24218
Modern Warfare 2
-
mitteccik mondani? a Valve-ot annyira "hidegen hagyta" a L4D2 bojkott hogy repülőre ültette a bojkott két vezető tagját és bevitte őket hozzájuk hogy megnézhessék a játékot. persze ezzel nem azt mondom hogy az IW bármi lépést tenne a PC felhasználók felé, csak azt hogy a Valve tudja mit is akar a közönsége. teccikérteni. -
Na, ahogy látom mégis lesz nemsoká MW2. Már meg is vettem 6 kiló ropit + szörp a hűtőben.
-
Xabinho87 #1584 Tudtok adni olyan visszaszámlálást a megjelenésig amit kilehet rakni msn képnek/kiírásnak és internetre? -
HUN BECSEHELY #1583 Felébredt a FORUM. -
Gabe18 #1582 Ki tudja.Lehet valami középutat akarnak találni.De még az se lehetetlen szerintem hogy ezt most bedobták,megnézik a reakciókat,le lehet-e ezt a pc-s közösség torkán nyomni.Aztán ha nagyon nem,akkor még mindig simán visszakozhatnak valami patch formájában amivel mégis lesz rendes szerver indítási lehetőség. -
Akkor meg, hogyhogy nem teszik azt, amit a játékosok tízezrei szeretnének. Ha már egyszer nagy eladást szeretnének produkálni... -
lutri megvenni egy ilyen játékot,
mi van ha alig lesz értelmes játékos, mindenki csak skalpvadász üzemmódban játszik
a logikásabb játékmódok pedig mindig kevés szerveren futnak, alacsony létszámmal -
tituka #1579 ez teljes mértékben így van, szerintem várjuk meg a megjelenést... -
jaj ember...mert te tán azért dolgozol hogy csinálj valamit nem is a fizetésért.. -
Hidd el, a fejlesztőknek pont ez a baj, hogy akinek nem tetszik, nem veszi. Az ő érdekük, hogy a játékot minél többen vegyék. Nem szórakozásból csinálják. -
*lesz -
Őket is annyira érdekli, mint a Valve-t a Left 4 Dead 2 boycott. Ezzel csak azt érik el az emberek, hogy a fejlesztők azért is ezt teszik. Elvégre ők csinálják a játékot, nekik van joguk megszabni, hogy mit tesznek bele és mit nem... Ha meg valakinek ez nem tetszik, akkor nem veszi meg. Ennyi -
tituka #1574 jaja... 
gyerekek megkell várni mig megérkezik a játék, aztán már lehet levonni a következtetéseket...
biztos lessz aki marad a warez-nál, lessz aki megveszi.
én úgy tervezem hogy megveszem, de valószínű előtte letöltöm és megnézem a cuccot hogy mint merre.
egy amit nem hiszek el konzol ide vagy oda, hogy az IW-nek nem érdeke hogy a pc-s vásárlók ne legyenek megelégedve... -
Gabe18 #1573 Hát igen,csak kérdés mennyire érdekli az IW-t ez a petíció dolog.Gyanítom,nem nagyon.Hogy felháborodás lesz,arra gondolom ők is számítottak.
Bár ha jól tudom a Starcraft 2-nél elért valamit a játékosok "hőbörgése" nem rég.
Mindegy,egyszer "aláírtam",ezen ne múljon... -
Lol... Szinte másodpercenként érkezik új szavazat :D -
nekem továbbra is megvevős pc-re -
rexsimus #1570 Plusz, ők törődnek is a portolással, nem csak összecsapnak valamit, és ész a PC "port". -
haxoror #1569 Ami az IW-nek jó az nem feltétlenül jó nekünk is, az IW gyak semmit sem veszít azzal hogy kiveszi a dedikált szervert, ugyan úgy fogyni fog a játék.
