24218
Modern Warfare 2
-
Taktikusabb játékmenet esetében (S&D pl.) igenis jó ha van valakinél gl. TDM-ben viszont ratyiság, igen. -
az bezony jó lenne!
de elég lenne oda a hangtompító + másik irányzék! GL felesleges és idegesítő.... -
Engem mindkét része érdekel, az összes pc-s CoD-ot rengetegszer végignyomtam, bár multizni csak a CoD2-vel kezdtem.
Tényleg, arról tudunk már valamit, hogy lehet-e majd egyszerre több attachment-et pakolni egy-egy fegyverre? Ott van az M4 sopmod pl., szerintem az M4 sokak kedvence, mekkora rajság lenne suppressor+gl+reflex scope egyszerre. Ezt az opciót nagyon hiányoltam a CoD4 multijából... -
lol... én pl. az egyjátékos mód miatt akarom megvenni eredetibe, mert multizni nem nagyon szoktam. Warez szóba sem jöhet mert keskeny a sávszélességem. 
-
Azt sajnos hiába teszed, mert multizni nem fogsz tudni warez verzióval. -
Wüháháh isten hozott az SG-n lol ;)
Itt sajnos az a divat, hogy az óvodások halált megvető bátorsággal ugatnak be mindenkinek, de ha megfelelően kezeled a dolgokat, és nem kerülsz közvetlen összetűzésbe senkivel (okozóként), akkor könnyen intézhetsz nekik egy-egy ban-t. -
:) de. ha egyszer elérem azt a szintet, hogy egy 15 éves takonypóc felnézzen rám, és ne csak ugassak a vakvilágba, esküszöm elköltözök máshová, hogy ne adsl-em legyen, és pláne ne szar 1 megás. szerintem minimum beruházok egy 2megásra. de ha rambo ösztönöm beindul, lehet 3 is lesz. többre nem vagyok képes:( -
nekem 21 évesen 12 megás netem van, nem használom ki, mert havonta egy filmet töltök le. de apám, mekkora fasza gyerek vagyok, nem? -
huntofa #1818 remélem lesz a multi mapok közt a jó öreg Boccage , vagy Harbor... ha nem akkor ingyen töltöm le a gamet -
te vagy a tipikus példája a magyar cod közösségnek. nagypofájú, tudatlan, okoskodó, tiszteletlen. de persze a fajtád a monitor mögött gecire kemény, de ha a szemembe mondanád hogy mit ugatsz, úgy kibasznám a fogad hogy a fal adja a másikat. szartakony... -
de szeretem az ilyen analfabétákat mint te.
arra nem gondolsz te nagyon okos, hogy nincs más net, mert 3 megás volt, de a "szekrényt" nem fejlesztette a t-com és most mindnekinek 1 megás nete van több utcányi városrészben, max többért fizetnek. és ez hogy jön azokhoz a dolgokhoz amiket írtam? arra reagálj te idióta. de arra nem tudsz, mert igazam van.
és ismét egy epic fail:
ha nem veszem meg, nem játszom vele. ilyen egyszerű. és veled ellentétben nekem az összes cod meg van eredetiben.
nem is értem hogy következtetted ki ezt a vérpistiket lövök tehát warezos vagyok. nem azt írtam (igaz olvasni még nem tanultál meg, de sokan vannak így a nemzedékedből ne vedd komolyan), hogy eredetin nincsenek vérpistikék, hanem hogy kontrollálható a szerver a lehetséges ban-nal. aki hülye, kirakod. és nem jön vissza. krekkelten visszajöhet. okostóni.
takonypóc, én a vén fejemmel megadtam a tiszteletet mindenkinek, de te a takony 14-18 éveddel dumálsz 1. hülyeségeket, 2. tiszteletlenül.
kell még valami tinédzser? vagy elég volt a beégésből?
