mission failed <#idiota>
Igen

A játék az meg csk a felírtok meg a hud falsh

Köszi a segitséget de mire gondolsz le van valahol irva a válasz ???Mert olvasgattam átréb de nem igazán találkoztam ijen problémával.
ati vga?

fotográfik kolomp edisön :D

ajem kisa
Azért élünk ennyien ezen a bolygón, hogy sokféleképpen lássuk a dolgokat de legalább van amiben egyetértünk.
Laptopokból van egy jópár de nem "gombát meg virágot" szedni vettem a a gammát. Arra ott a WOW.
ajem kisa
A SpecOps-ban van sniperes küldetés, olyasmi, mint az MW1-ben volt...
Szerintem faxa!

Szia!
Nem segítünk, csak ha megtanultál olvasni.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Gondolom a megtalált laptopok száma 0 nálad.
Sniper menet van. Sõt ha már a lopakodásra gerjedsz akkor a játékban eléggé sok helyen lehet lopakodni, nem csak a rambo style játszik.
Légi támogatás van csak itt laptopról rakétázgatsz. Nem külön pálya egy C-130-as fedélzetérõl.
Ha össze kellene hasonlítani a crysis-al akkor az dög unalom...
A célkereszttel egyet tudok érteni.
Betûtípus...na ez tényleg fontos dolog.
Menüt valóban elcseszték kicsit, talán nem a játéktípusokkal kellene kezdeni hanem az options-al.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Csáó!

Van egy kis hiba a szöveg textúrái falshok. ahogy a képen látható

Valami ötlet h mitõl lehet?

Köszi

Sziasztok segitenétek.Vagy egy olyan gondom hogy feltelepités után elinditom a játékot a bevezetõ film után mikor mutatja a Moszkvai Võrõsteret kilép a játék.A razor911-es verziot használom lehet hogy a crack nem jó????
Solid Snake
Köszi <#nezze><#eljen>
Na irány csapatni,aki lát minket Ojjektumok vagyunk😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Üdvözelet mindenkinek!

Nos néhány gondolat a gammáról.

-Single playa:

Véleményem szerint az elõzõ részt semmilyen formában nem sikerült felülmúli:Rövid kb:3,5 óra játékidõ "normal,elsõ nekifutásra" egy két olyan jelenet van amire felkapja az ember a fejét de ezért 10k-t adni...nemtom.
Lehet próbálkozni Veterán módban a játékidõ kitolása végett de a játékélmény jelentõsen csökken értsd 10mp ként elhalsz. A grafika lehet csak az agysejtjeim pusztulása miatt de egyáltalán nem változott sokat elõzõ részhez képest.
Nincs SNIPER sem Légi támogatós campaign pálya nagyon nagy minusz!!! Na meg nemtom ti hogyvagytok vele de ha már ilyen szépen megtudtak csinálni egy két harckocsit én azért ralliztam volna valami tankal egy kicsit. Ettõl függetlenül persze szép és gond nélkül fut közepes gépeken is.
Összegzés: Csak a Single miatt nem ér pézt szerintem....Ha összekellenene hasonlítani single játékélményt "nem a grafikát" mondjuk a Crysis-el akkor csúnyán bebukik.

-Multi playa

Kellemes csalódás: A pályák átgondoltak, iszonyat mennyiségû unlock "értsd elleszel vele egy pár hétig,hónapig mire mindent unlockolsz", pörgõs és egyáltalán nem éreztem hiányát még 20 playernek "valóban a 9 vs 9 maximum elég a pályák mérete miatt" Eleddig kb:15 Team Deathmatch-et toltam és egyetlen egyszer fordult elõ,hogy megreccent a Lag miatt "13Mb net".Egyértelmûen érzõdik, hogy ezt a gammat biza multira csinálták és noha bekorlátoztak minket pc-seket az összkép mindenképpen pozitív.Egyedül azt oldahtták volna meg, hogy monjuk magyar playert magyarral stb.. dobja össze. De talán egy patch ben reménykedni lehet.

-Általánosságban:

Elfelejthetnék már ezt a célkeresztet "sztem iszonyat szarul néz ki"
Ez vonatkozik a mindenütt felugró szövegek betûtípusára és minõségére
kb:X akták design 1990. az meg ugye 20 év.
A Játék menü és a menüben az ikonok, unlockok megrajzolása és felbontása lehet, hogy egy XBOXJánosnak kielégítõ de ez a minõség sztem kevés 2010 hez közeledve pláne, hogy a rengeteg unlock és állítgatás miatt tetemes idõt töltünk el ezek nézegetésével finoman szólva is gyengusz.

