24218
Modern Warfare 2
-
Berv #6917 És Te kitől kérdezted, h. kinek mondta ezt ? 
-
Berv #6916 vegyél vissza a texture beállításokon... mondjuk állítsd automatic-ra .. -
Mert egy rakás xar az egész :) -
Neoncsoves #6914 dede :D XD
bocs mindenki csak jól esett trollkodni :D
-
Drakanrider #6913 ezt kinek mondtad? -
Gabe18 #6912 Azért jó hogy az egész internetet nem te akarod igazgatni.Megcsinálod a hülyeséget és ha azt mindenki elnézi neked,akkor nagy kegyesen majd normális leszel.
Esetleg nem kéne még mindenkinek bocsánatot is kérni személyesen tőled?
-
sjucus #6911 Köszönöm!
-
Drakanrider #6910 *eredetiben -
Drakanrider #6909 nekem is ugyan ez van. egy barátom azt monta h frissíteni kell a DirectX-et ami ha eredetibn van meg a game akkor rajt van az egyik lemezen. -
sjucus #6908 Légysz valaki válaszoljon erre!
"Hali! Van egy problémám, ami úgy látom nem csak nálam gond, de megoldást még nem láttam rá:
A vízeséses résznél, amikor a következő pályát tölti be, hibaüzenettel kidob az asztalra.
Tudja valaki a megoldást? Vagy más is csak kesereg rajta mint én?
Előre is köszi!"
Vagy legalább írja meg valaki, hogy halvány lila gőzötök sincs mi a megoldás!
(Lehet, ha én is hálóba tolnám már kaptam volna választ?)

-
Azt vágja valaki, hogy nekem mért ablakos a nézet?:o -
Drakanrider #6906 az laptop ami minden pályán van kb 2-4 és ha felveszed mindet akkor vmi plus-t kapsz (CoD4-ben cheateket kaptál, itt nem tom miket) -
Nyisd meg ezeket a portokat:
If your NAT is Strict, you may have to open these ports on your router:
CODMW2 Ports:
UDP 1500
UDP 3005
UDP 3101
UDP 28960
Steam Ports:
UDP 27000 to 27015
UDP 27015 to 27030
TCP 27014 to 27050 -
handrx #6904 Hello
Én a játék menüjében javasolt weboldalra mentem fel, nevezetesen ide:
http://www.infinityward.com/nat.php
Persze nem találtam ott az én Routerem típusát(TP-LINK)
De az ott leírtak alapján meg keresem a router beállításai közt a megfelelő menüpontot, és be kapcsoltam a UPnP opciót.
Nálam bal oldalt a menüben van olyan hogy: Forwarding, ebben a menüben van alul ez a rész > UPnP.
Na ezt én enable-re állítottam! -
Valaki valami?:( -
Én elsőre kemény 3db-ot találtam meg:D -
Az lol, egy végigjátszás alatt egyet se? Érdekes -
Kis laptopok vannak elrejtve a pályákon. Azoknak a számát mutatja hogy mennyit találtál meg. -
A Stats menüben az "Intel Items" az mit takar?
http://noob.hu/2009/11/16/stats.jpg -
Folytonos telefonos kapcs. vagyunk de azt mondja ő nem lát semmit amikor meghívom...
És én sem amikor ő...
-
Helló mindenki!
Lenne egy
kérdésem: Hogy és miként kell steam-en belül barátokat meghívni a játékba? Mert mikor rányomok az invite-re és meghívom a barátomat azt írja elküldve...de mégse látom őt ott.Ez vica-versa. Kell még valami ahhoz hogy meg tudjuk egymást hívni játékba? Mert most raktuk föl mind a ketten 
Köszi a segítséget! -
Tessék! -
és emlékezz miért szedték ki a dedicated-et!!!
mert ők figyelnek a játékosokra, és meghallgatják őket...
nah itt a nagy védelem, itt a baszás. jol megszedték megukat.
de hallod ez mekkora égés, hogy pont ez az a játék, ami történelmet irhat, hogy nagy védelem helyett:
2.nap után full cheat özön, és warez multisok az eredeti szervereken
lol -
rolika43 #6894 Hali!
Nem tudom melyik ember közületek, aki ért a NAT-hoz!
Az van, hogy van egy routerem! Planet XRT-401E nevezetű routerem! Na most, be lehet állítani benne melyik port legyen szabad, pl torrentnek is sikerült beállítanom!
Nem tudom az MW2 melyik portot használja! Valaki tudja? Vagy valami program van rá, ami kiüti ezt? Hogy tudnám elérni, hogy ne Strict-et, hanem open-t írjon a ki a hostolásnál?
