24218
Modern Warfare 2
-
barmi #5594 -
barmi #5593 talán így sikerül:
[fals]http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="380" height="344" flashvars="videoid=189102"[/fals]
fals =flash -
[flash]http://www.xfire.com/video/189102/[flash]
külsőnézetes low videóm :D
valaki elmondhatná, hogy hogyan kell xfires videót beszúrni, mert nem úgy kell mint youtubnál :S -
Hát nem jártam sikerrel :S:S:S...
Esetleg még valamilyen ötletetek van? :) -
MURopi #5590 Nekem tökre tetszik a multi meg úgy minden, talán ezt az ac-130at ki hagyhatták volna de még így is jó, pl klán vs klán meccsen tuti nem használható szóval nemgáz :) a trükközés csak azért kéne mert ki az a mazoista aki lövöldözés helyett futkározik a pályán... 30 mérföldet?:D az kb. 3x10 perc csak futás ha nem halsz meg :D -
Igen igen, elég szépen belőtted :D Egy ati radeon x1950pro-m van :)
Megpróbálom amit írtatok, köszi szépen :)
Remélem működni fog -
Próbáld meg frissíteni a drivereket, legfőképpen a videokártyádét. Külföldi fórumon úgy oldották meg a problémát, hogy újrarakták a videokártya drivert. Valakinek azonban ez se segített. Milyen videokártyád van? Mert én úgy veszem észre, hogy akinél a hiba előjött ATI kártyája volt, és talán X.... sorozatból. -
hmhm. érdekes. két véleményt láthatunk, akik játszottak vele és akik nem. micsoda dolog ez?:) -
szapor #5586 VGA drvire vagy directx frissités :D -
Skyline #5585 Leírom én is mert itt pár olyan ember hőzöng aki ki sem próbálta csak pár szerencsétlen infó alapján osztja az észt.
A multi nagyon jó hangulatos,a cod4 szintjét is üti. Lag nagyon ritka (kb 4-5 óra alatt 1szer ha volt). Barátokkal játszani gond nélkül lehet.
Egyetlen fő dolog ami hiányzik a dedikált szerók hogy saját szerója lehessen a népeknek. A konzol és kihajolás hiány elhanyagolható (legalább nem konfigolja mindenki szarrá magát 896 fps-ért füstmentességért és minden más szarért+nem az a skill hogy beáll egy begyakorolt sarokba a barom ahonnan kihajolva nemlátszik és onnan lövöldözik).
Felesleges a fröcsögés a kiherélt multiról,sokkal összetettebb a multi és a pályák mint az eddigi Codokban. -
SZiasztok!
OLyan kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy miért így jelenik meg a szöveg nálam? :S
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
TeckDeck -
8?inkább 4-5..de engem is a multi érdekel,bár nekem hiányoznak a magyar szerverek
-
AC2 #5582 Több órányi játék után, azt hiszem megfelelő rálátásom van a dolgokra (legfőkébb a multira), szóval a kételyek eloszlatása végett:
-lagg egyáltalán nincs (mobilnetről játszok, max sebesség 128kb/sec)
-haverokkal lehet játszani
-a magyar szerverek pedig a csíterek, a sok hülye istent játszó, 12 éves adminok, valamint a káromkodások /anyázások miatt egyáltalán nem hiányoznak
-ennek ellenére a klánmeccseket, warokat tökéletes meg lehet oldani
A multi nagyon bejön, single-ből csak 1-2 "pályát" néztem meg, de az hozta a formáját. A 8 órás single, az FPS játékok esetében teljesen normális szerintem, a multi kösse le az embert hetekre. Mindebből jól leszűrhető, hogy én alapvetően a multi miatt vettem meg (és valljuk be, nem is csalódtam.) -
BAk3R #5581 na fasza a game azt mondom így felénél, de a grafika elég hoki azért. emberek, fegyverek faszák, de a többi textúra rémgagyi és elnagyolt. -
Azért az a pálya kicsit felkavaróra sikeredett!
Én személy szerint nem biztos hogy beletettem volna...! -
tegnap éjjel már nem nagyon volt lagg. ma meg nem is találkoztam laggal. szal remélem jolesz -
tudod kandurex-nek, és neoncsövesnek az a mániája, hogy mivel nem játszhatnak multival, hát innen kintről valós tapasztalat nélkül osztják az észt. de mi vagyunk a faszok, van lagg hallgassá, beképzeljük hogy nincs:) -
:) én legalább veled ellentétben játszom vele. single-ről nem is beszélek, mert NEM PRÓBÁLTAM (tudod, amit az ember nem próbál, arról ne dumáljon).
