24218
Modern Warfare 2
  • OWEN24
    Kocka lennék? napi (össz) 2-3 órát játszom átlagosan ha aztmondod kocka vagyok, elfogadom mert tényleg sokat játszok.
  • Antal99

_
    I_I

(ez egy kocka)
  • OWEN24
    Én igen, használom.
    TAR21hez és ak47hez. De megvan még UMP45, intervention és fegyverekhez.
    Az összes többi fegyverhez egyedül ez nincs meg, minden más + minimum egy urban camo megvan már :D
  • gömbgiliszta
    ahhoz kell ugyebár a 40 fmj-s "falon át" kill. de megteszi pl. ha üvegen át ölsz, mondjuk terminalon a lépcső előtti nagy ablakot (tdm-nél ez az egyik kezdő oldal)ha betöröd és előtte térdelve a szilánkos részen ha át lősz. bár szerintem semmi jó nincs az extended mags-ban, én sose használom. valaki igen?
  • OWEN24
    okés, köszi!
    az Extended mags-ra van valami kiskapu vagy trükk amivel gyorsabban lehet unlockolni?
  • UnknownAsshole
    betölt a pálya, elindul a harc és te ölsz meg legelsőnek valakit.
  • OWEN24
    frist blood-ot hogy lehet elérni?
  • Antal99
    na nekem pont ilyen volt
    automatikusan nyomtam a tabot,puff kilép(már kivettem a bill. -ből a tabot,nehogy megnyomjam)
    segíteni nem tudok magától múlt el!
  • OWEN24
    ésha átálítod, hogy ne a tab-al nézze a statod? (már ha lehet olyat)
  • LordLoss
    akkor szokott kilépni mikor meg akarom nézni a sztatomat azaz a tab billentyű lenyomásakor
  • LordLoss
    tudna valaki segíteni? win7-es oprendszerrrel mindig kidob a játékból
    "mw2 működése leállt" nincs demon tools bekapcsolva tehát azzal nem akadhat össze de akkor mi lehet a baj?
  • Frank99
    a warez nem idevaló.
  • AkAfinucsi
    HQ-t nem tudsz játszani ground waron :) (ott csak tdm van és domination)
    Az SD fölött van olyan h HQ Pro és alul van valamerre a Hc része.
  • OWEN24
    TAR21 extended-el csináltam egy multikill-t :DDDDD
    Skidrow-on abban az alagútban elkaptam 4 ellent :D
    Nagyon megtetszett ez a fegyver, nemsokára meglesz a FALL-is :D
  • TruckerDave
    De nincs olyan a lehetőségek között. De már Owen megválaszolta.
  • AkAfinucsi
    Headquarter-nek hívják :D
  • OWEN24
    Azt csak ground warban vagy mod pit ben lehet(asszem).
  • TruckerDave
    HQ-t csak max szinttől lehet vagy hogy van ? Mer nekem olyan nincs. SD-t játszottam most, nem rossz csak nem szeretek utolsó lenni, mert látják mekkora béna vagyok. :D SC szerót HC-be nem találtam, vártam vagy fél órát de senki nem jött. :D De a sima SD is agyon bejött :)
  • gallhun
    Hajnali 3-kor?
  • TruckerDave
    Köszi majd kipróbálgatom őket, s remélhetőleg talál szerókat.
  • redmonk
    hát nem tudom, nálam állandóan talál...pl hajnali 3kor 80player volt hchq-ban azok között lehet néhány hostot kreálni és már gamelünk is...bocs ez nem lett magyaros, fáradt vok de nincs kedvem aludni
  • gallhun
    Csak az a kár, hogy alig talál SD vagy HQ serót.
  • V43 1105
    Domination is bitang jó .. szerintem.. , de a Demolotion is pofás.. :-P
  • redmonk
    Én csak és kizárólag HC módban tolom, mert véleményem szerint semmi realitás nincs a normal-ban. Ezen belül szinte csak HeadQuarter illetve Search and Destroy. HQ-ban főhadiszállást kell elfoglalni és tartani ameddig csak lehet, SD-ben meg vagy védeni kell A és B pontot, hogy ne rakják le a bombát valamelyikre vagy a támadó csapatban vagy.
