24218
Modern Warfare 2
-
Munszu #6997 Szerk.: az első része nagy valószínüséggel téves, mer félre értettem mit mond, a 2.-nak lehet valami alapja ^^. -
Munszu #6996 Szerintem meg a warez verzióval játszó emberek ,mennyenek a warez topikba, vagy nyissanak egyet, és itt meg legyenek azok akik fizettek a játékért.
Amúgy meg egyik eredetin játszó ismerősöm azt mondta hogy sok köze az eredetivel játszó emberekhez nincs a crackelteseknek, mert más szerók lesznek úgy, vagy mit mondott ( szerinte ), ja meg hogy mivel ez steam-en keresztül megy, így a warez verzióval játszókat szerintem valahogy ki tudják/fogják szűrni, nem egyszer halottunk már olyanról hogy valaki bebukta a steam acountját, vagy Live acountját.
Mindenki döntse, maga hogy mi igaz ebből, és mi nem?! -
még a cfg-be sem enged belepiszkálni. :/ -
miért nem próbálod ki? -
Üdv :) elgondolkodtam a játék megvételén
Multiplayer részéröl ha kérhetném valaki irna a részletes leirást miben hogyan milyen irányban változott? -
Sziasztok. Tudja valaki mikor lehet megkapni az ACR fegyvert? Most 38 szintű vagyok. -
hm , ez érdekes, mi lesz még itt?:D már steam is kell, console sincs, se lean:D nem lesz ez így jó, lehet meg se veszem akkor. -
tituka #6990 de!
sehogy
-
ezt akartam irni :D:DD:D: -
üdv srácok, nem tudjátok a console-t hogyan lehetne elővarázsolni?:D -
Zoleeka007 #6987 sry nem ide
-
Zoleeka007 #6986 hálozaton szeretnénk co-opozni de ez a szar nagyon nem akarja az igazát, mindent a leírtak alapján megcsínálunk erre mikor a joinoló joinolna akkor csak annyi hogy joining game session. atempt 1 és semmit ál mint katiban a gyerek! sztetek mi a tököm lehet a baj? -
Izlések és Pofonok
-
De az hogy a fenébe van hogy feltudják törni az IW.netet?
az csinál mindent multihoz:S -
nem ugy értettem de mindegy... -
Gabe18 #6982 Szerintem ha ennél jobban pörögne mint a MW2 a játék 90%-ában,akkor már felszállna... -
Hát ebben igazad van Kandur,ez már nem a régi jó Call of Duty :( a régi sorozat azok jobb játékélménnyel, meg pörgősebb voltak. Hát de ez a grafika semmi nem változott semmit, jó szép de nah ugyanolyan rövid,mint az előző része....... nekem se jön be
-
CoD5 az utolsó peccsel is megy tört dedikált szerveren. Megoldanak mindent.
Ez ellen max úgy lehetne tenni, ha naponta jönne ki frissítés, mint mondjuk a nodhoz. -
az egyik patch után nem lehetett törttel szerverekre belépni, persze megoldották pár nap alatt. -
Gőzöm sincs:D
De tudom, hogy a (pár) patchek feltelepítése után nem mentek a dedikált szerók. -
mér ott hogy basztak ki velük? :D (cod5 multiból kimaradtam) -
Úgylegyen
-
Nemtudom, nekem épp az jön be a játékban hogy pörgős, és így adja vissza a háborús hangulatot... Ami persze egy idő útán tényleg fárasztó meg kimerítő 
DE nekem még mindig a call of duty sorozatból az előd: modern warfare 1 jött be a legjóbban, nekem az egy nagy mérföldkő volt az életembe, és sosem fogom elfelejteni azokat az órákat (napokat, heteket, hónapokat....
) És ha valaki most feltenné a kérdést hogy elcserélném-e a mw2-t a mw egyre, meggondolnám rendesen...
(ez egy nagy off volt, nem hiszem hogy sok mindenkit érdekel, de muszály volt le írnomXD) -
*emlékeztek -
Amúgy emlékesztek a CoD5re? ott is úgy örültetek h így megy a warez meg úgy, és a haramdik peccs után szívtatok:DDD
Na így lesz itt is. Csak türelem kell.
-
:D -
Gabe18 #6971 Hát ez az,ez ilyen ördögi kör lehet.
Gondolom annyi eszük volt a warez játékosoknak hogy nem arra a steam account-ra nyomták fel,amire már megvettek 10 másik játékot... -
:) -
be vok... -
a kovetkezo crack meg kiszuri a kovetkezo patchet
-
bazd meg magad akkor :D -
jelentkezz be -
A következő patch kiszűri a warezeseket és letiltja IW a steam accountot. Most voltam IW fórumon. Úgy hogy bye bye -
Az off/warez topic mer nem jon be? -
Sparrow84 #6963 Koszi mindenki hozzaszolasat, velemenyet. Remelem mindenkinek igaza lesz.
Es igen jonnek a halalfejes foszerek, de kivancsi lennek ra, hogy 6 nap alatt, hogy a p...a sikerult nekik vegigtolniuk az egesz multit...
Kicsit erdekes, de engem nem erdekel, ki mennyire cheateli magat szet, illetve ki mennyire csal. Valahogy ugy vagyok vele, hogy nem a stat miatt megyek fel, hanem azert, mert kivancsi voltam/vagyok erre a jatekra, es szoarkozni, jatszani megyek. Ez nem elet-halal kerdese... -
Gabe18 #6962 Most nyilván nem ezt a rész akarják havidíjasra,már ha egyáltalán abból lesz valami,hanem majd valami jövőbeni verziót.
Amúgy óriási ahogy most jelennek meg az "arany halálfejes" rangjelzéssel rendelkező (asszem az a full-ra kipörgetett Prestige) emberkék,akik aztán pár kör után gyorsan elsunnyognak,mert akármelyik 10-es,20-as szintű emberke agyba főbe lövi őket. -
a cikkben szó nem volt róla, hogy már az MW2 MP-re havidíjat akarnak kivetni. Viszont gondolkodnak rajta, hogy a következő részek multija már ilyen havidíjas rendszerben legyen. -
sztem kezd el a spec opsokat (mondjuk ott is vannak szarok...)
de az sztem nem olyan pörgős, sokkal átgondoltabb, taktikusabb -
HUmanHunter #6959 végigtoltam már singleben, az előző rész vhogy hosszabb volt, néhány helyen volt olyan "izgalmas", a többi elég monoton volt hogy lőttek rád minden oldalról te meg próbáld túlélni és kinyírni őket, az utolsó pálya meg; omg wtf. -
Sparrow84 #6958 Ejjj baratom, legyen igazad... :)
Kulonben eleg sokan dobhatjuk a kukaba...