24218
Modern Warfare 2
-
Nem, tényleg nem érted. -
Petko #1985 javítva az eleje:
.. játékiparban nagyon sok az iszonyat dilettáns... -
Petko #1984 Jaja, sajnos a játékiparban nagyon az iszonyat dilettáns atombuta döntéshozó. Nem a programozókkal, vagy a designerekkel van baj általában, hanem azzal a nagyokos projectmanagerrel, akinek fingja nincs magáról a játékokról, illetve a játékpiacról, játékosközösségekről, de ennek ellenére jó kis döntéseket hoz.
Gondolom itt is a nagyokos abból indult ki hogy konzolon milyen jók a zárt rendszerek, mert követhető, szabályozható, nem lehet warezolni és amúgy is ha azmondjuk videójáték akkor ugyis a kozolból kell kiindulni mert a pc-re játékokat csinálni az gennyes dolog. Hát most majd kapnak egy pofont hogy ennyire gecibuta ötletet, hogy dedikált szerver nélkül adunk ki fps játékot mennyire nem jó hozni. Majd a PC-s eladás a kalkulált harmada se lesz... a nagyokos persze majd a warezra fogja, mint mindíg.. és majd legközelebb pcre nem is adják ki.
A játékipar teli van ilyen anomáliákkal, buta ostoba hozzá nem értő döntéshozokkal. Pl.: mindenki menekül a PC-kről mert az nekik ósdi, szabályozhatlan, warezelős, bonyolult stb.... aztán a vivendi évente annyit zsebel mégis belőle egy játékkal, mint a koznolipar együttvéve
erre megpróbálják robot módjára utánnozni és kiadtak több 100 nagyköltségvetésű wow klónt, és csodálkoznak hogy valami furcsa oknál fogva a játék nem úgy működik hogy ha újra megcsinálok valami sikereset a piacon akkor szintén újra hatalmas bevételem lesz
aztán még az mmos anomáliák sorában ne is beszéljük az SWG-ről ahol sikerült seggreverniük egy több százezres előfizetői táborral rendelkező mmo-t hetek alatt, szintén az ostoba döntésük miatt
szóval ennyit a bölcs, mindentudó játékiparról -
Grifidos #1983 Ez nem kicsit volt nevetséges.
A szerver támogatottságot? LOL! Hol nem xarom le azokat a "cégeket" akiktől szervert lehet bérelni? Csak nem benne vagy valamelyikben? Mert akkor érthető a sírás, hiszen nektek ez pénz kiesés.
Multiközösség? (60% warez, rájuk gondolsz?)
A steam rendszerén belül is van egy eléggé népes közösség...eredeti játékokkal. Jajj, hogy nem fog menni a xfire? Azt ki nem xarja le. -
Nem is nagyon érted a multiközösség felépítését, és a szerver támogatottságot ugye? -
Grifidos #1981 Akkor majd az eladások megmondják a frankót mert majd a 150000-rel szemben lesz vagy 2 millió eladott példány akkor biztos a 2 millió ember tévedett nem a 150k? Ugye?
Minden relatív és nézőpont kérdése, pénz beszél kutya ugat.
Nem látsz túl az orrodon, értelmezd amit az IW mondott, NINCS SZÜKSÉG DEDICATED SZERVEREKRE! Mindent megtehetsz, beállíthatsz, de csak rajtuk keresztül eredetivel. -
" IW-t, hogy nem tudja mit csinál"...pedig nem igazán tudja, hogy mit csinál...indulnak a lejtőn, én ezt látom. Nyilván te megmondod a frankót,..a másik 150000 + ember meg nyilván téved. Ostobaság, ostoba ötlettel, ostoba döntéssel, volt már ilyen a játéktörténelembe, nem egy. Nem kezdem el megint magyarázni a dedicated szerver előnyeit. -
Grifidos #1979 Szerintem meg nem.
Örülök neki hogy a sok wrzes és idióta admin/vérpistike megszívja, majd szépen megcsinálják a saját szerverüket/játékukat INGYEN a saját idióta szabályaik szerint, hogy ez tilos meg az tilos, de szerintem a wrz kilövésével a kutya sem fog felmenni rájuk.
