24218
Modern Warfare 2
  • Bence94
    kár hogy konzolon demozták. cod is pc-s volt régen. nem lepődnék meg ha egy portot kapnánk :(
  • Rage47
    na infinity ward megint alkot egy jó gamet:)
  • Prince23
    ha lesznek visszaemlékezési küldetések, akkor simán ott lehet, de tényleg, egyáltalán nem zavarna a jelenlée a játék szerinti jelenben, hiszen ő egy legenda.
  • Falcon87
    De Price mindent túlél! CoD1-ben meghalt, ott volt a CoD2-ben is, a CoD4-ben is, ő az istencsászár
  • Skyline
    Remélhetőleg gépigény nem lesz gond.
    Számomra szánalmas és nevetséges,a CodWaw (Ami szvsz egy hatalmas rakás szarkupac, Treyarch játék többé nemis kell ezután) talán de csak talán nevezhető szebbnek,és mégis kb harmada annyi fps-el fut mint a cod4..:)
    Remélem infinityék megcsinálják jól és ha nem is úgy mnt a cod4 de megközelítőleg úgy fog futni,nem úgy mint a tré-ék féle szemét...
  • Shep
    Na megint dobtak kicsit a hangulaton, még filmeseb az egész de alapvetően minden ugyanaz mint eddig (mondjuk nem nagy baj) a gépigénnyel várhatóan továbbra sem lesz gond mert olyan nagy grafikai változást én nem láttam de javítsatok ki ha tévednék.
  • Prince23
    Szar magyar oldalak?? már megbocsás, de most nyíltan a gametrailers odlalát szaroztad le!:P Onnan a videó, ha még nem eset le xD
    szívd vissza:DD

És attól, hogy én vágatlanul írtam be a linket ide, nem kell szarozni, mert a hírbe én ilyet nem is olvastam, hogy vágatlan... csak én írtam, mivel láttam az E3-at, és teljesen azt adják vissza a GT-n, mint amit élőbe nyomattak:)))))))))))
  • ProGabe #137
    szar magyar oldalak, #134. direct feed gameplay, vagyis az, amit itt kamerával vettek fel egy monitorról, ott 100%-ban az eredeti felvétel. nincs kivágva semmi, tökéletes minőség
  • Prince23
    Vágatlan! HD
  • SpeedXHUN
    marha jó amúgy...kicsit crysis beütése van:D
  • ProGabe #134
    direct feed gameplay HD
  • EnZsolt
    "Előkap egy akkora gépágyút, ami kitölti a fél képernyőt...lopakodós küldetésnek tűnik." Jézusom, ilyen stílussal ír, ekkora baromságokat, és kiküldik tudósítani -.-

Falcon87: remélem lesz Price :) Valahogy legyen benne, mert nincs CoD Cpt. Price nélkül :D
  • Immigrants
    prince márnagyon öreg vvolt sőt őt a hidról lese hozták és híd beszakadt magy a mondat 1. része szerint má nyugdijjas lenne!!!Legalább láthatod mit neveltél a zöldfülü szappanból
  • ProGabe #131
    KATT
  • Prince23
    November 10----- ezt a napot jegyezd meg...világpremier minden platformra
    európában nov. 13-a a megjelenés
  • fulopzizou
    mikor jön majd ki? (karácsonyra??:S)
    ha korábban irtátok volna akkó bocsesz, de nem láttam..
  • ProGabe #128
    E3 topikban figyelnek a linkek a sajtókonferenciákhoz. biztos mutogatják még
  • Snexi
    uhh,lemaradtam róla,csakk fönn lesz tecsőn
  • grebber
    19:56 - Vége a Modern Warfare 2 bemutatónak, mindenki tapsol és éljenez.

