Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszercsak azt veszem észre hogy a régebbi, mindennel telepakolt Windowson jobban fut mint a teljesen frissen telepítetten.
Ez mitõl lehet? :S
Be happy. :) Running!
A játék az meg csk a felírtok meg a hud falsh
fotográfik kolomp edisön :D
Hátha!
Laptopokból van egy jópár de nem "gombát meg virágot" szedni vettem a a gammát. Arra ott a WOW.
Nem segítünk, csak ha megtanultál olvasni.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Sniper menet van. Sõt ha már a lopakodásra gerjedsz akkor a játékban eléggé sok helyen lehet lopakodni, nem csak a rambo style játszik.
Légi támogatás van csak itt laptopról rakétázgatsz. Nem külön pálya egy C-130-as fedélzetérõl.
Ha össze kellene hasonlítani a crysis-al akkor az dög unalom...
A célkereszttel egyet tudok érteni.
Betûtípus...na ez tényleg fontos dolog.
Menüt valóban elcseszték kicsit, talán nem a játéktípusokkal kellene kezdeni hanem az options-al.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Van egy kis hiba a szöveg textúrái falshok. ahogy a képen látható
Valami ötlet h mitõl lehet?
Köszi
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nos néhány gondolat a gammáról.
-Single playa:
Véleményem szerint az elõzõ részt semmilyen formában nem sikerült felülmúli:Rövid kb:3,5 óra játékidõ "normal,elsõ nekifutásra" egy két olyan jelenet van amire felkapja az ember a fejét de ezért 10k-t adni...nemtom.
Lehet próbálkozni Veterán módban a játékidõ kitolása végett de a játékélmény jelentõsen csökken értsd 10mp ként elhalsz. A grafika lehet csak az agysejtjeim pusztulása miatt de egyáltalán nem változott sokat elõzõ részhez képest.
Nincs SNIPER sem Légi támogatós campaign pálya nagyon nagy minusz!!! Na meg nemtom ti hogyvagytok vele de ha már ilyen szépen megtudtak csinálni egy két harckocsit én azért ralliztam volna valami tankal egy kicsit. Ettõl függetlenül persze szép és gond nélkül fut közepes gépeken is.
Összegzés: Csak a Single miatt nem ér pézt szerintem....Ha összekellenene hasonlítani single játékélményt "nem a grafikát" mondjuk a Crysis-el akkor csúnyán bebukik.
-Multi playa
Kellemes csalódás: A pályák átgondoltak, iszonyat mennyiségû unlock "értsd elleszel vele egy pár hétig,hónapig mire mindent unlockolsz", pörgõs és egyáltalán nem éreztem hiányát még 20 playernek "valóban a 9 vs 9 maximum elég a pályák mérete miatt" Eleddig kb:15 Team Deathmatch-et toltam és egyetlen egyszer fordult elõ,hogy megreccent a Lag miatt "13Mb net".Egyértelmûen érzõdik, hogy ezt a gammat biza multira csinálták és noha bekorlátoztak minket pc-seket az összkép mindenképpen pozitív.Egyedül azt oldahtták volna meg, hogy monjuk magyar playert magyarral stb.. dobja össze. De talán egy patch ben reménykedni lehet.
-Általánosságban:
Elfelejthetnék már ezt a célkeresztet "sztem iszonyat szarul néz ki"
Ez vonatkozik a mindenütt felugró szövegek betûtípusára és minõségére
kb:X akták design 1990. az meg ugye 20 év.
A Játék menü és a menüben az ikonok, unlockok megrajzolása és felbontása lehet, hogy egy XBOXJánosnak kielégítõ de ez a minõség sztem kevés 2010 hez közeledve pláne, hogy a rengeteg unlock és állítgatás miatt tetemes idõt töltünk el ezek nézegetésével finoman szólva is gyengusz.
Összegzés: Single-Fail, Multi-Jó "de lehetne illetve remélem lesz még jobb is" megér-e 10k-t? meg.de egy forintal sem többet.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Amikor doubletapos p90-el rohangál valaki...Már az is csúnya..De amikor visszajátszásban megláttam hogy KETTÕ!! van az úr kezében na akkor kicsit elpittyedtem...😄
talán még emlékszel rám hew-ben voltam zO.Om néven 😊
tegnap óta tolom, lagg-ot én sem tapasztaltam 1-2 kivétellel, az is lehet, h nálam volt a gond
amugy a játék nagyon tetszik, csak ez a host migration nagyon zavaró, viszont ha szerencséd van akkor több pálya lemegy migration nélkül 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha jóas az is beszerzendõ,de pörgõsségben Cod-al nem összehasonlítható.
párhuzamosan öcsémmel legyenszives jelezze!
Köszi 😉
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
itt van a cfg, hála isten csak olyanok vannak benne, amik nem adnak esélyt trükközésre. hozzá írni pedig nem lehet. hála égnek.
MJ rulz Pink Team The Only One
Decemberben beta, januarban demo, marciusban a vegleges jon ki.
Sry a kis offolasert:
itt van pár fájl, sztem azok lesznek azok, bár még nem teszteltem.
TDU NICK:anudis0000[hun]
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
köszönöm szépen.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Szerintem ebben van a lényeg... a 4. pont utánitól...! Bejelentkezel, és utánna tedd be a cd-t
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
szeréntem:
Single : 9/10
Multi : 9.5/10
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
100-nál elhagyom a szervert, annyir autálom. itt max 70-em van, az átlag 50. 1 megás net!!!!
de hajtogassátok a magatokét, hogy laggol és szar amikor nem is toljátok. meg kell magatokat gyõzni, hogy szar, ha már nem vagytok benne?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
még warozni is fogunk ma, tegnap már toltuk. a pályák nagyon jók, a fegyverek jók, a hangulat jó. ezerszer jobb mint a ratyi cod4 a ratyi cs promoddal. már nem azért, de ha valaha nyomtad nem casual szinten, akkor a cod4tõl kellett volna elhánynod magad, a 100m-ig pontos desert, acu és társai, lófasz balance, sniper nem kell levegõ és társai baromságok. mindent elmond róla, hogy 1.5 évig nem toltam, és 1 nap játék után cb-ét nyertünk agyba fõbe, cod2 után. lófaszba sincs ahhoz.
ez legalább nem akar lassú skill játék lenni, pörög mint az állat, és ész is kell hozzá. de fasza hogy úgy mondasz véleményt, hogy nem is láttad, játszottál vele. hm de érdekes😊
Ujabb jatekok kozul a BC2 es az MW2 ami legjobban hasonlit egymasra, modern katonai fps, stb, stb.
Ha BC2-ben lesznek gyalogsagi palyak jarmuvek nelkul, (mint ahogy BC1-ben is voltak) akkor aztan mar tenyleg ossze lehet hasonlitani majd siman a 2 jatekot.
Nem hiszem hogy lehetséges az amit írtál sry
Parasite Eve 2, best game EVER!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Utána olvastam, és valamiért a steamrõl próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-rõl...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod akkor a CD-rõl telepíti!
Így telepítsd...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
2. lemezt még nem kért, a steamen belül installáltként van a játék, de elkezd valamit tölteni a steamrõl, tegnap 10%-ig jutott 5 óra alatt, nem vártam meg a végét. reggel próbáltam, megint steam hibát írt ki(túlterheltséget), és most azt sem tudom, hogy honnan folytassam az egészet, netán kezdjem elõlrõl, igazából azért vagyok megzavarodva, mert nem tudom hogyan kellene mûködnie normálisan a steamnek.