24218
Modern Warfare 2
-
Hoppá ezt az off topicba szántam.
sorry.
-
MEGVAN A MEGOLDÁS HOGY NE KICKELJEN KI 2 PERC UTÁN!
Steam-ben változtasd meg a neved, valami olyanra amiben vagy egy "SPACE".
Mondjuk két tagú a nicked, és a kettő közé ütsz egy "space"-t.
Tádáám, nem fog ki kickelni két perc után! -
Unreal1942 #6794 Én a hét végén próbáltam most venni budapesten, de nem kaptam 3 helyből egyikben sem.
Igaz nem feszültem meg a kereséssel. Szinte mindenhol hiánycikk lett.
Vagy tényleg ennyire jó vagy a marketing sikerült túl jól.
-
nem lehet
-
csak én nem találtam meg vagy tényleg nem lehet állítani a fegyvereken automata, félautomata stb. módokat? -
ProEvoFan #6791 a MW2 warez mivoltjára rájönnek a STEAMon nem banolják az accountot? valaki hallott már ilyenről? -
MURopi #6790 a legtöbb accoladom ebből van: 73db a Killed entire enemy team :D a 2. legtöbb 59db Most stun grenade hits -
MURopi #6789 jó kis videó, a játék felénél az első oldali accoladokból szinte minden darabból van vagy 30-50 ennek meg mindenből 1 XD de én már láttam 70est akinek nem volt jele :D ilyen 10x10es pixel kocka volt ki rakva oda, hogy ez bug vagy valami más nemtom de a másik 70esnek tökre frankón mutatta a koponyát... -
Abdul Alhazred #6788 Sziasztok!
Megy ez egy 3200+ Barton procival? megáldott/megvert rendszer alatt?
Üdv
A. -
simonl #6787 A többiektől itt a fórumon elnézést a személyeskedésért, de az ilyen élősködőtől felfordul a gyomrom... -
sikerült beszereznem nagynehezen.Mindenhol elfogyott Baranya megyében.Szerencsémre a nagy Tecsóban még volt 3db.
Bevallom itt olvastam a fórumot mér jó egy hete és félve telepítettem utánn a félve álltam neki a játéknak.Elég sokatoknak volt és van is vmi nyügje vele emiatt féltem.De lekopogom az 1 őrás telepítés kivételével minden klappol.Megy az SP és az MP is tökéletesen és nagy gratula illeti a fejlesztőket az optimalizálás lévén.MacBook aluval nyomom és fullon viszi 1200x800-ba.Bár hardCore BF2-s vagyok de azt kell hogy mondjam nem rossz ez a game mint ahogy itt sokan leírják.Igazából ami furcsa és szokatlan az a menüje.A rengeteg beállítás a multi résznél ,a perkek stb.Azt hiszem a BF-ben ez egyszerübb de lehet csak azt szoktam meg a az 1300 játékóra alatt :)
Szóval ami meglepett a játékkal kapcsoltaban az a majd egy órás install volt de utánna az égadta világon semmi probléma.Nem lép ki,nem fagy be, nem laggol a multi,könnyen talál szervert és szerintem semmivel sem hamarabb indul a szerveren a game mint a BF2-ben.Legalábbis nálam.Lemértem,átlag fél perc elteltével már bent vagyok és folyik a meccs.
Igazából lennének kérdéseim(a perkekkel,a menüvel h mit hogy és hol találok és mi miért van).Ebben azt hiszem hátrány van a BF-hez képest mert ott legalább a gyártó oldalán le van írva h mi hol,mit hogyan de lehet csak én nem találom.Ott látthatod a neten a rangokat ki hol kit ölt meg hányszor ,mien plecsnijei vannak stb.
Na mindegy ez nem az.Vannak hátrányai de rengeteg elönye is.Pl BF-ben soha de soha nem jáccottam 64-es szerveren.Van egy facca repülős azt csak szórja az áldást egész meccs alatt.32-es már elviselhetőbb és ugyis csak Infranty szervereken jáccotunk.
Szóval ez nem BF ez CoD:MW2 ami egy szuper game lett.
Ui:amit még szoknom kell h a BF-ben azért nem olyan könnyü találatot bevinni mint a CoD-ban.Itt olyan furcsa ez a rendszer.Simán messziröl lekapom mint a [email protected]ért ezen a sebezhetőségen remélem változtatnak,egy kicsit visszaveszik.
THX
-
simonl #6785 Fura egy figura vagy Te hallod......
Te tipikusan az az ember vagy aki soha nem vett még buszjegyet vagy bérletet, de fennhangon kiabálsz ha késik a busz 5 percet és nincs ülőhelyed....
"találomra" megvenni?? Ezt te se gondoltad komolyan:)Nagyon jól tudod mit kaphatsz ettől a játéktól.....
Gondolom a Cod 4 et is warez-al nyomod 2 éve ....