Annyira pedig nem kellene ledegradálni az IW-t, hogy nem tudja mit csinál. Biztos hogy már jó ideje megy a multi tesztelése és nem hülyeségből írták, hogy mindenkit a pingje és a tudása szerint rak játékba.
A warok miatt sem kell sírni mert mint írták megcsináljátok a zárt játékot és meghívjátok az ellenfelet. Ennyi!
A tört dedicated szerverekről meg csak annyit, hogy majd szépen beperelik a készítőiket és az üzemeltetőiket. (én azt tenném és úgy emlékszem volt már erre példa)
A petició meg a bojkott meg senkit sem fog érdekelni, szerintem rekord bevételük lesz.
Még egyszer az idióták kedvéért NEM LESZ FIZETŐS A MULTI! -
MURopi #1978 Nem minden esetben a játék kiadói készítik... a tört dedikált szerverek illegálisak épp ezért azokat nem a kiadó csinálja/használja.Ez első látásra hülyeségnek tűnik de sok játéknál volt az, hogy a játékosok úgy gondolták elég a havidíjból és meg csinálták a privát szervereket amikből jöttek a sokkal több embert elbíró, sokkal stabilabb Dedikált szerverek. -
Pont ezen mosolygok..mindenki tudja, hogy a multi dedicated nélkül halott...szerinted? -
Grifidos #1976 Igen csak hogy ezeket nem a steamesek csinálják önhatalmúlag hanem a játék kiadói, tehát ha az IW azt mondja hogy NEM akkor NEM.
Cumi! -
jah, hát a steambe mindig is sok volt :^^ de am már érthető xD -
Akkor meg is van oldva a probléma. Majd az IW kiad egy dedkót. és activision boldog kiadó lesz :D -
A ménkű sok dedicated szerver támogatást...:) -
Itt mi a fenét kell nézni? :P -
énis de nincs ott azé kérdem hogy itt mit kell nézni -
?
azt gondoltam h megjelent az MW 2 dedko szerver toolja :D -
dedicated server?más nem jutot eszembe? -
Nagyi06 #1968 tényleg ezen mit kell nézni?? -
#1966 -
sztem én vok a hülye de ezen mit kell nézni?? xD -
Mászkálok fel - alá a gépemen, benézek a steam -re, és mit látok az eszközök be.-..legalább egy jót vihogtam rajra :D
-
MURopi #1964 Úgy értem olyan monoton lesz :) mindenki hasonló fegyverekkel tolja a max szintig... elég monoton lenne fel menni a legnagyobb szintre így. -
MURopi #1963 de ez így tisztára olyan lesz mintha nem is fejlődnél csak ölsz ölsz ölsz... tisztára olyan mint a battlefield :( -
Pont ez az, amire nem kell elmélet. Minden játék alapeleme, a tápolás. -
Miért játszanék csak egyszintű vagy gyengébb ellenfelekkel? Pl. én az 1-nél kisebb kategóriában vagyok, és vkik lecsúsztak az 1,5-1,0-ból, azok biztos h erősebbek nálam. Jó, nem tökéletes az elméletem, de sztem vmit igen is érdemes lenne kitalálni rá. -
...aztán hogyan akarsz fejlődni, ha mindig veled egyszintű, vagy gyengébb ellenfelekkel játszol? Erről szó a profizmus, azért tenni kell, küzdeni kell,...nem csak a faszt lóbálni, hogy de király vagyok. Ez a versenyszellem. Erről szól a multi.
