24218
Modern Warfare 2
-
#23804 Én is átpakoltam szinte mindegyik class-t olyanra tegnap este. Valamint van egy új kedvenc összeállításom. Uzi+reddot, magnum+fmj és az alábbi perkek. -
#23803 cb -
#23802 Nalam az osszes clasban ugyan az van, ami a kovetkezo:
1 Sleight of hand
2 Stoppin power
3 Ninja -
#23801 stopping power -
#23800 CB -
OWEN24 #23799 Melyik "piros" perket használjátok legtöbbet? -
OWEN24 #23798 Nekem az átlag classeim elég hasonlóak. Bár silencert nem mindíg használok -
#23797 erre van egy külön "invisible" elnevezésű classom, (cold blooded, ninja, stinger, az elsődlegesen meg silencer) ha a csapatomból más nem szedi le a harrier-t meg egyebet, akkor én váltok erre, aztán meg vissza. -
OWEN24 #23796 Velem se sokszor fordul elő, mivel egyből leszedem őket xD -
#23795 ez igaz, mondjuk akkor én csak szerencsés vagyok mert túl sokszor nem fordult elő, hogy úgy spawnoltam... -
#23794 Jo volt, csak sok volt a szakadas. Ill nekem meg szoknom kell a HC-t még. -
#23793 Nekem a cold bloded sose volt hatasos, valahogy respawn utan egybol mindig leszedet. Illetve ha van rajtad de egy olyan tars melle respawnolsz akin nics. Akkor te is doglesz vele eggyutt. -
#23792 ezért kell együtt gamelni...tegnap baXad JSaN és jómagam kicsit ownoltuk Favela-t pl. -
OWEN24 #23791 mostanában a class-jeim 80%-ban cold blooded van. De akkor is idegesít ha a cspattársaimat szedegetik le. -
#23790 cold blood és minden megvan oldva...nem is emlékszem mikor szedett le gép utoljára -
OWEN24 #23789 szoktak, de engem idegesít ha a csapat a hülye légitámogatás miatt veszít vagy ha én sokat halok miatta.
Ha egy choppert szedek le, akkor egyből közellenség vagyok xD -
#23788 okés köszi az infót... -
#23787 rákel menni megint és ugyanúgy nulláz mindent(zöld betűseket nem nullázza) -
#23786 stingert? nem szoktak fikázni érte? -
#23785 valaki segítsen már pls.
igaz, hogy megjelenés óta megvan a game viszont azóta vagy 9 hónapot nem is voltam itthon. szóval jó múltkor léptem be elsőnek a prestige mode-ba, ami ugye nullázott minden fegyvert stb. első kérdésem az lenne, hogy akkor most prestige 2-t tolom vagy 1-t még? valamint ha megvan megint a 70lvl akkor megint rá kell majd mennem és nulláz mindent vagy hogyan müködik ez? -
OWEN24 #23784 vagy azt vagy stingert használom másodlagosnak. -
OWEN24 #23783 nekem valahogy az USP45 akimbo a kedvenc handgun választásom. :) -
Sforzan #23782 Na, a DE az egyetlen handgun, amit szinte sose használtam, max kényszerből. Van vele vagy 10 killem a 9 prestige alatt. Valamikor belinkeltem egy összeállítást, ahol jól lehet látni mekkorát "rúg". Ahhoz tényleg skill kell:) -
OWEN24 #23781 Amúgy csak szerintem van elcseszve a desert eagle a játékban? Elméletileg ugyan olyan mint a magnum de az sokkal hasznáhatóbb. -
Sforzan #23780 Nekem hosszú ideje ez a kedvenc összeállításom, csak a másodlagost variálom. Most éppen egy magnum van beállítva, mivel az új mánia, hogy az összes handgunhoz megszerzem a tactical knife-ot:)
Nagy pályákon két assault class-szal operálok. FAMAS (marathon, stopping power, steady aim) vagy M16 (sleight of hand, stopping power, ninja). -
OWEN24 #23779 Értem, Én most a TAR21 extended mags-ra hajtok mivel nem szeretem a hangtompítót(csak TAR21-re nem) ezért inkább dupla zárral tolnám :D -
YMan #23778 én a Fal-t baromira szeretem holo sight-al, esetleg silencerrel kombinálva. A marathon,ninja, stopping-power/hardline szokott lenni a classom -
#23777 most én is rákaptam a Tar-ra, hangtompítóval, stopping powerrel, ninjával, és marathonnal használom, másodlagos pedig pp2000 szintén hangtompítóval. a tar21 egyébként közelről nagyon kemény, bár nagy távolságoknál kissé pontatlan.
