24218
Modern Warfare 2
  • Neoncsoves
    sikátorban LÁBon kell lőni...
  • potyi21
    Hellotok!mit kell csinalni amikor kellkovetni az emberjeimet,es menkul elolem egy csavo ,de mindig vege lesz.capture rojas right man alive.mit kell ott csinalni?
  • Neoncsoves
    Engem nem kell sajnálni. Direkt flémelek itt, azt várom mikor lesz valakinek ki a töke és el nem küld a kurva anyámba, de úgy fél oldalasan, hogy egy kiadósat röhögjek rajta. De úgy látom kisgyerekek nem játszanak, szóval esélytelen és kár volt próbálkoznom :D
    Jó játékot mindenkinek. Karácsonykor lehet megveszem a gamet
  • darki81
    CSAK 1 fő kérdésem van, amit évek óta nemtudok megfejteni :D az hogy a call of duty 4-5-6-nál mért fagy be mikor játszok, meg mért kapok kékhalállt vagy mit meg mitől kapcsol ki a monitorom játék közben? (csak a cod 4 meg 5 meg 6-nál) Aki megfejti az naon penge :P előre is kösz :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sjucus
    Hali! Van egy problémám, ami úgy látom nem csak nálam gond, de megoldást még nem láttam rá:
    A vízeséses résznél, amikor a következő pályát tölti be, hibaüzenettel kidob az asztalra.
    Tudja valaki a megoldást? Vagy más is csak kesereg rajta mint én?
    Előre is köszi!
  • kifli
    úgyérzem elkellne ide egy hg aki törli a nem ide illő hsz-eket, illetve, bannolja a topikból a nem megfelelően viselkedő embereket...
  • Dobronski
    Én sajnálom őt.
  • RatBaG #6749
    öcsém, te egyre jobban lealázod magad, jól mulatunk...
  • Ic3 m4n
    nekem fent se volt mégis ott van :D
  • Rage47
    nem
  • Dobronski
    Jaja.

ok.
  • tommygear
    halló
  • eLiXir
    en nem tudok angolul, faterom reszerol sem angolok a rokonaim, es tenyleg gaz ha valaki angolul ir, sry vagyis bocs
  • Robez84
    Ghost a legnagyobb király a játékba!
  • Dobronski
    Nem arról van szó, szerintem is gáz, de nem mondhatod meg neki. Még azt is utálom, ha MSN-en írnak ki angolul. (főleg, hogy nem is tud olyan szinten, hogy magátol tudna olyat..)
  • lac coo
    IW-net avagy a warez visszanyal ? ! :DDDD

Néhányan erről beszéltünk pár napja és kaptuk az áldást miatta ....

Csak ennyit akartam, THX !
  • Neoncsoves
    mert miért ne ide járjak? MW2-ről beszélek, nem offolok :)
  • V43 1105
    Ne haragudj, de ilyen stilussal mért jársz ide? Tényleg nem fikzásából de unalmas, hogy állandóan te balhézol itt : o(
  • Neoncsoves
    értem hogy mit jelent... ^^
  • Grifidos
    Vagy nincs szótár otthon vagy lusta lapozgatni.
  • Neoncsoves
    magyar fórumon magyarul szokás írni... ja hogy nem menő? -.-
  • Dobronski
    Úgy ír ahogy akar.
  • Dobronski
    Igen, de próbáltak a multkihoz alkalmazkodni, azért akkora különbség ne legyen, ott meg elég nagy merészség közelharcba bonyolodni, ezért ilyen hatékony a kés.