Én azt javaslom alakíts egy pártot és indulj a választásokon, az ilyen emberek, mint Te a politikában érvényesülnek sajnos. -
Kösz! -
találkoztam ilyen full atom lvl70-es klánnal sajnos :S -
Skyline #6782 Ilyen formában nem... Csak ha valaki így tolja neten..Lásd Cod5-nél sok low fastrankszerók,levelhack,hogy meglegyen prestige 10 meg minden más...
-
mert?
azért mert kiváncsi voltam a fegyókra+kiegészítőkre? és így kipróbálhatom?
ezt steam-en hivatalossan senki nem fogja használni, mert ott egy esély van hogy kibasszanak, ahhogy te is mondtad.
ezt kizárólag offline szabad kipróbálni. -
Skyline #6780 Hát akkor ez így elég szomorú....Pontosabban..SZÁNALMAS... -
Érdekes itt full megvan minden, pedig még 1 embert se öltem le!!!
-
warezol biztos -
Skyline #6777 Multiban nincs level70hack vagyis nem müxik,mivel online tárolja a dolgaid,de sok sikert ha ban-t akarsz..:D -
hát 360-nak nagyon sok hiányossága van. meg hátránya, ami kezdve van a magas árral. Viszont pc mellet bőven elfér szerintem. -
hát, konzolon mivel nem mindenkinek van a gépében hdd (xbox arcade) így ők pl nemtudnak mapot letölteni, a fejlesztők meg nem tehetik meg hogy csak akkor tudsz játszani ha van hdd-d (mert ugye a konzolnak ez lenne a lényege hogy nem kell fejleszteni) és egy dlc pl nem ugyanaz mint hogy nem tudsz felmenni egy szerverre, mert az onnan valami modot töltene csak nincs hova.
Mondjuk ez már microsoft sara, mert nem vol előrelátó a fejlesztéskor (mondjuk elég sok konstrukciós hiba van 360-ba ezen kívül is) és kivette a hdd-t a 360-ból, ugye az elődbe volt hdd...
mondjuk konzolhon nincs dedikált szerver, hogy bárki bárhogyan testreszabhassa a szerverét...
-
konzolra is lehet letölteni, néha exkluziv dolgokat. x játékhoz pályát, más játékhoz kiegészítőt, stb... codhoz is vannak pályák. az már más tészta, hogy fizetős mind :D nem is olcsó. még pc-n ingyen is van egy csomó jó -
van pár játék amibe van, pl colin dirt-be:D bár az e3léggé kezdetleges. biztos avn egykét game amibe van szöveg alapú rendes chat. -
"hisz ilyen alapon a konzolosok évekkel ezelőtt hártányban voltak a multival"
jolmondod, de ez konzol adottsága, pc-re lehetne letölteni új mapokat modokat stb, konzolra nem, azért megy a rinyálás mert visszábléptek... -
tudom mert ott csak mikrofonozni lehet minden játékban...jah cset meg a message-kkal lehet, de az piszok lassu....:D -
rexsimus #6770 Én úgy tudom. Viszont chat tutira nincs konzolon :D -
csatet t-vel kéne előhozni nem?
érdekes hogy nekem nem jön elő
:D -
modern warfare 2-höz is? -
meg van chat pc-n
és jobb a voice chat minösége -
halli.
ez a level 70 unlocker ezt hogy kell használni???? -
rexsimus #6765 Konzolon is van egér+bill támogatás :D -
Neoncsoves #6764 nem a STEAM miatt került közel egymáshoz a kettő, hanem az IWnet miatt.
egyébként egy-az-egyben ugyanaz az XBOXos és a PC-s verzió. (van egér meg billentyűzet támogatás PC-n, ennyi a plussz) -
bounty88 #6763 üdv. akik ismerik a konzolos MW2 multis lehetőségeit, illetve a PC-st, mi a különbség a 2 rendszer között...illetve hasonlóság, mert sztem a Steam-el közel került egymáshoz a 2 dolog...
hisz 9 vs. 9...
valamint sztem konzolokon sem a hagyományos értelemben vett szerverek vannak, hanem szobák, ahova be lehet csatlakozni...
ha mindez igaz, akkor miért rinyál mindenki, hisz ilyen alapon a konzolosok évekkel ezelőtt hártányban voltak a multival, most vagyunk fej-fej mellett nem? -
rexsimus #6762 Sikerült egy HeadShoot-ot adnom GL-lel :D -
rexsimus #6761 Én nem tudok róla, hogy lehet-e váltogatni, annak is örülök, hogy megmaradnak, nem úgy mint a 4 ben :D -
Neoncsoves #6760 dede muszáj :D -
potyi21 #6759 kocccccccccceeee !!mar megis van! -
ha már nyakig vagy a szarban legalább ne lötyögtesd
-
Neoncsoves #6757 vagy ha az a rohangálós, mindenhonnan lövős map, akkor üldözni kell (nem szabad rálőni) aztán majd elkapja valamelyik haverod és kirepülnek az ablakon :D