  • TruckerDave
    Én még kezdő vagyok és szinte csak DTM-et játszottam. Gondolom megosztóak a vélemények de úgy átlagban melyiket szeretitek a legjobban és ott milyen cél van mit kell csinálni ?
  • redmonk
    ott a végén a trükk...ha már van egy ismerős akivel nyomatod sokkal másabb a dolog
  • V43 1105
    Én ahol játszottam mindig daráltam az a vicc, és Black Opsban is így van.. egyszerűen lámák játszák a játékot, és szinte ha haverokkal toljuk átlehet gyalulni az egész mezőnyön ..
  • OWEN24
    Én nem szeretem a tdm-eket emg arrol szól, hogy csak rohangálunk és lövünk. Alig találni embert sokszsor.
    Én inkább játszom olyan játék módokban ahol van valami cél, illetve a "cél"ok körül vannak az emberek is. Pl HQ, DOM, CTF
  • AkAfinucsi
    sok különbség nincs a 10 kill vaqy a 250 cod point között szerintem
    1map/5k cod point és vicc,hogy mindenért szarják beléd a cod pointot :)
  • redmonk
    a nagy igazság, hogy nem lenne semmi baj ezekkel a játékokkal, ha nem ilyen senkiháziak játszanák akik azt sem tudják, hogy mi a lényege a dolgoknak.
    például a hq inkább néz ki tdm-nek, tdm meg tiszta sd. multkor hq-ztam mint mindig a srác szolid 195/40 k/d-t hozott össze. most az nem érdekes csalt-e vagy sem ennyi volt és kész, hozzáteszem még így is vesztettek. aztán egyik nap átmentünk tdm-re ott meg nem találkoztam emberrel basszus, csak innen-onnan egy golyó voltam.
  • Bugi Misi
    van 2 nagy különbség BO és MW2 között dedikált szerverek ahol tilthatják az ilyesmit és BO pontokért lehet ki unlockolni a GL-t nem mint MW 2 ben 10 kill-t
  • mmovar
    az szart se ér. meg az riottal ér valamit de azzal futkosni meg nem sok kedvem van nem nekem találták ki.
  • Fabio Capello
    van ilyen, csak nem perk, hanem equipment, blast shield a neve
  • mmovar
    az lenne jó ha lenne benne olyan perk mint Black ops-ban flak jacket vagy mi. és az kibírja a gl-t meg granyót. ez lenne a leg egyszerűbb és legkézenfekvőbb ellenszer. én BO-van sokat játszok és látszik is hogy nem igen gl-eznek ott.
  • OWEN24
    Most én neked bőgtem? Ha ennyire tilos ilyennel kapcsoaltban írni akkor nem fogok. Csak nyugi.
  • UnknownAsshole
    dejó hogy mindenki utál valamit...
    én is lehasalok, hogy kevésbé találjanak el de ha nem tard az ellen akkor még könnyebben fejbe lő szóval nemtudom miért kell sírni mindenért
  • OWEN24
    Én leginkább azt útálom, amikor mindenki úgy jászik, hogy ha meglát valakit autómatikusan hasal.
  • gallhun
    Én nem engedném QS sem. Ugrás közben lővés, futás ugrás lehasalás lövés kombó. Ezeket is letiltanám.
  • OWEN24
    Az lenne a jó, ha a GL lenne az utolsó és legnehezebben megszerezhető attachment.
    Például valami összetettet kellene csinálni érte. 40 bullet penetration kill felszerelhető shogunnal( masterkey)
  • redmonk
    Mivel a tubing ellen nincs mit tenni és százszázalék, hogy nem veszik ki a GL-t mint attachment ezért remélem szerver oldalon az mw3-ban már lesz olyan beállítva, mint COD1-2-ben lehetett mikor megálltál/guggoltál/hasaltál valahol, ha jól emlékszem 10mp után elkezdett pittyegni, hogy ne kempelj aztán ha még is akkor pöttyet megmurdáltál.

Amikor egyedül megyek csak ez van, tubing/camping. Ennyit tud a játékosok közel 80%-a.