24218
Modern Warfare 2
-
halljátok annál a résznél vagyok hogy ilyen éttermek között megy a harc és írja protect the vip nah megölök mindenkit aztán semmmit nem csinál tanács? nemtomm mit kell csinálni mikor semmi ellenség nincsen már .... -
nagyon köszönöm -
pako00 #5632 hí autóban mit kell csinálni meg se tok moccanni egy pacák le pisztolyoz mindenkit nyomkodok mindet de hiába -
ronaldo86 #5631 hi...nekem orosz a telepítés és nem nagyon értem..amikor elkezdem telepíteni a DISK 1-et...vmi nevet és jelszót kér?...mi lehet az?...vagy leehet h nejól csinálom?daemonnal csináltam
-
én speciel a duna pláza fukarmindenit-műszaki üzletében egy rakat (PC-s) mw2-őt láttam ma, úgyhogy annyira azért nem hiánycikk... -
Bluntside #5629 hogy tudom az ingame zenét soloban és/vagy multiban kikapcsolni? menüben nem lehet, van rá vmi speckó mód?
-
ez történik, ha igényes játékokat készitenek:) -
Na itt egy xfire video spec-op sniper Fi maprol, egesz nap szivok a gameval mar minden driver ujra raktam es nemjo. holnap vin reinstal lesz...
Nem hiszem ell hogy ezen a konfigon: C2d E8500, geil 2gb ddr2, ASUS HD4870, ASUS P5Q pro, igy menjen.
-
lehet neked kevés, de nekem nem volt ;) -
Akkor elméletileg ezt már warez-zel nem lehet multiban nyomni?
Mert akkor különösképp megveszem valószínűleg. :) -
nekem akkor is hiányoznak a dedikált szerverek :( -
hiper KOCKA #5623 Nem lehet cd galaxistól rendelni cod-ot. Biztos Magyarország lakosságának minimum a fele rendelt a napokban...
Létszükségleti cikk lett... mint a kenyér.
-
humoros és aranyosba 8-szor sikrült ez egymás után... 
-
rumkola #5621 na ezt csináljátok utánam! :D -
rumkola #5620 Höhh, max. grafhoz 1080-ban kevés az 512-es vga.
:D -
Greag #5619 Kikapcsolod a Num Lock-ot és úgy állítod be a játékban a controlls-t, majd visszakapcsolod, és lől...
Cod 4 is így volt. -
Gascan #5618 nekem csak 5 es fel ora volt a szingli :) de meg vegig fogom vinni vagy 100x remelem
mondjuk a sima MW-t ha 50x nem vittem vegig akkor 1x se -
Router miatt bocs! -
nincs 10000 hsz és már meg jelent a játék?...szánalmas.. -
Nem szidjuk a Single részt mert nagyon jó, csak nagyon rövid! Ezért nem éri meg szerintem csak a Single miatt a 10k-t!
Pl. ott van a GTAIV a mai napig játszok vele Singlet, és a kijátszása is sokkal tovább tartott! -
Ezt bekéne rakni FAQ-ba, hogy akinek nemmegy a SpecOps a modem miatt, itt vannak amik kellenek ahhoz! -
leszmajd tört cd kulcs? -
Gascan #5612 Nem lehetne kiegesziteni a forumot olyan featureval hogy ki keres buddyt egy kis jatekra Steamen.. mert specko en senkit se ismerek..
ugyhogy egy lista kene amire fel lehetne iratkozni -
A warezosoknak psszt, nincs joguk szídni 
-
a warezosok szidják akik nem tudnak multizni -
szerintem megéri, igaz én eddig csak multiztam
-
Nem értem miért szídjátok a game single részét... Max azért lehetne hogy csak 7 órás, de cserébe olyan élményt nyújt hogy lefosod a lábszárad... -
nikopeti #5607 Szerintem nagyon jo!!! :) Föleg a multiplayer része! :)
-
De a Dragon Age-nél ugyanez volt. :D Végre elkezdtünk játékokat vásárolni, dicséretes. -
valaki ötlet? -
576-ban tuti van. Vagy ott a Saturn az Árkádban. -
Nekem teljesen megérte!!Legjobb% -
Csak Singli nem, a Multival igen! -
Srácok!
Szerintetek megér 10k-t a játék?
tudom kérdeztem már de akkorm sáok voltak itt:D -
van ilyen játékmód, alulról a 3. vagy 4.
valami 3rd person .... -
barmi #5599 Tocsek videója volt az iménti :) nem tudom, nem szoktam úgy játszani. -
Srácok mi a trükkje,hogy a numerikus billentyűzetre is tudjak konfigolni??? -
külső nézetet hogy is lehet?? -
aha, szóval az egészet bele kell rakni, kösz. -