24218
Modern Warfare 2
-
Neoncsoves #6756 sikátorban LÁBon kell lőni... -
potyi21 #6755 Hellotok!mit kell csinalni amikor kellkovetni az emberjeimet,es menkul elolem egy csavo ,de mindig vege lesz.capture rojas right man alive.mit kell ott csinalni? -
Neoncsoves #6754 Engem nem kell sajnálni. Direkt flémelek itt, azt várom mikor lesz valakinek ki a töke és el nem küld a kurva anyámba, de úgy fél oldalasan, hogy egy kiadósat röhögjek rajta. De úgy látom kisgyerekek nem játszanak, szóval esélytelen és kár volt próbálkoznom :D
Jó játékot mindenkinek. Karácsonykor lehet megveszem a gamet
-
CSAK 1 fő kérdésem van, amit évek óta nemtudok megfejteni :D az hogy a call of duty 4-5-6-nál mért fagy be mikor játszok, meg mért kapok kékhalállt vagy mit meg mitől kapcsol ki a monitorom játék közben? (csak a cod 4 meg 5 meg 6-nál) Aki megfejti az naon penge :P előre is kösz :) !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
sjucus #6752 Hali! Van egy problémám, ami úgy látom nem csak nálam gond, de megoldást még nem láttam rá:
A vízeséses résznél, amikor a következő pályát tölti be, hibaüzenettel kidob az asztalra.
Tudja valaki a megoldást? Vagy más is csak kesereg rajta mint én?

Előre is köszi! -
úgyérzem elkellne ide egy hg aki törli a nem ide illő hsz-eket, illetve, bannolja a topikból a nem megfelelően viselkedő embereket... -
Dobronski #6750 Én sajnálom őt. -
öcsém, te egyre jobban lealázod magad, jól mulatunk...
-
nekem fent se volt mégis ott van :D -
nem -
Dobronski #6746 Jaja.
ok. -
halló -
eLiXir #6744 en nem tudok angolul, faterom reszerol sem angolok a rokonaim, es tenyleg gaz ha valaki angolul ir, sry vagyis bocs -
Ghost a legnagyobb király a játékba!
-
Dobronski #6742 Nem arról van szó, szerintem is gáz, de nem mondhatod meg neki. Még azt is utálom, ha MSN-en írnak ki angolul. (főleg, hogy nem is tud olyan szinten, hogy magátol tudna olyat..) -
IW-net avagy a warez visszanyal ? ! :DDDD
Néhányan erről beszéltünk pár napja és kaptuk az áldást miatta ....
Csak ennyit akartam, THX ! -
Neoncsoves #6740 mert miért ne ide járjak? MW2-ről beszélek, nem offolok :) -
Ne haragudj, de ilyen stilussal mért jársz ide? Tényleg nem fikzásából de unalmas, hogy állandóan te balhézol itt : o( -
Neoncsoves #6738 értem hogy mit jelent... ^^ -
Grifidos #6737 Vagy nincs szótár otthon vagy lusta lapozgatni. -
Neoncsoves #6736 magyar fórumon magyarul szokás írni... ja hogy nem menő? -.- -
Dobronski #6735 Úgy ír ahogy akar. -
Dobronski #6734 Igen, de próbáltak a multkihoz alkalmazkodni, azért akkora különbség ne legyen, ott meg elég nagy merészség közelharcba bonyolodni, ezért ilyen hatékony a kés.
Amúgy amikor megkédezte az elején, hogy van misszió ami túl véres stb., melyik missziót ugrotta volna át, a reptéreset? -
eLiXir #6731 :D:D SO OWNED -
Nem erre gondoltam!