és csak 10.re írom le, no lagg. 1megás nettel. és innen sg-ről játszom kb 3-4 sráccal, ők is velem együtt biztos hantáznak. egész délután toltuk 3-4-5-en partyban egy lagg volt több óra alatt, a játék újraépítette a host-ot, és bb lagg, az egész 20 sec volt. kb 4-5 óra alatt. tyűhaaa. -
Gabe18 #5576 Milyen lagg-ról,beszélnek azt nem tudom.Egész éjjel játszottam vele,meg most is délután,egyszer rakott össze olyan csapatot ahol rossz volt kapcsolat,onnan meg gyorsan távoztam.
A single meg valóban 4-8 óra nehézségtől/játékstílustól függően.De az CoD-hoz szokott full pörgő 4-8 óra,jópár emlékezetes pillanattal.Manapság melyik fps ad ennél sokkal tartalmasabb single részt?Hát szerintem nem sok.És azoknál meg a multi gyakorlatilag nem is létezik. -
AC2 #5575 Kifagyott a CoD, a kikapcsolás mellett döntöttem, erre kaptam egy hibaüzit a steam-től:
[ERROR]
Steam.exe (main.exeption): CMultiFieldBlob(pSerialized): Partial field header at end of record
Nem tudom elindítani a Steamet, ilyenkor mi a teendő? (newbie) -
az gondlom kizárt, hogy tesóm is úgy játsszon, hogy saját profilja van?!
tehát 1 gép, csak ugye 1 példány is, így ha steam-profilt váltunk, le se szar minket a játék, még csak el sem akar indulni -
Maradjunk annyiban, hogy ezt a rekord méretű eladást a játék az első résznek köszönheti. Ha tényleg gagyi lesz a multi meg sokaknak csalódást okoz a játék akkor a következő résszel már nem biztos, hogy ez lesz.
Az idő majd eldönti.
A single tényleg rövid de nem azért mondom, az első rész hosszabb volt?
Szerintem nagyon nem. -
PC-s eladásokból láthatód hogy rajtam kívül sok százmillió warezest hordoz még a föld.De ahogy nézem elbírja még szerencsére.
-
heringer #5571 cd galaxis-ba elfogyott nem találom. -
Grebber, nálad nagyobb kalózt nem hordhat hátán még egyet a föld. De most ebbe az esetben támogatlak :D -
Valóban tök függetlenül, vagy itt mellébeszélnek és nem pár órás a single? Vagy megint csak mellébeszélnek a dedicated szerverekről, meg a lagról? Semmi nem valós...állj már le kérlek ezzel a szemellenzős full fan dumával. -
Ne ide írjad ez mi pc-sek vagyunk mi alig vesszük.
Konzolosok veszik sok millióan nem hogy letöltenék ők is pc-re ingyé

-
és te ezt mind leszűrted játék nélkül:) kibaszott nagy grt;) -
pont az ilyen trükközéseket nem engedi private-ban nincs se xp se challange.
talán prósza nem ügyeskedve;) -
Mindezt egy három - négy órás játékért, kiherélt multival...nevetséges hova halad ez a tendencia. Hihetetlen, hogy az ilyen kretén játékok miatt nem jelennek meg a tartalmas alkotások, hisz, mint a mellékelt ábra mutatja: ERRE VAN IGÉNY -
Brit eladás: 1.2 millió példány csak náluk
Worldwide be mennyi lehet :D -
torok6 #5563 Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy valamikor beakad a játék ez mitől van? -
MURopi #5562 extra grafon nekem is vissza esik néha de highon simán megy, fura :) highon stabil 80 extrán meg néha 1-2 meg stabil 50...
vki jönne privát matchozni? meg kéne csinálni a light weight+marathon pro-t :D csak mert ha saját szobában futkosok ide-oda nem számolja -
asszem ideje at irnia konfigot mert az mar apam gepe.
nekem a kovetkezok vannak: C2d E8500, 2gb ddr2, HD4870, ASUS P5Q pro
ezen 1680ban megy 80 fps korul maxon, de allandoan vannak hibak, es a vga se melegedet igy miota meg van ez a game. -
Grifidos #5560 Nem az ATI miatt van hanem a már elavult konfigod miatt, ha igaz az aláírásod. -
jó a multi? -
nekem is ez jon be allandoan, illetve eggyes spec-op pajak iragalmatlanul le esnek 1-2 fps-re, illetve hianyos lesz a textura. Multiban pedig masodik-harmadik palyabetoltes kozben edig mindig ki fagyot.
olvastam par helyen hogy ez csak AtI radeonoknal van. -
Nah helyre jött, most már fut a multi. restart kellett neki. sztem valamit a steam csinált:S -
Madmano #5556 Nah,felment a játék a gépezetre.Nem is kötekedett szerencsére.De,mivel nem ismerem a steam-et,mondja már meg vki:ez minden játék indításnál elkezdi feloldani a játék fájljait????????Vagy csak egyszer csinálja online módban?Mert az előbb offline-ban voltam,de úgy nekiugrott vagy háromszor.... -
Pff megvettem ne idegsíts ezzel:P
Multiplayer nem megy, nem engedi a felbontást 1900*1200-ra állítani
majd jövök még...telepítek minden szart