24218
Modern Warfare 2
-
Na az már tuti hogy az igazán ritka processzor...ez -
A steam ott van több millió, főleg FPS-el játszó ember gépén, az elmúlt pár évben az nvidia és az ati driverei mellé is csomagolták ingyen játékokkal, sokakhoz felkerült. Ráadásul a steamen legnépszerűbbek nem mai játékok, tehát azt is bele kell kalkulálni, hogy egy cod4-5-6-al játszó átlag gamernek ezeknél jobb gépe is lehet. Rosszabb arány viszont elég valószerűtlen, hiszen több mint 2 éve nem is árulnak egy magos cpu-t, csak a legalsó irodai szegmensben. -
Xabinho87 #984 Itt letudsz tesztelni bármilyen játékot. -
Nem magamból és a haverjaimból indulok ki. Csak elgondolkodtam, hogy más országokban mi lehet. Az viszont tény, hogy most már mindenki 2 magosat vesz, de nem mindenki vesz új gépet, szerintem a legtöbb gépben még most is Intel IV 3,00 GHz ketyeg.
werkfilm: mert biztos mindenkinek van steam a gépén...
Mindenesetre remélem lesz demo miután/mielőtt megjelenik, mert jó volna letesztelni, hogy megy-e egyáltalán, nem pedig megvenni dísznek. -
Xabinho87 #982 Ezt ne tekintsd mérvadónak! A Steamre x játékokat játszó játékosok használják. Nem gondolod hogy egy magos processzort a játékosok 22%-a használ. Azt is vedd figyelembe hogy nem minden játékost érdekel a stream ezért fals eredményt mutat. Mondjuk az is igaz hogy kiszorulóban vannak az egymagos processzorok. -
haxoror #981 Attól hogy neked meg a haverjaidnak (még) nincs az nem azt jelenti hogy a "nagy többségnek" nincs :P
Évek óta kint van a 2 magos, azóta és most is aki új gépet vesz játékhoz az eleve 2 magosat vesz. -
Az viszont tévedés. -
Még szerencse, hogy nem azt mondtam, hogy ritkaság a két mag, hanem azt, hogy a nagy többségnek nincs. -
before launch...majd ha megjelent (bár ez is csak terv még) -
Magyarán nem lesz Demo? -
" No plan for a Demo before launch. The entire team is focused on polish all the way up to ship of the full game. "
:(((((((((
itt írták -
nem azt mondtam hogy ennyire várom, csak hogy azt álmodtam hogy játszom vele:) nem ugyanaz. bár várom az igaz, de nem számolom a perceket... -
hát eléggé
én nem várom egáltalán a cod6-ot,bár már semmilyen játékot sem -
azt álmodtam hogy cod6-zok. ez elég gáz nem?:) pláne 30évesen:):):) -
barmi #972 -
-
-
nekem is 2magos laptopom van a cod4 topicban meg is kérdeztem hogy kontabilisek egymással... -
haxoror #968 Azért a 2 magos ma már nem számít ritkaságnak. -
milyen szart akartam írni az elején... -
Sziasztok!
Aki csak fikázni tud, az miért jön erre az oldalra? Csak azért, hogy elmondhassa, hogy szerinte milyen jó? És hogy a FC2 pl sokkal jobb? (ami egyébként egy nagyon monoton játék volt)
Én is remélem, hogy nem lesz nagy gépigénye. A 4el nyomtam neten... tudjátok, amikor kijött akkor törtel ment rendesen. Akkoriban még wowoztam szal annyira nem foglalkoztam vele.
Tervetek egy videókari vételt, ahogy eladom a wow accom. Úgy már tuti szépen fog menni nálam is :)
Amúgy Pro Street nagyon jó rész volt. Csak sajnos azzal elszúrták, hogy raktak bele olyan játékmódot, amikor szint egyenes úton kell menni nagyon gyorsan. :) -
ja...próbálják a legjobbat összehozni de az MWóta talán a Carbon ami jó még...a többi kuka... -
Persze, csak a nem éri meg, ha olyan a minimum követelmény, hogy emiatt sokan nem tudnak játszani vele, és nem veszik meg. És a nagy többségnek nincs 2 magos processzora.
