Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Hát szerintem többrõl szól a skill, mint reflexrõl. A QS huszárok meg ennyit tudnak. Rántanak az egéren, aztán amikor nagyjából jó helyen van az ellen megnyomják a tûzgombot. Szerintem a spray-control nagyobb skillt igényel akkor már.

De leginkább a játék kiismerése, legjobb fegyverek (helyzethez legjobban illõ fegyverek) megfelelõ alkalmazása, pályaismeret, taktikus mozgás, hasonlók összessége teszi ki a skillt.

@

redmonk
ez mind baromság...aki jó, az jó bármivel. aki meg n00b az meg ráfogja, hogy x,y fegyó overpowered stb.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

AkAfinucsi
Jó hogy nem azt mondjátok srácok ,hogy az umpbe van a skill és a snipert meg dobjuk a kukába 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

mmovar
pont azért huszárkodnak a inter-el mert azt mondja minden ilyen nub király, hogy auto csipával nem mûvészet blablabla...

erre csak annyit tudok mondani, hogy mér az mûvészet, hogy gamer egérre ráprogramoznak egy scriptet azt csak egy gombot kell nyomni meg felrajzolni egy célkeresztet a monitor közepére? a legtöbbje erre veri magát de igazán csipázni egyik se tud...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Okés, értem.
Kössz!
armageddon666
Mert az egy fokkal szarabb, ezért jobban lehet vagánykodni vele. Ennyi. Semmi, SEMMI elõnye nincs a Barrettel szemben az Interventionnek. Sebzés ugyanakkora, Penetration ugyanakkora (sõt, talán Barrettnek nagyobb is, ebben nem vagyok biztos). Ellenben Barrett félautomata, nagyobb a tár, és kisebb a sway (célkereszt mozgása). Minden szempontból jobb. Bocs, hangja szerintem szarabb, meg rondább, de ez belefér.

@

Oké. Te vagy az emberem. Nem mindig tudok játszani, de felveszlek.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

redmonk
de csak olyan vegyen fel aki nem frag huszár hanem célja a feladata hq sd megnyerése...no meg aki nem nézi végig ahogy a spanját belövik

Steam: superredmonk

redmonk
most játszik valaki? egyedül nincs kedvem, szal ha gondoljátok felvehettek engem is steamen: superredmonk

Antal99
biztos,de különbözõ videókban mégis inkább intert. látni inkább

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Én valahogy könnyedén tudok ilyen kapáslövéseket lõni bármelyik sniper fegyverrel.
aimbotra(quickscope) gondolsz

Antal99
szerintem meg a közelrõl,hirtelen lövés (nem tudom mi a neve)
elsajátítása interventionnal könnyebb

armageddon666
Azért mert a Barrett sokkal jobb. Azt hiszik, hogy ha egy fokkal szarabb fegyverrel jól tolják akkor már nagy májerek.

@

Miért mindenki interventionnal játszik a sniperek közül? Szerintem a Barrett sokkal jobb.
Antal99
felvettelek

mmovar
köcce. másoknak is! remélem hentelünk majd és egy idõben ér rá nagyjából mindenki.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Szia én felvettelek

mmovar
üdv!

Én is visszatértem mw2-be. igen nálam is sokára kezd el keresni elsõ alkalommal. Lag? nem vettem észre. UMP? The Best! 😊 esetleg gamelhetnénk együtt akik rendszeresen tolják. Steam: hercules99999

Sziasztok. Nektek is laggol mostanában?

gömbgiliszta
amikor elindítom, az elsõ játékot találja meg nagyon sokára, utána gyors lesz nálam

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Az normális hogy alig talál játékot nálam? Van hogy ott ülök perceket és nem rak be egy játékba sem... Pedig TDM-et, vagy HC:TDM-et nyomnék, ahol vannak sokan...

