Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és neked kösz a választ 😊
Meglátom, ha lesz ingyen DLC meg esetleg dedikált szeró, akkor szerintem megveszem.

Te kis fasz!
(Bocs de ez volt a legudvariasabb megszólítás részedre.)
Kár hogy nem lehet kikapcsolni, mert ha ki lehetne, akkor a hozzád hasonló lúzerek szopkodnák a faszomat.

csuszi
azt hiszem ezt hívják bicskanyitogató hangnemnek - akár igazad van, akár nem. bár tõled senki nem vár mást.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
p90gyengítve, teljesen balansz. gl ritka.
dark minek neked kulcs, nem azt írtad eddig, hogy szar az egész játék?

MJ rulz Pink Team The Only One

Lunatic83
de játszottam, csak nem mind1 h mit állítok be egy sniperre vagy egy TAR21-re...

mert a snipernél már oly mind1 h erõsebb a golyó vagy nem, ha fejre megy, akkor az már tuti halál, de fontos pl h ne lássanak , rejtve legyek minden technika elõl..
míg a TAR-21 elõbb utóbb kifogy, ezért célszerû a halott emberektõl elvenni a golyókat, gránátokat..stb..
elég gáz nulla tölténnyel élni.... 😊

szóval csak gondoltam megkérdezem, ki mit használ...

de h kezdjem a sort:
perk 1: Sleight of Hand vagy Scavenger
perk 2: Stopping Power vagy Cold-Blooded
perk 3: Ninja (vagy Snipernél : Steady Aim)

a többi Perk kicsit talán "felesleges", vagyis inkább úgy mondanám, az elõzõeknek magasabb a használhatósága...

Xbox Live: Lunatic HUN

Te kis hülye!
(Bocs de ez volt a legudvariasabb megszólítás részedre.)
Nem lehet kikapcsolni, mert challange az összes fegyóra amire rámegy.
A hozzád hasonló lúzerek xopnak.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Addig nem baj amíg nem találkozok velük. Kedvencem volt CoD4-ben, amikor kijött a game. 32 fõs public, megyek elõre lelövök mindenkit. Szembejön az elsõ GL majom, látom elkezd lõni. megunja h nem talál el, átvált GL-re és telibeküld gránáttal. Másik kedvencem az volt, hogy amig M4el kilõttem 5 golyót a p90el kilõtt rám 5 tárat... persze akkora sebzéssel h a 3. golyótól már megdöglöttem.

Igazad van ez nem elhanyagolható.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Palesz2
nekem maxon.. azaz 1680...

P90 nem unbalanced multiban? Na és a GL-es majmokkal mivan? Ezek számomra fontosak a dedikált szerver mellett... mármint az fontos, hogy valahogy ki lehessen kapcsolni õket.

vérpocok
Ki milyen felbontáson játszik? Érdemes jól felvenni mert pl. nekem 1920x1080-ban sem akadt pedig nem a legjobb a gépem...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Lunatic83
a végére csak egy kérdés, és ígérem utána elhallgatok...

a "Care Package"-ben mindent "megkaphatunk"??
legtöbbször persze UAV-ot, vagy Sentry Gun-t kapunk, de nagy szerencse során esetleg, kioszthat egy atomot is??

eddig a legnagyobb csomagom egy EMP volt... s ha azt nézzük, az az utolsó elõtti áldás, annál jobb csak az atom lehet....

CoD4-gyel nem játszottál ? Nekem ott sima pontosság + erõsebb sebzés volt. itt nem tudom mik vannak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nathan66
ez a game singleben tiszta kaszabolás. érdekes, szo mi szo

DarkSector
oks az elsõ multis acsi:
adj egy cd-kulcsot, és gyõzz le 1 deathmachben....kapcs 1000 acsipöttyöt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rohanok is megvenni <#pias>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Palesz2
ásó perk az nagyon jó<#idiota>
mész.. érted oszt ásol...