Valaki igazán leírhatná, ha tudja!
előre is köszi! -
boomsly #6893 Én ezt tudom be laggolás alatt.
Jön megy, te meg pislogsz.
Azt hiszem értem, hogy Neoncsöves és a többi warezos miért firkálja tele ezt a topicot, de legalább most már én is jól szórakozom rajta.
Tessék egy link egy ügyes és szorgalmas embertől!
Skyline neked ez tilos!
Várd meg, amíg megjelenik nálunk is hivatalosan!
CoD:MW2 soundtrack -
Drakanrider #6892 hát te... talán azért ilyen ez a játék mert a normális emberek nem kockulnak napi 29m órát mint te... A normális embereknek ez jó. Az igaz h a cheaterekm idegesítők mint az álom de akkor is... -
Averna #6891 Ja............vaze, már nem látok :)) Szerintem játszhatunk, úgy is éjszakai bagoly vagyok. -
szroncs #6890 Nem tudom ki, hogy van vele de multiban mintha lennének néha anomáliák.
Értem ezalatt azt, hogy mondjuk sarkon kezdek kinézni jön a csóka és ledarál mint a szart pedig figyelem a fordulót a hogy haladok kifelé.Megnézem a visszajátszást és a csávó sokkal nagyobb felületet lát belőlem mint amit én látok belőle lehet csak a cs.-hez van szokva a szemem. Ami az érdekes, hogy nem veszem észre, hogy lagolna de visszajáccást nézve a másik látószőge jóval nagyobb/kissebb adott időpontban mint amit én tapasztaltam. Valakinek hasonló észrevétele? -
Averna #6889 Miért nem probálsz privát szerót indítani és behívni az ismerőseidet, még le is kódolhatod.
Tudom, hogy nem dedikált szerver, de tűzoltásnak megteszi. -
Sparrow84 #6888 Averna, elnézted... Én kérdeztem... :)
Igen, én is erre gondoltam, hogy baromi nagy felhaborodas lenne. De gondoltam hatha valaki mas is hallotta ezt a pletykat...
Majd kiderul...
Fel 12kor jatek? -
Egyébként lenne 2 kérdésem mert nem teljesen értettem a storyt:
1. CPT Price most a jó oldalon szolgál ugye? Mert volt egy árulás, csak bezavart, hogy nem mindig Soappal vagyunk.
2. Amikor kilövik a silót, annak mi a célpontja és hol robban fel? Mert ha jól láttam még földet érés előtt robbant. -
Averna #6886 Szerintem ez nem igy van, nekem van más steam-es játékom is (Empire Total War)amit már vagy 3x újra telepítettem. Gondolj bele milyen felháborodást váltana ki az emberekből. -
Skyline #6885 Jaaaaajdemegsértettél...Egyáltalán korai magömlésed már volt? Vagy még a napközit nyomod ezzel a dumával?
-
Huh, Regularon én is a végére értem, 5 óra 15 perc alatt.
10/10, sőt 10/11, de valami isten a single.
Multit még nem próbáltam, lévén nincs meg a játék, de szerintem rendelem is a CD galaxisból... -
http://thepiratebay.org/torrent/5164646/Call_Of_Duty_Modern_Warfare_2_Multi-Player_FIX_(NOT_CO-OP)_REAL -
boomsly #6882 Majd ha leterítettem anyádat egy körre, utána idiótázhatsz!
-
Idáig mindegyik codom megvan eredetiben. Ez az egy nem. A szar, versenymódra használhatatlan multi miatt, amit most meg még a csalók is elárasztanak. Már a cod4 is felbaszott a lőképtelen, tenyésztett amerikai hülyegyerekeknek való fegyverekkel, perkekkel, amiknek egy célja volt, hogy sikerélménye legyen a legbénább kontrolleres pistikének is. Erre itt rátettek még egy lapáttal + lehetetlenné tették a versenymódot a dedicated szerverek hiányával, ráadásul adminolni sem lehet, a csalók szétcseszik az egészet.
Remélem jön majd egy patch, a dedikált szerverekhez, egy promod vagy pam a normális játékhoz, és akkor emberi game lesz belőle. -
azthiszem ground war a mod neve, tdm meg domination 18 emberrel -
Sparrow84 #6879 nem is szamit, hogy warezos, vagy sem, mert en is sok jatekkal jatszottam, ami warezos volt. Csak a csalast nelkulozze, de ez mindenkivel kapcsolatos. Csalhat eredeti DVD-s is, meg warezos is. Ha warezos jatszani szeretne, am tegye... Csak nagyobb lesz a MW2 tabora.
-
nekem 12 ott is