Ugye megölsz x embert akkor kapsz UAV ot megölsz + xy-ont akkor még kapsz ezt azt! Ezeket csak olyan sorrendben lehet aktiválni ahogy kijelzi vagy lehet őket váltogatni! Játék közben! mondjuk van egy UAV -om egy Pawlow-om és egy sentrygun om! akkor csak ebben a sorrendben tudom őket felhasználni vagy lehet olyat hogy előszőr a pawlow ot és utánna az Uav ot? -
steam profilomból ki lehet törölni játékokat? pl nekem ott van a left4dead 2 demoja ami már nincs fent a gépen és ezt akarom eltüntetni steam-ből is -
rexsimus #6728 Te mit csinálsz amikor elindítod a játékot? :D Ott van 3 ablak, SpecOps,Single,Multi :D
-
rexsimus #6727 Bizonyos szintenként oldod fel őket, és csak 3mat használhatsz. -
Skyline #6726 Én sem hiszek ezekben a petíciókban, IW is leszarja (bár figyelik nyíltan:D), csak abban lehet reménykedni hogy a terv az volt hogy reklámfogásból (mert valjuk be hatalmas porfelhőt kavart a dedikált hiány hír) / nagyobb bevétel érdekében (warez ellen) van az ember iwnetre kényszerítve..És mondjuk 1-2 hónapon belül jön a patch a dedikált támogatással (újabb nagy hír,újabb bevételek+ a fanok is megnyugszanak)..
Ha nem így lenne akkor IW pc-s jövőjének szerintem annyi... -
HAIL!
Van lehetőség váltogatni játék közben a kapott killstreak cuccok között???!
Uav, stb...
Vagy csak ahogy sorban jönnek úgy lehet aktiválni őket? -
Gabe18 #6724 Ezen megfontolásból én aláírtam,de azért kezeljük helyén ennek az értékét...
-
Üdv!
2 egyszerű kérdésem lenne, amit tényleg, remélem, hogy olyan ember fog megválaszolni, aki 100%-ig biztos benne!
Mindkét kérdés a PC-s verzióhoz kapcsolódik!
1. Hol találom a Co-op módot?
2. Valaki itt már említette nekem, hogy lehet a PC-s verziót is kontrollerrel nyomatni. Ez a lehetőség csak akkor választható, ha a kontroller csatlakoztatva van már a géphez? Mert egyébként ilyen lehetöséget nem ajánl fel az Opciók!
Válaszokat előre is köszi! -
Skyline #6722 Egy idő után szerintem elég sokan. Ha így megy tovább a jelenlegi állapot,akkor elszaporodik a cheat,a gl a camperek és ezt megundva a legtöbb normális codjátékos uninstall...Negyed olyan hosszú élete nem lesz mint a cod4-nek volt (és a mai napig van.)... -
Skyline #6721 IW következő Codja pc-n akkor bukás lesz,erre mondjuk lehet magasról szarnak.
BC2 elött nagy dobás lenne egy dedikált támogatás,megint nőne az eladás.
A petíció meg lehet szart sem ér de próbát megér,2 kattintás és pár beírás...fél perc.
-
Bala10 #6720 ha már megvette, nem tök mindegy?:)
csak röhög a markába. azért arra pl kíváncsi lennék, hogy azok akik megvették, hány százalékuk adná vissza. :) -
Gabe18 #6719 Nem,azért szavazok a dedikált szerverre mert úgy sokkal több lehetőség van ebben a játékban. -
Jobboka #6718 gondoljatok már ebbe a petició dologba.... azért szavaztok a dedikált szerókra, h játszassatok törtel?...... Infinity Ward nem hiszem, h változtatni fog.... (remélem) -
Gabe18 #6717 Ennek se lesz sok teteje.
Továbbra is úgy gondolom annyiban lehet bizni hogy pár hónap múlva az IW úgy dönt,hogy a potenciális vevők nagy része megvette,és akkor a "jobb a békesség" alapon kiadja a server készítéshez szükséges dolgokat.
De az is lehet erre sosem fog sor kerülni...
-
Skyline #6716 Nem a gl-ről van szó abban nagyban egyetértek..Hanem úgy általában amikor csöpögsz a szar pingekről,stbstb:) -
Skyline #6715 http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html
ALÁÍRNI!!!! :)
(Még1 petcíió,kicsit tartalmasabb:) )