Lunatic83
amúgy ki milyen perk-eket használ? mert szinte ahány fegyver annyi beállítás lehetséges... fontos h bizonyos radarok ne lássanak, de a gyors tárazás... vagy a másik halála után felszedhetõ ammo pack-ok se rosszak...

a challenge-kre is érdemes odafigyelni, az egyik ilyen elvárás, már jutalmazott meg 10.000 xp-vel... s az azért nem rossz...

ami nem tetszik a játékban, bár az talán azért van mert hülye boxos vagyok:
- az achievementek, off-line achievementek, vagyis csak a single részre vonatkoznak... nekem ne adjon pontot azért mert elindítottam a játékot... kicsit kelljen küzdeni érte...
- a "dogtag"-eket én csak késelésnél adnám oda, szóval ha lelövök valakit még ne lássam milyen címkét és avatart állított be magának, ezért is kéne "küzdeni"...

ennyi

Palesz2
hm. nálad van a hiba.... nálunk mindenkinek jó

Palesz2
igazatok van.
Elnézést kérek, elfogott az indulat hogy nincs pénzem ilyenekre :S
Bocsánat még1x

Csak en nem tudok multiba csatlakozni most? Kiirja hogy Connecting to IWnet azt semmi..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Lunatic83
"olyan erõszakos játékot hoznak be a házamba, amellyel a nyolc éves kisfiam játszva terroristává válhat és ebben semmi nem akadályozhatja meg" - világ terroristái gyülekezzetek! XD

az elmúlt napokban nem voltam, tudjátok megjelent valamilyen játék, valamilyen MW2, vagy mi.. 😊
élvezem is h több 100 üzenetet kell átolvasnom.... na mind1...

ha megengeditek, én is megosztanám a tapasztalataimat a játékkal:
az elején mint mindenki én is a single résszel kezdtem...

aki a spoiler-re allergiás, az ne olvassa tovább! bár olyat úgy se mondok, ami eddig a videókból ki nem derült...

én is csak azt tudom elmondani, mint a többség: fantasztikus, hihetetlenül jó a játék...
bár az elején kicsit bénáztam, mind a single mind a multi részben...

a single elsõ pályáján már egymás után sikerült 2x újraindulásra bírni a játékot, elõbb az volt a gond, h kipróbáltam a hummeren a gépágyút..
elkezdtem lövöldözni, s vesztemre az elõttem lévõ autó kicsit megváltoztatta az mozgási irányát, de csak pont annyira, h az õ lövésze útba legyen.... nem gyengén leszedtem a fejét... XDDD
utána megkergettem egy civilt... lassú volt.... senki nem mondta, h csak a reptéren vagyok "terrorista"!!! XDDD
amúgy nem sokáig játszottam a single résszel, mert gondoltam kipróbálom a multit is..
de nagyon tetszett pl. az a helyszín amikor a lilaakác közben, bujdosunk egy páncélozott jármû elõl... nagyon jól néz ki ott, h ég egy fa, s száll a pernye...
na de mind1, erõt vettem magamon, s kiléptem, s elkezdtem multizni...
ez is lett a vesztem... nem is tudtam abbahagyni... ha jól emléxek sikerült feltornáznom magam a 34. szint környékére tegnap...
a pályák szépek, jók, és eléggé változatosak is... igaz nem minden pálya "kedvenc", de még bõven az elfogadható kategóriában vannak...
az h nincs kihajolás , nem korlátoz semmiben... simán kibírható, túlélhetõ... persze, hazudnék, ha azt mondanám nem futok bele egy-két kemper csapdájába... de mindenre van megoldás!
pl elõszeretettel bújnak meg pl.: a Highrise pálya szélén található liftek felett, valamilyen tartály mellett... azt kell ilyenkor gránátvetõvel kilõni... és bumm, már meg is halt az ott elbújó ellen...
most a perk-ekkel és a challenge-vel próbálkozok, elõbbinél a megfelelõ beállítása a célom, a különbözõ fegyvereknél, utóbbinál a minél több xp szerzése...

bárki is kérdezi, simán megéri az árát, még most is, nem kell/ szabad hónapokat várni, h akkor majd olcsóbb lesz... vedd meg most!!!

tommygear
multi érdekel
Hát aki megvette az nem fog "szopni",mert az akármikor mehet multizni most is,te meg legfeljebb reménykedhetsz hogy majd esetleg lehet.

