24218
Modern Warfare 2
  • Munszu
    Szerk.: az első része nagy valószínüséggel téves, mer félre értettem mit mond, a 2.-nak lehet valami alapja ^^.
  • Munszu
    Szerintem meg a warez verzióval játszó emberek ,mennyenek a warez topikba, vagy nyissanak egyet, és itt meg legyenek azok akik fizettek a játékért.
    Amúgy meg egyik eredetin játszó ismerősöm azt mondta hogy sok köze az eredetivel játszó emberekhez nincs a crackelteseknek, mert más szerók lesznek úgy, vagy mit mondott ( szerinte ), ja meg hogy mivel ez steam-en keresztül megy, így a warez verzióval játszókat szerintem valahogy ki tudják/fogják szűrni, nem egyszer halottunk már olyanról hogy valaki bebukta a steam acountját, vagy Live acountját.
    Mindenki döntse, maga hogy mi igaz ebből, és mi nem?!
  • atiiisanevem
    még a cfg-be sem enged belepiszkálni. :/
  • modellmaker
    miért nem próbálod ki?
  • kakaoskalacs
    Üdv :) elgondolkodtam a játék megvételén

Multiplayer részéröl ha kérhetném valaki irna a részletes leirást miben hogyan milyen irányban változott?
  • morphologu
    Sziasztok. Tudja valaki mikor lehet megkapni az ACR fegyvert? Most 38 szintű vagyok.
  • atiiisanevem
    hm , ez érdekes, mi lesz még itt?:D már steam is kell, console sincs, se lean:D nem lesz ez így jó, lehet meg se veszem akkor.
  • tituka
    de!

sehogy
  • Rage47
    ezt akartam irni :D:DD:D:
  • atiiisanevem
    üdv srácok, nem tudjátok a console-t hogyan lehetne elővarázsolni?:D
  • Zoleeka007
    sry nem ide
  • Zoleeka007
    hálozaton szeretnénk co-opozni de ez a szar nagyon nem akarja az igazát, mindent a leírtak alapján megcsínálunk erre mikor a joinoló joinolna akkor csak annyi hogy joining game session. atempt 1 és semmit ál mint katiban a gyerek! sztetek mi a tököm lehet a baj?
  • laca133
    Izlések és Pofonok
  • Prince23
    De az hogy a fenébe van hogy feltudják törni az IW.netet?
    az csinál mindent multihoz:S
  • mustang93
    nem ugy értettem de mindegy...
  • Gabe18
    Szerintem ha ennél jobban pörögne mint a MW2 a játék 90%-ában,akkor már felszállna...
  • mustang93
    Hát ebben igazad van Kandur,ez már nem a régi jó Call of Duty :( a régi sorozat azok jobb játékélménnyel, meg pörgősebb voltak. Hát de ez a grafika semmi nem változott semmit, jó szép de nah ugyanolyan rövid,mint az előző része....... nekem se jön be
  • m0tTh0w
    CoD5 az utolsó peccsel is megy tört dedikált szerveren. Megoldanak mindent.

Ez ellen max úgy lehetne tenni, ha naponta jönne ki frissítés, mint mondjuk a nodhoz.
  • gallardo
    az egyik patch után nem lehetett törttel szerverekre belépni, persze megoldották pár nap alatt.
  • Prince23
    Gőzöm sincs:D

De tudom, hogy a (pár) patchek feltelepítése után nem mentek a dedikált szerók.
  • tommygear
    mér ott hogy basztak ki velük? :D (cod5 multiból kimaradtam)
  • Kulee
    Úgylegyen
  • Kulee
    Nemtudom, nekem épp az jön be a játékban hogy pörgős, és így adja vissza a háborús hangulatot... Ami persze egy idő útán tényleg fárasztó meg kimerítő
    DE nekem még mindig a call of duty sorozatból az előd: modern warfare 1 jött be a legjóbban, nekem az egy nagy mérföldkő volt az életembe, és sosem fogom elfelejteni azokat az órákat (napokat, heteket, hónapokat....) És ha valaki most feltenné a kérdést hogy elcserélném-e a mw2-t a mw egyre, meggondolnám rendesen...

(ez egy nagy off volt, nem hiszem hogy sok mindenkit érdekel, de muszály volt le írnomXD)
  • Prince23
    *emlékeztek
  • Prince23
    Amúgy emlékesztek a CoD5re? ott is úgy örültetek h így megy a warez meg úgy, és a haramdik peccs után szívtatok:DDD
    Na így lesz itt is. Csak türelem kell.
  • Prince23
    :D
  • Gabe18
    Hát ez az,ez ilyen ördögi kör lehet.
    Gondolom annyi eszük volt a warez játékosoknak hogy nem arra a steam account-ra nyomták fel,amire már megvettek 10 másik játékot...
  • Palesz2
    :)
  • setuh
    be vok...
  • setuh
    a kovetkezo crack meg kiszuri a kovetkezo patchet
  • Palesz2
    bazd meg magad akkor :D
  • Palesz2
    jelentkezz be
  • Prince23
    A következő patch kiszűri a warezeseket és letiltja IW a steam accountot. Most voltam IW fórumon. Úgy hogy bye bye
  • setuh
    Az off/warez topic mer nem jon be?
  • Sparrow84
    Koszi mindenki hozzaszolasat, velemenyet. Remelem mindenkinek igaza lesz.
    Es igen jonnek a halalfejes foszerek, de kivancsi lennek ra, hogy 6 nap alatt, hogy a p...a sikerult nekik vegigtolniuk az egesz multit...
    Kicsit erdekes, de engem nem erdekel, ki mennyire cheateli magat szet, illetve ki mennyire csal. Valahogy ugy vagyok vele, hogy nem a stat miatt megyek fel, hanem azert, mert kivancsi voltam/vagyok erre a jatekra, es szoarkozni, jatszani megyek. Ez nem elet-halal kerdese...
  • Gabe18
    Most nyilván nem ezt a rész akarják havidíjasra,már ha egyáltalán abból lesz valami,hanem majd valami jövőbeni verziót.

Amúgy óriási ahogy most jelennek meg az "arany halálfejes" rangjelzéssel rendelkező (asszem az a full-ra kipörgetett Prestige) emberkék,akik aztán pár kör után gyorsan elsunnyognak,mert akármelyik 10-es,20-as szintű emberke agyba főbe lövi őket.
  • modellmaker
    a cikkben szó nem volt róla, hogy már az MW2 MP-re havidíjat akarnak kivetni. Viszont gondolkodnak rajta, hogy a következő részek multija már ilyen havidíjas rendszerben legyen.
  • miilann04
    sztem kezd el a spec opsokat (mondjuk ott is vannak szarok...)
    de az sztem nem olyan pörgős, sokkal átgondoltabb, taktikusabb
  • HUmanHunter
    végigtoltam már singleben, az előző rész vhogy hosszabb volt, néhány helyen volt olyan "izgalmas", a többi elég monoton volt hogy lőttek rád minden oldalról te meg próbáld túlélni és kinyírni őket, az utolsó pálya meg; omg wtf.
  • Sparrow84
    Ejjj baratom, legyen igazad... :)
    Kulonben eleg sokan dobhatjuk a kukaba...