NFS számomra az 5-tel véget ért. Próbálgattam utána a többit, de az élmény elmaradt :( -
ja:D -
-
Azt én is sejtettem.
Csak gondolom ahogy haladunk a korral,úgy megyeget felfele a játékok minimum gépigénye is,ott van pl a NFS: Shift... Szerintem nem érné meg érte tuningolni a PC-t,szerintem ugyanolyan Ipari Hulladék lett belőle mint a Pro Street-ból. Egyébként erre a játékra nagyon kíváncsi vagyok,hatszor nyomtam végig a CoD4-et,első végigjátszásra bebizonyosodott nálam hogy a CoD4 egy teljesen új szériát nyitott a Call of Duty világában. Annyira megszerettem,hogy hatszor végignyomtam...
És szerintem a Modern Warfare 2 is hasonló sorsra fog nálam jutni
-
Már látom magam előtt az ultimate kemper classt :DDD -
Szerintem meg hülyeség.
Valószínűleg a bemutató alatt nem minimumon volt a grafika.
-
Háát rátekintve a a félig meddig igaz fegyverlistát remélem CoD 4-esre csinálják meg a fegyvereket pl. az M16A4-t...és kihagyták az M4-et is.
-
Nem nagyon haladsz a korral mi?
A cod jó volt akkor, de nem mai színvonal már...
-
Há, nyomtam egy másfél órát, adja még mindig. Amíg meg nem jelenik ez, addig szerintem tolom (gagyi, noPB, public retekszervereken :D).
Amúgy ahogy néztem, az 1.7-es patchban vannak egész jó mapok (a legvadabb a classic carentan pálya chinatown-á kozmetikázva :DD) -
Heh, a 4 a beszteszt. -
nem beszélve arról, hogy ebben a pillanatban is készítik a két következő részt, az iw és a treyarch is. a cod6 is javában készítés alatt volt két évvel ezelőtt, nem a bejelentés pillanatában kezdődik a fejlesztés. csak nem kötik az ember orrára. -
nagy hiba volt ha eddig nem tetted meg. warok 20% azért nem kezdődik el, mert hé figyelj má' vedd már le haverról a bant. mondom nem én tettem rá kedves, hanem a serveren gv banlista fut. ez van, bye bye:)
meg a jó öreg ngz server, rengeteg jó játékossal, akik általában modorból nem sok leckét vettek. ezért kellett az original server, lehetett őket nevelni egy laza 100/1000/10000 perces bannal, mikor visszajött nem győzött bocsánatot kérni. -
csak minden 2-ik részt készít az IW. tehát 2 évük van minden részre, nem 1 -
Szerintem minimum egy Core 2 Duo procinál fog kezdődni a gépigény,legalábbis ahogy elnézegettem az eddigi gameplay videókat.
Egyébként sztem szuper játék lesz,nem hiába cod
-
A legnagyobb gond ott kezdődik, hogy évente roham tempóban dobnak ki egy codot és akkor mondják "mennyivel jobb lett ez a rész".én erre még egy fél évet adnák és utána dobják ki de akkor legyen normális singleplayer meg multi is mert jó jó de egy idő után szintén egy halom szar á'la cod 4. -
Erre most beruházok, szeretnék keybannos PB-s servereken játszani. :) -
:)
jcsr server?:) asszem úgy hívták a cod4-est. jó lesz, azt hiszem szabin leszek egy pár napot...:) -
Ott kezdődik, hogy ezeket meg sem nézem :DD
Amúgy most peccselgetem az MW-t, 1.5nél hagytam abba, de úgy gondoltam kicsit rámelegítek az új részre :)
M16A4-t...és kihagyták az M4-et is.