Összegzés: Single-Fail, Multi-Jó "de lehetne illetve remélem lesz még jobb is" megér-e 10k-t? meg.de egy forintal sem többet.
rexHUNter
én hogy a tökömbe tudok én hostolni

Smithwarden
BC1-rol annyit hogy brutal jo sztem, es ismerosok szerint is akiknek megvan (single-ben is, de persze foleg multiban). <#kacsint>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

a cod sorozatnál az uo után megszûnt a taktika,már csak multiban lehet taktikázni,a battlefield sorozatnál pedig a single is eléggé taktikázós,pláne a vietnám!! (de szerettem is azt...origi itt van a polcon)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

aricsi
Nálam még nem volt migration, 16-os szintû vok,eddig nagyon bejön a game,amikor lleraktam az elsõ sentry gun-om....hmmmmm...katarzis.😄 Ami nagyon nagyon tetszik hogy a partyban lévõ haverok más színnel vannak a radaron,kékkel,a sima csapattárs zölddel. Így mindig tom hol van a klántársam a ályán,tudjuk fedezni egymást akár care pack package kérésnél ,nehogy elvigye az ellenség.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Egyébiránt ma már azért elõkerült pár szánalom arc..😄
Amikor doubletapos p90-el rohangál valaki...Már az is csúnya..De amikor visszajátszásban megláttam hogy KETTÕ!! van az úr kezében na akkor kicsit elpittyedtem...😄

Zomil
hali csuszi régen láttalak 😊
talán még emlékszel rám hew-ben voltam zO.Om néven 😊

tegnap óta tolom, lagg-ot én sem tapasztaltam 1-2 kivétellel, az is lehet, h nálam volt a gond
amugy a játék nagyon tetszik, csak ez a host migration nagyon zavaró, viszont ha szerencséd van akkor több pálya lemegy migration nélkül 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Meglátjuk,mindenesetre nagyon bizakodtok BC2-ben,az 1 sem volt durranás,jöttek a jó videók aztán erõs középjáték volt minden tekintetben..
Ha jóas az is beszerzendõ,de pörgõsségben Cod-al nem összehasonlítható.

Aki tudja a megoldást arra hogy single-ben ketten tudjunk játszani
párhuzamosan öcsémmel legyenszives jelezze!

Köszi 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

morphologu
köszi az infót egy úr vagy <#eljen>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

csuszi
CoD\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\

itt van a cfg, hála isten csak olyanok vannak benne, amik nem adnak esélyt trükközésre. hozzá írni pedig nem lehet. hála égnek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Smithwarden
Tudok mutatni rola "ismertetot" igen, bar te is ra tudnal keresni google / youtube-on barmire konnyen... <#bee1>
Decemberben beta, januarban demo, marciusban a vegleges jon ki.
Sry a kis offolasert:

HappyHunter
A Bling nevû perk kell hozzá

Be happy. :) Running!

Nekem igaz nonsteam verzióm van, de lehet steam is ott tárolja: ...\Modern Warfare 2\players\save\
itt van pár fájl, sztem azok lesznek azok, bár még nem teszteltem.

csuszi
perk

HEMAXXI
tudna vki seggiteni xbox 360 ügybe kiirtam a játékot felraktam a legujabb frisitést és nem indul el mit tegyek?

TDU NICK:anudis0000[hun]

morphologu
#5323 erre egy kis segítség kellene<#help><#help><#help>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

newszepiking
ok. úgy lesz, holnap jelzem hogy sikerült-e.
köszönöm szépen.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

sztoncsi
"bejelentkeztem steamre az új accommal, betettem az elsõ lemezt, elindult az install, "

Szerintem ebben van a lényeg... a 4. pont utánitól...! Bejelentkezel, és utánna tedd be a cd-t

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

modellmaker
akkor szopó.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jó lenne ez csak már kicsit elszoktam tõle (kb annyit tudok csak ölni amennyiszer meghalok ami nem túl jó de majd ráfexem a dologra aztán remélem jobban is fog menni! )

szeréntem:
Single : 9/10
Multi : 9.5/10

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

csuszi
"A jó ping érték 30 körül van, de ebben a játékban a 150(!) is elfogadhatónak minõsül." tudnám honnan veszed.
100-nál elhagyom a szervert, annyir autálom. itt max 70-em van, az átlag 50. 1 megás net!!!!
de hajtogassátok a magatokét, hogy laggol és szar amikor nem is toljátok. meg kell magatokat gyõzni, hogy szar, ha már nem vagytok benne?

