24218
Modern Warfare 2
-
amúgy marhára nem 60 font sehol, még a konzolos sincs 50 se. ahogy látom ott 40
http://www.game.co.uk/search.aspx?s=modern+warfare+2&platform=*&sort=itemOrderasc
http://hmv.com/hmvweb/simpleSearch.do?searchUID=&pGroupID=-1&adultFlag=false&primaryID=-1&simpleSearchString=modern+warfare+2&btnSubmitSearch.x=0&btnSubmitSearch.y=0
http://www.play.com/Search.aspx?searchtype=allproducts&searchstring=modern+warfare+2&page=search&pa=search&go.x=0&go.y=0
persze lehet ott is van helyi 576 "mindengecidrága" kbyte szaküzlet és ott annyi lesz :) -
Hellsing47 #544 talán mert nálunk is ennyi lesz -
és mi ezzel miért foglalkozunk? van angol fizetésünk amiből nem telik rá? :D -
angoloknál 60 font lesz, ami $100
az nemhogy sok, de pofátlanul sok -
haxoror #541 ...ha az nem változtat álláspontján és nem árazza vissza a gamet a szokásos 10-12 000 Ft-nak megfelelő összegre.
60 dollárért akarják adni ami kb 12.000 forint
-
én is aláírtam -
semmi értelme. egyiknek sem volt még soha, nem is lesz -
Alá is írtam a petíciót. -
tehát berakom még egyszer :D
-
És itt a az elvileg végleges X-box 360 as borító:
(Gondolom hasonlóan fog kinézni a PC-s borító is)
-
Itt van 1 cikk ami érdekes lehet :)
Az szinte várható volt, hogy sokan nem fognak vele törődni az Activision azon döntésébe miszerint a Call of Duty Modern Warfare 2-őt jóval a szokásos bolti ár felett akarják, és valószínűleg fogják is kiadni, azonban a reakciókra senki nem számított.
Több portál indított felmérést, amelyben átlagosan az olvasók 70-80%-a nem hajlandó addig megvenni a játékot, amíg annak ára a normálisra nem esik majd vissza vagy nem csökkentik azt.
Ez ügyben még petíciót is indítottak, amelyben felhívják az Activision figyelmét arra, hogy vagy nem vásárolják meg az MW2-őt, vagy használtan, vagy olyan országból rendelik majd le ahol olcsóbb, de semmiképp nem fogják a cég zsebét tömni, ha az nem változtat álláspontján és nem árazza vissza a gamet a szokásos 10-12 000 Ft-nak megfelelő összegre.
A petíciót bárki aláírhatja jelenleg közel 3500-an csatlakoztak aláírásukkal.
a cikk erről az oldalról való: callofduty6.extra.hu (sok friss hírt is lehet olvasni ezen az oldalon)
A petíció: petíció -
cod4 is csak konzol volt -
:c -
cod5 beta is úgy volt, hogy több héttel a pc-beta előtt már volt konzol-beta. ha már betaznak, akkor tesztelni kell minden platformon. na jó, ezt csak én látom így, mindenesetre bizakodó vagyok -
csak konzolon -
vzajcev #530 Hol,hol,hol 
-
váááá, lehet, hogy lesz beta
jövő héten kiderül. ujjakat keresztbe :) -
Hellsing47 #528 hát a kettest azt télleg nem kéne -
jó szar lesz ha ez a végleges
nemkell bezöldíteni mindent -
elméletileg a végleges borító:
igen, tudom, hogy a kicsomagolós videóban elvileg megmutatták, de itt zöld a kettes és talán a Call of Duty felirat is. persze lehet, hogy csak a minőség miatt látszik így -
szóval lesz egy hely ahol a legolcsóbb... -
2 map-pack lesz hozzá -
ezért kéne régiókban árazni, ahogy pl a steamen teszik pár játékkal, észtországban olcsóbb mint itt, itt olcsóbb mint a németeknél, ott olcsóbb mint a svédeknél, stb -
Jah, persze. Kicsit se lenne belőle cirkusz, hogy csak a magyaroknak fele annyiért adnák. Te is kiakadnál ha pl a Szlovákoknak fele annyi lenne.