ui.: a többieknek köszönöm az egyetértést. mi vagyunk a boldog tudatlanok:) -
fasza topik
-
okostojás az életkornak miköze a net sebességhez ?hmm? miért ne lehetne 1 megás nete ? áááááááááááá ez fájt nagyon kérek még sok ilyen okos beböfögést lécci folytasd -
Hát én nem akarok ebbe a "vitába" belefolyni de hidd el sok "vérpistikének" is van origi nap mint nap csítereznek lowoznak stb stb... Pedig nem vagyok egy hú de jó player és általában origi és külföldi szerón játszok és ott is akadnak bőven ilyenek.Nem hogy magyar szervereken... -
MURopi #1812 vki le lőné csuszit? pár óra alatt össze dobott 20-30 hozzászólást... 1ébként 30-35 éves létére 1 megás nettel rendelkezik? ami adsl? meg amúgy is, mit ugatsz hogy ez se veszi meg a játékot, az se veszi meg TE ÍRTAD HOGY TE SE, meg hogy vérpisti így meg úgy, eredetin nincsenek, akkor hogy lövöd le őket? hát warezolsz, ha warezolsz nem eredeti, l2lie :) ch00b -
lol,nézzél már kicsit jobban utána -
Amúgy is PC-n steam exkluzív lesz a MW2. szal ez lehetséges.
(azt nem tudom, h más letöltő honlapon megjelenik e pl. direct2driveon) -
Hello, valaki nemtudna egy olyan oldalt ajánlani ahol tudnák olvasni vagy esetleg segitenek a config beálitásaival kapcsolatosan ? -
csuszi-val 100%-osan egyet értek.
Amúgy azt elbírom képzelni, hogy a war úgy fog menni, hogy valaki létrehoz egy Lobby-t (mint pl: a L4D-ben). Ott bevárja a játékosokat, beállítja a servert (pályák, idő, stb.) és megnyomja a "Start"-ot, aztán a gép keres vagy készít egy server (egy olyat lehetőleg amin az összes játékosnak jó, illetve azonos a pinge), amire felküldi a lobby-ban lévő játékosokat, és utána a server lezáródik. Aki készítette a lobby-t, az lesz az admin. Senki nem tudna belépni, csak az akit Friends listából invitálnak.
Szerintem ez így simán jó lenne, ha jó sok IW server lesz. Nem is muszáj, h MO.-n legyen serverparkjuk (úgyse lesz), az is bőven jó, ha Németországba van egy bőséges. Nekünk (én, ismerőseim) ott is nagyon jó pingeing szoktak lenni.
Egyszóval még nagyon korai sírni... Pláne azoknak akik évek óta törtön nyomják. -
túlteng itt az értelem. csuszi elolvasta, hogy mégis mi lesz ez az egész, értelmezte, de az "okosok" meg egymás alá adják a lovat és írják a hülyeségüket, tehát megy a szokásos. naccerűűű -.- -
Freeeee #1806 Én teljesen casual játékosként örülök annak,hogy kevesebb csaló lesz. Azért hogy napi 1-2 órát tudjak játszani megfelel az IWnet is. Magyar szerverre talán 2x mentem,mert annyi mocskolódást,káromkodást, ocsmány beszédet mint ott,máshol nem hallottam. -
Hello! Sztem jó lesz ez az iwnet,nem olvastam vissza túl sokat hogy miket írtatok de gondolom osztjátok szépen, ezt már a cod4-be be akarták vezetni(volt is egy hír erről anno) csak nem volt idejük megcsinálni,így maradt a régi rendszer.Az account készítés stb. hogy ne lehessen warezzal multizni már egy csomó game-nél van.Sztem faszán meg fogják csinálni a warozáshoz szükséges dolgokat is,még olyan funkciókkal amik nem is kellenek. Amúgy két lehetőségük volt a készítőknek:1. cod1-2-4 típusú csíteres warezvérpistikés dedikált szerveres rendszer 2.account kreálós warezmentes PL.: CS:S ,ET:QW...stb
Most nemtom hogy ez most steam-es lesz,vagy ez vmi külön cucc ez a iwnet,de így aki megveszi az talán nem nyúl a csíthez,legalábbis a steam-es játékokban fele annyi csíter sincs,ha mégis csal vki akkor mint a steam-nél ugye nem egy szerverről bannolnak hanem törlik a faszba az account-ját az illetőnek így még single-be se tudja elindítani a gamet,mehet a lemez a falra dísznek. Ennyi voltam. -
