Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Amúgy azért tettem be a képet mert hulla fáradt voltam és úgy nem is rossz 😛
+ nem használok UMP-t 😉
amúgy poén mennyi arccal találkoztam már a képeitekrõl, ott van miszter ., nofear, h2so4... 😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
És azóta se tudtam megismételni
Én is szoktam képeket csinálni, furcsa de nekem általában 9-2-es stat szokott összejönni 😛
Van mikor jobb van mikor rosszabb 😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Igen... ezért hagytam abba TF2-t, mert szép lassan elfogytak a normális szerverek 😊 MW2-nek az egyik legnagyobb erõssége (lenne :\), a legnagyobb hibája. Nincsenek szerverek. Csak lenne erõsség, ha nem lennének hackelt hostok... de TF2-ben tulképp a szerverek 90%-a mintha hackelt host lenne 😊
@
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
@
@
nem régiben vettem meg a cod6-t, az egyetlen problémám az hogy keresi a játékosokat, összedob miden nemzetiségûvel norvégtól kezdve akármivel.... a lényeg az lenne hogy hogy tudnék felcsatlakozni (ha van) magyar szerverekre? Xfire semmit nem talált
most komolyan, mi a baj az ump-vel?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
valamint a végeredmény:

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
@AkAfinucsi: vicc hogy laptopon ati kártyával több fpsem van mint gépen a 8800GT-vel... szerintem meghalt a videokártyám...
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Köszi!
Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy az mitõl van hogy eddig végig megvolt a 91 fps fix mindenhol néha leugrott 80ra mostmeg Karachi, Scrapyard, Invasion mapokon ha olyan helyre megyek ahol "fúj a szél" magyarul szál a por akkor egyszerûen játszhatatlanul lemegy 10 fpsre és ha elhagyom ezt a részt újra 91 fix. Minden Grafikai beállitáson ezt csinálja. Újra telepités nem segített! Szoval valami megoldás?