Amúgy amikor megkédezte az elején, hogy van misszió ami túl véres stb., melyik missziót ugrotta volna át, a reptéreset?
  • eLiXir
    :D:D SO OWNED
  • mascarun
    Nem erre gondoltam!
    Ugye megölsz x embert akkor kapsz UAV ot megölsz + xy-ont akkor még kapsz ezt azt! Ezeket csak olyan sorrendben lehet aktiválni ahogy kijelzi vagy lehet őket váltogatni! Játék közben! mondjuk van egy UAV -om egy Pawlow-om és egy sentrygun om! akkor csak ebben a sorrendben tudom őket felhasználni vagy lehet olyat hogy előszőr a pawlow ot és utánna az Uav ot?
  • tommygear
    steam profilomból ki lehet törölni játékokat? pl nekem ott van a left4dead 2 demoja ami már nincs fent a gépen és ezt akarom eltüntetni steam-ből is
  • rexsimus
    Te mit csinálsz amikor elindítod a játékot? :D Ott van 3 ablak, SpecOps,Single,Multi :D

• rexsimus
    Bizonyos szintenként oldod fel őket, és csak 3mat használhatsz.
  • Skyline
    Én sem hiszek ezekben a petíciókban, IW is leszarja (bár figyelik nyíltan:D), csak abban lehet reménykedni hogy a terv az volt hogy reklámfogásból (mert valjuk be hatalmas porfelhőt kavart a dedikált hiány hír) / nagyobb bevétel érdekében (warez ellen) van az ember iwnetre kényszerítve..És mondjuk 1-2 hónapon belül jön a patch a dedikált támogatással (újabb nagy hír,újabb bevételek+ a fanok is megnyugszanak)..
    Ha nem így lenne akkor IW pc-s jövőjének szerintem annyi...
  • mascarun
    HAIL!

Van lehetőség váltogatni játék közben a kapott killstreak cuccok között???!
    Uav, stb...
    Vagy csak ahogy sorban jönnek úgy lehet aktiválni őket?
  • Gabe18
    Ezen megfontolásból én aláírtam,de azért kezeljük helyén ennek az értékét...
  • Lizardman
    Üdv!

2 egyszerű kérdésem lenne, amit tényleg, remélem, hogy olyan ember fog megválaszolni, aki 100%-ig biztos benne!
    Mindkét kérdés a PC-s verzióhoz kapcsolódik!

1. Hol találom a Co-op módot?
    2. Valaki itt már említette nekem, hogy lehet a PC-s verziót is kontrollerrel nyomatni. Ez a lehetőség csak akkor választható, ha a kontroller csatlakoztatva van már a géphez? Mert egyébként ilyen lehetöséget nem ajánl fel az Opciók!

Válaszokat előre is köszi!
  • Skyline
    Egy idő után szerintem elég sokan. Ha így megy tovább a jelenlegi állapot,akkor elszaporodik a cheat,a gl a camperek és ezt megundva a legtöbb normális codjátékos uninstall...Negyed olyan hosszú élete nem lesz mint a cod4-nek volt (és a mai napig van.)...
  • Skyline
    IW következő Codja pc-n akkor bukás lesz,erre mondjuk lehet magasról szarnak.
    BC2 elött nagy dobás lenne egy dedikált támogatás,megint nőne az eladás.
    A petíció meg lehet szart sem ér de próbát megér,2 kattintás és pár beírás...fél perc.
  • Bala10
    ha már megvette, nem tök mindegy?:)
    csak röhög a markába. azért arra pl kíváncsi lennék, hogy azok akik megvették, hány százalékuk adná vissza. :)
  • Gabe18
    Nem,azért szavazok a dedikált szerverre mert úgy sokkal több lehetőség van ebben a játékban.
  • Jobboka
    gondoljatok már ebbe a petició dologba.... azért szavaztok a dedikált szerókra, h játszassatok törtel?...... Infinity Ward nem hiszem, h változtatni fog.... (remélem)
  • Gabe18
    Ennek se lesz sok teteje.
    Továbbra is úgy gondolom annyiban lehet bizni hogy pár hónap múlva az IW úgy dönt,hogy a potenciális vevők nagy része megvette,és akkor a "jobb a békesség" alapon kiadja a server készítéshez szükséges dolgokat.
    De az is lehet erre sosem fog sor kerülni...
  • Skyline
    Nem a gl-ről van szó abban nagyban egyetértek..Hanem úgy általában amikor csöpögsz a szar pingekről,stbstb:)
  • Skyline
    http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html

ALÁÍRNI!!!! :)
    (Még1 petcíió,kicsit tartalmasabb:) )