Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
valóban nem mondtad, hogy bepereled, csak osztottad az észt, hogy így jogellenes, így kurvaanyját a steamnek stb stb stb. akkor ne jártasd a szád, ha csak csaholsz. upsz sry, az én vagyok.
További szép napot.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
az én szakomra igaz 420+ a bejutási limit, de bazsi megmondta, én gazdinál csaholok. 😊
és csodálkozunk, hogy ilyen a magyar igazságszolgáltatás, amikor ilyen fennhéjázó, nagyképû, szánalmas faszok osztják az észt.
bazsikám drága, pereld már be légyszi a steamet, lássuk mennyire vagy vagány.
Én megszabadultam tõle, szerinte az jogtalan. Ennyi erõvel a Vaterát is be lehetne zárni.
Ami meg a szerénységet illeti, azt csak a nõk felé szokásom tanusítani.
És az miért baj, ha lenézem a melóst? Van gépész végzettségem is. Tökéletesen tudom,ha nem kapja meg a dokumentációt, a szerencsétlen biorobot nem tud dolgozni. Ez tény.
Na ezek felé bennem tényleg nincs alázat. És én kérek elnézést.
bazsi az ügyészi hivatalból. nem szánalmas😊
"2. a jogi diplomával nincs annyi eszed hogy használd a válasz erre gombot? nem meglepõ számomra, hogy a jogi egyetemeken már nem az a színvonal van mint egykoron."
Egybként én is jogásznak tanulok,de eddigi tapasztalataim szerint,ahol én tanulok,ott jó a színvonal.😊
Na de most már OFF OFF😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ide figyelj okostojás"
"Kezdesz szánalmas lenni"
"gyakorló ügyész kis paraszt."
"alultréningezett átlag hazai parasztot"
no comment
még jó hogy ékes anyanyelvünk a munkaeszközöd, bár ahogy elnézem nem húz ki a csávából a beépített ellenõrzõ, hisz az nem tudja, hogy te hadsereget akarsz írni, vagy HADD-ot:
" így had tegyek azt vele amit akarok"
így inkább ez így hadd...
nem vagyok grammer náci, csak ugye ha valaki fellengzõsen osztja az észt, ráadásul ügyész (tudnia kell beszélni, kommunikálni, helyesen írni, és elvileg nagyon nagy király...), akkor ne adjon már magas labdát, mert nagyon kínos.
Csak gyakorlásképen, utána meg vissza a gazdádhoz.
Így tovább.
Most már eléggé lesüllyedtem melléd? Mert ha igen, akkor örülök.
2. a jogi diplomával nincs annyi eszed hogy használd a válasz erre gombot? nem meglepõ számomra, hogy a jogi egyetemeken már nem az a színvonal van mint egykoron.
3. örülök hogy távolbalátó vagy, hogy itt csak te vagy fene király srác, mindenki más a szalag mellett hajt. de még ha ott is hajtana, nem kellene lenézni, igaz ahhoz intelligencia kell, hogy felfogjuk a szerénység nem erény, hanem alapvetõ.
4. hajrá, pereld be a steam-et szájhõs, kérd vissza a pénzed, aztán linkeld nekem plz a bizonyítékot, hogy nyertél.
5. még ha igazad is lenne (nincs, nem a jog miatt, hanem amiatt, hogy kurvára mindegy kinek az oldalán áll, 3 iq felett mindenki tudja, hogy cska a pofád járt, és semmit nem fogsz csinálni, szépen benyeled a steam baromságát), akkor is lejáratod magad ezzel a stílussal. vagy a tárgyalóteremben ez a divat?
Hogy amit õ beleír, az a hazai jog szerint harmonizálódik. Ami meg nem értelmezhetõ, lásd eula továbbadásra vonatkozó pontja, az meg nincs.
Mellesleg ha nem lennél ilyen panelproli, rájönnél, hogy én baromira nem a céget akartam perelni, hanem arra mutattam rá, hogy a steam azzal, hogy nem teszi lehetõvé azt, hogy a kódomat eladjam, elajándékozzam, azzal baromira nem felel meg a magyar jogrendnek. Pedig azzal, hogy itt árul és elkéri a pénzed, be kell(ene) tartania. Rá ugyanúgy vonatkoznak a kereskedelmi törvénycikkelyek, mint bármely külföldi áruházra.
Úgy bírom a hozzád hasonló személyeskedõ alultréningezett átlag hazai parasztot, de át is vehetem a stílusodat: huzz vissza a szalag mellé. További jó munkát.
Ja és a hozzád hasonló nyaljuk/védjuk az idegen tõke seggét a saját jogrendünkkel szemben hozzáállás eléggé nem célravezetõ. De ha neked nem tetszik, ne nekem pofázz. Hanem írj egy törvénymódó indítványt valamelyik pártnak, hogy azt nyújtsa be. Ha elfogadják, akkor az lesz a mérce.
*Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized
*Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry
*Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s
*Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'
*Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency
*Fixes to prevent various texture and XP hacks
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
* Care Package, Emergency Airdrop, és Sentry Gun marker gránát sebességének normalizálása
* Sentry Guns: Növelt elhelyezési érzékenység, beszámítva a Sentry Gun belsõ geometriáját
* Model 1887: Bling az Akimbo és FMJ kombinációban is ugyanakkorát sebez és ugyanolyan távolról mint a Bling nélküli Model 1887.
* Javított játékos ütközések kiköszöbölve hogy a játékos tárgyakba lógjon vagy a liftezésnél átlógjon a liften például.
* Több egér mozdulat problmája javítva egy kis egér késleltetés változtatásávall
* Több textúra és XP hack letiltása
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
csinálsz egy support accountot
leírod egy papírra a rendes steam felhasználóneved, mellérakod a dvd-nek ugy hogy a cdkulcs is látszódjon, majd lefényképezed és elküldöd nekik egy levélben amiben leirod a problémádat is
Mit változtattak a '76-os és '77-es pöcsökben, lehet tudni?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
steam, origin: ACE_hun
ennyi van kiírva ahol a gamenek kellene lennie
You currently have not yet added any games to your list. Click here to browse games, game demos, movies and more.
de ha meg rá klikkelek akk meg vissza visz a storehez
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Ide figyelj okostojás. Az egy dolog, hogy kiad egy eulát (ami többnyire a fejlesztõ országa törvényeinek felel meg), de rád (és a szerzõdés MO-n a vásárlás nem az Ok gomb az eulán) a mindenkori hatályos magyar jogszabályok vonatkoznak. Amenyiben itt vetted a programot, úgy tuti.
Ergo a kód immár a saját tulajdonom, ill. tulajdonod amit mint használt terméket el is adhatok. Ugyan úgy mint pl a zenei CD-t,filmet stb is lehet néhány helyen használtan adni,venni. Törvényesen. A la vatera. Csak 2 magánszemély (pl én és szomszédom) esetén kimarad a kereskedõ (egyedül ami nem egészen törvényes, hogy az áfa is - ezért mondtam hogy "ajándékozza", a borítékot meg nem láttam)
De ha gondolod menj, azt add elõ a hülye teóriád a bíróságon, nem fogsz a hatályos törvények miatt nyerni. A többi meg ki a frászt érdekel?
Kezdesz szánalmas lenni.
Üdvözlettel: Bazsi
cím: Veszprémi Nyomozó Ügyészség - 8200 Veszprém, Vár u. 8.
Mi jött vele?<#buck>#buck>
20 perc alatt sikerült 3 percet játszanom.
Mire ebbõl 2.0 lesz<#action>#action>
De azért már túlvagyunk a karácsonyon nemigen fog már pc-n terjedni fõleg ilyen sztuyok IWNET-es rendszer mellett ez a szar,adják hát meg a vásárlók jelentõs többségének a kívánságát: dedikált.
Ha a BF BC2-ig nem teszik meg akkor utánna már nem is fogják (és nem is fog érdekelni,eladom a Cod6-ot a francba és többé Cod játékot max warez szinten fogok látni,bár ha olyan bárgyú lesz a single része mint ennek a résznek akkor még annyira sem).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szépen lépésekben h megértsem az én degenerált szintemen
Az xbox warezt meg multi játéknál csak azt hasonlítja a PC-shez aki fogalmatlan. Xboxra is lewarezolhatsz mindent, de ott ha felmész vele netre játszani akkor nem az van ám, hogy csúnya steam lebannol esetleg és regisztrálhatsz új accot... Nem. Ott lebannolják a gépedet amit nem tudsz kikerülni, onnantól nincs többet net rajt, meg pár dologban még le is korlátozza. Vehetsz újat. Pont az MW2 megjelenésének idején unta meg az MS a warez témát és bannolt konzolokat 100 ezres nagyságrendben (sokak szerint millióhoz is közel).
De így már szerintem utólag belátták, hogy ez az IWnet rendszer elég nagy gyermekbetegségekkel küzd. Mert ha csak az lenne, hogy lennének csalók meg esetleg a warezesek tudnának játszani az egy dolog, de ha random bedobál eredeti játékkal egy lvlhackes szerverre és mondjuk visszavág 68as szintrõl 1-esre amit mondjuk egy hónapja gyûjtögetsz na az már úgy elég nagy kibaszás. És ezzel sem tudtak még mit csinálni...
Legjobb lenne tényleg valami dedikált szerver ahova csak eredetivel lehetne felmenni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
de nagy nehezen rá lehet bírni arra is, hogy a dvd-rõl telepítse a játékot (ez sokkal gyorsabb, mintha letöltene 11 gigát)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
pl xxxpistikegyökérxxx a accom és ezt haver nak eladom õ akkor hogyan telepíti fel a gamet ?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
vagy le kell szedni valami oldalról (ha igen pls link)
Már bocs, de sokszor a proliknak tárgyaláson is így kell elõadni, hogy megértsenek dolgokat.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(