Ha pedig lazulásra vágysz, összebeszélsz pár haveroddal, kinéztek egy üres szervert!!! amiről itt csak álmodsz bazzeg, dedicated hiánya..és hentelitek egymást önfeledten. -
Jó de az olyan kiábrándító, mikor szépen belépek egy szeróra, játszanék, de olyan állatok vannak, akik egész nap ezt nyomják, és mire felocsúdom egy respawn után, már 5x kinyírtak megint. Jó, nem tudom pontosan hogyan kéne ezt megvalósítani, de valamiféle képességek szerinti kategóriák lehetnének (akárcsak a singleplayer, hiszen ott is vannak nehézségi szintek). -
multi lesz, csak dedikált szerverek nem -
at16 #1957 Dedicated server petition. nem lesz multi vagy mi a tököm?? -
Egyébként sokkal letisztultabb a visszaszámláló, az előző kissé hmály volt, szó szerint -
Lenne belőle millió,de legalább akkor se lenne warez,ugyis ezért van kinjuk h warez igy warez ugy..Más haszna meg nincs ezeknek a KPositott szaroknak csak h ne legyen akkora warez.Ha meg a meccsméking bedob téged hasonló skillü játékosok közé,akkor emg felesleges a Deathstreak is,mert akkor egyenlőek az esélyek elméletileg..Ha mégse akkor az a vki irtóbéna és ne játszon vele...:C
Ha már ekkora reformolás megy ott is,akkor csinálják meg normálisan...Kössenek szerződéseket mindenhol a világon szererhosoló cégekkel,akik majd hostolják a szerókat és nem mindent az IWnek kell megoldani,h nincs náluk elég szerver,lyaallly... -
Gabe18 #1954 Hát de ha meg ingyen lenne a szerver,akkor lenne belőle vagy millió,mert mindenki saját szervert akarna a saját szájíze szerint.Az azonban valóban elvárható lenne hogy ha már valaki bérel tőlük szervert,akkor azt valóban a kedvére formálhassa. -
Szerintem meg ingyen kéne adni a szervereket nem pézé',semmi reklám és hadd pakoljak már fel modokat bassza meg..Ennyi elég is lenne,igy is ki lehetne kerülni azt a kurva warezt és lenne KPilag fenntartott szeró,ami csak az enyém... -
Hát ja, legyen olyan hosszú mint a cod4, az nekem pont elég volt, tovább nem kellett volna húzni, és még sem volt rövid...
Én most nagyon nem tudom melyik játékot vegyem meg, mert xboxos vagyok, és azon nincs netem egyenlőre, és ha a codot megveszem és nem tudok multizni az gááz, a másik felölt az assassin's creed, az hosszú lesz és le kötne... Neeem tudom
-
MURopi #1951 ha szint alapján lenne a balance akkor még meg érteném de skill alapján elég érdekes lenne... ez is ilyen b-net szintű dolog lesz? első 10 játékot végig szívod mert pro-k ellen dobál be aztán meg a vérlámákkal tolod? -
Gabe18 #1950 Szerintem ez nem lesz valami jó.Multi játékban pont az lenne a lényeg hogy színes legyen.Van nálad jobb,van nálad rosszabb.Az egyiktől te lesel el valamit,a másik tőled.
-
Sztem az lenne tök jó, ha lennének olyat szerverek, amik kategóriákra vannak osztva aszerint, h milyen stattal lehet belépni. Tehát kill/death arányt tekintve lenne mondjuk 2 felett, 2-1,5, 1,49-1,0, 1 alatt. Így sztem kiegyenlítettebb és élvezetesebb lenne a játék. -
Egyébként van olyan köztetek aki a single-ben össze tudta gyűjteni az MW-ben a laptopokat, illetve a WAW-ban a dögcédulákat hiánytalanul?
Ad valami pluszt ha mind megvan?
Waw ban valami kártyákat old fel, ha jól emlékszem....... -
a hollandok is elég jók. a finnek meg irdatlan jók cod2-ben.
de a magyarok voltak talán a legjobbak egész Európában uo-ban. és ez nem kis szó.
mára az a vélemény az egész EU-ban, hogy a magyarok kurva jók, hihetetlen parasztok, és sok a csaló közöttük. és ha vesztenek, nem fogadják el a vesztést: szép renomé:) érdekes, de a hollandok még hasonlóak, pedig a két ország nem hasonlít egymásra. persze ezek általánosítások, de azért sokszo rigaz sajna.