És honnan lesz 2 kulcsom hozzá??? (csak 1 kulcsom van ezért csak egy acc-ra lehet aktiválni a játékot) <#nezze>

modellmaker
próbálj meg két steam acc-ot csinálni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

csuszi
legalább olyanok mondjanak már véleményt, akik játszanak is vele, és nem távolról osztják az észt.

csuszi
nem casual szinten nyomtam, nyomom. ne vetítsd ki másokra a véleményed, teljesen fasza a játék. nekem se laggom, se problémám semmivel.
még warozni is fogunk ma, tegnap már toltuk. a pályák nagyon jók, a fegyverek jók, a hangulat jó. ezerszer jobb mint a ratyi cod4 a ratyi cs promoddal. már nem azért, de ha valaha nyomtad nem casual szinten, akkor a cod4tõl kellett volna elhánynod magad, a 100m-ig pontos desert, acu és társai, lófasz balance, sniper nem kell levegõ és társai baromságok. mindent elmond róla, hogy 1.5 évig nem toltam, és 1 nap játék után cb-ét nyertünk agyba fõbe, cod2 után. lófaszba sincs ahhoz.
ez legalább nem akar lassú skill játék lenni, pörög mint az állat, és ész is kell hozzá. de fasza hogy úgy mondasz véleményt, hogy nem is láttad, játszottál vele. hm de érdekes😊

Smithwarden
Hat en is irtam valahol nemreg, hogy a ket jatek azert mas, nem erdemes veszekedni hogy ez vagy az a jobb, foleg ugy hogy a BC2 meg kis sem jott, de hogy teljesen mas stilus az azert eros tulzas.
Ujabb jatekok kozul a BC2 es az MW2 ami legjobban hasonlit egymasra, modern katonai fps, stb, stb.
Ha BC2-ben lesznek gyalogsagi palyak jarmuvek nelkul, (mint ahogy BC1-ben is voltak) akkor aztan mar tenyleg ossze lehet hasonlitani majd siman a 2 jatekot.

morphologu
sziasztok a fegyverre rálehet tenni több cuccot? Ha igen akkor hogy?

Fpocok
MP adatok Steam Cloudon vannak, ami azt jelenti, hogy nem a gépeden tárolod, hanem a steam tárolja valahol máshol, így pl ha máshonnan logolnál be accodra, akkor tudnád folytatni, lehetséges, hogy a SP mentés is így van.

Nem hiszem hogy lehetséges az amit írtál sry

Parasite Eve 2, best game EVER!

Crosshairt el lehet valahogy tuntetni?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Én úgy csináltam, hogy steamet letöltöttem, feltelepítettem, csináltam egy steam accot MW2-höz külön (mert már van egy régebbi accom is de azon van egy black box és nem akartam keveredést), bejelentkeztem steamre az új accommal, betettem az elsõ lemezt, elindult az install, kérte az aktivációs kulcsot, beírtam amjd elindult az install mostmár tényleg, majdnem kétharmadáig installált az elsõ lemezrõl majd kérte a 2. lemezt a maradék egy harmad részt feltette a második lemezrõl majd indulhattam gamelni.

newszepiking
köszönöm, megpróbálom este, bár a 4. ponttól nem igazán értem. segítesz?

sztoncsi
Nekem is ez volt a baj!
Utána olvastam, és valamiért a steamrõl próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-rõl...! Az okát nem tudta senki...

Ha így csinálod akkor a CD-rõl telepíti!

Így telepítsd...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

newszepiking
installálom, kirakja a két ikont, de steam hibát ír ki, és az egész megáll.
2. lemezt még nem kért, a steamen belül installáltként van a játék, de elkezd valamit tölteni a steamrõl, tegnap 10%-ig jutott 5 óra alatt, nem vártam meg a végét. reggel próbáltam, megint steam hibát írt ki(túlterheltséget), és most azt sem tudom, hogy honnan folytassam az egészet, netán kezdjem elõlrõl, igazából azért vagyok megzavarodva, mert nem tudom hogyan kellene mûködnie normálisan a steamnek.

Firerock
lécci😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"