Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fél éve ez az egyetlen normális PC-s név jóformán.
Jó még talán a Dragon Age esetleg majd a Dirt2...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
PSN ID.: Beegabor
Ráállsz a zöld négszögre, befogja és utána lõhetsz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
* Index
2009. november 11., szerda 11:40
Itthon is sok ezren ugrottak rá az év játékának ígérkezõ Modern Warfare 2 kalózverziójára. A magyar internet adatforgalma elõször lépte át a másodpercenként 120 gigabitet.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Egy szimpla kérdés: XP service Pack 2-ön elfut?
A többivel nem lehet gond...
Köszi a válaszokat!
(jó van aki vesz de az megérdemli<#banplz>#banplz> )
Multija végett meg nemtudom.Volt sok videó belõle de semmi nem keltette fel a figyelmemet.
Ellenben a Bad Company 2 olyan hangulatos hogy biztos vétel nekem aki kb 7 év alatt ha multiztam összesen max 20 órát.(Grafikája,fizikája,hangulata nem kicsit üt) Remélem lesz benne normális single is és akkor az már maga a Kánaán)
Next PC upgrade: 2022
Én is elég haladósan toltam és majdnem 6.5 óra lett. Mondjuk nem is kapkodtam.
De utána még ott vannak a különbözõ egyjátékos küldetések (idõ ellen, megvédeni egy pontot stb) azokkal is el lehet szórakozni egy darabig.
De aki 10k-t kiad érte az úgysem csak a single miatt teszi szerintem, aki meg letölti az úgysem tud majd multizni. Ez így van jól. 😊
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Aztán a konzolos topikokban mi az elsö PC-s játékoknak leáldozott....szal FUCK 😄
Dx10 amugy is egy nagy kamu, illetve ha jelentett is valamit akkor sem epitettek bele a jatekokba normalisan.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Itt nem is az a lényeg. Mindenki a saját tempójában vigye végig és szerintem amikor meglátja a fõcímet biztos vagyok benne, hogy egy páran azt fogjátok mondani: ennyi? "éppen kezdtem élvezni bazz..és hol van ez meg az a stílusú rész ami az elõzõben már volt vagy valami olyan plussz amit még nemláttunk "a raketta irányításon kívül". Persze a Spec OPS-ban még rengeteg kihívás várja a playert de az már nem Campaign, hanem unlockolás.
Tehát a SP. számomra csalódást jelentett ennyi. Ezért érzem, hogy inkább a multira öszpontosítottak ami teljesen elfogadható lett, de ráférne egy két ikon stb. upgrade mert a Windows XP ben szebben vannak megrajzolva mint itt.
Elsõ nekifutásra (lehet röhögni) regular fokozaton és van pár váratlan szitu illetve, nem teljes odafigyelés úgy hogy kb 8x döglöttem.
Mivel nem keresgéltem kimondottan a laptopokat így is találtam 14 db-ot a 45-böl.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
cod1/2-õztem cod6-ig, azért nem láttál. cod4-tõl a pöcsöm kivolt.
😊 de ez elég faszányos eddig😊 tetszik, bár néha elég bambula vagyok, hiába no, öregszik az ember😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem kell anyázni,ezt csak olvastam máshol (már nem tom hol ) ahol elfajzott a konzol vs pc vita.
Fracokat. Nem is jegyeznek minket.
De ha már így rátértél, a boxos verziót 500an kezdték tölteni pár perc alatt, PC-n meg megnõtt az országos internetforgalom 20%al. Érzed a különbséget... <#kacsint>#kacsint>
A szájbabaszottstím azt írja: ez a játék még meg se jelent!!!!
Akkor én mi a francot tettem be a CD-ROM-ba????
Be happy. :) Running!
PSN ID.: Beegabor
A baráti körben csak én rendeltem, meg a játékot. Hogyan lehetne megoldani, hogy LAN-ban tudjuk tolni együtt?
F
+ Ha szroncsnak igaza van a 3,5 órás játékidõvel, rablás a 10k. Multi persze biztos jó, de aki nincs oda érte, annak nem éri meg. FarCry 2 megjelnéskor alig 7k volt, mégis beleöltem 25 órát a singlebe (és nem csináltam meg jópár side missiont).
Sok mindenben egyetértek azzal amit írtál, de érdemes elolvasni ezt a cikket: Rekordot döntött a magyar internet adatforgalma
Kiemelem a lényeget:
Érdekes, hogy az Amazon adatai szerint nagyjából 10:1 a konzolos és pécés elõrendelések aránya, de Magyarországon még mindig több fogy a pécés verzióból, mint az xboxosból és playstationösbõl.
Nem kell itt nagy elvárásokat teámasztani és elvárni, hogy bármi extrát beletegyenek a játékba a PC-sek kedvéért amíg az eladási arány 1 a 10-hez. Szerintem lehet annak örülni, hogy egyáltalán kijött PC-re...
Bár ha tényleg megoldják, hogy warezzel ne lehessen multizni (adná isten) akkor páran azért még csak megfogják venni.
A warezhuszárok másik része meg majd kifejti, hogy úgyis szar inkább játszik COD4-el. <#nyes>#nyes>