24218
Modern Warfare 2
-
a* -
pedig a fejek mágnesként vonzzák az ump golyót :) -
látod,hogy nem olyan egyértelmű.
nekem pl. az ump egyáltalán nem jön be. -
-
Pedig Barret minden szempontból übereli Interventiont. Kivéve a hang meg az "érzés" ... -
egyértelmű lenne a végeredmény
UMP45,ACR,TAR-21,Intervention
általában ezekkel nyomulnak -
olyan jó lenne "SZAVAZZ, MI A KEDVENC PÁLYÁD ?!"mintájára,
kedvenc fegyver szavazást csinálni. -
na nekem sincs vele komoly bajom sőt függő vagyok
-
ugyanígy vagyok ezzel.
megjelenés óta játszom vele, és egyszerűen imádom!!
én - meg ne kérdezd hogyan - most először használok tartósan ak-t, és brutáljó!
:) -
Most már jóval több, mint egy éve tolom ezt a játékot, de egyszerűen nem bírom megunni. Még most is, ha elkezdek egy eddig ritkán használt fegyverrel nyomulni, olyan érzésem van, mintha egy új játékkal játszanék.
Nagyon eltalálták ezt szerintem... -
na még egy:
Fegga
ez mind wh vagy textura csiter
AZÉRT EZ ELKESERÍTŐ

-
2 újabb hacker
emotional
DIE
ma kifogtam őket gazdagon+hackert server=örök lőszer -
Ákos90 #23056 probléma megoldódott -
Ákos90 #23055 Sziasztok! Olyan gondom lenne a játékkal, hogy nem találok multiba senkit. Vagyis keresi a játékosokat de nem találja őket :( Nat:open Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond? -
Hackelt lobby, mindennapos. -
prestige és kezdheted előről ha nem jó a 70. -
YMan #23052 ja és természetesen eredeti játék, én semmit nem buheráltam és olyan szerveren játszottam amit felajánlott a kereséskor... -
YMan #23051 Nemrég játszottam, level 14 voltam erre az egyik pályán a 15. szintlépésre (vagy valamikor akkor) nekiállt és unlockolt mindent és level 70 lettem... biztos van aki örül ennek de nekem nem nagyon tetszett ez, mert motivált a fejlődés... ez valami bug, vagy hackeltek valamit mások vagy mi ez? -
na megvan itt a segítség+hozzáértés -
hát ja, meg ilyenkor jól jöhet, ha last stand perket használ az ellen... -
Ha rákészülsz nem. 1 golyó a revolverbe, meg commando knife. VAGY ninja... akkor meg mögé osonsz. -
egyébként:
"You have too start shooting a enemy then when all of your ammo is empty knife him"
szóval először megsebzed, kifogysz, lekéseled, örülsz.
ezt elég nehéz szándékosan megcsinálni...
-
Haha "megvártam míg bejön egy kemper "
ez mekkora már...
-
landor00 #23045 Mindent kiürítettem,a másodlagost is, megvártam míg bejön egy kemper abba a házba és amikor bejött hátba késeltem. :S -
a másodlagos fegyódat is kiürítetted? -
landor00 #23043 Igen ezt megcsináltam! De mivel ez nem ment ezé még azé megpróbáltam azt is h kilőttem az összes skúlóm és lekéseltettem magam de semmi. De majd megpróbálom mégegyszer. Amúgy nem lehet hogy nem írtak valamit le? hogy csak bizonyos szint után lehet megkapni? Mert csak 22 vagyok. -
én azt olvasom :lődd ki az összes töltényed,aztán ölj meg valakit késsel,de én nem tudok angolul -
landor00 #23041 Igen! Az a gáz hogy ezt már egyszer megnéztem megcsináltam ahogy mondta: ellövöldöztem az összes golyóm, gránátom és utána lekéseltem egy csávót és nem kaptam semmit a végén:S de megpróbáltam azt is hogy utána engem késeljenek le de semmi :( -
olvasd el felül:
(PERKEK, TITLES ÉS EMBLEMS ...) -
landor00 #23039 Sziasztok! Valaki nem tudja hogy hogy lehet megszerezni multiban a Survivor title-t? -
valaki aki tud angolul megérdeklődhetné,meddig baszakodnak még!? -
D0m1n4t0R #23037 Köszönöm szépen a segítséget de ha valaki írna erről a router beállításról is azt külön meghálálnám. -
csak még egy a single playerről
hogy ki is ez a Makarov?
nekem azt mondta valaki, hogy ő Shepard
valaki tud küldeni egy linket, ahol leírják a történetet
(mi történik, ki-kicsoda)
de lehetőleg magyar legyen -
nekem a NAT az Open mindig -
örülök,hogy nem csak engem tisztel meg ezzel
bár lassan megjavulhatna
de biztos vagyok benne,hogy külföldön is rossz!(így talán előbb meggyógyítják)
-
én nem érek hozzá,de nálam működött:nat-type:Stict-el
aztán a routeren állítottunk és open lett,de úgy is ment -
de van amikor párszor nem dob ki -
sziasztok
nekem az a problémám, hogy keresek egy szervert, bedom, de amiután letelt a pálya, akkor kiírja mennyit fejlődzem meg ilyesmi és autómatán kidob a lobby-ból (nem ír ki semmit) -
Az a problémád. Ha a NAT nem Open, az azt jelenti, hogy valószínűleg valami tűzfal (belső vagy router) blokkolja, nincs a megfelelő port a routeren kiengedve, ilyesmi. -
D0m1n4t0R #23029 Sziasztok!Remélem tudtok segíteni.Az lenne a problémám, hogy bemegyek a multi részre szépen fel is csatlakozik az Xbox LIVE-ra de onnantól kezdve egyetlen játékot sem talál amin részt tudnék venni.A többi játékkal megy rendesen ( CoD4,BlackOps,BC2).Minden eredeti.És a statistic szerint már 23percet multiztam de ez csak az az idő ami elment játék keresésére...HELP ME PLEASE és ha esetleg az a problem hogy: a nat-type:Stict azt hogyan élehetne megváltoztatni?