24218
Modern Warfare 2
-
az a baj, hogy nem férne el, mert ott van középen ez a buzulás, és nem férne el ott a logó...
Javaslatokat várnék, hogy hogy odljuk meg^^
-
#219... elírtam, sry... -
De nem lehetne a kiadót bal szélre tenni, és a fejlesztőt középre? így akkor nem olvad bele a megjelenési dátumba a sok betű. emiatt.
214:
igen, Hellsing47, csak már nem emlékeztem pontosana nevedre. -
szerintem ez tökéletes -
Így gondoltad?
Am meg nem probléma, örülök hogy valaki legalább "belepofáz", félreértés ne essék, én szívesen csinálom, csak minden rám van hagyva, és én egyedül nem tudom mi kell a népnek, ezért kell a help:) -
Hellsing47 #219 "vanhellsing" alatt engem értesz? oO -
na faszom mennyi lesz még?? :D:D:D
majd akkor ha megvan a végleges banner szólj a mod topikba mert eddig én szóltam :P:P -
Bocsi a sok belepofázásért
De a kiadó logóját bal szélére szerkeszd, a fejlesztőket természeteesn középre. ja és a dátum legyen visszaszámlálós... ha megtudod csináni
-
Na, most remélem jó >.< -
BAk3R #215 jó, kicsit nagy nem? -
A két cégnek a logóját jobb lett volna a dátum mellé, elé helyezned:) nem pedig a cím alá. -
treyarch pö :) -
Ááh nem tudom... Csináljatok jóbbat
Nem tudom mi a Ti elképzelésetek, az enyém meg nem biztos hogy tetszik nektek, ha nem tetszik ne rakjátok ki,de ha tetszik akkor köszönöm^^ -
Jah, csak a Cod5 world at wart fejlesztette. Meg a CoD 6 vagy hetet is ő fogja, ami vietnámi háborús gém lesz:S -
barmi #210 ja, ha semmi köze hozzá akkor bocs :D csak a cod 5-höz volt köze? vagy ahoz sem? mittoomén
-
A Treyarch mit keres itt??? :O:D:S:P
jaj, csak jönne már az a havazó háttér is má...
-
barmi #208 A fene. z infinity-ből az első csak az i betűs logó akart lenni de elqrtam :(
-
A banner alá mondjuk beférne, mind a fejlesztő, mind a kiadó logója is.
Vanhellsing is jó bannereket tud csinálni, ha jók az értesüléseim ill. ha az emlékeim nem hagy ki:D Várjuk szeretettel az övét is...
Van egy oldal, ahol 35 kép van megadva a MW2-ról. ha valakinek kell a banner készítés ill. kiegészítéshez, akkor szóljon, dobom a linket. Ismétlem: nagyon sok kép van a játékból. -
barmi #206 hoztam néhány alapanyagot ha esetleg még van kedved dolgozni a banneren kicsit :)
A készítők is elférnének rajta szeréntem :
A színek invertálásával gondolom meg tudod oldani hogy rákerüljön az activision is. Használd egészséggel amelyik szimpatikus!
Üdv ;) -
Lehet azóta változott az sg kodolása vagy mi... -
kód megvan nem akar működni :S
-
Várjuk, tűkön ülve:D -
Na emberek, Szerintem kész!
Úgyérzem ennél több nem kell, mert túlzsúfolt lenne, de ha valami apróság mégis az eszetekbe jut szóljatok, de szerintem most a tökéletes:) -
kód az emgvan de nem akar működni :S -
Sztem jól mutatna a topikban:) Keresd meg pls:D
Vagy valaki, aki ért hozzá, lásson neki:)) -
cod sose csúszik ez már fix -
Nem fog csúszni, ez egy fix dátum az Activisiontól. CoDok terén egyébként sem késett semmi bejelentett gamam tőlük. Már "kész" is van a project, 80%-os állapotban -
Lezárult az E3, mint topiknyító összegyűjtöm az ezalatt valamint az eddig megjelent látnivalókat róla, tehát a MW 2-ről.
Gametrailers
g4tv
IGN
gamespot -
és ha már itt tartunk, akkor egy visszaszámláló is király lenne, lehet korai met úgyis csúszik,de akkor módosítunk rajta, a GTA IV fórumon volt ilyen visszaszámláló, nagyon tetszett:D -
régen volt ilyen havazás szkriptem nemtom hova lett :S :S az kellene ide is -
Egyébként éna fórum hátterére értettem a havas témát, nem pedig magára a bannerra, hogy iott szerepeljen...
tehát egy mozgő, flashelt havazást képzeltem volna el afórumtopik hátterén... amint hull a hó... a kereten kivüli területre... -
lehetnél merészebb ebben a havas témában :D -
Légyszi mondjátok meg, hogy jó-e a havas téma, vagy maradjon hó nélkül? -
Hellsing47 #191 rakhatnál rá még képet, mert férne még rá
főleg ezzel a "feketítéssel" meg "elzöldítéssel" könnyen is össze lehetne hozni ;) -
nekem is teccik :D -
Na örülök hogy tetszik az eddigi munkám^^
Ok, megpróbálhatom a havazást, de nem garantálok semmit, és még ötleteket várok, mert attól hogy még nekem tetszik, attól még nektek lehet h nem;) -
Még a fejlesztők sem tudják mi lesz a címmel, majd kiderül.
Elég hangulatos topik lett ezzel a zöld árnyalatű bannerrel...
valaki esteleg nem tudná annyival kiegészíteni a fórum hátteret havazással??
két dologra utalna:
1. a sztoriban ugye van havazás, meg szibéria
2. téli szezon alatt jön ki a gamma...
na szal egy a lényeg: havazó háttere legyen, tudjátok itt a két szélen, ami világoskék színű, arra a helyére.... vagy nem tudom, tőlem lehet hawaii feelingje is, csak legyen már neki valami háttér. annyit megérdemel még a játék. -
én olvastam ezt is azt is már, nemtudom végül mi lesz :D -
de most nézem hogy mégsem cod (legalábbis mindenhol csak modern warfare 2)
pedig azt olvastam hogy mégis csak cod lesz -
sok helyet foglal a kedvencekben úgy a cím, tudja mindenki úgyis :)