A játékkészítők a konzolok felé hajlanak, szabványos jól ellenőrzött konzolok a szabványos jól ellenőrzött júzereknek. :/ -
De.1éve van azon az üzletpolitikán h minden nagy cím jön pc-re is.Most már pc-snek is mondható.MInden új Capcom game kijött pc-re(csak azok a címek amikra nagy a kereslet) -
teljesen az megy ezzel kapcsolatban, mint pár hónapja, ami bejelentette a Blizzard, hogy nem lesz LAN az sc2-ben
dönteniük kellett, hogy a warezt támogatják, vagy magukat... -
Capcom sosem volt PC-s cég. -
A blizzard,a capcom,csak h 2 nagyobb néz ezek még megvannak.De a többi már rákezdett erre.Most ez a divat,hogy basszunk ki mindenkivel. -
Blizzard még állja a sarat, remélem nem égetik be magukat az SC2 D3 kombóval :DDDD -
én 1.6-ozok vacos szerókon steammel :) télleg rosszab mint a pb ^^, badboyos lámák ottvannak mikor a badboyt felismeri elvileg a vac ^^ -
Ezek a modern warfares srácok is kezdik a cigánykodást a játékukkal.Rockstar,Ubisoft--most már ez is.Nem tudom mire jó ez.Konzolt akarnak vetetni vagy mi?Tökre nem értem,probléma probléma hátán.Valakit mindíg baszogatnak.Egyre többet kell csalódni az összes nagy cégben.Csak a kis cégek nem kezték még el ezt a fajta hülyeséget. -
VAC = Valve Anti Cheat -
én nem ismerem ezt a VAC-ot, de hogy lehet valami szarabb a PB-nél? :D
de tényleg, nem is tudtam, hogy létezik a valve-nek is ilyen csítszűrője :S -
Nem tudom, a VAC szerintem elég kiábrándító :(
A punkbuster se tökéletes de körökkel jobb lenne. -
ilyen összeesküvés elméletet is olvastam, hogy:
soha nem is szedték ki belőle a dedikált szerver támogatást, csak azt akarják ezzel elérni, hogy sokan felháborodjanak, aminek a hatására "beadják a derekukat", így végül úgy döntenek az utolsó pillanatban, hogy mégis beleépítik, de sajnos emiatt el kell tolniuk a PC-s megjelenést jövőre
bár szerintem ez kurvanagy hülyeség:) -
nem piac már nekik a pc le is szarnak minket, pedig innen indultak. szarügy, ez van. -
Minden hiába, a konz(um)ol idióták megveszik 15 millióan, és nem kell nekik se pro mod, se dedikált server, csak üti a paraszt a start gombot aztán hadd szóljon -.-
SZÉGYEN. -
Neoncsoves #1555 bárcsak annyit vesztenének... -
Igen, értem én a problémát... Hát, majd meglátjuk mi lesz. -
rexsimus #1553 Pontosan! Az az érdekük, hogy minél többet adjanak el belőle, nem fogják elrontani átgondolatlan döntéssel az egész munkájukat. Nem lesz ezzel semmi gond, ha veszítenek is játékosokat, nem olyan sokat, hogy le kelljen húzniuk a rolót. -
szerintem nem hülye az IW, és lesz mód verseny modra
most itt ugyanaz megy, mint a Bliizard-related dolgoknál. bejelentenek valami, ami minden bizonnyal egy jól átgondolt döntés volt, 1000x átrágták magukat rajta, felmérték a piacot, stbstb, tehát nagyol jól tudják mit csinálnak, persze mindenki elkezdi egyből osztani az észt, hogy nem lesz ez, nem lesz az, megölték a játékot, szar lesz minden, rohadt fejlesztők
miért csesznének ki saját magukkal. majd meglátjuk mi lesz, meg hogyan -
az rendben van, de az a WaW volt, dedikált szerverekkel :)
ebben meg ha valaki meglát egy tört IP-t valahol postolva az egyáltalán nem biztos hogy 2 óra múlva is ott lesz, pusztán azért mert Janika elment vacsorázni és kikapcsolta a gépét :P -
Én azért toltam egy 20-30 órát WaW-ral warezzal. Eleinte voltak is szerók, de aztán egy idő után nagyon megfogyatkoztak.
#1547: Volt különbség persze, de azért mégiscsak kaptunk ízelítőt. Sztem korrekt volt. -
Gabe18 #1549 Na ez ok,csak ugye elvileg két ok miatt dönthettek igy ahogy.Az egyik hogy kevesebb legyen a csaló (VAC),a másik hogy meg kelljen venni a játékot (steam).
Ezért hoztam példának a Red Orchestrát,mert ott is VAC van,és kell az eredeti a játékhoz mert anélkül nemigen megy. -
mód mindig van mindenre, a WaW is login rendszeres, mégis vannak akik nem eredetivel tolják. más kérdés mennyi energiát kell belefektetnie valakinek hogy egyáltalán feljusson egy szerverre. találnia kell egy fórumot ahol valaki közzé tesz egy tört szerver ip-t, aztán csak konzolból tud csatlakozni rá. vagy csak hamachi-n keresztül megy a dolog. lehet ilyenekkel mókulni, de szvsz nagyon hamar megunja az ember az extra körök futását. -
Neoncsoves #1547 azért a beta meg a final közt is sok különbség volt :))