Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én benyomok mellé mindig valami zenét ha játszok, és úgy jobban szokott menni. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@
még ha GL-es is...meg egyébb szarokkal van tele. Én most a leszarok mindent állapotban vagyok, sokkal jobban megy a játék is, ha nem idegesítem magam miatta😊 tõlem független dolgoktól döglök legtöbbször, amikor meg bénázok, csak még jobban röhögök, magamon... 😊
The Matrix has you...
Innen már logikus, hogy a multiplayert kell inditanod. Elindul a steam, illetve a játék is, kicsit töltöget és már bent is vagy a fõmenüben, a Play-en belül lesz egy Find Game nevû opció, azon belül fogod megtalálni a különbözõ játékstílusokat.
Ha olyat keresel, mint ami a cod4-ben volt, akkor nem fogsz találni, mert nincs szerver. Itt Host-ok vannak, azaz a játékosok között egy lesz a "vezérgép", ami inkább hátrány sajnos.
Jó játékot!
The Matrix has you...
ha a GL-ért kéne a 40 fmj-s falonátlövéssel szarakodni, akkor nem használnák olyan sokan
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
vidd el 70ig
aztán kezdj egy prestige-t
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Zéro skill fegyver, de jönnek avval, hogy benne van a játékban ezért használom.
Azon szoktam nevetni, hogy gyakran még így is mellé lõnek 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szerintem önmagában nincsen azzal baj, hogy beletették a játékba, a problémák akkor kezdõdnek, amikor valaki félreértelmezi a funkcióját és ezt használja elsõdleges fegyverként. A gránátvetõ egy taktikai fegyver. Adódhat olyan szituáció, amikor jól jön, de alapvetõen szerintem kerülendõ a használata.
Scientia potentia est.
steam, origin: ACE_hun
akkor írjál a fejlesztõknek....
sztem 100x meghaltam miatta. ÉS? megyek tovább, játszom. Errõl szól egy játék nem? levezetem a feszültséget. aki ennél komolyabban agyal ezen, az pszichológiai eset....
Majd a konkurenciánál jobb lesz biztos....(BC2???)
ilyen kis pályákon sokkal köcsögebb dolog a sniper (kis kemper buzik), mégsem anyázom... az is benne van a game-ben....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval, ha vki sír a GL miatt keressen magának egy termetes téglafalat és annak sírja el, de ne itt, mert lassan már odáig fajulnak el a dolgok, hogy ha vki sprintelni mer még akár rövid távon, már azért is lesz vki, aki sírni fog, alkalmazkodni kell, ez az egész lényege (mondjuk ebbe nem értem bele az engem is idegesítõ játékból kidobálózást, az más tészta 😊 )
Csirkemell nélkül nincs élet!
steam, origin: ACE_hun
ha olyan a pálya és az ellenfél, és is használom (bár 2 hete nem játszottam, sajnos)
amikor valakinek nem tetszik valami, mingyá' noob-ol....
sajnálni való...
a gyerek bezzeg úgy tolja, hogy mindig elsõ (esetleg második), elsõsorban TDM-ben... és lassan beéri a level 70-emet :-)))
fõleg nem itt kell összehasonlítani, de legyen...
1-2 comment elfér.
hagyom aludni a témát, aztán majd jön a feketeleves, ha szükséges....
Eredeti a játékom 576-ban vettem egy hónapja. iw4mp.exe ezt írja és kilép a játékból.
Vagy csak elnéztél valamit.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A minap láttam, hogy az ellenfél katonája az én csapatom zöld színével volt a játékban.....ez valami szuper challenge?? Van ilyen?
Vagy kaptam egy flash granyót és rosszul láttam?😊
Köszi a választ akkor is ha hülyeséget kérdeztem.....leléphettek.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
az Emergency Airdrop-ot úgy dobjátok el, hogy amerre repült a jelzõfény abban az irányban hullik a csomag is.
The Matrix has you...
Bemész lõsz és kijössz.