nekem majdnem minden classomba valamilyen assault van berakva, pályától függ, hogy mit használok, pl nagy pályáknál (wasteland, estate, afghan, quarry, underpass) acr+silencer, nagyon pontos kombó, favela, subbase, highrise, scrapyard, skidrow-nál meg most tar21, vagy AK. -
YMan #23776 hát én nem egyszer játszom simán csak pisztolyt meg kést használva.. ebből kiindulva az interventiont megértem valahol, bár azt nagyon rühellem.. :) Olyan még nem volt amikor a pistol only pls üzenetemre mindenki csak azzal játszott volna... na az poén lehet. -
OWEN24 #23775 TAR21-hez ti milyen classt használtok?
Nekem most ez a fegyver a favorit :D
Tar21
Stinger
Sleight of Hand
Cold Blooded
Steady Aim -
gallhun #23774 Hát annyi köze van hozzá, hogy elég idegesítő mikor újra indul a gép játék közben és már 1 valag killstreak csomagot lekértem, de nem számolja. -
OWEN24 #23773 1, ennek miköze az MW2-höz?
2, Kékhalál, valami tönkre ment a gépedben. Vidd be szerelőhöz. nekem is ugyanez volt amikor tönkrement az előző gépem( abban Winyó és a ram ment szét.) -
gallhun #23772 Hali. Remélem tudtok segíteni. A gépem időnként újra indul. Ha játszok, böngészek vagy nem csinálok vele semmit. Ezt azóta csinálja mióta lefuttatam a Windows 7 loader extreme edition progit. A gépet már kitakarítottam újra pasztáztam. Vírus sincs rajta. Ezt a hiba kódot kaptam a kék képernyőn: 0x00000098, 0x16FD6980, 0x01CC683A. Ha tudtok segítsetek. Köszi. -
#23771 sziasztok
miért dögcédulás mindenki a játékvégén néha?(nem volt atom) -
#23770 én ráérek
Steam: superredmonk -
#23769 Vagyunk itt paran igy, este ossze verodhetnenk aztan tolhatnank. pentek van talan ra erunk tobben is. -
#23768 annyira de annyira unom már, hogy a játékosok kb. 30%-a valami cheatel tolja, 20% balfasz, 30% csak a killre megy, és csak 20% az aki normális...egy épkézláb csapatot nem lehet kikapni...kezdem nagyon unni... -
#23767 bizony-bizony...
én egymagos pentium 4 3GH-essel játszom szintén reccenésteleül. -
#23766 aztaqrva...
ma úgy voltam vele, hogy ezen a régi gépen amin most kénytelen vagyok boldogulni még egy darabig megnézem, hogy megy a game nem 640*480-ban.
felraktam 1024*768/LOW-ra és akadásmentesen a mai napig fut ezen a gépen.
Azért ez nem semmi szerintem, mármint a játékra nézve.
ASUS P5VD2-MX
Intel Pentium D 524 (3.06GHz) HT-el 2 szálon.
2*512MB Samsung DDR2 533MHz
Inno3D GeForce 7600GST 128MB DDR3 -
#23765 Tegyem fel újra ? :/