24218
Modern Warfare 2
-
Remélem hogy igazad van:) Holnap jön nekem... A videók alapján atom tetszik a multi.Remélem nem leszek pinges...Only Sniper:) -
a178 #6836 Jó duma... Mindegy kinek kell, mert cheattel nem tudsz jobban sem lőni, sem taktikázni, csak csalni... -
Hát,sztem megérte megvenni. Az elején lehet olyan érzésed ,hogy szopatnak kicsit,de utána jó lesz.
A nevet hogy lehet színezni és hol?
-
Rundstedt17 #6834 nem nekem kell -
a178 #6833 Most komolyan ... van bőr az arcodon, hogy ilyet kérdezel??? Az egy másik topik... -
Gabe18 #6831 Én úgy vagyok vele,az évek alatt elég sok játékot warezoltam le,úgyhogy elég álszent dolog lenne ha én most nekiállnék magyarázni hogy ki vegye meg meg ki nem.
Ezt már azelőtt eldöntöttem hogy megveszem,mielőtt a szerveres problémák felmerültek.Úgy döntöttem ez a játék,a netes részéért ér nekem ~10 ezer forintot.Innentől aztán engem a többi nem érdekel.Aki akarja megveszi,aki akarja nem.Nekem már se olcsóbb,se drágább nem lesz attól hogy xy milyen verzióval jön fel a netre.
Viszont a csalók,az valóban probléma.Mert az eredeti játék elvesztésének esélye,azért egy elriasztó tényező.Ez a wareznél nem áll fent... -
MURopi #6830 De meg vette elég sok ember így jól jártak viszont elégedetlenek a vásárlók mert ez olyan mintha be mentem volna az IWhez oda adok nekik 10k forintot és hello le töltöm a játékot úgy is ugyan azt kapom... szar ez így... biztos ki szűrik valahogy de mikor?Bár több játékos=gyorsabb játék=jobb élmény viszont a csalók... a csalókat ki nem állhatom :( -
Most nézem tényleg eredeti nélkül is megy:( Bár ugy se lesz ez sokáig így.
Törtel ugy sem lehet majd rendesen játszani(mint ahogyan eddig sem lehetett).Még mindig érdemesebb megvenni:) -
Gabe18 #6828 Viszont a végeredmény szempontjából ez teljesen mindegy.A lényeg hogy ezek szerint per pillanat nem kell megvenni a játékot a multihoz.Márpedig az IW akárhogy csűri-csavarja balance-al,csiter mentességgel,akármivel,ez volt a fő ok amiért a dedikált szerver ki lett véve. -
Rundstedt17 #6827 Hamarabb megjelennének a tört szerverek :DDDD -
MURopi #6826 milyen warez szerverekről beszélsz? a játék közel sincs feltörve csak ki találták az okos warezos bütykölők, hogy hogyan kéne tömegesen ugyan olyan cd kulcsal fel menni steamre és ezáltal játszani ezerrel... még semmi sincs eldőlve... csalókat simán ki szűrhetné az IW csak kb letojják... -
Rundstedt17 #6825 Már nem azért de ha mondjuk amerikai civileket kellett volna legépuskázni akkor abból világra szóló botrány lett volna..... -
nem a szerver tört, mert ugyanazokon a szerókon keresztül játszik mindenki. egy kis steam okosság, meg mp crack van. -
madmanic #6823 4 nap alatt megjelentek a tört szerverek..
olyan patchet nem hinném h tudnak készíteni amit nem lehet kijátszani..
harc eldőlt, bele kell nyugodni h lesznek warez szerverek.
ha meg fizetőssé teszik, mindenki ezeken fogja tolni eredeti játékkal.
öngól -
Gabe18 #6822 Lol... ruszki elvtársaknak nem tetszik hogy egyszer őket veri valaki:
Beintettek az oroszok -
Gabe18 #6821 Támogatom,de valószínű egyelőre elkezdődik a macska-egér harc a fejlesztők Vs feltörök között.Most megy a multi,jön egy patch,nem megy a multi,aztán megint kitalálnak valamit,aztán megint jön patch... -
madmanic #6820 elég hamar bedőlt a csaksteameneredetijátékkalcsalásnálküljátszunk elképzelés..
de szvsz eleve halálra volt ítélve...
egyetlen megoldás: dedikált szerverek, eredeti játék, adminok, és bann a sok kis köcsögnek..
cod4 ben is voltak jó szerverek, jó társasággal csalók nélkül, mi a fasznak ez a steames marhaság..
a fizetőst meg részemről el is felejtem.. -
néz be a warez topicba :) törtel lehet multizni eredeti szervereken jobb ha elhiszed :D -
hali.van arra valami mod hogy a singleplayer-t vegigtoljam tps nezetben is? -
Gabe18 #6817 És az nekünk mért lenne jó?
Hát havidíjat biztos nem fizetnék érte.