Nagyon jól optimalizált,
Borzalmas a rendszer amibe kénytelenek vagyunk használni.
Ellenben a BC2 sokkal komolyabb felkészülést igényel. Mind csapat mind pedig egyéni szinten. A bétából legalábbis ez jön le. Sosem lesz annyira populáris mint az MW2, de ez nem jelenti, hogy rosszabb lenne.
A gépigénye lényegesen nagyobb.
Legalább kiválaszthatom majd, hogy milyen szerveren akarok játszani.
A BÉTA UTán lehet majd pontosabb képet kapni arról, hogy mire viszi majd.
Csapatban tuti jobb lesz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Offvég.
nah témáról ennyit, csak ez mekkora idióta, hogy olyanról állit valamit, ami még ki sem jött.
Mgj.:ez a bc2 csak példa, amúgy itt a grafikus motorról beszél konkrétan, csak eddig a bc2 ami használja...
Pc-n 100% amit állít. A konzol nagy kérdõjel.
Frank meg mindját rötli mind2 hsz-t,ezúttal még jogosan is.😊
egyet értek.
én másik játékban jelentettem jópár embert, és 5-bõl 3-mat egy héten belül már a banlistán láttam szerencsére.
Kumiho #2179
vannak egyértelmû folyton követõs lámák, akikrõl meglátod hamar, hogy csal, mert olyan béna még ahhoz is. de vannak vérprofi pistikék is, akikrõl csak nagyon sokára mondod azt,h goy csal, de lehet hogy nem😊
azért nekem is akad, meg haveroknak is olyan, hogy csak röhögünk mikor beirják, hogy wh-zunk, pedig sosem csaltunk, nem volt rá szükség😊
de például azon nem tudom mi a WH mikor Javelinnel megölöd a nyilt pályán futó emberkét? 😄
de nem is kell nyilt pálya hozzá, a Javelin elsõdleges tulajdonsága, hogy magasra repül és jóval késõbb csapódik be, mint ahogy elindult, szóval aki azzal öl, azt hiszem inkább szerencsés ember, nem wh-s. persze vannak kivételek, de azok ritkán fogják meg a rakettát, inkább assaultoznak, hiszen az hatékonyabb.
The Matrix has you...
második kérdés: mi ez az iw4mp?
tudtommal a játék inditófálja és ha ez hibás akkor tört a játékod..szerintem...
The Matrix has you...
sok a wh-s, majdnem minden meccsen van, de idõszakokra bontható, ha például sulinak vége akkor érdekes módon szar a ping és sok a wh-s is...és nem LOW-ságból mondom. sajnos túl sokat nyomjuk ahhoz, hogy véletlen legyen és mondjuk a bénaság beszéljen belõlem 😊
egyébként Én változtattam a hozzáállásomon. kurvára leszarom a csalókat, mert egyrészt sokszor agyonverjük még igy is õket. eléggé összeszokott a csapatunk ahhoz, hogy ezt is megoldjuk😊
másrést a lagg ami sokkal zavaróbb, mert eléd teleportál és nem látod egyszerûen, hgoy honnan jött, csak azt, hogy Killed by....
olyankor meg próbálok lassabban mozogni, hogy legyen idõ a töltésre, hátha megúszom. igy még izgalmasabb is😊 persze engem is elkap a harctéri láz, ha mondjuk egy klán ellen nyomjuk véletlen, nah akkor aztán van adrenalin 😄
The Matrix has you...
Minden játékban csaló? Nem vagy talán... LOW? Két csalót ha láttam eddigi játékom során, bár ez nem sok volt... Prestige1 LVL55nél vagyok asszem...
@
a kill-cam hasznos dolog
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
honnan lehet tudni, hogy valaki BIZTOSAN csíter?
akiket feljelentettél tuti, hogy azok voltak?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
eddig warezzal játszott,most megvette használtan valakitõl és az illetõ 70-es volt amikor eladta
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"