Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ha kicsit ehez már meg is öregedtem,de azért aza intenzív 14 év game nem múlek el nyomtalanúl..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mondjuk tény hogy van hogy 2-3 napig nem játszom, és utána 1-2 órácskát, sza'l nem vagyok egy kocka, és ilyen módon kisebb az esélye, hogy találkozzam hasonló létformákkal.
steam, origin: ACE_hun
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy ebben mi a wallhack nem is látni az embereket a képen...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
szivem szerint el is adnám,mert nem elég,hogy ilyan szar a multija,de hát igy meg aztán dög unalmas is
The Matrix has you...
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
De hátha meggondolod magad, mentsd le a programfiles/steam/userdata és a programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players mappákat.
aztán ha ezeket letörlöd, akkor új játékot indítasz (ha minden igaz)
aztán ha mégsem, másold vissza az elõbbieket....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a KÉP alatt...
utána a warez topic a te helyed :-)))
csitervid: http://www.youtube.com/watch?v=oA2ZzgAeKS4
am az elsõ killcam nem õ de nekem az is gyanus volt, szal betettem, de a másik tuti csitelt.
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
és igen Frank tört a gamem
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
ha meg lopott, akkor húzzál a warez topicba!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Csirkemell nélkül nincs élet!
Mindegy majd megpróbálom még1x.Egyébként ezek a qrva csíterek ténleg hazavágják az egész játékot.Én törttel nyomtam eddig,múlthéten vettem meg a játékot hogy nem lesz annyi csíter de sajna azért itt is szép számmal de törthöz képest még mindig istenes.Ott a végén már mindenki nyomta,minden meccsben legalább 2-3 ember.
wh, néha kis aim is ha wh-val nem megy, tipikus igazi luzer tipus.
van video is
teszel mellé egy stopping powert, olyan majdnem mintha HC t játszanál
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
The Matrix has you...
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Csirkemell nélkül nincs élet!
Jah és legalább 18+
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n