Amúgy is egy ilyen stílusú fps-be milyen tartalmat tud önteni hónapról-hónapra,amiért megéri fizetni?Új pályák?Kösz,azt a 4-hez még ingyen csináltak a rajongók tonna szám...Fegyver már igy is tőbb van mint kéne.Azért fizessek havidíjat még a játék megvásárlásán kívül mert játszhatok?Na azt már nem... Kicsit elszállt ezeknek az agya a sikertől úgy nézem. -
a178 #6816 Honnan tudod, hogy tört verzióval játszik a neten??? -
ha ilyet láttál akkor az biztos nem eredeti szerveren volt :DDDD
szvsz a warez-ban csak vmeik csapat lekoppintotta az iwnet-et :) -
Rundstedt17 #6814 jó lenne,okos emberek vezetik a céget,milliárdokat keresnének havi szinten -
MURopi #6813 magát utánozná az activision? mert ugye Activision-Blizzard a nevük :)
nekem is mind1, hogy ki multizik vagy ki nem, ha nem csal de kicsit szarul érzem magam,hogy 10k forintért vettem 1 olyan dolgot amit ingyen is lehet csinálni... remélem tényleg rá eszmélnek, hogy valamit nagyon el rontottak és végre be raknak valami patchet amivel nem csalnak nem lesznek warezosok és normális lesz a multi :) bár úgy se csinálják meg hanem inkább xarnak az egészre... -
emkaess #6812 megy de laggol össze vissza:D -
Gabe18 #6811 Na az szép...
Amúgy engem marhára nem érdekel ki warez vagy ki eredeti,amíg nem csal,legalább több a játékos.Csak sajnos a warez verziójukat sokan nem fogják félteni,és már nyomják is be a csalásokat... -
De megy a warez reggel 9 óta nyomom 12eske vagyok:) De fura, a beszámolók alapján iszonyat lag-ra számitottam de kb 20 ból 1 szer volt lag Na nekem tetszik mégse baszták el a multiját Deviszont hihetetlen mennyi a csaló TDM-be nemtom hogy az egész ellenséges csapat felszállt alevegőbe kb 30 méterre és onnan GL-ezett node nem 3 mat hanem folyamatosan OO -
dehogynem sokan warezzal mennek szerverekre...nézd csak meg. -
Ja és nem gl-ezek csak néha amikor már minden lőszerem elfogyott. -
Nem a darun vagyok hanem a második emeltre futok fel a darun onnan te nem fogsz lelőni mert előbb észreveszlek mint te engem!! -
Skyline #6806 Gl-re büszke lehetsz....Én szabályosan örülök hogy bugos,egyébként van perk ami a robbanószer erejét gyengíti,ha meg orrod elé lövöd nem robban.
Daruról lelehet szedni bárkit mint a szart egy mezei acog vagy csipával...;)
"megkereste a legjobb camphelyet befeküdt oda lenyomta a claymore-okat és hangtompítós sniperrel darálta az embereket úgy, hogy nem lehetett észrevenni."
Ez a csipa feladata. Észrevétlenül maradni és ölni... -
A gl-is buggos rendesen. Volt, hogy fut felém az ellen elövöm a GL-t elötte vagy mellette robban erre simán lelő és fut tovább, mintha nem is robbant volna semmi mellette. Meg amikor mondjuk küldök egy GL-t valakire közben lelőnek és ezért a gl nem robban fel mert lelőttek közben, de könyörgöm akkor már a gránátot is közben hatástalanítja a levegőben, vagy esetleg valami szuperelfogórakétát lő ki ami megakadályozza a robbanásban? Szánalmas hülyeségek vannak benne. Van egy olyan pálya ahol középen van egy lerobbant helikopter meg jó pár daru, na ott fel lehet futni a darun az emeletre és onnan simán ki lehet mindenkit szedni úgy, hogy téged esélyük sincs lelőni! Múltkor ezt csináltam mert láttam oda néhány embert felmenni. Csak egyszer sikerült lelőniük én meg megnyertem a kört a csapatnak mert fentről kiirtottam a másik csapatot, volt vagy 30-killem. Nevetséges, úgy látszik a camperek az istenek a játékban. Tegnap is amikor játszottam fura volt, hogy volt egy embere akinek állandóan 25-30 killje volt körönként nem tudtam, hogy csinálja, ezért megnéztem mit művel. Háát megkereste a legjobb camphelyet befeküdt oda lenyomta a claymore-okat és hangtompítós sniperrel darálta az embereket úgy, hogy nem lehetett észrevenni. -
Skyline #6804 Nem biztos hogy trükk.
Én is minnyá lvl 70-en vagyok pedig nem nyomtam 24/7-ben.
Szóval prestige nélkül már sokaknak meglehet lvl 70.
Warez továbbra sem müxik online,csak coop. -
steweee #6803 ja, és mennyiben különbözik, és érdemes e megvenni ezt ? mert akkor inkább csak ezt venném meg és azt már nem. most iylen lövöldözős netezős korszakom következik :):):) -
lol
mire ébredtem!!!
eredeti szervereken játszanak a multival
lol
warezzal
:D
ennyit az iw netről...:D -
steweee #6801 lehet bárgyú a kérdésem, azt látom hogy megjelent. ennek az előző része a call of duty 4 modern warfare, ugye? ez mikor jelent meg , nemrég ? -
Nah már csak ez baszna be!!!!
FIZETŐS COD??? -
lol nemá!!!
már ezzel is trükköznek eredetin? -
madmanic #6798 nem.
ha már megvettem eredetiben, had döntsem már el én, hogy kivel, kikkel, milyen fegyverekkel, és perkekkel és milyen mapokon játszom..
ne ez a fos sorsoljon össze...
és jó ha van egy admin... -
MURopi #6797 hanem 4 perc után?:D engem sose kickelt még max olyan, hogy ki dob Host migrationnal vagy nem tudok connectálni a hosthoz stb :D