steam, origin: ACE_hun

Drephis
3hit kill anélkül is silencerrel

help

Okés, amúgy stopping miért nem kell?
redmonk
cold-blood egyértelmûen

Fabio Capello
cb

Drephis
stopping nem kell ump-re

help

Bugi Misi
nálam mindig a Stopping a favorit

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ezért nem jó magyarokkal játszani xD
UMP45-höz ti milyen "piros" perket használtok?Nemtudok dönteni
Stopping power, cold blooded, vagy lightweil?
Emellet marathont és ninja-t használok
Bugi Misi
MW 2 is birnék 1 ilyet xD Link xD

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Valakinek nincs kedve csinálni egy kommentált gameplay videót? ( Persze magyarul) 😄
Bugi Misi
konzolos fórumon érdeklõdj

UnknownAsshole
Engem olyanok érdekelnének akik PC-n tolják hétköznap délután és hétvégén, mert egyedül néha unalmas <#vigyor4>
TS3 szerverrel tudok szolgálni <#wave>
Sziasztok. Vannak köztetek akik rendszeresen játszanak az MW2-vel PS3-on? Csak azért kérdezem mert jó lenne játszani csapatban, taktikusan. Nem kéne állandóan a sok noobal tolni. Gondolok itt fõleg SD-re de akár más játékmód is lehet. Írjatok neveket ha gondoljátok aztán felveszek mindenkit PSN-re.
amúgy a 3-as lövésû fegyvereknél miért van az,ha célzok akkor a 3 töltény libasorban megy egymás után de ha csípõbõl lövök már összevissza mennek?
nem ugyanúgy kéne lõnie, mindkét esetben? Elvégre a fegyver nem változik csak másképp tartjuk.
Antal99
na akkor azért halok ritkán mert rátok lõnek<#hamm>

Bugi Misi
nekem is hasonló a tapasztalatom xD

egyre inkább unom a játékot minden 3. halálomat egy UMP45 okozza és minden 4.et pedig egy predator rakéta, hiába van a pálya másik felén egy kupacba minden csapattársam azért én kellek... Az esetek 90%-ban úgy halok meg, hogy tökegyedül vagyok és közben meg ha másra lövi letarolna 2-3-at. Hovatûnt a logika???
Sikerült megcsinálni a 2. NUKE-mat 😄
rámentem az optional video and audio settings-re és megoldódott a probléma.
Baj ha egy picit bevibrál a játék amikor épp sprintelek? ilyen kis sötét csíkok formájában nem vészes, elég átlátszóak de azért elég sûrûn van ez.
UnknownAsshole
Mivel írtam, hogy pár napja játszok már vele....
Steam accountot kaptam meg, majd letöltöttem, eddig minden jó volt és ez ma jelentkezett. Neten 100 különféle megoldást találtam rá, most próbálgatom õket. Eddig nem nagyon jött be egyik se
redmonk
De haverod oda adott mindent? Steam account + játék? elõbbi nélkül nem megy, mert gondolom ha eredeti akkor nyílván beregelte azt a kódot Steamre...

redmonk
hát pedig tényleg csak várni kell egy picit...aztán mehetsz is a find game-re

UnknownAsshole
Pár napja MW2zök havertól kaptam õ abbahagyta.
Ma játszottam már de egy kis szünet után mentem volna újra és "Connecting to IWNet..."
Valahol olvastam, hogy várni kell és megoldódik. Na de mégis mennyit kb ? Mert mennék már hentelni 😄
igen, neked ment a a kérdés. Köszi a választ.
Csá ha codos újdonságokat akartok látni kattintsatok ideide (itt az összes codról hírek vannak pc illetve konzolra is. (nagy codos közönság nagy a klánok listája ráadásul szervert is lehet kapni ott.

redmonk
mármint ki? ha engem kérdezel, én acr+acog+silencer, magnum, bling+ninja+lightweight ha jól emlékszem vagy aughhbar+silencer, shoti

Bugi Misi
Aimot<#nevetes1>

terminal-ra mit használsz?(kedvenc map-om)