19:50 - Modern Warfare 2 !!!!!!!!!! Úristen de brutális. Emberünk élőben játszik vele, egy jeges hegyoldalon másznak felfelé. Fent vadászgépek szállnak el, társunk majdnem leesik. A hangulat döbbenetes, legszívesebben sikongatnék. Most felért a tetőre és előkapott valami akkora gépágyút, hogy kitölti a fél képernyőt. Atomhangulatos, lopakodós küldetésnek tűnik, mindent beborít a hó és fúj a szél. Hatalmas lövöldözés tört ki, a hangulat továbbra is a tetőfokon, brutálisan király a játék. Most épp hósiklón menekülnek lefele a hegyen, közben lőnek mint állat.

info: Gamekapocs
  • Prince23
    HÚ EMBEREK MICSODA GAMEPLAY-T LÁTTAM ÉLŐBE AZ E3-RŐL!44444 AZTA BETYÁRJÁTT, EZ TUTI VÉTEL LESZ!!!!44444444

LIVE
  • Falcon87

Akkoris Cpt Price FTW
  • chooselee
    Figyelj ,a soap-nak is van price-a, ami attól függ hol veszed.
    Tescóban alacsonyabb price-ú soapokat lehet kapni! :)
    Szép magyar fogalamzás! :D
  • Falcon87
    Szappan :D:D De nekünk nem soap, nekünk Price kell
  • Immigrants
    Új hírek:A kapitányunk nem más mint Soap mégegyszer Szappan lesz.Ugye ismerős?Lesznek járgányok(eddig még csak a hószánról tudok).Több pálya lesz mint az elöző részben többek közt hóborítota részek
  • Kulee
    ejj de tetszik eddig a game O.O
    nem fogom kibírni, a cod modern warfare tetszett nekem a legjóbban a cod szériában, és most ez...
  • Shep
    Á ez nekem már azonnal kell, ez az új trailer nálam nagyot ütött, persze kérdés, hogy mennyi volt a játék elem és mennyi az átvezető.
  • koschwarz
    szerintem ez a lehető legjobb döntés a fejlesztők részéről. nekem már a MW is nagyon tetszett grafikailag, és nagyon szépen futott. ha ugyanazzal a motorral még szebb, részletesebb látványt kihoznak az tök jó. így sokkal több emberhez fog eljutni egy mai színvonalhoz képest is szép játék, mintha csinálnának egy új motort (úgymond "cryengine"-es játékot). teszem hozzá feleslegesen.
  • SötétBarom
    Azt azért tudjátok, hogy nem véletlenül alapul az egész még mindig a Q3 motorra..
  • Smithwarden
    En nagyjabol osztom a velemenyed.
    Annyiban nem, hogy az uj COD-ok nyugodtan lassulhatnak, mert kis gepeken is siman futnak, tehat van eleg FPS amibol el lehet venni.
    Viszont az engine az lehetne mar uj.
    Ami a videoban van az szep es jo, egy (erosen scriptelt) filmszeru jatekot es tortenetet latunk de megint csak a regi motoron tuningoltak kicsit, semmi mas extra ha jobban megnezitek a videokat.
    "Trukkosen" csinalnak jo jatekot egy regi engine-el.
    Ez valahol jo is meg nem is kb, lehet dicserni is oket ezert, masik szempontbol pedig nem.

Jo lenne peldaul sok sok fizika, rombolhato kornyezet, stb az uj COD-okban.
  • Pares
    Egyetértek... A COD4 messze az egyik legjobban optimalizált játék volt/van.
  • SötétBarom
    Parancsolsz? :DDDD Nem is tudok nagyon olyan játékot, ami olyan jól futna, mint a modern warfare, vagy a cod5 :DD
  • terribad
    nem tudom meddig húzzák még ezt az enginet a szegény q3 alapjaival, olyan lassulások voltak már a 4ben is a kis szar semmi effektek bekapcsolásakor, cod5 még -20% teljesítményben, ezt azért nem lehet évente eljátszani, lassan újat kell írni vagy állhatnak át csak konzolra mert az átlag pc-k nem fogják ezt bírni most hogy alig fejlődik az ipar.
  • HappyHunter
    Csak nehogy túlmodernkedjék...
  • Snexi
    szerintem a dél amerikai részeknél csúnyácska
    lehet hogy képekről nem jön át,de hasonló pálya volt már a james bondban is (ami ugyebár ugyanez az engine) és ott nem volt szép
    viszont a többi helyen szép
  • TitaniumRR #110
    EZ

A

GRAFIKA

B R U T Á L ! !
  • Prince23
    35 új kép!!!!
    trailerből
  • Prince23
    Linkelj pls:)
    (url beszúrása)
  • RYO21
    http://modernwarfare2.infinityward.com/ <-- a jobb sarokban látható a borító
  • Prince23
    Azta...
  • grebber
    Hát igen nem lesz gyenge!
    Bárcsak a Medal of Honor széria is folytatódna és hozna ilyen szintet!