-
Hellsing47 #521 azt nem tehetik meg hogy fele annyiért adják itthon, de azt meg igen, hogy pár ezerrel drágább legyen? :)
valahogy ez egy kicsit logikátlan -
Crysis a kanyarba sincs :D
-
Inkább 7000-8000Ft. -
Te teljesen hülye vagy... 2000 HUF?! Semmi haszon nem lenne rajta, pláne. fejlesztőknek. 2000 HUF ért megvennéd a boltba, amire a boltos rátett haszont, a nagyker/kisker, a maradák 5-10% százalékot megkapják a fejlesztők a többit meg a kiadók. És akkor ilyen 100 forintokba menne a biznisz.
Egy MW2, HL2, Bioshock, Crysis, Left 4 Dead, Mass Effekt, Max Payne stb. simán megéri a pénzét. Ha meg nem akarsz kiperkálni 10-12k -t, akkor vársz vele míg lemegy az ára vagy leakciózzák.
Ha meg ez most 15k lesz, hát úristen. Bár, én szerintem nem lesz akkora áremelés, de ha mégis egyes helyeken meg lehet venni olcsóbban, mint a magyar boltokba, pláne, hogy most kezd lefele menni a dollár, font, euró ára.
Nem bűn a minőségért elkérni az árat. A 2 ezer forint meg nagyon nem reális ár...
A magas ár meg csak kishazánkban meg a hasonló országokban olyan magas, Amerikában, Németországban, Svájcban, nem igazán szarakodnak a warezzal, hisz ott simán kipengetik a fizetésükből. Másak a megélhetési viszonyok és a kiadóknak globálisan kell gondolkodnia, nem tehetik meg, hogy a magyaroknak fele annyiért adják, mint pl. a britteknek. -
bgabor #517 Mert ostobák, és nem látják be hogy ha reális áron adnák a játékaikat(2000 Ft), akkor senki se szarakodna a warezzal, hanem mindenki megvenné. Ezzel az áremeléssel csak a warezolók amúgy is népes táborát fogják tovább növelni. Na de kit érdekel egy milliárdos amerikai kiadóvállalat haszna? Engem aztán nagyon nem. -
osztottak, szoroztak és azt az eredményt kapták, hogy az áremeléssel, ami pár embert elriaszt, még mindig sokkal jobban jönnek ki -
Lehet hogy az én logikám a hibás, de inkább csökkenteni kéne, hogy még többen vegyék. Így biztosan elesnek pár ezer vásárlótól. -
wednes #514 Ez az áremelés egységesen érinti az összes platformot. Más kérdés, hogy nálunk a konzolos játékok már alapból drágábbak. És maguk is bevallották azért emelik az árat mert ez EGY SIKER cím.
És ha ennyiért is el tudják adni akkor miért ne?
Nem kell ide belekeverni semmiféle warezt, mert nem az az oka. Nagy a kereslet a játékra(világviszonylatban), ezért emelik meg árát. -
XD Most elképzelem ahogy emberek megsértődnek és hívják a fejlesztőt hogy Ő most nem veszi meg mert megsértődött XD -
mondjuk ez a 3k tényleg nem nagy cucc (főleg hogy 2k kedvezményt is lehet rá kapni) de szerintem sokan befognak dértődni és nem veszik meg ennyiért -
Konzolon meg alapból ennyibe kerülnek a gamek:)
ÜK-on meg 11 k csak, habár lehet h változni fog... -
Ha egy üzlet beindul.......
-
komolyan 15k lesz a pc-s változat?
-
Hagyd a fa*szomba ócska konzervdobozzal akarják kiszurni a vevők szemét.
Rozsdásodjon náluk
-
Annyira nevetséges ilyenkor a warezzal jönni... A codok máig a pcs eladási listák elején helyezkednek el. Mellesleg a normális, vérpistike-mentes szerverekre is csak eredeti keyyel lehet bejutni.
Nincs mit szépíteni, szerintem csúnyán lefizették Activisionékat...
De, az a baj, hogy nem kapunk fémdobozt, pl én, aki már előrendelte.
-
nem baj hogy drágábban adják, meg hogy nem kapunk fémdobozt. ép ésszel belátható h ezt érdemli a pc hálátlan társasága, egy vicc a cod4 warez-eredeti 200:1 aránya is mo-n pl, de biztos máshol is ezt látták, miért mozdítsák a kisujjukat is ilyen emberek miatt. a megjeléskor fel se merült 1-2 scene élén álló ember fejében hogy ezúttal ne csak tört servereket indítsanak, hogy legalább pár embert ösztönözzenek a vásárlásra, aztán majd kialakul valami mint a cséseknél. azon se csodálkoznék ha a későbbi arabian zombies mappackokat is fizetőssé tennék ezúttal.