kussmá mama2 :l -
ezt írtam én is eddig. -
haxoror #1802 1 megás adsl-em van, magyar szerver 20-30, svéd 60-70
(Budapest) -
Úgy értem, hogyha fizikálisan az IW szerverparkja biztosítja a dolgokat, és nem lesz annyira lagos, akkor nincs semmi probléma. Ha lagos, baj van. Ha emiatt venni kell tőlük egy szervert, ami nem lesz lagos, akkor egy klán összedobhat rá pénzt, gondolom eddig is megtették (jó, aláírom, hogy árfüggő). Mindenesetre én várom, hogy mi sül ki az egészből, és nem csapok patáriát, és bazmegolok, meg faszomozok.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Nekem egy problémám lesz, a gépigény, de arra is várok türelemmel. :) -
rexsimus #1800 Nem is hencegésnek szántam. USA ra nem is érdemes menni, mert messze van, de az tényleg gáz, hogy "közelbe" nem találtok alacsony pinget, de ne ez alapján ítéld el a játékot. -
én is ezen az állásponton vagyok, egy kivétellel. ha nem központi szerverek lesznek, hanem kreál egy klántag, akkor ott igen erős lagg lesz, nem tud kiszolgálni 10-12embert, olyan 100-200as ping lenne hogy ihaj. ráadásul valakinek jó lenne 50-el, valakinek meg 200. ez hol fair? -
100alatt sincs usa szerver. tippem szerint a tied stabilabb mint az enyém, legyen 150. jó az neked?
és németen se megy 50alá, de inkább 70. szintén: jó az neked?. angol inkább 90. és az már gecire hátrányos. netemmel semmi baj, ennyit tud egy 1 megás adsl, nem csak nekem van a barátaim között. -
Szeretném megkérdezni, hogy azt miért olyan bonyolult dolog felfogni, hogy a klán egyik tagja kreál egy szervert, és a klántagok sorban csatlakoznak hozzá? Aki véletlen kerül fel, azt kidobja, mert kidobhatja, és az előre megbeszélt war-t is le lehet játszani, ha az ellenfél is megérkezett. A szerver betelt, se ki, se be, ne menjen senki, lehet játszani. Nincs mod. Azt ígérik, hogy sok dolgot be lehet állítani. Az már majdnem olyan nem? Honnan tudjuk mi lesz a vége? Mit sír sok ember szája? Mikor kijött meglátod mi lett a vége.
Ja, és darkSector: no comment. -
rexsimus #1796 Nem mondtam, hogy USA szerveren 30 as a pingem :). -
rexsimus #1795 Hiszek neked, nem arról van szó, hanem, szerintem, nálad lehet a gond, valami zabálja a netedet. -
na mi van itt? megjelent a játék?:O -
biz isten az első usa szerver ami elém került... -
:):)hogyne...magyar szerveren van 50-60-as pingem, ami beleng 100-ig ritmusosan.
és jó pár ismerősömnek van 1 megás nete, az összes only magyar szerveren tolja.
de kitalálom, nam adsl a neted. ugyanis nem az 1mega a kevés ehhez a pinghez, hanem a feltöltés, ami adsl szolgáltatóknál 1megához kemény 128kbit. na az nem ad neked sose 30-as pinget, magyarországon se, nemhogy külföldön.
de ha te usa szerveren 30-as pinggel tolod, le is szoplak:) nem hiába rinyálnak az amerikai játékosok mármost az iw-nél, hogy nem lesz ez ilyen jó, ilyen nagy országban, mert nem tudnak gémelni csak közeli államokkal. -
rexsimus #1791 Nálad van a hiba, mert én vígan játszok amcsi, német vagy angol szerveren, az 1 megás netemmel 60-30 pinggel. -
mert a hozzád hasonlók nem bírták elviselni hogy szarrá lövöm őket. megnyugodott kicsi lelked? -
nah ne személyeskedjünk.
neki is lehet véleménye a témáról. -
"és nem vetted meg a cod4-et. ingyen játszottál vele, és most fel vagy háborodva, hogy kivették a dedicated szervert. hogy is van ez?"
ugyisvanez, hogy eddigis vettem játékokat csak nem cod-ot.
megaztán az eddigi waretnek ehhez a részhez semmi köze. -
hát ki kell adni magamból ezt is.