Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki mondja már meg, hogy demolitionban, ha ott vagyok a saját befoglalt zászlóm mellett, és megölöm azt, aki odatólja az arcát, az miért kemp?
basszameg.
vagy szabály van arra - amit nem ismerek - hogy ha elfoglaltam egy zászlót, akkor mint a mérgezett egér, rohannom kell a következõhöz?
persze, nem muszáj odanéznem, és elolvasnom az üzeneteket, csak nem értem.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Elõre is köszönöm szépen a válaszotokat.
Atom
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
kívánom minden tisztán játszó magyar player-nek
nem tudjátok mivel lehet 20kb-osra "zsugorítani" a játékból frapsal
mentett képeket?
Elsõ megszólalás: "kurva anyád"
Utolsó: nyomorék.
Gondolom nem tetszett neki, hogy levadásztam egyszer-kétszer 😊 hétszer...nyolcszor, ilyesmi 😄
@
(hjaaaj de kéne az a szerkesztés gomb)
Ez olyan reakciókat váltott ki ,hát a székrõl lefolytunk a nevetéstõl 😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
A title meg piros fehér zöld.
Ettõl függetlenül nem magyar, mert "oldalra" színezett.
@
Mi meg asszem tegnapelõtt találkoztunk egy magyar klánnal. A vicces az volt hogy mindegyiknek az olasz zászló volt betéve title-nek XD
Megkérdeztem tõle angolul (az alantabb látható okok miatt) hogy olaszok. Erre beírta németül hogy Ungarn XD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Mi lehet a probléma?:S köszi elõre is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Most voltam fent lövöldözni a haverokkal, de az hogy a magyar a magyart a köszönés után (legalább) elküldi meleg éghajlatra meg any.ba. Ettõl kész vagyok.... Tanuljon meg játszani vagy fogadja el, hogy vannak nála jobbak is!
Ahelyett hogy összetartanánk vagy vmi!
Megy a szitkozódás meg a csíterezés.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Nemrég Sub Base-en Last Alive volt. Benyomják a UAV-t erre meglátom hogy ott van a fal tüloldalán. Gondoltam egye fene próba szerencse, erre BOOM headshot. Tehát összegezve Wallbang+QuickScope+Headshot
De szerencsére a klántársam pont most nem kapcsolta be a fraps-et ^^
Én meg mint valami állat üvöltöm neki hogy TE JÓÓÓÓ ÉG, EZT VEDD FEL VEDD FEL VEDD FEL!!! XD