Amúgy az ilyen megnyilvánulásokkal járatod le azt aki warezol.Mert amúgy a lehet a kutyát nem érdekelné ki vette meg és ki nem,mindenki eldöntheti maga,de az ilyen alpári beszólásokra nem csodálom ha néhányan kibuknak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

SubZero911
Kösz a segítséget !

Der nem steam-en venném meg. Itt jóval olcsóbb.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

norbi56
Na szóval mit mondotok?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Lejáratod magad! Nem kíváncsi erre senki!
Tedd meg, hogy pihenteted az értelmes hozzászólásaidat! köszi

Fatboyz4ever!

norbi56
Elegem van már warezmultiból...cod5 is patchek miatt rossz lett warezzel(nem én jáccottam)Cod2,Cod4 is eredeti nekem ezt is szeretném😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Palesz2
ne vedd meg.. hamarosan multizhatnak a warezosok is

norbi56
Sziasztok,megéri a pénzét a játék jó a multija???
Ja és egy kérdés,holnap veszem meg de a mentéseimet megszeretném tartani,lehetséges ez?A steamnek nem fog rosszat tenni?

Palesz2
szopjanak akik megvették.
mi is tudunk multizni hamarosan. 😄
Má lan mukszik is.
háhá

zotya10002
Akkor szombaton csapatunk egyet valamelyik jobb pályán!!:-))))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

kigyi
Ja csak sokkal többe kerül ha steam-en veszed kb 6-7 rugóval xD

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

HD JOHNNIE
Na monitor megrendelve, remélhetõleg szombaton itt lesz aztán betegszabit veszek ki h behozzam a lemaradásom <#zavart1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

ToCsEk
engem igazán az zavar, hogy ha eltalálnak a célkereszt megy föl a fenébe 😄, csben nem volt ilyen 😄 szokni kell

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sarapetike
igen

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Persze, mindig vannak olyanok, akiknek mindig is savanyú marad a szõlõ.
Ettõl függetlenül nagyon üt ez a játék!
A történet megint nagyon kerek, akár filmre is lehetne vinni szvsz..
A hangok, a látvány, a fegyverek együtt vannak.

A multit -van egy érzésem, még agyon fogjuk patchalni.<#alien>
SubZero911
Egy láma kérdés mûködhet-e ez a megoldás (NEM WAREZ!!!) :

Torrentrõl letöltött MW2, letöltött steam és n.line vásárolt serial ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

monzta
nem lehet kikapcsolni???? nebazz. akkor uninstalt kap ez a sz*r hogy na. <#hehe>

Hát ne hagyd hogy eltaláljanak...<#vigyor4>

monzta
ezt a retek vérfröcsögést hola sz*rba lehet kikapcsolni? kifolyik a szemem ettõl a trágyától.<#ticking>

Gondolom a nehézségi szinttõl is függ.Meg szedd össze a pályákon a laptopokat,meg lehet a Spec Ops rész is számít.

gondolom nem szedted fel a laptopokat, szarni rá
Sziasztok!

Ha végig vittem a single-t 53%ot ír. Az mitõl van? Szarul játszottam, vagy ha multizok akkor lesz majd csak 100%?

Köszi

Ez.

"seta sv_hostname "CoD4Host""

Palesz2
seta sv_hostname "CoD4Host"

ezt nézze már meg valaki akinek origi an, hogy neki is ez e van.

Daell Drow
ha directx error, akkor a textura bealitast vedd visza extrarol higre.
kigyi
lol majd 1 éve nem játszottam a cod4-el 😞 Fene ezt a sok melót, most alig bírtam a PB-t mûködésre bírni 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Kérdés a végével kapcsolatban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most akkor ez mi ? Shephard azért öl meg mert ? Csak arra tudok gondolni, h azért mert szövetkezik Ma...õõõ.karim(?)-mal. És ez benne van a házból letöltött cuccban. De késõbb meg azt mondják h my enemy's enemy is my friend, szal mégse szövetségesek. Meg a végén mondja h most emiatt sok lesz a katona, de ahhoz miért kellett engem megölni ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hy megvettem eredetiben elindítom a multit és kb 1 perc után errort ír ki... mi a tököm a gond???